|
18-12-2017 |
 | Vizitator Vizitator |
| Bună ziua.In luna Mai,2017, autoritățile germane mi-au reținut permisul auto pt alcool (1,32 în sânge).In octombrie am primit sentința,1600 euro amenda, 12 luni suspendare și eventual MPU.Avocatul a făcut recurs,mi-a redus la 1200 euro ,și mi-a zis că mai face inca o contestație, sperând că poate reduce până la 800 euro.Intrebarea mea este:când îmi vor trimite permisul in Romania și dacă în România am dreptul să conduc înainte de expirarea celor 12 luni? | |
|
|
|
04-01-2018 |
 | Marian Vizitator |
| Buna seara acum o saptamna am fost oprit de politia germana in zona nurnberg cu o Alcolemie de 0,61 mau dus la sectie si miea lot sange si nustiu ca miea iestit a veti vreo ideie cam cat ar fi Amenda si pe cat timp mi-ea lot permisul? Mentionez(eram si cu copilul si sotia in masina) si este prima abatere | |
|
|
|
11-01-2018 |
 | Tobias sebastian Vizitator |
| Salut cum te-au anuntat de teatul Mpu dupa cat timp de la data cand teau oprit politistii ai inceput pregatiriile pentru test?se poate da si in romaneste acest test menrionez ca eu sunt in Nurnberg cum ai gasit instructor pentru test si daca afost persoana ce vb romaneste? | |
|
|
|
12-01-2018 |
 | Nicu Vizitator |
| Am condus băut 1.83 in sânge permis 10 luni suspendat si amenda permisul va fi trimis în românia întrebarea mea este in felul urmator in romania mia fost odată anulat pentru conducere sub influența alcoolului acum oare mil vor anula iar???? Sau se respecta sentința din germania | |
|
|
|
14-01-2018 |
 | Moise gafiu Vizitator |
| sa va spun ca acuma unan si sase luni am condus o masina fara asigurare in germania am fugit cu masina sa luat politia dupa mine nam oprit am intrat in contra sens am intrat pe o alta strada normala si am intrat in drum preoritar fara sa opresc mam accidentat ma luat politia ma dus la post mia luat permisu la trimis in romania mam dus lam luat si am asteptat un raspuns de la permise si mia zis sa dau testul MPU IN ACIASTA PROBLEMA PLATESC SI 3000 DE EURO SI AM AUZI CA ESTE O LEGE IN GERMANIA CA DAI O MIE SI CEVA SI SCAPI DE TESTUL MPU SI TI DA DREPTUL DINOU DE A CONDUCE ASTEPT SI EU UN RASPUNS VAROG DACA ESTE ADEVARAT | |
|
|
|
19-01-2018 |
 | Vlad Vizitator |
| Buna ziua !! Am avut permisul suspendat un an de zile !! Acum trebuie sa ajung in România sa îl ridic !! Pot conduce pana in România dacă nu îl am la mine ?? | |
|
|
|
01-02-2018 |
 | Rakoczi jozsef attila Vizitator |
| Buna am condus pe teritoriul germmaniei in2012 baut si am fost prins, mi sa cerut sa fac testul mpu, ce se poate intampla daca ma opreste politia. | |
|
|
|
01-02-2018 |
 | Robert Vizitator |
| Dacă ai noroc nu își da seama. Imi poti spune dacă ți-a suspendat permisul si in ro când tea prins în germania băut? Eu am avut 1.33 si mi l-au luat si ă zis ca mil trimite in ro dar încă nu mia venit nimic si a fost acuma 3 luni aproape | |
|
|
|
08-02-2018 |
 | Robert Vizitator |
| Buna ziua tuturor pe data de 5 -2••2018 Am fost prins fără permis in germania cu alcolemie 1,3in sînge ce mi se poate întîmpla a trecut cineva prin asa ceva va multumesc | |
|
|
|
13-02-2018 |
 | David Vizitator |
| Buna ziua. În data de 30 decembrie 2017 mi-a fost reținut permisul pentru depășire si pentru viteza. Era limita de 70, si eu aveam 110, nu mi-a dat nicio dovada, absolut nimic. Mi sa spus sa astept un plic la adresa, nu mi sa spus pe ce perioada mi-l retine. A trecut o lună jumate si inca nu am primit nimic. Ce trebuie sa fac ? | |
|
|
|
13-02-2018 |
 | Vladut Vizitator |
| Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru droguri, spre ghinionul meu consumasem 2 saptamani Marijuana, asadar in urina a aparut. Am fost dus la sectie unde mi s-a facut testul sangvin. Mentionez ca in anul acela aveam anmeldung (act doveditor de locuinta) si masina inregistrata in Germania. Dupa 2,3 luni rezultatul analizelor a ajuns, eu avand in jur de 1.0THC/Mg sange. Am predat permisul, am platit amenda 1.500 euro. Am fost instiintat ca trebuie sa fac teste MPU pentru a putea recapata dreptul de a conduce in Germania. La cateva luni dupa incident mi-am scos toate actele nemtesti si am venit acasa in Romania. Precizez ca permisul nu mi-a fost trimis in tara nici pana in data de azi. Nelamurirea mea este daca eu mai pot conduce pe teritoriul germaniei ca tranzitant , nu mai am acte, masina inmatriculata pe Romania. Si daca da, care sunt conditiile. Sau chiar nu pot conduce deloc pana nu fac testele MPU? De asemenea mi-au spus ca daca fac testele si le trec, o sa primesc permis nemtesc, ceea ce nu vreau. In Romania la sectia judeteana de politie permise, mi s-a spus ca nu apar in baza de date ca suspendat sau anulat. De asemenea precizez ca am 2 ani de cand m-am lasat de viciul de mai sus. As fi recunoscator daca mi-ar raspunde avocati. Multumesc! | |
