|
| 10-03-2020 |
 | Alex Vizitator |
| Buna ziua! Am fost prins acum o săptămână baut la volan, sunt începător si mi-au retinut permisul(romanesc) Nu mi-au dat nici o foaie cu amenda sau ceva nici la adresa nu mi-a venit nimic si as dori sa stiu ce se intampla cu permisul si cum ma afectează in tara | |
|
|
|
| 10-03-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| Permisul va fi trimis in Romania. Pentru situatia din Germania, daca s-a deschis sau nu dosar penal pe numele dvs, contactati un avocat local sa se intereseze ptr. dvs. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 10-03-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alex a scris pe 10-03-2020: Buna ziua! Am fost prins acum o săptămână baut la volan, sunt începător si mi-au retinut permisul(romanesc) Nu mi-au dat nici o foaie cu amenda sau ceva nici la adresa nu mi-a venit nimic si as dori sa stiu ce se intampla cu permisul si cum ma afectează in tara Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, veti fi judecat conform legislatiei germane, motiv pentru care va recomand sa contactati un avocat local. In ceea ce priveste permisul, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, adica politiei rutiere care l-a emis si il veti putea ridica ulterior. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 10-03-2020 |
 | Alex Vizitator |
| | Ceea ce inseamna ca pot conduce in romania sau alte tari europen, excluzând Germania | |
|
|
|
| 11-03-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alex a scris pe 10-03-2020: Ceea ce inseamna ca pot conduce in romania sau alte tari europen, excluzând Germania Da, masura restrictiva se va aplica doar pe teritoriul Germaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 14-03-2020 |
 | Alex Vizitator |
| Buna seara cat timp sunt judecat nu imi trimit permisul in tara nu? Intrebarea mea ar fi daca pot lua o dovada ceva sa pot cobduce pe cateva zile in tara | |
|
|
|
| 15-03-2020 |
| | Permisul se trimite organelor emitente din Romania, insa pentru a grabi procedura ar fi indicat sa contactati un avocat local, pentru a intreprinde demersurile necesare in statul in care ati comis infractiunea. Dupa ce va ridicati permisul din Romania, puteti conduce in restul tarilor, cu exceptia statului unde ati comis infractiunea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 27-03-2020 |
 | Rostas gabriel Vizitator |
| | As dori si eu i informatei daca se suspendă in germania permisu se mai pot conduce in romania | |
|
|
|
| 28-03-2020 |
| Rostas Gabriel a scris pe 27-03-2020: As dori si eu i informatei daca se suspendă in germania permisu se mai pot conduce in romania Da, puteti conduce dupa ce ridicati permisul de la autoritatile emitente din Romania. In situatia in care comiteti o infractiune rutiera pe teritoriul unui stat membru al Uniunii Europene, sanctiunea se aplica pe teritoriul statului respectiv, iar permisul se trimite organului emitent din Romania. Dupa ce ridicati permisul din tara, puteti conduce in restul tarilor, cu exceptia statului unde ati comis infractiunea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 04-04-2020 |
 | Florin991 Vizitator |
| | Buna. Locuiesc in germania. Si acum doua luni am predat permisul in germania din cauza vitezei ca ma luase un radar. Normal trebuia sa iau permisul pe data de 9.04.2020 insa pe data de 3.04.2020 mam pus la volan si ma luat o camera pe limita de 30. Ce se va intampla acum deoarece in momentul de fata permisul este tot la ei. Plus ca permisul acum este nemtesc. Astept un raspuns cat mai repede pentruca nu vreau sa astept pana pe data de 9 deoarece chiar sunt foarte curios ce voi pati. | |
|
|
|
| 04-04-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Cluj si Prahova 0742251721 marina.starjil@gmail.com
|
| In Romania vi s-ar intocmi dosar penal ptr. conducere fara permis. Nu vad de ce in Germania ar fi altfel. Contactati un avocat local ca sa beneficiati de consultanta si asistenta juridica. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
| 04-04-2020 |
| Florin991 a scris pe 04-04-2020: Buna. Locuiesc in germania. Si acum doua luni am predat permisul in germania din cauza vitezei ca ma luase un radar. Normal trebuia sa iau permisul pe data de 9.04.2020 insa pe data de 3.04.2020 mam pus la volan si ma luat o camera pe limita de 30. Ce se va intampla acum deoarece in momentul de fata permisul este tot la ei. Plus ca permisul acum este nemtesc. Astept un raspuns cat mai repede pentruca nu vreau sa astept pana pe data de 9 deoarece chiar sunt foarte curios ce voi pati. Din moment ce ati comis fapta pe teritoriul Germaniei, veti fi cercetat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local, pentru a va preciza prevederile legislatiei penale. In ceeea ce priveste permisul, dat fiind faptul ca l-ati preschimbat, va trebui sa intrebati un avocat local daca in cazul infractiunii comise, acesta se va anula sau nu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 04-04-2020 |
 | Alex Vizitator |
| | Buna ziua , am și eu o problema am luat un bliț pe limita de 80 cu 180 , o sa trebuiască sa fac idiot testul ? | |
|
|
|
| 04-04-2020 |
 | Gusti Vizitator |
| buna ziua ! Am permisul pe 3 luni suspendat mi a venit amenda sa l predau (încă nu l am predat ) In România pot conduce dacă nu l predau aici ? | |
|
|
|
| 05-04-2020 |
| Gusti a scris pe 04-04-2020: buna ziua ! Am permisul pe 3 luni suspendat in Germania mi a venit amenda și trebuie sa l predau (încă nu l am predat ) In România pot conduce dacă nu l predau aici ? Daca s-a dispus o masura contraventionala impotriva dvs., permisul trebuie predat autoritatilor germane, care il vor trimite autoritatilor emitente din Romania. Dupa ce veti ridica permisul de la autoritatile romane, puteti conduce in restul tarilor Uniunii Europene, cu exceptia Germaniei. Pentru a va informa ce riscati daca nu va supuneti masurilor dispuse de autoritatile straine, va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 05-04-2020 |
 | Mihai Vizitator |
| | Tu lai dat pierdut in Romania ca sa il poti ridica? | |
|
|
|
| 10-05-2020 |
 | Mihăilă Camelia Simona Vizitator |
| Av. Bratulescu Adela a scris pe 05-12-2017: Utalielena a scris pe 04-12-2017: Buna seara,soțului meu i.a fost suspendat permisul de conducere în data de 19 octombrie 2018 in Germania fiind staționat pe partea dreapta așteptând un coleg sa vina sa preia mașina de servici poliția locală ajunsa la fata locului i.a cerut permisul de conducere .Soțul și un alt coleg nefiind în trafic a consumat băuturi alcoolice.A fost dus la sediul Poliției unde i.a ieșit o alcoolemie de 2,19 .Cerând insistent translator i s.refuzat acest lucru și neștiind despre ce este vorba a fost acuzat după 5 zile de lovirea unei borduri intr.o statie Peco aflată la 50 km distanță lucru care nu s.a întâmplat datorita faptului că a doua zi patronul și colegul de serviciu au ridicat de la Politie neavariata ,fapt pentru care după 1 an și 6 luni nu i.au trimis permisul de conducere în România.Va rog să îmi spuneți ce este de făcut?Va mulțumesc ! | |
|
|
|
| 11-05-2020 |
| Mihăilă Camelia Simona a scris pe 10-05-2020: Av. Bratulescu Adela a scris pe 05-12-2017: Utalielena a scris pe 04-12-2017: Buna seara,soțului meu i.a fost suspendat permisul de conducere în data de 19 octombrie 2018 in Germania fiind staționat pe partea dreapta așteptând un coleg sa vina sa preia mașina de servici poliția locală ajunsa la fata locului i.a cerut permisul de conducere .Soțul și un alt coleg nefiind în trafic a consumat băuturi alcoolice.A fost dus la sediul Poliției unde i.a ieșit o alcoolemie de 2,19 .Cerând insistent translator i s.refuzat acest lucru și neștiind despre ce este vorba a fost acuzat după 5 zile de lovirea unei borduri intr.o statie Peco aflată la 50 km distanță lucru care nu s.a întâmplat datorita faptului că a doua zi patronul și colegul de serviciu au ridicat de la Politie neavariata ,fapt pentru care după 1 an și 6 luni nu i.au trimis permisul de conducere în România.Va rog să îmi spuneți ce este de făcut?Va mulțumesc ! Acelui utilizator i-am raspuns in anul 2017. Dvs ce problema aveti? | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
| 10-06-2020 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Ai scapat bine ,eu am avut 1.7 si am loat 1800€ amendă si 13 luni sus pendare | |
|
|
|
| 12-06-2020 |
 | Budeanu Lucian Vizitator |
| | Buna seara.Precizez ca lucrez ca sofer profesionist.Am primit prin posta instintare de suspendarea dreptului de cond pe teritoriul germaniei.din urmatorul motiv viteza.excesiva pe drumurile nationale .nu mai mult de 90km/h | |
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |