|
19-04-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pentru a va informa despre prevederile legislatiei penale germane, va trebui sa apelati la serviciile unui avocat local. In ceea ce priveste permisul, acesta va fi trimis autoritatilor emitente din Romania, de unde va trebui sa veniti sa il ridicati. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-04-2022 |
 | Sergiu Vizitator |
| Am fost oprit la un control de rutina pe data de 15.04.2022 de poliția germana , eram băut ( 6 beri timp de 6 ore) mi-a fost luată proba de aer expirat , nu mi-au prezentat rezultatul , după care au fost prelevate probe de singe , la fel nu am primit nici un rezultat timp de 2 săptămîni , Menționez ca permisul este german și a fost ridicat imediat . Întrebarea mea este ,, cind primesc un rezultat referitor la amenda și perioada de suspendare? “ și la ce pedeapsa ma pot aștepta ? | |
|
|
|
27-04-2022 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Consultati un avocat german. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
29-04-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Sergiu a scris pe 26-04-2022: Am fost oprit la un control de rutina pe data de 15.04.2022 de poliția germana , eram băut ( 6 beri timp de 6 ore) mi-a fost luată proba de aer expirat , nu mi-au prezentat rezultatul , după care au fost prelevate probe de singe , la fel nu am primit nici un rezultat timp de 2 săptămîni , Menționez ca permisul este german și a fost ridicat imediat . Întrebarea mea este ,, cind primesc un rezultat referitor la amenda și perioada de suspendare? “ și la ce pedeapsa ma pot aștepta ? Din moment ce infractiunea a fost comisa pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat conform legislatiei germane, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
30-04-2022 |
 | Marius C. Vizitator |
| In 2016 mi-a luat permisul in Germania( românesc dar preschimbat în nemțesc) pentru o perioadă nedeterminată, am condus în continuare și ma prins iar cu alcool. Mi la anulat și trebuia să fac MPU. Am plecat din Germania și am scos alt permis în Romania pe motiv de pierdere. Am plecat în Anglia și l-am preschimbat în englezesc. In 2021 ma oprit în Germania și mi-a luat permisul englezesc pentru că nu am drept de conducere în Germania (corect). Problema e că au trecut 6 luni iar permisul englezesc nu la mai trimis în Anglia. In Anglia am sunat și am dreptul sa conduc dar nu au primit permisul meu. Acum mă aflu în România, iar la Permise mi-a spus că trebuie să aștept 2 luni pentru verificări pt a putea sa schimb permisul din englezesc in românesc. Repet... Permis englezesc, doar in Germania mi-a suspendat dreptul de a mai conduce și MPU. Anglia și Romania curat. Îmi va elibera un nou permis în Romania? | |
|
|
|
01-05-2022 |
| In primul rand va trebui sa luati legatura cu un avocat din Germania, pentru a intreprinde demersurile necesare in vederea trimiterii permisului catre autoritatile din UK. Ulterior va trebui sa ridicati permisul din UK pentru a il putea preschimba in Romania. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-05-2022 |
 | Marius C. Vizitator |
| Aiurea...nu am nevoie de avocat pentru a trimite permisul in UK, nicidecum să mai zbor in UK sa îmi iau permisul ca apoi să îl schimb aici... Nu știu cum ești tu avocata și mai dai și asemenea răspunsuri... | |
|
|
|
02-05-2022 |
 | Sergiu Vizitator |
| Da , corect , numai asta știu sa răspundă la toți . Dacă nu te superi poți să-mi zici prima data cind tea prins și tia luat permisul , ce alcoolemie aveai și ce pedeapsa ai luat ??? Vreau sa știu la ce pot sa ma aștept după 6 beri băute in 6 ore , as putea avea procentaj mare in singe ? In cit timp ai primit răspunsul de la ei ? Mulțumesc ! | |
|
|
|
05-06-2022 |
 | Topor Marius Vasilica Vizitator |
| Bună ziua am avut un accident în martie 2022 în Germania alcool in aer 104 în singe 1.23 amendă 1950 de euro și despăgubiri la persoana care am lovit masina 25.000 de euro permisul suspendat 10 luni în dosar penal i-mi spune că în această perioadă nu pot circula pe teritoriul german și nici nu pot optine în statul lor alt permis numai după 10 lunii și că Miau trimis permisul în România întrebare după 10 luni pot conduce pe teritoriul german | |
|
|
|
05-06-2022 |
 | Topor Marius Vasilica Vizitator |
| Bună ziua am avut un accident în martie 2022 în Germania alcool in aer 104 în singe 1.23 amendă 1950 de euro și despăgubiri la persoana care am lovit masina 25.000 de euro permisul suspendat 10 luni în dosar penal i-mi spune că în această perioadă nu pot circula pe teritoriul german și nici nu pot optine în statul lor alt permis numai după 10 lunii și că Miau trimis permisul în România întrebare după 10 luni pot conduce pe teritoriul german | |
|
|
|
06-06-2022 |
| Mergeti cu hotararea de condamnare la un avocat german, pentru un raspuns pertinent, deoarece legislatia penala difera de la un stat la altul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-06-2022 |
 | Gangacriatiqn( da ai voie sa condu) Vizitator |
| Vizitator a scris pe 18-12-2017: Bună ziua.In luna Mai,2017, autoritățile germane mi-au reținut permisul auto pt alcool (1,32 în sânge).In octombrie am primit sentința,1600 euro amenda, 12 luni suspendare și eventual MPU.Avocatul a făcut recurs,mi-a redus la 1200 euro ,și mi-a zis că mai face inca o contestație, sperând că poate reduce până la 800 euro.Intrebarea mea este:când îmi vor trimite permisul in Romania și dacă în România am dreptul să conduc înainte de expirarea celor 12 luni? | |
|
|
|
16-06-2022 |
 | Szakacs Florin Vizitator |
| mi sa reținut permisul de conducere în germania pt alcoolemie 1.31 în sânge eu între timp am venit în România și nu mia mai venit nimik la posta eu am declarat ca vin în România dar permisul de conducere e făcut în italia oare ce trebuie sa fac ca să vad ce amenda trebuie sa plătesc și cum sa îmi recuperez permisul a trecut un am de atunci și nu am nici un raspuns | |
|
|
|
16-06-2022 |
 | Szakacs Florin Vizitator |
| mi sa reținut permisul de conducere în germania pt alcoolemie 1.31 în sânge eu între timp am venit în România și nu mia mai venit nimik la posta eu am declarat ca vin în România dar permisul de conducere e făcut în italia oare ce trebuie sa fac ca să vad ce amenda trebuie sa plătesc și cum sa îmi recuperez permisul a trecut un am de atunci și nu am nici un raspuns | |
|
|
|
16-06-2022 |
| Ar fi indicat sa apelati la serviciile unui avocat local, pentru a verifica stadiul dosarului si pentru a va reprezenta in fata autoritatilor germane. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-06-2022 |
 | Victor Vizitator |
| Buna mo oprit politia in passau la control si mio zis ca am verboten pentru un radar din 2020 mio chemat 2 taxy si mo trecut germania cand am ajuns acasa am sunat si le am trimis poza cu permisu prin fax si o zis ca in data de 06 07 2022 pot sa conduc dar mio venit inca un plic in dem oben genannten verfahren habe ich mit verfügung vom 02.06.2022 folgende entscheidung getroffen das Ermittlungsverfahren wird gemaß § 170 abs 2 stai eingestellt ???? Nu stiu dece pentru ca eu nu am fost nicairea am stat in romani | |
|
|
|
22-06-2022 |
| Pentru infractiunile sau contraventiile savarsite intr-un alt stat, veti raspunde conform prevederilor legale din statul respectiv, motiv pentru care va trebui sa contactati un avocat local. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-07-2022 |
 | Gabi Vizitator |
| salut poti sa imi dai numar tau de telefon sa vorbesc ceva cu tine? | |
|
|
|
06-07-2022 |
 | Ionut Vizitator |
| Bogdan a scris pe 18-08-2017: Exact la fel.am patit si eu in Februarie anul asta ! Cu o alcoolemie de 2,15 in sange mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul Germaniei timp de 1 an si o amenda de 3000 euro pe care o platesc in rate!permisul l-am scos dupa 4 luni din tara ! Cu 3 luni inainte sa imi expire pedeapsa trebuie sa fac o cerere la Landrasamt pentru a primi dreptul de a conduce din nou in Germania ! In acte nu-mi scrie nimic de MPU dar cu siguranta ma vor.anunta cei de la Landrasamt ! | |
|
|
|
10-07-2022 |
 | Hohota123 Vizitator |
| Eu mam urcata baut la volan și miam distrus masina a venit politia și ma dus la sânge și ma găsit cu 1,44 ce se pote intmpla am permis romnesc | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |