|
27-06-2018 |
 | Nedelciu Luminita Vizitator |
| Buna ziua am si eu o problema am permisul suspendat si dovada expirata sunt sofer daca ma prinde la volan politia ce se intimpla? Multumesc | |
|
|
|
27-06-2018 |
| Am inteles dosar penal pedeapsa este de la 6luni 3ani cu executare?pt conducere cu dovada expirata daca sunt la prima abatere se poate cu suspendare sau cu amenda? | |
|
|
|
27-06-2018 |
| Am inteles dosar penal pedeapsa este de la 6luni 3ani cu executare?pt conducere cu dovada expirata daca sunt la prima abatere se poate cu suspendare sau cu amenda? | |
|
|
|
28-06-2018 |
 | Ilciuc Ioan Vizitator |
| Buna ziua!După pierderea contestației la un proces verbal de contravenție după cât timp rămâne definitivă hotărârea judecătorească?! | |
|
|
|
28-06-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Ilciuc Ioan a scris pe 28-06-2018: Buna ziua!După pierderea contestației la un proces verbal de contravenție după cât timp rămâne definitivă hotărârea judecătorească?! Buna ziua, Hotararea primei instante (a judecatoriei) ramane definitiva la data expirarii termenului de apel, in situatia in care nimeni nu declara apelul. Daca se formuleaza apel, hotararea ramane definitiva la data pronuntarii solutiei in apel de catre tribunal. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-06-2018 |
| In cât timp se poate formula apel după sentinta judecătorească data de tribunal in cazul contestării unui proces verbal?! | |
|
|
|
28-06-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Termenul este de 30 de zile de la data comunicarii hotararii. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
28-06-2018 |
| Data comunicării fiind dată când s-a pronunțat sentința în tribunal sau când am primit acasă plicul cu hotărârea?! | |
|
|
|
28-06-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ilciuc Ioan a scris pe 28-06-2018: Data comunicării fiind dată când s-a pronunțat sentința în tribunal sau când am primit acasă plicul cu hotărârea?! Termenul se calculeaza de la data la care primiti hotararea prin posta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-07-2018 |
 | Adrian.p Vizitator |
| Solutia pe scurt: În baza art. 335 al.2 C.p. condamnă pe inculpatul PĂDUROIU ION ADRIAN la pedeapsa de 160 zile amendă penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoana ce are dreptul de conducere suspendat, faptă prev. şi ped. de 335alin. 2 din Codul penal cu aplic. art. 375 alin. 1, art. 396 alin. 10 din Codul de procedură penală. Stabileşte valoarea unei zile amendă la 10 lei. Pune în vedere inculpatului dispoz. art. 63 C.p. În baza art. 274 alin. 1 C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 18.06.2018. | |
|
|
|
05-07-2018 |
 | Adrian.p Vizitator |
| nu stiu daca mi sa anulat permisul? stiu ca trebuie sa platesc 2000 ron amenda penala dar nu stiu daca sa anulat permisul .ma poate ajuta cineva? | |
|
|
|
23-07-2018 |
 | Beny Vizitator |
| Îmi spui și mi_e te rog în cât timp primesc raspunsul de la procuror, după ce mi_ sa întocmit dosarul penal??? | |
|
|
|
24-07-2018 |
| Beny a scris pe 23-07-2018: Îmi spui și mi_e te rog în cât timp primesc raspunsul de la procuror, după ce mi_ sa întocmit dosarul penal??? Depinde de particularitățile cauzei și de derularea urmăririi penale. Nu e o regulă, dar dacă insistați în soluționarea dosarului obțineți mai repede o soluție. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
09-08-2018 |
 | Maria Vizitator |
| Buna ziua!Daca la prima abatere mi s-a suspendat permisul in urma alcoolemiei de 0.12 ml ,iar a doua zi am condus cu o dovada emisa de politie in care am crezut ca mai am la dispozitie 15 zile cu drept de conducere,dar care de fapt era numai dovada care spune ca nu am dreptul sa conduc.Avand in vedere faptul ca sunt la prima abatere in 24 de ani de cand am permisul si ca nu am fost atenta la acea dovada,ce se va intampla? | |
|
|
|
10-08-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Maria a scris pe 09-08-2018: Buna ziua!Daca la prima abatere mi s-a suspendat permisul in urma alcoolemiei de 0.12 ml ,iar a doua zi am condus cu o dovada emisa de politie in care am crezut ca mai am la dispozitie 15 zile cu drept de conducere,dar care de fapt era numai dovada care spune ca nu am dreptul sa conduc.Avand in vedere faptul ca sunt la prima abatere in 24 de ani de cand am permisul si ca nu am fost atenta la acea dovada,ce se va intampla? Pe langa dosarul in care sunteti cercetata pentru conducerea unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda, veti fi cercetata si pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul avand dreptul de a conduce suspendat, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda. Situatia este destul de delicata, motiv pentru care va trebui sa va formulati o aparare eficienta pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-08-2018 |
 | Alex Gabriel Vizitator |
| Buna ziua! Daca ma poate lamuri si pe mine cineva sunt recunoscator. Am permisul anulat pentru o hotarare din august 2017 cand, am fost gasit vinovat in legatura cu un accident ! Am fost la UDRISTE pentru a ma interesa de starea permisului si mi s-a spus la informatii ca mai figurez in sistem cu o urmarire 'in rem' din 2016 pentru ca am fost oprit si aveam dovada nestampilata. Pot sustine examen de redobandire ? Va multumesc anticipat !! | |
|
|
|
10-08-2018 |
 | Alex Gabriel Vizitator |
| Buna ziua! Poate ma puteti ajuta si pe mine , va rog ! Am permisul anulat pentru o hotarare din august 2017 cand, am fost gasit vinovat in legatura cu un accident ! Am fost la UDRISTE pentru a ma interesa de starea permisului si mi s-a spus la informatii ca mai figurez in sistem cu o urmarire 'in rem' din 2016 pentru ca am fost oprit si aveam dovada nestampilata. Pot sustine examen de redobandire ? Va multumesc anticipat ! | |
|
|
|
11-08-2018 |
| Alex Gabriel a scris pe 10-08-2018: Buna ziua! Poate ma puteti ajuta si pe mine , va rog ! Am permisul anulat pentru o hotarare din august 2017 cand, am fost gasit vinovat in legatura cu un accident ! Am fost la UDRISTE pentru a ma interesa de starea permisului si mi s-a spus la informatii ca mai figurez in sistem cu o urmarire 'in rem' din 2016 pentru ca am fost oprit si aveam dovada nestampilata. Pot sustine examen de redobandire ? Va multumesc anticipat ! Trebuie să vă interesați ce este cu acea urmărire din 2016. Dacă permisul vă este anulat. ar trebui să aveți posibilitatea susținerii unui nou examen în vederea redobândirii permisului de conducere. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-08-2018 |
 | SCRIERU DANA MIHAIELA Vizitator |
| Sotul meu, conducea cu permisul suspendat si a fost oprit pentru depasire de viteza legala. A fost amendat, intocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat. A primit dovada fara drept de circulat. Intrebsrea mea este daca poate cere dovada de circulatie pe perioada cercetarii penale care stagneaza. Evenimentul s-a produs in luna martie 2018. Multumesc | |
|
|
|
11-08-2018 |
 | Maria Vizitator |
| Buna seara !Dupa cat timp pot redobandi permisul suspendat (acoolemie 0.12) ,ulterior dupa ce am condus fara posesia acestuia (riscand dosar penal)?Este necesar sa dau din nou sau mi-l da politia? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |