|
17-08-2018 |
 | Constantin Vizitator |
| Peste 1,1 promile in aerul expirat este infractiune | |
|
|
|
27-08-2018 |
 | NuVaStresati Vizitator |
| deci eu am facut accident fara victime ,am dat singur cu masina in pom si aveam 1.33 alcolemie am primit 1an si 3 luni interdictie sa mai conduc in germania si 3000 e amenda pe care o paltesc in rate.In celalalte tari memb UE pot sa conduc fara probleme ,amenda am primit maxim fiindca am fugit de la locu accidentului(made in romania)..:)) | |
|
|
|
30-08-2018 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Salut Larisa ...imi poTi da nisTe infoRmaTii si eu am paTiT la fel cu fuga de la locul accidenTului | |
|
|
|
01-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| De o lună și jumătate așteptăm permisul să ni-l trimită din Germania și nu știm cât timp va mai dura până -l vor trimită.Vă rog care ați fost în situația asta să ne spuneți cât ați așteptat să vă trimită permisul acasă? | |
|
|
|
01-09-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| Da Laurentiu buna.am lovit o masina intro parcare dar ff putin deabea daca se vedea ca am atinso cu carligul.am plecat de akl dar cineva a vazut si a fotografiat a dus pozele la politie.mau oprit dupa 3 luni si miau aratat pozele mau dat in judecata politistii am platit dauna la masina respectiva cu asigurarea si prin judecata miau luat permisul pe 7 luni si miau dat amenda 1400€.permisul mi lau tr in Rom dar in Germania nu mai puteam conduce cu el.trebuie facut nemtesc.poti conduce in schimb oriunde in afara de Germania. | |
|
|
|
01-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Larisa , cât a durat până v-a trimis permisul în România? | |
|
|
|
01-09-2018 |
 | Larisa Vizitator |
| |
|
|
01-09-2018 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Da stiam asta dar problema este trebuie sa dam vriun test mpu sau ceva la mine a trecut perioada eu am atins doar un nr si ia dat 2600 asigurarea daca ii dadea sub 2 mii imi dadea doar o amenda penala dar asa mi-au m dat si sase luni... si nu stiu ce trebuie sa facem sa conducem din nou in Germania lasami un fbk daca vrei | |
|
|
|
04-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Larisa,în perioada aia de 4 luni până ați primit permisul ați avut dreptul.să.conduceți? Soțul meu se află în aceeași situație (așteptăm permisul și nu știm dacă are dreptul să conducă).Mulțumesc pentru răspunsuri!!! | |
|
|
|
04-09-2018 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Eu am fost la furescheibstelle nu ai voie primadata pui o cerere de a conduce din nou öw teritoriul Germaniei iar daca nu ai fost baut sau drogat nu mai dai nici mpu nici altTest doar ast in jur de o luna sa primesti aprobarea | |
|
|
|
04-09-2018 |
 | Costy Vizitator |
| Salut eu am fost oprit si am avut la alcol test 0.57 in sange nu stiu inca pentru ca nu mia venit nici un rezultat astept de o luna cam ce as putea pati | |
|
|
|
05-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Larisa, în alea 4 luni cât ai așteptat permisul ai avut dreptul să conduci în România? Mulțumesc de răspunsuri! | |
|
|
|
05-09-2018 |
| Buna ziua, Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-09-2018 |
 | Ovidiu Vizitator |
| Buna ziua. Mi-a fost retinut permisu de conducere pe termen de 1 luna(Germania) , eram sub influenta de THC, si mi-a mai gasit in sange substanta de pastila , consumata cu 1 zi in urma (extasy) pentru acea THC mi-l a luat o luna , dupa care pentru cealalta subsanta sunt nevoit sa fac test mpu,urina,sange,par. mai este cineva in cauza? as vrea niste intrebari! 1. Dupa cat timp pot merge la testul de urina,par.: Am 2luni de la ultimul consum de substantele de mai sus. In cat timp pot merge la teste pentru a fi 100% curat? 3. Cat timp raman substantele in testul Par: Multumesc, o zi buna! | |
|
|
|
06-09-2018 |
 | Boby Vizitator |
| Buna!Am și eu o problema mi-a fost permisu reținut pe o luna in Germania ( permis Românesc) și sunt trecute 8 luni de când nu dau de permis in Germania la poliție am întrebat ei au spus ca ei nu au voi sa retina un permis Romanesc , in România am fost la poliție și nu îmi e, unde sau la cine sa ma adresez?(mulțumesc) | |
|
|
|
06-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Boby,ai întrebat la Poliția Română dacă permisul mai este valabil? | |
|
|
|
10-09-2018 |
 | Pruteanu Daniel Vizitator |
| Salut... Am și eu o nelămurire dacă poate cineva sa imi explice... In martie anul asta am facut cu accident fara victime și avem alcol 1,67 in sânge dupa 5 luni mia venit ce ai hotarat judecători și am primit plic ca permisul va fi suspendat pe 9 luni și că va fi trimis în romania și amendă 1700€ am plătit amenda și am fost sa vad de permis și mia zis ca trebuie sa fac un test dar in hotărâre nu scrie nimic de test... Trebui e sa mai astept poate îl trimite in Romania .. Sau ce sa fac ??? Unde sa ma duc sa intreb de permis ma poate ajuta cineva? | |
|
|
|
10-09-2018 |
 | Mihaela Vizitator |
| Pruteanu Daniel până a venit hotărârea ați mai primit vreo inștiințare din Germania în alea 5luni? Eu am două luni de când mi-au luat permisul (era românesc) și nu am primit nici o înștiințare până în prezent. La poliție când am întrebat mi-au spus ca este valabil permisul doar că eu nu îl am fizic în mână și nu știu ce să fac ca să pot să conduc din nou. | |
|
|
|
10-09-2018 |
 | Alexandru Vizitator |
| Boby a scris pe 06-09-2018: Buna!Am și eu o problema mi-a fost permisu reținut pe o luna in Germania ( permis Românesc) și sunt trecute 8 luni de când nu dau de permis in Germania la poliție am întrebat ei au spus ca ei nu au voi sa retina un permis Romanesc , in România am fost la poliție și nu îmi e, unde sau la cine sa ma adresez?(mulțumesc) Incearca sal cauti la führerscheinstelle..poate sal gasesti. | |
|
|
|
12-09-2018 |
 | Pruteanu Daniel Vizitator |
| Mihaela trebuie sa mai astept poate îl trimit in Romania sau ce sa fac?? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |