|
| 01-11-2019 |
 | Constantin Vizitator |
| | Buna ziua mia fost reținut permisul in franta pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 40 permis romanesc si au zis ca îl suspendeaza pe o perioadă de tri luni pot conduce in romania | |
|
|
|
| 01-11-2019 |
 | Constantin Vizitator |
| Buna ziua mia fost reținut permisul in franta pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 40 permis romanesc si au zis ca îl suspendeaza pe o perioadă de tri luni pot conduce in romania | |
|
|
|
| 01-11-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Constantin a scris pe 01-11-2019: Buna ziua mia fost reținut permisul in franta pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 40 permis romanesc si au zis ca îl suspendeaza pe o perioadă de tri luni pot conduce in romania Verificati la autoritatile emitente din Romania ( unitatea de politie care a eliberat permisul ) daca li s-a trimis permisul de catre autoritatile franceze, pentru ca dvs sa il puteti ridica. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 02-11-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Bună Mă puteți lămuri în legătură cu o greșeală de a mea Mi sa reținut permisul pentru faptul ca am parcat mașină, în timpul parcării am atins o motocicleta, nu am observat am plecat fără sa îmi dau seama ca am atins motocicleta, am primit amenda și suspendarea permisului pe 6 luni de zile ,întrebarea mea este, permisul deși a fost reținut în Germania, când va expira perioada de reținere, unde va reveni permisul în România sau Germania Vă mulțumesc! | |
|
|
|
| 02-11-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Paul a scris pe 02-11-2019: Bună Mă puteți lămuri în legătură cu o greșeală de a mea Mi sa reținut permisul pentru faptul ca am parcat mașină, în timpul parcării am atins o motocicleta, nu am observat am plecat fără sa îmi dau seama ca am atins motocicleta, am primit amenda și suspendarea permisului pe 6 luni de zile ,întrebarea mea este, permisul deși a fost reținut în Germania, când va expira perioada de reținere, unde va reveni permisul în România sau Germania Vă mulțumesc! Permisul va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, respectiv politiei care vi l-a eliberat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 28-11-2019 |
 | Bondar constantin Vizitator |
| | Acum o saptamana ma prins in germania băut cu o alcoolemie de 1.31 la mie in sânge. Si mia suspendat permisul pe un an de zile.pot să mai conducere in romania sau după ce expiră suspendarea | |
|
|
|
| 28-11-2019 |
| Bondar Constantin a scris pe 28-11-2019: Acum o saptamana ma prins in germania băut cu o alcoolemie de 1.31 la mie in sânge. Si mia suspendat permisul pe un an de zile.pot să mai conducere in romania sau după ce expiră suspendarea Sanctiunea opereaza pe teritoriul tarii unde a fost aplicata, insa pentru a putea conduce in alte tari, va trebui sa ridicati permisul de la autoritatile emitente din Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 09-12-2019 |
 | Laurentiu Vizitator |
| |
|
|
| 17-12-2019 |
 | Vlad Vizitator |
| | Buna am permisu suspendat in germania pentru alcol 1.4 aer cum pot face ca sal recuperz mai repede | |
|
|
|
| 17-12-2019 |
| Vlad a scris pe 17-12-2019: Buna am permisu suspendat in germania pentru alcol 1.4 aer cum pot face ca sal recuperz mai repede Va trebui sa consultati un avocat local, deoarece veti fi judecat conform legislatiei germane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 27-01-2020 |
 | Diana Vizitator |
| | Buna ziua! Daca am depasit viteza cu 37 km/h in oras si mi-a venit plic prin posta sa platesc amenda si in decurs la 4 luni sa predau permisul pt o luna, unde mai exact trebuie sa il predau sau se poate lipi doar ceva pe permis pt interdictia de o luna? Mentionez ca am adresa in Germania. Plicul a venit la sfarsitul lunii octombrie iar in luna decembrie am trecut pe rosu la semafor, am primit plic sa specific cine a fost la volan dar inca nu am primit raspunsul. Sa mai astept pana primesc un raspuns sau sa il predau pt prima infractiune savarsita? | |
|
|
|
| 27-01-2020 |
| Diana a scris pe 27-01-2020: Buna ziua! Daca am depasit viteza cu 37 km/h in oras si mi-a venit plic prin posta sa platesc amenda si in decurs la 4 luni sa predau permisul pt o luna, unde mai exact trebuie sa il predau sau se poate lipi doar ceva pe permis pt interdictia de o luna? Mentionez ca am adresa in Germania. Plicul a venit la sfarsitul lunii octombrie iar in luna decembrie am trecut pe rosu la semafor, am primit plic sa specific cine a fost la volan dar inca nu am primit raspunsul. Sa mai astept pana primesc un raspuns sau sa il predau pt prima infractiune savarsita? Din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, va trebui sa contactati un avocat local pentru a va aduce la cunostiinta prevederile legislatiei straine in domeniul rutier. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 12-02-2020 |
 | Cosmin Vizitator |
| Daniel a scris pe 23-06-2017: acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc | |
|
|
|
| 12-02-2020 |
 | Laur Vizitator |
| |
|
|
| 13-02-2020 |
| Cosmin a scris pe 12-02-2020: Daniel a scris pe 23-06-2017: acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc Permisul este trimis in Romania, la organele emitente, astfel ca il veti putea ridica de la sediul Politiei Rutiere care l-a emis. Referitor la pedeapsa pe care o riscati in Germania, va trebui sa contactati un avocat local pentru a va informa despre prevederile legislatiei penale straine. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 20-02-2020 |
 | Bogdan Vizitator |
| | salut, trebuie sa fac si eu acest test Harenprobe adica proba la 3 cm, imi poti da mai multe informatii, te rog? | |
|
|
|
| 25-02-2020 |
 | Serby16 Vizitator |
| | Se poate susține testul MPU in Romania? | |
|
|
|
| 25-02-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| | Nu. Doar in Germania. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 01-03-2020 |
 | Adryanoadrian1985@gmail.com Vizitator |
| | Am si eu o problema aseara am fost oprit de politia Germania si mau gasit cu 1.2 alcool in aerul expirat meau spus ca pe 6 luni suspendat dar nu styu daca mia dat amenda nu mea spus nimic ce pot face | |
|
|
|
| 02-03-2020 |
| Adryanoadrian1985@gmail.com a scris pe 01-03-2020: Am si eu o problema aseara am fost oprit de politia Germania si mau gasit cu 1.2 alcool in aerul expirat meau spus ca pe 6 luni suspendat dar nu styu daca mia dat amenda nu mea spus nimic ce pot face Luati legatura cu un avocat german, pentru a verifica daca s-a intocmit dosar penal in cauza. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |