|
29-11-2017 |
| Hotul neprins........ Dar, dacă va fi prins, în funcție de circumstanțe, puteți fi acuzat de infracțiunea de tăinuire. Chiar dacă ar fi prins, având în vedere valoarea mică a prejudiciului, se va dispune clasarea urmăririi penale. Articolul 270 Cod Penal Tăinuirea (1) Primirea, dobândirea, transformarea ori înlesnirea valorificării unui bun, de către o persoană care fie a cunoscut, fie a prevăzut din împrejurările concrete că acesta provine din săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală, chiar fără a cunoaşte natura acesteia, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. (2) Pedeapsa aplicată tăinuitorului nu poate fi mai mare decât pedeapsa prevăzută de lege pentru fapta săvârşită de autor. (3) Tăinuirea săvârşită de un membru de familie nu se pedepseşte. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
21-01-2018 |
 | Gheorghe Tudor Vizitator |
| Bună ziua ! Am fost prins de către securitatea supermarketului cu produse in valoare de 50 lei ( dulciuri ) , ne au băgat într o cameră şi am plătit produsele , M au pus să scriu ,,Nu am nimic de declarat" , si să îmi scriu numele şi să semnez . Mi au făcut şi poze , initial cat am fost acolo nu au anuntat politia . Ce se poate întâmpla ? De ce mi au făcut poze? | |
|
|
|
23-01-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Gheorghe Tudor a scris pe 21-01-2018: Bună ziua ! Am fost prins de către securitatea supermarketului cu produse in valoare de 50 lei ( dulciuri ) , ne au băgat într o cameră şi am plătit produsele , M au pus să scriu ,,Nu am nimic de declarat" , si să îmi scriu numele şi să semnez . Mi au făcut şi poze , initial cat am fost acolo nu au anuntat politia . Ce se poate întâmpla ? De ce mi au făcut poze? Este posibil sa formuleze plangere penala impotriva dvs. pentru savarsirea infractiunii de furt. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Mircea Vizitator |
| buna ziua,Am furat dintr un magazi o buc de sticla care apartinea une lanterne,nu am fost prins,ma pot gasi prin camerele video sau daca mai merg acolo sa ma abordeze? | |
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Va recomand 30 + 90 de zile sa nu mai treceti pe la acel magazin. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-02-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mircea a scris pe 12-02-2018: buna ziua,Am furat dintr un magazi o buc de sticla care apartinea une lanterne,nu am fost prins,ma pot gasi prin camerele video sau daca mai merg acolo sa ma abordeze? Termenul de depunere al unei plangeri penale este de 90 de zile de la comiterea infractiunii, insa avand in vedere faptul ca nu ati fost oprit de agentii de paza la plecarea din magazin, este putin probabil sa se formuleze plangere. Sfatul meu este sa nu mai comiteti astfel de fapte. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-02-2018 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Am trecut in plus fata de cele 90 de zile inca 30 de zile pentru ca plangerea poate fi depusa in termen de 3 luni de la care persoana vatamata a AFLAT de savarsirea faptei. Iar inregistrarile camerelor de supraveghere se pastreaza de regula 30 de zile, interval in care pot realiza ca au fost furati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
13-02-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna seara sunt un minor de 14 ani din Moldova Chisinau am furat o boxă portabila cu costul de 171 MDL dintr-un magazin in timpul cumparaturii am fost prins de catre agentul de paza dupa iesirea din magazin la venirea politiei am raspuns la toate intrebarile lor si am fost dus la sectie si parintii au venit sa ma ia,am scris procesul spunetimi varog ce pedeapsa, articol si ce amenda voi avea de platit sau cu ce voravea de suferit parintii , încă nam trecut judecatoria | |
|
|
|
07-03-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Ce a rezolvat ? Zimi si mie te rog frumos ! | |
|
|
|
19-03-2018 |
 | Georgiana Vizitator |
| Buna ziua am facut prostia de a fir a din supermarket produse cosmetice in valoarede70 de lei am primit citatie acasa cum ca dosarul va fi trimis in judecata ce o sa se întâmple pe mai departe? | |
|
|
|
19-03-2018 |
| Georgiana a scris pe 19-03-2018: Buna ziua am facut prostia de a fir a din supermarket produse cosmetice in valoarede70 de lei am primit citatie acasa cum ca dosarul va fi trimis in judecata ce o sa se întâmple pe mai departe? Veti fi judecata pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-06-2018 |
 | Constantin Vizitator |
