Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 6

Start  5  6  7   8  Final
 12-09-2018
Vizitator
Mihaela in alea 5 luni am mai primit plicuri ca exista o mare probabilitate ca se va suspenda permisul și o amendă dar in rest nimic ...
Și nu stiu ce sa fac sa astept poate îl trimit...
Răspunde
 12-09-2018
Vizitator
Pruteanu Daniel ai fost să întrebi la poliție dacă permisul mai este valabil?
Răspunde
 16-09-2018
Vizitator
:))
Răspunde
 20-09-2018
Vizitator
Bună ziua! Fratele meu, șofer profesionist, de mult timp cu forme legale în Germania și fără nicio abatere... acum câteva zile. în timp. ce conducea camionul, s a distrat pt ca a sunat telefonul și.. a reușit sa depășească viteza.. în acea porțiune de drum era o limita de 40 km/h iar el avea 80... I a fost reținut permisul pe 3 luni, a primit o amenda de 900 euro și I a a spus ca permisul. ii va fi trimis în România. exista posibilitatea reducerii pedepsei? fără permis, nu poate lucra... dacă da, în ce conditii... va mulțumesc
Răspunde
 22-09-2018
Vizitator
Buna am 25 de ani si acum 2 zile am fost oprit de polite am suflat in echilotest si am avut alcolemie de 0,54. Ati putea sa imi spuneti la ce sa ma astept...? A fost prima abatere. Multumesc
Răspunde
 25-09-2018
Vizitator
Buna am 25 de ani si acum 2 zile am fost oprit de polite am suflat in echilotest si am avut alcolemie de 0,54. Ati putea sa imi spuneti la ce sa ma astept...? A fost prima abatere. Multumesc
Răspunde
 25-09-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Damiansebastiana@mail.ru a scris pe 25-09-2018:

Cel mai probabil valoarea alcoolemiei rezultata in urma prelevarii probelor biologice va depasi limita legala, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Sfatul meu este sa incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-09-2018
Vizitator
Poate sa ma ajute cineva cu un raspuns corect..va rog mult.A doua oara mau oprit politia cu permisul expirat..si mi lau luat,adica permis ro cu md pe spate,mi lau luat din cauza depasirii termenului de 6 luni.nu eram in nicio stare de ebrietate sau al ceva.Pe baza cartii de parcurs miau scris ca am mers 30 de ori adica fara permis.La ce amenzi pot sa ma astept?Astept cu nerabdare rasp.dumneavoastra,cred ca este vriun avocat ca sami rasp.Multumesc mult!!!
Răspunde
 03-10-2018
Vizitator
Am fost pozat în Germania într-un sthau cum ca as fi obstrucționat mașina de politie sa ajungă la un accident. Am primit înștiințarea de la ei, am răspuns, iar acum aștept amenda, care am înțeles că ar putea fi destul de mare, plus ca ar putea sa îmi suspende permisul pe Germania. Ce fac în acest caz... Trebuie sa merg sa predau permisul sau nu, eu neumbland pe Germania, (eram în trecere, plecam în concediu). Dacă ma poate ajuta careva cu o informație? Mulțumesc anticipat
Răspunde
 07-10-2018
Vizitator
Buna ziua.
Saptamana trecuta am fost oprit la un control de rutina de catre politia germana.la etilotest mi-a fost gasita o alcolemie de 1.1 mentionez ca eu conduceam masina personala fara nici un incident in trafic.
Dupa care am fost dus la recoltarea sangelui.
Mentionez ca lucrez aici de 3 sapt ca sofer profesionist.
Miam recunoscut fapta si ca regret
Imi puteti spune va rog frumos ce se poate intampla?
Am nevoie de un avocat?
Am familie si doi copii acasa in romania
Iar in tara acum 3 ani am mai avut o suspendare de o luna pt acelasi motiv
Cu respect
Răspunde
 07-10-2018
Vizitator
Butu Silviu : Si eu am avut un incident de genul prin luna iulie ,dar pe mine m'au oprit ca am intrat pe o straduta cu sens unic si cam tot asa 1,1 am avut in etilotest. Am fost si la recolatare de sange in seara aia . Dupa aproximativ 3 sapt mi'a venit citatie acasa sa ma prezint la politie si sa dau declaratie. Am fost la politie ,am dat declaratie ,am spus ca regret fapta si atunci politista mi'a zis ca ea nu stie ce se intampla pe viitor ,nu are cum sa'mi dea informatii pt ca ni stie ce va hotari de la procuratura. Dupa o luna am primit o scrisoare recomandata si am fost la posta si mi'am ridicat permisul trimis de la procuratura si ca pot conduce din nou. Mie asta mi s'a intamplat. Mentionez ca permisul e schimbat pe Germania. Nu stiu cat de mult te'am ajutat ,dar sper sa te fi ajutat putin. Drumuri bune si fara incidente va doresc.
Răspunde
 07-10-2018
Vizitator
Multumesc de ajutor
Acum nu stiu in cazul meu pt ca am permis romanesc.
La sange cat tia iesit alcolemia?
La fel mi sa spus si mie ca im 2-3 sapt imi vine scrisoare de la procuratura.
Si cat ti-a venit amenda?
Am mai citit cazuri pe site si am inteles ca iti vine permisul in tara cam dupa 4 luni de la savarsirea faptei cu interdictie de 1 an pe teritoriul teritoriul gemaniei.
Dupa care trebuie facut acel test.
Am nevoie neaparat de un avocat....si cam cat costa pt un astfel de caz?
Cu respect
Răspunde
 07-10-2018
Vizitator
La sange mi-a iesit 0,72 si amenda nu am primit. Dar cum ti'am spus am permisul schimbat pe Germania. Acum nu stiu in cazul tau cum e cu permisul pe Romania. O zi buna !
Răspunde
 07-10-2018
Vizitator
Multumesc frumos de ajutor
Sunt curios sa vad rezultatul la sange cand va veni.
Trecusera aprox 9-10 ore de cand consumasem berea.
Multumesc
Răspunde
 17-10-2018
Vizitator
Buna seară.am primit azi sentința după 5 luni după ce mă prins băut la volan.acuma problema că nu înțeleg mi-a luat permisul pe 1 an de zile sau am interdicție un an pe teritoriul Germaniei...poate mă lămurește cineva.pun și sentința

Die Fahrerlaubnis wird Ihnen entzogen. Dies hat die Aberkennung des Rechts zur Folge von der Fahrerlaubnis in der Bundesrepublik Deutschland Gebrauch zu machen. Für die Dauer von 1 Jahr darf Ihnen von einer deutschen Behörde keine neue Fahrerlaubnis erteilt werden. Anzuwendende Vorschriften: SS 69, 69a, 69b StGB
Răspunde
 18-10-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Adi a scris pe 17-10-2018:
Buna seară.am primit azi sentința după 5 luni după ce mă prins băut la volan.acuma problema că nu înțeleg mi-a luat permisul pe 1 an de zile sau am interdicție un an pe teritoriul Germaniei...poate mă lămurește cineva.pun și sentința

Die Fahrerlaubnis wird Ihnen entzogen. Dies hat die Aberkennung des Rechts zur Folge von der Fahrerlaubnis in der Bundesrepublik Deutschland Gebrauch zu machen. Für die Dauer von 1 Jahr darf Ihnen von einer deutschen Behörde keine neue Fahrerlaubnis erteilt werden. Anzuwendende Vorschriften: SS 69, 69a, 69b StGB

Luati legatura cu un avocat german, specializat in drept penal, pentru a va explica dispozitiile sentintei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2018
Vizitator
Mulțumesc frumos
Răspunde
 21-10-2018
Vizitator
Buna ziua .va rog să mă ajutați cu răspundere clară eu am loat permisul în Germania după o săptămână am fost beat pe bicicleta am avut alcol în singe 2,15 asta sa întâmplat în 21.09.2015 am făcut test mpu după un an jumate nu cou. Alcool a venit negativ.ce pot face exacta
Răspunde
 06-11-2018
Vizitator
Si unchiu meu a fost prin cu acceasi alcolemie ia fost trimis permisu in romania a avut 6 luni suspendat permisu in germania 500€ amenda si 4 luni suspendat in romania normal si de lege daca esti domiciliat in germania si ai un loc de munca nu are dreptu sati trim permisu in ro da e mai bine sal schimbii eu asa am facut e aceasi lege egala ptru toata lumea in germania nu mergeti cu ideea ca daca e permis de ro o sa dispuneti de mai multe pucte in nici un caz nu o sa fie asa daca nu ai domicilu in germania atunci nu au ce sati fara o zi buna
Răspunde
 06-11-2018
Vizitator
În ro te duci sati ei permisu fără nici o prob dar în germania e un pic mai greu o sati dia o amendă de 2000e și un an perm suspendat după treb sa dai un test emp e foarte greu eu am avut 2.34 și treb sa dau emp dar Cum va zice avocați de pușcărie nu este adevărat da dacă nu plătiți amenda
Răspunde
RăspundeStart  5  6  7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.