|
|
|
25-02-2018 |
 | Julian Vizitator |
| Buna .Acuma 5 luni am fost oprit de poliție germana pentru viteza in oras am avut 125km/h pe limita de 50 sunt la prima abatere si mentionez ca trebuie predat permisul pe 3 luni. Pe teritoriul româniei am dreptul sa conduc daca am avut permis românesc ulterior schimbat in cel nemțesc? | |
|
|
|
26-02-2018 |
 | Rakoczi jozsef attila Vizitator |
| In ro til suspendeaza pe3 luni, si trebe sa dai un test de 15 intrebari,dar daca nu meri la test si te prezintii peste ceva timp mai tarziu nu mai trebe sa dai testu ala naibi | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Victor Vizitator |
| Salut Vladut, Iti spun sigur ca poti declara permisul pierdut in romania ca acela l-au pierdut nemtii cum mi-au pierdut si mie un talon auto suspendat... nu l-am mai primit nici pana in ziua de azi. Nici pe adresa de Germ. nici pe aia de Romania. | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Marian Dinu Vizitator |
| Buna ziua. Anul trecut am avut suspendat permisul auto in germania pe o perioada de 6 luni, mai exact pana pe 6 decembrie 2017, pentru cumul de 8 punkte. Am platit testul MPU si nu la m luat pentr ca, cu 2 zile inainte de test am condus si ma oprit politia. Mi a spus ca nu aveam dreptul de conducere in germania pn nu primesc testul MPU. Astazi ma u sunat sami spuna ca permisul mi l trimit in Romania. Pot merge sa mil ridic de acolo si daca imi poate spune cineva ce ar fii de facut si la ce sa ma astept!? Multumesc | |
|
|
|
05-03-2018 |
 | Adrian Vizitator |
| Salut Tobis, daca nu ai gasit pana acum nici un rasp. la aceasta intrebare. iti voi raspunde eu. testul in sine il pot da in lima Roaman, testul are 3 etape, 1 testul pshiho la un calculator, abilitati retinere de minte, si sunete. sunt toate in Limba romana 2 un mic test cu medicul un fel de cumpana, niste intrebarii si o recoltare pt. analize 3. discuctie cu Pshihologul pe tema pierderi permisului ce sa intamplat si cum sa intamplat. retine ca, fara sa faci un test de pregadire de minim 4 ore cu pshiholohul nu ai nici o sansa. astept un rasp. de la tine sa imi sp. ce ai facut mult succes | |
|
|
|
05-03-2018 |
 | Adrian Vizitator |
| Salut Marian, daca nu ai gasit inca rasp. öa acesta intrebare. vreau sa iti spun ca amenda este in jur de 530 de euro. si verboten 3 Monate 3 Luni interdictie de a conduce, nu stiu exact ce se poate intampla mai exact in continoare avand in veder ca ai fost cu copii in Masina, dar in gennerel cam asta este pedeapsa. daca esti sofer amator. iar daca esti sofer profesionist interdictia este doar 1 Luna. si ai timp 4 luni la dispozitie cand vrei sa il predai. din momentul cand iti vine instintarea de la politie app. vezi ca ai si 1 punckt la permis. iar in decurs de 2 ani de zile daca iara se va intampla vei ajunge la acel test numit MPU, care este aldreacului de greu si scump. astept un rasp. de la tine ce ai ´rezolvat mult succes | |
|
|
|
15-03-2018 |
 | Daniel Vizitator |
| Chiar daca il iei pe acel romanesc testul tot va trebui sa il faci. | |
|
|
|
18-03-2018 |
 | Ovi Vizitator |
| 4 luni suspendare in Romania,de cand s-a dat sentinta in Germania.Am fost in aceeasi situatie si in Romania a fost transmis dupa 3 luni,deci eu am putut sa conduc in Ro deoarece mi-a fost trimis permisul prin posta la domniciliul din Ro.Am stat decat o luna.Acum sa vad cum rezolv in Germania ca mai am 1 luna dar cred ca ma trimite la MPU | |
|
|
|
18-03-2018 |
 | Razvan48163 Vizitator |
| Buna seara, trebuie sa mi se suspende permisul pe o perioada de 3 luni pe teritoriul Germaniei și as vrea sa stiu ce se poate întâmpla dacă nu predau permisul și pe termenul de suspendare o sa m-a reîntorc in România și dacă pot sa m-a reîntorc in Germania. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |