|
23-06-2018 |
| Vizitator12 a scris pe 23-06-2018: Multumesc mult pentru răspuns, sper sa ma ierte,tare rau imi pare ,plâng incontinuu,numai pot manca,mi f rusine de fapta mea...pentru mine o fost un soc cand am realizat ce am facut. .. Este bine dacă ați învățat din această greșeală. Menționați dacă mai veți fi nevoită să dați declarații faptul că vă pare rău și că ați tras învățăminte din această întâmplare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-06-2018 |
 | Vizitator12
|
| Sunt îngrozită de fapta mea,cand am realizat ce am facut,imi pare rau si plâng incontinuu, si cei de la politie au rămas surprinsi cum de am facut asa ceva! Nu am precizat de rusine ca in ziua respectivă am băut bere (eu neavând voie sa consum alcool,insa era ziua mea de nastere! !!sufăr de o boala autoimuna si din pacate imi afecteaza in timp creierul),pur si simplu nu am avut in minte sa merg sa fur, so intamplat brusc...va rog sa'mi spuneti daca voi plati o amenda (am tot citit pe site ca se plăteste si amenda,si costa enorm...nu stiu ce ma fac daca va fi asa,eu nu am bani sa merg la medic (nu lucrez momentan din cauză bolii ma simt rau tot timpul).Va multumesc din toata inima pentru raspunsurile date(nu ma asteptam )! | |
|
|
|
23-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vizitator12 a scris pe 23-06-2018: Sunt îngrozită de fapta mea,cand am realizat ce am facut,imi pare rau si plâng incontinuu, si cei de la politie au rămas surprinsi cum de am facut asa ceva! Nu am precizat de rusine ca in ziua respectivă am băut bere (eu neavând voie sa consum alcool,insa era ziua mea de nastere! !!sufăr de o boala autoimuna si din pacate imi afecteaza in timp creierul),pur si simplu nu am avut in minte sa merg sa fur, so intamplat brusc...va rog sa'mi spuneti daca voi plati o amenda (am tot citit pe site ca se plăteste si amenda,si costa enorm...nu stiu ce ma fac daca va fi asa,eu nu am bani sa merg la medic (nu lucrez momentan din cauză bolii ma simt rau tot timpul).Va multumesc din toata inima pentru raspunsurile date(nu ma asteptam )! In situatia in care sunteti cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt, puteti incerca o impacare cu persoana vatamata, astfel nu veti mai raspunde penal pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-06-2018 |
 | Vizitator12
|
| Bună ziua! Multumesc mult pentru răspuns! Momentan eu nu stiu nimic,cei de la Politie mi 'o zis sa astept sa ma sune telefonic si sa primesc prin Posta ceva (nu stiu ce)ii a 3a zi de la săvârșirea faptei,mi teama sa nu se întâmple ceva cu mine,numai pot manca,dormi. .. (am plătit produsele la hipermarket integral ) copia la bonul l'am dus la politie ...pana ma sune poliția nu stiu ce sa fac?!mi'au mai zis ca durează 1,2luni depinde...mi frica sa nu mor!!!stau in tensiune continuua....am uitat sa precizez ca mie nu mi sau facut poze sau amprente (are vreo importanta asta?!)Am citit aici pe site cazuri similare cu al'meu insa lor li so facut poze si amprente,..sau este suficient ca ai fost filmat pe camera ?! | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Vizitator12
|
| Care este termenul de soluționare a dosarului penal pentru furt cu prejudiciu recuperat (cum ii cazul meu)?!eu trebuie sa plec din tara ,ori acum nici nu stiu ce sa fac,nici nu stiu pe cine sa întreb cat sa astept sa se finalizeze totul!vreau sa ma mut din tara definitiv!multumesc | |
|
|
|
26-02-2019 |
 | Sulfideanu_georgian@Yahoo. ro Vizitator |
| Am luat din supermarachete un încărcător am fost prins a venit politia sa întocmit pv am fost luat la secție este prima abatere încărcătorul a fost recuperat ce mi se poate intanpla? | |
|
|
|
26-02-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sulfideanu_georgian@Yahoo. Ro a scris pe 26-02-2019: Am luat din supermarachete un încărcător am fost prins a venit politia sa întocmit pv am fost luat la secție este prima abatere încărcătorul a fost recuperat ce mi se poate intanpla? Veti fi cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. In cazul acestei infractiuni, impacarea partilor inlatura raspunderea penala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
09-05-2019 |
 | Catalina Vizitator |
| Am furat dintr magazin un bun de valoare de 120 de lei. Nu am fost prinsă, însă la ieșirea din magazin a sunat alarma, de frica am mers inainte. Sunt sigură că m au luat camerele de luat vederi. Care sunt consecințele, să mă aștept la o percheziție? | |
|
|
|
09-05-2019 |
| Catalina a scris pe 09-05-2019: Am furat dintr magazin un bun de valoare de 120 de lei. Nu am fost prinsă, însă la ieșirea din magazin a sunat alarma, de frica am mers inainte. Sunt sigură că m au luat camerele de luat vederi. Care sunt consecințele, să mă aștept la o percheziție? E puțin probabil, pentru o asemenea faptă se dispune renunțarea la urmărirea penală. Pe viitor să nu mai intrați în astfel de probleme. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-05-2019 |
| Catalina a scris pe 09-05-2019: Am furat dintr magazin un bun de valoare de 120 de lei. Nu am fost prinsă, însă la ieșirea din magazin a sunat alarma, de frica am mers inainte. Sunt sigură că m au luat camerele de luat vederi. Care sunt consecințele, să mă aștept la o percheziție? Este posibil sa vi se intocmeasca dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. In cazul acestei infractiuni, impacarea partilor inlatura raspunderea penala, iar daca nu aveti antecedente, puteti obtine o renuntare la urmarirea penala, in situatia in care persoana vatamata nu doreste sa isi retraga plangerea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-01-2020 |
 | Vidika Vizitator |
| Buna ziua! Ieri am furat un bun dintr-un supermarket, ceva micuț cu valoarea sub 50 de lei, am luat bunul si ambalajul l am lasat la locul lui, nu m a prins nimeni atunci, acum imi pare foarte rau si as vrea sa ma duc sa-l achit dar imi este frica ca tot or sa cheme politia, daca nu ma duc ce se poate întâmpla, e posibil sa se uite le camere si sa ma identifice? | |
|
|
|
15-01-2020 |
 | Vidika Vizitator |
| Vidika a scris pe 15-01-2020: Buna ziua! Ieri am furat un bun dintr-un supermarket, ceva micuț cu valoarea sub 50 de lei, am luat bunul si ambalajul l am lasat la locul lui, nu m a prins nimeni atunci, acum imi pare foarte rau si as vrea sa ma duc sa-l achit dar imi este frica ca tot or sa cheme politia, daca nu ma duc ce se poate întâmpla, e posibil sa se uite le camere si sa ma identifice? Sau sa ma dea la știri, sa primesc interzis in magazin | |
|
|
|
15-01-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Daca va duceti acum sa platiti pretul bunului furat ori sa inapoiati bunul,reprezentantii firmei pot sau nu sa cheme politia ca sa raporteze furtul. Este la latitudinea persoanei prejudiciate. Desi urmarirea penala pentru furt poate inceta prin impacarea partilor, daca in urma autodenuntului si a achitarii prejudiciului, ei totusi fac plangere, este evident ca nici nu vor intentiona sa sa impace cu dvs; concluzia, veti avea dosar penal si automat, o forma de condamnare. Ca atare, in lipsa autodenuntului, daca reusesc sa va identifice pe camerele de supraveghere, veti ajunge la acelasi rezultat: vor chema sau nu politia. Din pacate, pentru "ceva micuț cu valoarea sub 50 de lei" v-ati pedepsit singura, sa traiti cu frica permanenta de a fi prinsa si sa primiti o condamnare pentru furt. Dupa cum vedeti, la acest moment, oricum ati actiona, puteti ajunge in aceeasi situatie. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
15-01-2020 |
 | Vidika Vizitator |
| Da, chiar imi pare rau de ce am făcut, e prima data cand fac chestia asta, nu știu ce a fost cu mine. Identificarea cum se realizează? | |
|
|
|
15-01-2020 |
| Vidika a scris pe 15-01-2020: Da, chiar imi pare rau de ce am făcut, e prima data cand fac chestia asta, nu știu ce a fost cu mine. Identificarea cum se realizează? Persoana vatamata poate formula o plangere impotriva dvs in termen de 90 de zile de la comiterea faptei. Puteti fi identificata de pe imaginile stocate pe camerele de supraveghere, insa de regula daca sunteti observata ca sustrageti bunuri, sunteti oprita la iesirea din magazin. Asteptati implinirea termenului de 90 de zile, iar pe viitor nu mai comiteti astfel de fapte. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
15-01-2020 |
 | Vidika Vizitator |
| Sper sa nu ma identifice, cu siguranță nu o sa mai fac asta, vq mulțumesc pentru răspuns | |
|
|
|
27-04-2020 |
 | Gigi Vizitator |
| Buna ziua!mi sa intimplat intr un market sa nu plătesc tot ce aveam in coș...raminindu.mi citeva produse in valoare de 80 de lei.dupa ce paza s.a sesizat ...produsele au fost achitate pe loc.Totuso a fost anuntata politia si mi s.a fcut prices vbal pe care l.am semnat.Am fost luat la sectie..fara sa fiu amprentat..dupa care am fost liber sa plec acasa.Ce mi se poate in timpla in acest caz? Va multumesc! | |
|
|
|
27-04-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Si ce ati semnat? Proces verbal de constatare a infractiunii flagrante? Ati iesti deja din magazin cand ati fost prins? Daca da, vi se deschide dosar penal pentru infractiunea de furt. Faptul ca ati achitat prejudiciul nu are relevanta pentru urmarirea faptei ca infractiune. Luati legatura cu magazinul ca sa va impacati. Impacarea inlatura raspunderea penala. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
27-04-2020 |
| Gigi a scris pe 27-04-2020: Buna ziua!mi sa intimplat intr un market sa nu plătesc tot ce aveam in coș...raminindu.mi citeva produse in valoare de 80 de lei.dupa ce paza s.a sesizat ...produsele au fost achitate pe loc.Totuso a fost anuntata politia si mi s.a fcut prices vbal pe care l.am semnat.Am fost luat la sectie..fara sa fiu amprentat..dupa care am fost liber sa plec acasa.Ce mi se poate in timpla in acest caz? Va multumesc! Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta prevazuta si pedepsita de art. 228 NCP: "(1) Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi pe nedrept, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. (2) Fapta constituie furt şi dacă bunul aparţine în întregime sau în parte făptuitorului, dar în momentul săvârşirii acel bun se găsea în posesia sau detenţia legitimă a altei persoane. (3) Se consideră bunuri mobile şi înscrisurile, energia electrică, precum şi orice alt fel de energie care are valoare economică." In cazul acestei infractiuni, impacarea partilor inlatura raspunderea penala, astfel ca ar fi indicat sa incercati o impacare cu persoana vatamata, pentru ca dosarul sa se "inchida" fara o condamnare a dvs pentru fapta comisa. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
28-04-2020 |
 | Gigi Vizitator |
| Si cit timp am la dispozitie ca sa ma împac cu cei de la magazin de la savirsirea faptei ca ei sa.si reteaga plingera penala impotriva mea...ca sa nu mi se intocmeasca dosar penal?multumesc multt!!! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |