Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 14

Start 13 14 15 16 Final
 01-11-2019
Vizitator
Buna ziua mia fost reținut permisul in franta pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 40 permis romanesc si au zis ca îl suspendeaza pe o perioadă de tri luni pot conduce in romania
Răspunde
 01-11-2019
Vizitator
Buna ziua mia fost reținut permisul in franta pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 40 permis romanesc si au zis ca îl suspendeaza pe o perioadă de tri luni pot conduce in romania
Răspunde
 01-11-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Constantin a scris pe 01-11-2019:
Verificati la autoritatile emitente din Romania ( unitatea de politie care a eliberat permisul ) daca li s-a trimis permisul de catre autoritatile franceze, pentru ca dvs sa il puteti ridica.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2019
Vizitator
Bună
Mă puteți lămuri în legătură cu o greșeală de a mea
Mi sa reținut permisul pentru faptul ca am parcat mașină, în timpul parcării am atins o motocicleta, nu am observat am plecat fără sa îmi dau seama ca am atins motocicleta, am primit amenda și suspendarea permisului pe 6 luni de zile ,întrebarea mea este, permisul deși a fost reținut în Germania, când va expira perioada de reținere, unde va reveni permisul în România sau Germania
Vă mulțumesc!
Răspunde
 02-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Paul a scris pe 02-11-2019:
Bună
Mă puteți lămuri în legătură cu o greșeală de a mea
Mi sa reținut permisul pentru faptul ca am parcat mașină, în timpul parcării am atins o motocicleta, nu am observat am plecat fără sa îmi dau seama ca am atins motocicleta, am primit amenda și suspendarea permisului pe 6 luni de zile ,întrebarea mea este, permisul deși a fost reținut în Germania, când va expira perioada de reținere, unde va reveni permisul în România sau Germania
Vă mulțumesc!
Permisul va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, respectiv politiei care vi l-a eliberat.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2019
Vizitator
Acum o saptamana ma prins in germania băut cu o alcoolemie de 1.31 la mie in sânge. Si mia suspendat permisul pe un an de zile.pot să mai conducere in romania sau după ce expiră suspendarea
Răspunde
 28-11-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bondar Constantin a scris pe 28-11-2019:
Acum o saptamana ma prins in germania băut cu o alcoolemie de 1.31 la mie in sânge. Si mia suspendat permisul pe un an de zile.pot să mai conducere in romania sau după ce expiră suspendarea
Sanctiunea opereaza pe teritoriul tarii unde a fost aplicata, insa pentru a putea conduce in alte tari, va trebui sa ridicati permisul de la autoritatile emitente din Romania.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2019
Vizitator
MPU trebe sa faci?
Răspunde
 17-12-2019
Vizitator
Buna am permisu suspendat in germania pentru alcol 1.4 aer cum pot face ca sal recuperz mai repede
Răspunde
 17-12-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vlad a scris pe 17-12-2019:
Buna am permisu suspendat in germania pentru alcol 1.4 aer cum pot face ca sal recuperz mai repede
Va trebui sa consultati un avocat local, deoarece veti fi judecat conform legislatiei germane.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2020
Vizitator
Buna ziua! Daca am depasit viteza cu 37 km/h in oras si mi-a venit plic prin posta sa platesc amenda si in decurs la 4 luni sa predau permisul pt o luna, unde mai exact trebuie sa il predau sau se poate lipi doar ceva pe permis pt interdictia de o luna? Mentionez ca am adresa in Germania. Plicul a venit la sfarsitul lunii octombrie iar in luna decembrie am trecut pe rosu la semafor, am primit plic sa specific cine a fost la volan dar inca nu am primit raspunsul. Sa mai astept pana primesc un raspuns sau sa il predau pt prima infractiune savarsita?
Răspunde
 27-01-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Diana a scris pe 27-01-2020:
Buna ziua! Daca am depasit viteza cu 37 km/h in oras si mi-a venit plic prin posta sa platesc amenda si in decurs la 4 luni sa predau permisul pt o luna, unde mai exact trebuie sa il predau sau se poate lipi doar ceva pe permis pt interdictia de o luna? Mentionez ca am adresa in Germania. Plicul a venit la sfarsitul lunii octombrie iar in luna decembrie am trecut pe rosu la semafor, am primit plic sa specific cine a fost la volan dar inca nu am primit raspunsul. Sa mai astept pana primesc un raspuns sau sa il predau pt prima infractiune savarsita?
Din moment ce fapta s-a petrecut pe teritoriul Germaniei, va trebui sa contactati un avocat local pentru a va aduce la cunostiinta prevederile legislatiei straine in domeniul rutier.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-02-2020
Vizitator
Daniel a scris pe 23-06-2017:
acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc
Răspunde
 12-02-2020
Vizitator
Poti linistit
Răspunde
 13-02-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Cosmin a scris pe 12-02-2020:
Daniel a scris pe 23-06-2017:
acum o luna mi a fost suspendat permisul in germania pt consum de alcool 2.16 la analize.Am fost lchemat la politie unde mi sa spus ca permisul s a trimis in romania. V as ruga sa imi spuneti ce urmeaza mai de parte aici si in Romania. Multumesc
Permisul este trimis in Romania, la organele emitente, astfel ca il veti putea ridica de la sediul Politiei Rutiere care l-a emis. Referitor la pedeapsa pe care o riscati in Germania, va trebui sa contactati un avocat local pentru a va informa despre prevederile legislatiei penale straine.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-02-2020
Vizitator
salut, trebuie sa fac si eu acest test Harenprobe adica proba la 3 cm, imi poti da mai multe informatii, te rog?
Răspunde
 25-02-2020
Vizitator
Se poate susține testul MPU in Romania?
Răspunde
 25-02-2020

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Nu. Doar in Germania.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 01-03-2020
AvatarAdryanoadrian1985@gmail.com
Vizitator
Am si eu o problema aseara am fost oprit de politia Germania si mau gasit cu 1.2 alcool in aerul expirat meau spus ca pe 6 luni suspendat dar nu styu daca mia dat amenda nu mea spus nimic ce pot face
Răspunde
 02-03-2020

Bucuresti
0746938774
Facebook
Adryanoadrian1985@gmail.com a scris pe 01-03-2020:
Am si eu o problema aseara am fost oprit de politia Germania si mau gasit cu 1.2 alcool in aerul expirat meau spus ca pe 6 luni suspendat dar nu styu daca mia dat amenda nu mea spus nimic ce pot face
Luati legatura cu un avocat german, pentru a verifica daca s-a intocmit dosar penal in cauza.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart 13 14 15 16 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721

Locație: Cluj si Prahova

Puncte: 1437

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1107

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.