Forum avocaţi > Drept penal

Permis suspendat in Germania - Pagina 5

Start 5  6   7   8  Final
 17-08-2018
Vizitator
Peste 1,1 promile in aerul expirat este infractiune
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
deci eu am facut accident fara victime ,am dat singur cu masina in pom si aveam 1.33 alcolemie am primit 1an si 3 luni interdictie sa mai conduc in germania si 3000 e amenda pe care o paltesc in rate.In celalalte tari memb UE pot sa conduc fara probleme ,amenda am primit maxim fiindca am fugit de la locu accidentului(made in romania)..:))
Răspunde
 30-08-2018
Vizitator
Salut Larisa ...imi poTi da nisTe infoRmaTii si eu am paTiT la fel cu fuga de la locul accidenTului
Răspunde
 01-09-2018
Vizitator
De o lună și jumătate așteptăm permisul să ni-l trimită din Germania și nu știm cât timp va mai dura până -l vor trimită.Vă rog care ați fost în situația asta să ne spuneți cât ați așteptat să vă trimită permisul acasă?
Răspunde
 01-09-2018
Vizitator
Da Laurentiu buna.am lovit o masina intro parcare dar ff putin deabea daca se vedea ca am atinso cu carligul.am plecat de akl dar cineva a vazut si a fotografiat a dus pozele la politie.mau oprit dupa 3 luni si miau aratat pozele mau dat in judecata politistii am platit dauna la masina respectiva cu asigurarea si prin judecata miau luat permisul pe 7 luni si miau dat amenda 1400€.permisul mi lau tr in Rom dar in Germania nu mai puteam conduce cu el.trebuie facut nemtesc.poti conduce in schimb oriunde in afara de Germania.
Răspunde
 01-09-2018
Vizitator
Larisa , cât a durat până v-a trimis permisul în România?
Răspunde
 01-09-2018
Vizitator
In jur de 4 luni
Răspunde
 01-09-2018
Vizitator
Da stiam asta dar problema este trebuie sa dam vriun test mpu sau ceva la mine a trecut perioada eu am atins doar un nr si ia dat 2600 asigurarea daca ii dadea sub 2 mii imi dadea doar o amenda penala dar asa mi-au m dat si sase luni... si nu stiu ce trebuie sa facem sa conducem din nou in Germania lasami un fbk daca vrei
Răspunde
 04-09-2018
Vizitator
Larisa,în perioada aia de 4 luni până ați primit permisul ați avut dreptul.să.conduceți? Soțul meu se află în aceeași situație (așteptăm permisul și nu știm dacă are dreptul să conducă).Mulțumesc pentru răspunsuri!!!
Răspunde
 04-09-2018
Vizitator
Eu am fost la furescheibstelle nu ai voie primadata pui o cerere de a conduce din nou öw teritoriul Germaniei iar daca nu ai fost baut sau drogat nu mai dai nici mpu nici altTest doar ast in jur de o luna sa primesti aprobarea
Răspunde
 04-09-2018
Vizitator
Salut eu am fost oprit si am avut la alcol test 0.57 in sange nu stiu inca pentru ca nu mia venit nici un rezultat astept de o luna cam ce as putea pati
Răspunde
 05-09-2018
Vizitator
Larisa, în alea 4 luni cât ai așteptat permisul ai avut dreptul să conduci în România? Mulțumesc de răspunsuri!
Răspunde
 05-09-2018

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua,

Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-09-2018
Vizitator
Buna ziua.
Mi-a fost retinut permisu de conducere pe termen de 1 luna(Germania) , eram sub influenta de THC, si mi-a mai gasit in sange substanta de pastila , consumata cu 1 zi in urma (extasy) pentru acea THC mi-l a luat o luna , dupa care pentru cealalta subsanta sunt nevoit sa fac test mpu,urina,sange,par. mai este cineva in cauza? as vrea niste intrebari!

1. Dupa cat timp pot merge la testul de urina,par.:
Am 2luni de la ultimul consum de substantele de mai sus. In cat timp pot merge la teste pentru a fi 100% curat?
3. Cat timp raman substantele in testul Par:

Multumesc, o zi buna!
Răspunde
 06-09-2018
Vizitator
Buna!Am și eu o problema mi-a fost permisu reținut pe o luna in Germania ( permis Românesc) și sunt trecute 8 luni de când nu dau de permis in Germania la poliție am întrebat ei au spus ca ei nu au voi sa retina un permis Romanesc , in România am fost la poliție și nu îmi e, unde sau la cine sa ma adresez?(mulțumesc)
Răspunde
 06-09-2018
Vizitator
Boby,ai întrebat la Poliția Română dacă permisul mai este valabil?
Răspunde
 10-09-2018
Vizitator
Salut...
Am și eu o nelămurire dacă poate cineva sa imi explice...
In martie anul asta am facut cu accident fara victime și avem alcol 1,67 in sânge dupa 5 luni mia venit ce ai hotarat judecători și am primit plic ca permisul va fi suspendat pe 9 luni și că va fi trimis în romania și amendă 1700€ am plătit amenda și am fost sa vad de permis și mia zis ca trebuie sa fac un test dar in hotărâre nu scrie nimic de test...
Trebui e sa mai astept poate îl trimite in Romania ..
Sau ce sa fac ???
Unde sa ma duc sa intreb de permis ma poate ajuta cineva?
Răspunde
 10-09-2018
Vizitator
Pruteanu Daniel până a venit hotărârea ați mai primit vreo inștiințare din Germania în alea 5luni? Eu am două luni de când mi-au luat permisul (era românesc) și nu am primit nici o înștiințare până în prezent. La poliție când am întrebat mi-au spus ca este valabil permisul doar că eu nu îl am fizic în mână și nu știu ce să fac ca să pot să conduc din nou.
Răspunde
 10-09-2018
Vizitator
Boby a scris pe 06-09-2018:
Buna!Am și eu o problema mi-a fost permisu reținut pe o luna in Germania ( permis Românesc) și sunt trecute 8 luni de când nu dau de permis in Germania la poliție am întrebat ei au spus ca ei nu au voi sa retina un permis Romanesc , in România am fost la poliție și nu îmi e, unde sau la cine sa ma adresez?(mulțumesc)

Incearca sal cauti la führerscheinstelle..poate sal gasesti.
Răspunde
 12-09-2018
Vizitator
Mihaela trebuie sa mai astept poate îl trimit in Romania sau ce sa fac??
Răspunde
RăspundeStart 5  6   7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.