Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 8

Start  5   6   7  8 Final
 05-12-2018
Vizitator
Daca ai primit ameda si interdictie in germania dupa patru luni ai ridicat permisul din RO cu dreptul de conduce?
Răspunde
 05-12-2018
Vizitator
După 2 luni am primit permisul acasă cu dreptul de condus . Doar pe teritoriul Germaniei interdicție și amendă.
Răspunde
 05-12-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Cred ca una din solutii ar fi sa il dati pierdut si sa va faceti altul in Romania. Pe de alta parte daca Politia Romana va scoate cazierul European se vede daca aveti infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice si nu stiu daca o sa puteti sa scoateti altul. O alta problema ar fi ca in fapt pe teritoriul RO nu sunteti sanctionat la vreo pedeapsa si nici extradarea nu a fost solicitata. Deci, doar vazand si facand. Politia RO inca nu da la ghiseu un cazier la nivel EU ca sa puteti verifica situatia din strainatate. Sau intrebati la sectia de politie la serviciul caziere.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-12-2018

Salut,pe 28 Octombrie am condus in Germania cu mașina Firmei Belgiene inregistrata in Republica Moldova cu o alcoolemie 3,0 in aer liber expirat si 2,8 la probe de singe,sunt din Republica Moldova,am lucrat in Memmingen,aveam permis RO cu MD in spate (permis preschimbat din Republica Moldova fara sustinerea examenelor in România).Mau concediat din Germania,si mau adus inapoi la firma intermediara Belgiana (forta de munca ieftina). Ce sentinta pot avea si ce amenda? La momentul cela nu aveam Ameldung,ne caza la un hotel din Memminge,si ziceam la Politie ca Lucrez la Belgia.Dar datele de la firma intermediara din Rep Moldova erau pe masina si au contactat directorul. De obicei in cit timp se trimite permisul la autoritatile Române?Si unde vine amenda de obicei,daca nu mai esti in Germania? Si ce se intimpla daca nu achiti?
Răspunde
 06-12-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
2Pacalipse a scris pe 06-12-2018:
Salut,pe 28 Octombrie am condus in Germania cu mașina Firmei Belgiene inregistrata in Republica Moldova cu o alcoolemie 3,0 in aer liber expirat si 2,8 la probe de singe,sunt din Republica Moldova,am lucrat in Memmingen,aveam permis RO cu MD in spate (permis preschimbat din Republica Moldova fara sustinerea examenelor in România).Mau concediat din Germania,si mau adus inapoi la firma intermediara Belgiana (forta de munca ieftina). Ce sentinta pot avea si ce amenda? La momentul cela nu aveam Ameldung,ne caza la un hotel din Memminge,si ziceam la Politie ca Lucrez la Belgia.Dar datele de la firma intermediara din Rep Moldova erau pe masina si au contactat directorul. De obicei in cit timp se trimite permisul la autoritatile Române?Si unde vine amenda de obicei,daca nu mai esti in Germania? Si ce se intimpla daca nu achiti?

Daca infractiunea a fost comisa pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat conform legilor germane, motiv pentru care ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat local. In ceea ce priveste permisul, acesta se trimite autoritatilor emitente, de unde il puteti ridica ulterior.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-12-2018
Vizitator
Pe data de 13.12.2018 am condus un scuter Fara permis si am facut acident a venit politia a facut un procesc si mia spus sa astept un plic acasa.
Vreau doar sas tiu aproxmativ ce pedeapsa ma steapta si ce amenda pot sa primesc pentru Asa ceva ?
Răspunde
 16-12-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
AlexAndru a scris pe 16-12-2018:
Pe data de 13.12.2018 am condus un scuter Fara permis si am facut acident a venit politia a facut un procesc si mia spus sa astept un plic acasa.
Vreau doar sas tiu aproxmativ ce pedeapsa ma steapta si ce amenda pot sa primesc pentru Asa ceva ?

Vehiculul pe care il conduceati necesita obligativitatea detinerii permisului pentru categoria respectiva? Daca nu, vi se poate intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si eventual vatamare corporala, dupa caz.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-12-2018
Vizitator
Salut,acum 6 luni mi-au suspendat permisul . Pentru ca am acumulat 8 pucte. As avea vreo sansa sa imi schimb permisul pe Germania si sa nu mai dau Mpu?
Răspunde
 17-12-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Tutuianu a scris pe 17-12-2018:
Salut,acum 6 luni mi-au suspendat permisul . Pentru ca am acumulat 8 pucte. As avea vreo sansa sa imi schimb permisul pe Germania si sa nu mai dau Mpu?

Buna ziua,

La orice preschimbare de permis (in orice tara), va cere permisul in original. Daca nu mai aveti permisul, nu il puteti preschimba. Cel putin teoretic, bazele de date cu persoanele care au dreptul de a conduce sunt accesibile din orice stat UE. Asadar, daca apareti cu dreptul de conducere suspendat intr-o tara UE, autoritatile din alt stat UE au cunostinta de acest lucru.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2018
Vizitator
Buna seara domnule avocat am si eu o intrebare daca sunteti ababil sa imi raspundeti, mi s-a suspendat permisu romanesc in Germania pe durata de 6 luni pt ca am acumulat 8 pucte , si dupa trebuie sa fac MPU text , intrebarea este daca dupa perioada de suspendare revin in romania si imi scot alt permis este valabil sa scap de MPU si ulterior mi-am pierdut permisu , am inteles ca daca nu am rezidenta minim 6 luni in Germania se poate ,va rog din suflet dati-mi un raspuns.Multumesc anticipat
Răspunde
 30-12-2018
Vizitator
Bună am și ieu o întrebare în luna decembrie anul acesta am fost la un prieten și am beut alcool după ceia am luat mașină la un prieten și am plecat cu iea la plimbare nie conștient și nu dețin permis de conducere cred ca alcoolemie a fost. MAI MARE DE 1.20 ÎN AIER EXPIRAT și ma oprit politia ce pedeapsă pot primi conțin că ie prima abatere cu legia și nu am făcut acidet. Totul sa intinplat pe teritoriul Germania unde lucrez și locuiesc de 6 ani
Răspunde
 30-12-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Pampu78 a scris pe 30-12-2018:
Bună am și ieu o întrebare în luna decembrie anul acesta am fost la un prieten și am beut alcool după ceia am luat mașină la un prieten și am plecat cu iea la plimbare nie conștient și nu dețin permis de conducere cred ca alcoolemie a fost. MAI MARE DE 1.20 ÎN AIER EXPIRAT și ma oprit politia ce pedeapsă pot primi conțin că ie prima abatere cu legia și nu am făcut acidet. Totul sa intinplat pe teritoriul Germania unde lucrez și locuiesc de 6 ani
Din moment ce fapta s-a produs pe teritoriul Germaniei, veti fi judecat conform legislatiei germane, motiv pentru care ar fi indicat sa contactati un avocat local, pentru a va formula o aparare de specialitate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-01-2019
Vizitator
Dacă mia fost reținut permisului pe o lună în Germania pentru alcool pot conduce în țară poliția de acolo au spus ca numai pe teritoriul german nu pot conduce un an
Răspunde
 07-01-2019
Vizitator
Buna mi s.a suspendat permisul in Germania deoarece m.a prins sub influența alcoolului 2.19 la sange mi.au suspendat permisul cu interdicția de a mai conduce un an in Germania dar nu știu ce se va întâmpla pe mai departe... Nu stiu nimic de permis si nici amenda nu am primit pana acum. Aștept un răspuns va rog
Răspunde
 08-01-2019
Vizitator
cineva a recuperat permisu ??????
Cum trebuie făcut ca săl recuperez ? nu vorbesc germană un răspuns
Răspunde
 27-01-2019
Vizitator
Si mie mi sa luat permisul pt alcool 1.07 dar m-am dus în românia și lam ridicat nu am dreptul doar in germania sa conduc in rest nu am treaba am facut mpu prima oara lam picat a doua oara inca astept rezultatele te duci la sectia de politie de unde ai permisul si il ceri
Răspunde
 30-01-2019
Vizitator
Am si eh o intrebare care stie pe ce perioada iti suspenda permisu daca ai parasit locu accidentului am rupt o oglinda la o masina si am plecat ma vazut lumea si am fost chi3mat la politie am explicat de ce am pl3cat si as vrea sa stiu cam cat timp nu mai pot conduce pe germania
Răspunde
 31-01-2019
Vizitator
Ana Maria Busuioc a scris pe 07-01-2019:
Buna mi s.a suspendat permisul in Germania deoarece m.a prins sub influența alcoolului 2.19 la sange mi.au suspendat permisul cu interdicția de a mai conduce un an in Germania dar nu știu ce se va întâmpla pe mai departe... Nu stiu nimic de permis si nici amenda nu am primit pana acum. Aștept un răspuns va rog

Salut ,EU sunt in aceiasi situatie,numai ca eu in singe aveam 2,8. Nustiu nimic,nu leam dat adresa din reala licatie (Chisinau,Rep Moldova,atit). Spunemi daca afli ceva de amenda...
Răspunde
 04-02-2019
Vizitator
Bună ziua! Pe data de 11.11.2018 am avut un accident m-am izbit într-un pom si am fost testat cu etilotestul si am avut 0,82.intrebarea mea este poliția mi-a cerut adresa de la domiciliu și a spus că va fi trimis permisul de conducere. Am 3 luni pe data de 11 februarie si încă nu știu nimic ce se întâmplă. Dacă știți ceva va rog frumos sa îmi scrieti va mulțumesc.
Răspunde
 04-02-2019
Vizitator
Și când ai fost in RO cu ai putut să-ți scoți permisul din nou
Răspunde
RăspundeStart  5   6   7  8 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.