| acum 1 an jumate am luat dintr-un magain un produs de 80 ron!!am fost prins,au chemat politia si s-a intocmit un proces!!după mai bine de jumate de an am fost chemat sa dau o declaratie la politie!!acum am primit o citatie ca intimat,obiectul dosarului fiind renuntare urnarire penala!!!ce se intamplă mai departe???multumesc!!! | |
|
|
|
06-06-2018 |
| Constantin a scris pe 05-06-2018: acum 1 an jumate am luat dintr-un magain un produs de 80 ron!!am fost prins,au chemat politia si s-a intocmit un proces!!după mai bine de jumate de an am fost chemat sa dau o declaratie la politie!!acum am primit o citatie ca intimat,obiectul dosarului fiind renuntare urnarire penala!!!ce se intamplă mai departe???multumesc!!! La termenul stabilit, instanta va confirma solutia Parchetului, cu alte cuvinte ati scapat de invinuirea adusa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-06-2018 |
 | Simon Ionut Vizitator |
| Am fost prins pe camere dintr-un magazin lund o boxa portabila la 35 lei nu e mult*Si am mai recunoscut ca am mai loat 2 sticle mici de apa minerala si un suc si un ruj de la alte magazine. Eu am 18 ani e prima oara si nustu ce se intampla ? Daca puteti sa ma ajutati | |
|
|
|
13-06-2018 |
| Simon Ionut a scris pe 13-06-2018: Am fost prins pe camere dintr-un magazin lund o boxa portabila la 35 lei nu e mult*Si am mai recunoscut ca am mai loat 2 sticle mici de apa minerala si un suc si un ruj de la alte magazine. Eu am 18 ani e prima oara si nustu ce se intampla ? Daca puteti sa ma ajutati Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt. Ideal ar fi sa incercati o impacare cu persoanele vatamate pentru a nu mai raspunde penal sau sa incheiati un acord de recunoastere a vinovatiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-06-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Bună ziua! Am facut o mare greseala furand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (am plătit suma integral a 2a zi la hipermarket )Precizez ca nu am cazier, la Politie am dat o declaratie, urmând sa astept raspuns prin telefon si prin posta ,ce se va intampla cu mine,imi este f rau pana la un răspuns .Este pentru prima oara cand fac asemenea greseala.Va rog sa'mi spuneti mai multe ,eu nu stiu ce sa ma astept.Multumesc anticipat. | |
|
|
|
22-06-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Bună ziua! Am facut o mare greseala furand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (prejudiciul fiind recuperat, am plătit a 2a a zi integral ),m'am dus cu copia dupa bon la Politie,am dat o declaratie, urmând sa astept un raspuns telefonic si Prin posta (asta mi'au zis de la Politie ).ma simt f rau,cat dureaza pana imi raspund,la de sa astept!?este prima abatere,nu am cazier! Multumesc anticipat. | |
|
|
|
22-06-2018 |
| Vizitator a scris pe 22-06-2018: Bună ziua! Am facut o mare greseala furand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (am plătit suma integral a 2a zi la hipermarket )Precizez ca nu am cazier, la Politie am dat o declaratie, urmând sa astept raspuns prin telefon si prin posta ,ce se va intampla cu mine,imi este f rau pana la un răspuns .Este pentru prima oara cand fac asemenea greseala.Va rog sa'mi spuneti mai multe ,eu nu stiu ce sa ma astept.Multumesc anticipat. Având în vedere că ați recunoscut fapta și ați achitat prejudiciul, procurorul va dispune cel mai probabil renunțarea la urmărirea penală, care trebuie confirmată de către instanța de judecată. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-06-2018 |
 | Vizitator12
|
| Bună ziua! Am facut o mare greseala furand dintr'un hipermarket produse in valoare de 378ron (a 2 a zi am plătit hipermarket 'ului suma integral ),regret amarnic ce sa intamplat (precizez ca in ziua respectivă o fost ziua mea de nastere, eu consumand alcool,nu stiu daca asta justifica fapta mea,cert ii ca am comiso )precizez ca nu am cazier,greseala asta amarnica o fost pentru prima data.Am fost dusă la politie, unde mi se luat o declaratie, urmând a2a zi sa vin cu copia dupa bon(ceea ce am si facut),mai departe mi so zis ca voi fi sunata telefonic si urmând sa primesc prin Posta o citatie (cred)(am probleme mari cu memoria, eu avand o boala autoimuna ).Este a 3a zi si cred ca mi se va intampla ceva rau,sunt f panică, speriata,nu pot dormi,manca (asta nu'mi face bine deloc la boala mea)oare in cat timp imi vine un răspuns? !Nu am bani de avocat (eu nu lucrez, nu am nici un venit ,locuiesc cu părinții. ..ce se va intampla cu mine??Multumesc anticipat | |
|
|
|
23-06-2018 |
 | Vizitator12
|
| Multumesc mult pentru răspuns, sper sa ma ierte,tare rau imi pare ,plâng incontinuu,numai pot manca,mi f rusine de fapta mea...pentru mine o fost un soc cand am realizat ce am facut. .. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |