Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 4

Start  1   2   3  4 Final
 26-06-2018
Vizitator
Frate poți conduce ori unde cu permis românesc nu in Germania dar dacă ai nemptesc și ti la luat in Germania te duci la ambasada cu acte precum ca nu mai ești domiciliat in Germania și in ro poți primi permis românesc dinou asta e părerea mea și după aceia vi înapoi. Ca altfel nu poți ca permisul e de Germania și nu ți-l da înapoi fara test
Răspunde
 28-06-2018
Vizitator
Buna seara as avea si eu o intrebare cum trebuie sa fac sami recuperez permisu mi sa supedat petru 16 luni si o amenta de 2400 euro nu am platito inca"" adica nustiu ce trebuie sa fac si cum sa fac nustiu limba germana numi scrie nimic mpu
Răspunde
 30-06-2018
Vizitator
Salut am asa o intrebarea. Am fost oprit de politiea germana pe cind conduceam cu Un permis Md.ce am depasit terminu de 6 luni de conduceam pe teritoril german, dupa care mia fost aplicata o agenda de 600euro dupa 2saptamini mia venit o scrisoare la care są le dau permisu moldovenesc. De ce lear trebui acest permis daca el nu este European?VA multumesc....
Răspunde
 08-07-2018
Vizitator
Buna ziua.ma prins acuma 2 luni baut la volan 1.80mg.permisul a ramas la politie.eu am plecat din germania cum pot afla ce sentinta mia dat si daca pot scoate permis din romania inapoi? Multumesc
Răspunde
 09-07-2018
Vizitator
Buna acum 2 luni am fost prins cu 2.09 alcol dar nu ma aflam la volan...eu am sunat la politie pt un conflict si ei au venit dupa 30 min,eu eram la 10m de masina...mi.au facut testul ,m.au incatjaat si m.au bagat in masina,acum 2 zile am lrimit o foaie de la judecatoriein care spune doar ca am 2 saptamani la dispozitie ca sa reactionez si ca de moment nu pot conduce.
Sunt la adoua abatere de acest gen,acum 2 ani am foat prins cu 1.13.
Poate cineva sa i.mi spuna cum trebuie sa procedez si la ce pot sa ma astept?
Va multumesc!
Răspunde
 09-07-2018
Vizitator
Da milam loat din tara eu am vb cu un politai de aici si mea spus ca nu trebuie sa dau nimica nu stiu ce sa fac acuma
Răspunde
 13-07-2018
Vizitator
Salut,permisul meu lau anulat aici in germania,adika miau lipit (D verboten)adika interzis.Vreau sami spuneti daca stiti suta la suta daka pot sa circul cu acest permis tranzit in alte tari UE fara probleme..sau ceva probleme de trecerea frontierei cu alta tari non UE.Multumesc atcipat!!!
Răspunde
 20-07-2018
Vizitator
Ciao scuze de deranj teai recuperat permisu si eu am o sitoate ca si ata cum ai facut eu nustiu nici limba germana eu sunt din landsberg am lech bayern
Răspunde
 21-07-2018
Vizitator
Interdictie 9 luni si amenda 2000euro inGermania.Am dreptul sa conduc in celelalte state din comunitate daca nu am permisul? Cât timp tre sa astept pana imi trimit permisul in Romania?
Răspunde
 31-07-2018
Vizitator
Buna ziua as vrea si eu un sait sau ceva pentru a stii daca permisul de conducere este sau nu suspendat dacă stiti va rog astept raspunsuri
Răspunde
 31-07-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Robert a scris pe 31-07-2018:
Buna ziua as vrea si eu un sait sau ceva pentru a stii daca permisul de conducere este sau nu suspendat dacă stiti va rog astept raspunsuri

Acesta este un site pe care puteti primi raspunsuri. Puneti intrebarea dvs. si asteptati sa primiti raspunsul

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2018
Vizitator
Buna seara !

Aseara am intrat pe o straduta 3 metri pe interzis. Politia a vazut si m'a oprit. Am suflat in fiola si mi'a iesit 1,12 . Imi poate spune cineva ce pedeapsa as putea primii in acest caz . (Mentionez ca permisul e nemtesc schimbat de o luana pe ala romanesc )
Răspunde
 01-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andi a scris pe 01-08-2018:
Buna seara !

Aseara am intrat pe o straduta 3 metri pe interzis. Politia a vazut si m'a oprit. Am suflat in fiola si mi'a iesit 1,12 . Imi poate spune cineva ce pedeapsa as putea primii in acest caz . (Mentionez ca permisul e nemtesc schimbat de o luana pe ala romanesc )

Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-08-2018
Vizitator
Buna ziua !

Multumesc pentru sfat. Mai am o intrebare. Permisul il mai vad inapoi dupa o perioada sau va trebui sa fac scoala de conducere din nou ?

Multumesc frumos !
Răspunde
 02-08-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andi a scris pe 01-08-2018:
Buna ziua !

Multumesc pentru sfat. Mai am o intrebare. Permisul il mai vad inapoi dupa o perioada sau va trebui sa fac scoala de conducere din nou ?

Multumesc frumos !

Depine de pedeapsa pe care o veti primi si de modalitatea de executare a acesteia, spre exemplu daca obtineti renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei, fara a vi se interzice dreptul de a conduce pe o perioada determinata, puteti intra in posesia permisului la finalizarea dosarului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-08-2018
Vizitator
buna am si eu o problema mias dori daca se poate sa imi raspunda doamna av bratulescu sau cine are cunostinte .in februarie 2018 ma oprit politia germana eu stau in germania am ameldung si aok sig medicala .deci mau oprit si miau facut test de urina in strada unde a iesit o linie stearsa de amfetamina .mau luat la sectie si au chemat doctorul care a zis ca nu sunt sub influenta drogurilor ca este consumul de peste 10 zile . am semnat pentru colectare de probe sanguiene si in 10 minute mi sa dat permisul si masina sa plec acasa . mentionez ca nu am primit nici o hartie in aceea zi si politia mia zis sa conduc . acum mia venit o hartie in care zice sa ma duc sa predau permisul si ca inca nu stie ce decizie sa ia acei ce se ocupa cu permisele ma chiama peste cateva zile la ei cu tot cu permis .ce trebuie sa fac care este in tema sa ma indrume la ceva ca nici nu stiu macar ce pedepse au si daca sunt valabile doar pe teritoriul germaniei ,.imi poate anula licenta definitiv si in romania ? va multumesc ..a si inca ceva sa le dau permisul sau sa zic ca nu il am ? pt ca nu stiu ce se intampla si eu si familia mea depind de acest permis cu scoala munca si tot.desi eu doar am gustat de curiozitate si la insistente cocaina foarte putina in olanda la o petrecere nu sunt dependent nici de alcol
Răspunde
 06-08-2018
Vizitator
Buna seara!Mia fost retinut permisul de conducere in Germania pt ca am parasit locul accodentului care a fost sistat cu o mica avarie doar pe o perioada de 7 luni. Intre timp dupa 4 luni jumate lau trimis in Romania. Lam ridicat inainte cu 12 zile sami expire perioada aceea de 7 luni.Nu am condus in Germania decat dupa 2 zile ce mia expirat perioada pt k eram in Rom in concediu.dupa 2 luni ma oprit politia si mia zs k nu am voie sa conduc cu acel permis.si mia scris pe acte k am condus fara permis de conducere.Mau dat in judecata si akm astept raspuns.Mati putea ajuta va rog cu o posibila sentinta?ce pot pati?se poate face dosar penal??Multumesc mult!
Răspunde
 07-08-2018
Vizitator
Buna am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi si raspunsuri cu alcolemie de 0.57 in aerul expirat cata alcolemie poate iesi in sange ? Si care este pedeapsa in germania? Va multumesc anticipat
Răspunde
 08-08-2018
Vizitator
Bună! După cât timp voi primi permisul acasă după ce a fost reținut de autoritățile germane.Au trecut 3 săptămâni și nu am primit nimic.Permisul este românesc .
Răspunde
 15-08-2018
Vizitator
Salut ! Imi cer scuze ca te intreb. Testul Mpu trebuie dat dupa ce trece alcoolemia de 1,60 in sange sau in aerul expirat ?
Răspunde
RăspundeStart  1   2   3  4 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.