|
12-04-2018 |
 | Andrey1 Vizitator |
| buna te rog imi zici si mie cum e la test ala mai am o luna si trebuie sal comand si eu te rog frumos | |
|
|
|
16-04-2018 |
 | George Vizitator |
| Salut, as vrea sa stiu ti ai recuperat permisul ? | |
|
|
|
21-04-2018 |
 | Răzvan Dragos Vizitator |
| Buna ziua.am si eu o intrebare , acum doi ani am condus baut cu o alcolemie de 0.52 în aerul respirat la proba de sânge mi-a iesit 1.72 .Am avut permisul suspendat un an de zile.inainte de terminarea suspendari am sunat la judecător si am intrebat daca dupa ce imi expira suspendarea adica dupa data de 01 martie 2017 pot conduce în germania, mi sa spus că da .dupa un an de condus un prieten mi-a spus că eu nu pot conduce în germania..am mers si am verificat si asa este nu am drept de conducere în germania..acum ma obliga sa schimb permisul în germania ca să-mi poata da testul MPU..Intrebarea mea este daca dupa doi ani m-ai pot cere să-mi refacă analiza sângelui pt ca este enorm de mare...atunci nu mi-am dat seama însă am vb cu persoane care lucrează în laboratoare de analize si mi-au zis ca am fost inselat cu alcolemia..Va Mulțumesc si Aștept un Răspuns | |
|
|
|
22-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Răzvan Dragos a scris pe 21-04-2018: Buna ziua.am si eu o intrebare , acum doi ani am condus baut cu o alcolemie de 0.52 în aerul respirat la proba de sânge mi-a iesit 1.72 .Am avut permisul suspendat un an de zile.inainte de terminarea suspendari am sunat la judecător si am intrebat daca dupa ce imi expira suspendarea adica dupa data de 01 martie 2017 pot conduce în germania, mi sa spus că da .dupa un an de condus un prieten mi-a spus că eu nu pot conduce în germania..am mers si am verificat si asa este nu am drept de conducere în germania..acum ma obliga sa schimb permisul în germania ca să-mi poata da testul MPU..Intrebarea mea este daca dupa doi ani m-ai pot cere să-mi refacă analiza sângelui pt ca este enorm de mare...atunci nu mi-am dat seama însă am vb cu persoane care lucrează în laboratoare de analize si mi-au zis ca am fost inselat cu alcolemia..Va Mulțumesc si Aștept un Răspuns Daca dosarul s-a solutionat, nu mai puteti cere recalcularea. Probele se solicita in cursul urmaririi penale sau al judecatii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-04-2018 |
 | Răzvan Dragos Vizitator |
| Am sa vb cu un avocat aici în germania..oricum Mulțumesc pentru raspuns..va doresc o Duminică placuta | |
|
|
|
01-05-2018 |
 | Iulian Vizitator |
| Buna sunt Iulian. Si eu am avut exact ca si tine 1'83 promila. Din decembrie 2017 astept post de la Gericht. De la Amtsgericht eu am 10 luni si 1.600 amenda. Acum astept de 4 luni celalalt post. Stiu ceva? Se poate ridica permisul fara MPU din Romania? | |
|
|
|
04-05-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Buna ziua am si eu o problema va rog sa ma ajutati si pe mine me fost suspendat permisu pe un an de zile pentru alcol am avut 2.34 misa zis in naite sa mise expire anul. Cu trei luni trebuie sa ma duc sal comand acuma cand sal comand îmi trebuie comfirmare din ro cum treb sa fac ce sa fac nu inteleg mai nimica de la aste de aici | |
|
|
|
04-05-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Sal cum pot da si eu de tine sami explici si mie ce ai facut si cum ai facut te rog in situatia asta sunt si eu te rog frumos | |
|
|
|
10-05-2018 |
 | Costel Vizitator |
| Buna ziua! Am si eu o nelămurire, daca puteti sa ma ajutati, va rog. M-a prins radarul pe teritoriul germaniei cu 121 km/ h limita fiind de 70. Nu am resedinta in Germania, dar masina este inmatriculata în germania pe numele surorii mele. În acest caz, cum se procedează? Multumesc | |
|
|
|
11-05-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Costel a scris pe 10-05-2018: Buna ziua! Am si eu o nelămurire, daca puteti sa ma ajutati, va rog. M-a prins radarul pe teritoriul germaniei cu 121 km/ h limita fiind de 70. Nu am resedinta in Germania, dar masina este inmatriculata în germania pe numele surorii mele. În acest caz, cum se procedează? Multumesc Va trebui sa luati legatura cu un avocat local pentru a va aduce la cunostiinta legislatia rutiera germana si sanctiunile pe care le riscati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-05-2018 |
 | Mity Vizitator |
| Buna..sambata am fost oprit de politia germana si miau facut testul aer expirat .0.65 si la sange 0.5.la ce sa ma astept si ce trebuie sa fac..multumesc | |
|
|
|
22-05-2018 |
| Mity a scris pe 22-05-2018: Buna..sambata am fost oprit de politia germana si miau facut testul aer expirat .0.65 si la sange 0.5.la ce sa ma astept si ce trebuie sa fac..multumesc Luati legatura cu un avocat local pentru a va preciza prevederile legislatiei germane in cazul infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului si pentru a beneficia de o aparare eficienta in cauza. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-05-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Bună ziua am fost și eu oprit de politia germana în data de 20.01.2017 am avut alcoolemie în sânge 2.35 am avut permis schimbat în germania am primit un an jumate suspendare și 3500 Știți cumva dacă pot sa ridic altu din Ro ca nu mai vrea sa stau în germania și nu știu ce se întâmplă! | |
|
|
|
29-05-2018 |
 | Liviu Vizitator |
| Buna . Am fost sa schimb permisul de conducere facut in România în permis german si acolo am avut surpriza cică nu-i valabil pe teritoriul lor din cauza ca aveam înregistrare pe teritoriul lor de 1 an si m-au pus sa fac toata scoala din nou , este normal asa ceva ? Si daca da de ce nu se stie in România la școlile de conducere auto asa ceva ? Cine imi plătește mi-e școala pe care am făcut-o degeaba in România ce pot sa fac sa nu dau din nou de scoala in Germania este vb ca costa foarte mult nu ca mi-ar fi frica de examen | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Vasile Vizitator |
| Da poti conduce linistit dor la nemti nu | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Sal baeti si eu am avut un accident cu masina am avut 2.34 si misa suspendat permisul pe un an me venit vrio 3000e si cu permisu milam loat din ro dupa 7 luni timp de un an am avut voie sa conduc pe ro dar pe mine ma interesa in germania. Si am vb cu un politai aici in germaniasi nu trebuie sa dau nici un test daca am rezidenta in ro daca nu o aveam da era problena dar cum am buletin ro si permis ro nu trebuie sa dat nici un test asa ca va sal | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| Sal asa am patit si eu pe anostri nui intereseaza cf tu in alta tara dute la ei si eati permisul nu trebuoe sa dai nici un test. Am patito si eunu e grav plateste amenzile | |
|
|
|
24-06-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Buna ziua.anul trecut in luna octombrie am fost oprit de poliția germană cu o viteza de 114 km la ora conducand un microbuz cu platforma după el.am fost oprit de poliție am plătit amenda in valoare de 180 euro pt ca am condus cu mai mult de 80 de km pe ora și am fost lăsat să plec fara a mi se spune și altceva.astazi 24.06.2018 am fost oprit de către poliție la un control de rutină.iar poliția mia spus că am permisul suspendat pt o luna pe teritoriul germaniei și mia reținut permisul pe loc pt o luna si ca urmeaza ca in zilele urmatoare sa il trimita prin posta acasa.puteti sa imi spuneti cam in cat timp ar ajunge la mine permisul deoarece am nevoie de permis pt ca lucrez in transport international | |
|
|
|
26-06-2018 |
 | Georgica Florin Vizitator |
| Am o mare problema cu permisul de conducere, locuiesc in germania de un an si pe anul 2018 am deja 2 suspendari de permis pentru cate o luna fiecare, dar ieri a venit un nou plic cu amenda si suspendarea de conducere pe o luna in care scrie in germana totul iar din ce am inteles eu nu am termen 4 luni sa il predau ci cat mai repede, intrebarea mea este in cat timp trebuie sa il predau de cand mi a ajuns plicul si daca pot sa fac cumva sa il predau din septembrie ? | |
|
|
|
26-06-2018 |
 | Cosmin Vizitator |
| Buna ,locuiesc in germania si mi au luat permisul din cauza unei depasiri neregulamentare in oras ,fara a ma asegura ca in depasire imi venea o masina din fata si pentru a ma feri am urcat pe trotuar ,nu s a intamplat nimic ,adica nimeni a suferit vreun accident ,mi au suspendat el carnet 10 luni si tre sa platesc o amenda de 1200€ ,iar pe asegurarea masinii era 12000€ ,ceea ce nu inteleg cat tre sa platesc ori daca ma intorc in tara pot sa mi scot carnetul si daca pot in alta tara sa conduc ? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |