|
25-01-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Am si eu o intrebare.Daca la o alcoolemie de 2.40 i sange fara antecedente penale pot primi amanarea aplicarii pedepsei? | |
|
|
|
26-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Pedeapsa in caz de sarvarsire a infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului este inchisoare de la 1 la 5 ani, insa in functie de circumstantele personale si cu o aparare eficienta puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate ( renuntarea la aplicarea pedepsei, amanarea aplicarii pedepsei, suspendarea sub supraveghere). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
29-01-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Asta inseamna k nu o sa imi anuleze permisul.Acesta se anuleaza numai cand se suspenda pedeapsa | |
|
|
|
30-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Instanta va decide asupra anularii permisului, insa il puteti recupera dupa un an de la ramanea definitiva a hotararii de condamnare, prin sustinerea unui examen. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-01-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Ma ajuta cu ceva legea gratierii in caz de mi se anuleaza permisul? | |
|
|
|
31-01-2017 |
| Ionut a scris pe 31-01-2017: Ma ajuta cu ceva legea gratierii in caz de mi se anuleaza permisul? Depinde de forma la care va ramane aceasta lege si daca se va adopta. Momentan discutam conform prevederilor legale in vigoare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
31-01-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Eu intrebam de forma cum este acum in proiect daca ma ajuta | |
|
|
|
31-01-2017 |
 | Medre Vizitator |
| Am avut alcoolemia 0.95 la mie,fără accident,pe o strada laturalnica orașului.(singur în mașină).Instanta a decis 8 luni de închisoare.pe baza art. 91 SUSPENDAREA EXECUTARII PEDEPSEI,cu 2 ani de probatiune și 60 de zile munca nerumerata în folosul comunității. La apel am sansa de a primii AMANAREA EXECUTARII PEDEPSEI?(se întrunesc condițiile) Va mulțumesc pentru răspuns!,multa sănătate! | |
|
|
|
01-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Buna ziua. Da, este posibil ca instanta de apel sa modifice modalitatea de executare, respectiv sa inlocuiasca suspendarea sub supraveghere cu amanarea aplicarii pedepsei. In acest sens, apreciez ca trebuie sa va realizati o aparare temeinica si eventual sa suplimentati probatiunea de la fond, daca este cazul. Important de mentionat este faptul ca merita incercata o cale de atac, dat fiind faptul ca nu vi se poate inrautatii situatia in propria cale de atac. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
01-02-2017 |
|
| Medre a scris pe 31-01-2017: Am avut alcoolemia 0.95 la mie,fără accident,pe o strada laturalnica orașului.(singur în mașină).Instanta a decis 8 luni de închisoare.pe baza art. 91 SUSPENDAREA EXECUTARII PEDEPSEI,cu 2 ani de probatiune și 60 de zile munca nerumerata în folosul comunității. La apel am sansa de a primii AMANAREA EXECUTARII PEDEPSEI?(se întrunesc condițiile) Va mulțumesc pentru răspuns!,multa sănătate! Buna ziua. Da, este posibil ca instanta de apel sa modifice modalitatea de executare, respectiv sa inlocuiasca suspendarea sub supraveghere cu amanarea aplicarii pedepsei. In acest sens, apreciez ca trebuie sa va realizati o aparare temeinica si eventual sa suplimentati probatiunea de la fond, daca este cazul. Important de mentionat este faptul ca merita incercata o cale de atac, dat fiind faptul ca nu vi se poate inrautatii situatia in propria cale de atac. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
01-02-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| In forma in care este acum oug 2017 privind gratierea si la o alcolemie de 2.40 in sange fara victime sau tamponare singur in masina la un control de rutina.In caz de primesc dupa judecare dupa acord de recunoastere 8 luni cu suspendare.Intrebarea mea este cand o sa conduc iarasi?Precizez ca nu am antecedente penale.Multumesc pt raspuns | |
|
|
|
02-02-2017 |
 | Medre Vizitator |
| Daca primești cu suspendare,îți anulează permisul cu drept de a face scoala din nou peste un an de la sentința definitivă. | |
|
|
|
02-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ionut a scris pe 01-02-2017: In forma in care este acum oug 2017 privind gratierea si la o alcolemie de 2.40 in sange fara victime sau tamponare singur in masina la un control de rutina.In caz de primesc dupa judecare dupa acord de recunoastere 8 luni cu suspendare.Intrebarea mea este cand o sa conduc iarasi?Precizez ca nu am antecedente penale.Multumesc pt raspuns Buna ziua, Daca vi se anuleaza permisul sau daca vi se interzice dreptul de a conduce, dupa expirarea unui termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare veti putea da examenul pentru permisul de conducere, fara a mai fi nevoie sa faceti scoala de conducere (se da doar examenul auto). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
02-02-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Iar daca primesc amanarea aplicarii pedepsei ce o sa se intample?O sa primesc permisul dupa 90 de zile de la pronuntare? | |
|
|
|
03-02-2017 |
| Ionut a scris pe 31-01-2017: Eu intrebam de forma cum este acum in proiect daca ma ajuta In forma actuala, beneficiaza de legea gratierii persoanele condamnate intr-un centru de detentie, pedepsele cu o forma de executare neprivativa de libertate fiind exceptate. De asemenea, gratierea nu are efecte asupra masurilor complementare dispuse de instanta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-02-2017 |
 | Vlad Vizitator |
| Buna ziua, Am fost oprit la un control de poliție si am avut Alcolemie Etilotest 0,42 prima proba 0,90 a-2 proba 0,80 ambele sunt peste limita legală știu ..Dar find foarte aproape de contravenție a-și putea scapă fără suspendare ci doar cu o amenda penală ?...Nu am mai avut nici o amenda in viața mea si nici alte probleme cu legea ..mulțumesc | |
|
|
|
03-02-2017 |
|
| Vlad a scris pe 03-02-2017: Buna ziua, Am fost oprit la un control de poliție si am avut Alcolemie Etilotest 0,42 prima proba 0,90 a-2 proba 0,80 ambele sunt peste limita legală știu ..Dar find foarte aproape de contravenție a-și putea scapă fără suspendare ci doar cu o amenda penală ?...Nu am mai avut nici o amenda in viața mea si nici alte probleme cu legea ..mulțumesc In situatia in care o sa va pregatiti o aparare foarte bine întemeiată, avand in vedere circumstanțele personale arătate de dvs. este foarte posibil sa fiti sancționat doar cu o amenda. Avand in vedere ca sansele de reusita in sensul arătat sunt ridicate, va sfatuiesc sa apelați la un avocat pentru a efectua orice si toate demersurile pentru obtinerea unei solutii favorabile. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
03-02-2017 |
 | Vlad Vizitator |
| Vă mulțumesc pt răspuns...Imi puteți recomanda un avocat din Cluj ? | |
|
|
|
03-02-2017 |
|
| Vlad a scris pe 03-02-2017: Vă mulțumesc pt răspuns...Imi puteți recomanda un avocat din Cluj ? Din pacate nu cunosc niciun avocat specializat pe drept penal la Cluj. Pentru o eventuală problema de drept civil, va puteam recomanda cu incredere un avocat din Cluj. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
09-02-2017 |
 | Ionut Vizitator |
| Eu am citit pe avocatro.net ca aceasta proiect de lege a gratierii se aplica indiferent de modalitatea de executare a pedepse( amanare suspendare supraveghere etc.)Fapte comise pana la18 01 2017.Gresesc cumva? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |