|
27-01-2020 |
 | Mari_stan92@yahoo. Com Vizitator |
| Buna seara!! Va rog ajutati-mă si pe mine am fost acuzat în 27-04-2019 ca am fost la volanul masini care a fost implicată într-un accident si mi sa suspendat dreptul de a conduce,si in data de 4-12-2019,mi-a venit clasarea dosarului si nu am fost sa ridic permisul.Am fost pe cat in data de 12-12-2019 cu soția ia având permis de conducere. La un momen-dat i sa făcu rău si m-am suit eu până la primul spital care se afla la 1 km atunci am fost oprit si am fost găsit cu permisul suspendat ce risc. Va multumesc frumos. | |
|
|
|
28-01-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Vi se va deschide un nou dosar penal, va incepe urmarirea penala. Luati-va un avocat care sa demonstreze ca v-ati aflat in stare de necesitate (cauza justificativa) ori constrangere. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
28-01-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mari_stan92@yahoo. Com a scris pe 27-01-2020: Buna seara!! Va rog ajutati-mă si pe mine am fost acuzat în 27-04-2019 ca am fost la volanul masini care a fost implicată într-un accident si mi sa suspendat dreptul de a conduce,si in data de 4-12-2019,mi-a venit clasarea dosarului si nu am fost sa ridic permisul.Am fost pe cat in data de 12-12-2019 cu soția ia având permis de conducere. La un momen-dat i sa făcu rău si m-am suit eu până la primul spital care se afla la 1 km atunci am fost oprit si am fost găsit cu permisul suspendat ce risc. Va multumesc frumos. Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a poseda permis, iar in modalitatea de savarsire a faptei riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau amenda. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu modalitatea de executare pe care o doriti. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-11-2020 |
 | Mihai Florentin Vizitator |
| Bună ziua am permisul suspendat pentru ca am băut ceva din prostie și mia găsit 0,10 alcool într-o seara am avut o urgenta și ma oprit un echipaj de politie și ma găsit cu permisul suspendat am recunoscut și am colaborat cu ei nu am făcut scandal sau altceva eram calm acum aștept sa ma cheme la politie a doua oară după ce sa întâmplat fapta. Ce se va întâmpla pot să-mi mai îmi recuperez permisul menționez ca ma găsit de la 500metri de casă menționez eram în sat. Ce pot sa fac? Sar putea să-mi anuleze permisul? | |
|
|
|
23-11-2020 |
|
| Prima data vi s-a suspendat permisul ptr. ca ati savarsit o contraventie. a doua oara ati condus cu permisul suspendat, motiv ptr. care va incadrati la infractiunea prevazuta de art.335 alin.2 cod penal Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Daca veti fi condamnat de instanta,permisul va fi anulat. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
23-11-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mihai Florentin a scris pe 22-11-2020: Bună ziua am permisul suspendat pentru ca am băut ceva din prostie și mia găsit 0,10 alcool într-o seara am avut o urgenta și ma oprit un echipaj de politie și ma găsit cu permisul suspendat am recunoscut și am colaborat cu ei nu am făcut scandal sau altceva eram calm acum aștept sa ma cheme la politie a doua oară după ce sa întâmplat fapta. Ce se va întâmpla pot să-mi mai îmi recuperez permisul menționez ca ma găsit de la 500metri de casă menționez eram în sat. Ce pot sa fac? Sar putea să-mi anuleze permisul? Solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obline o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
22-03-2021 |
 | Andronescu Vizitator |
| Daca m-au gasit cu alcolemie 0,96 in aerul expirat am vreo sansa s-a nu-mi anuleze permisul?tinand cont de imprejurari am refuzat probele biologice la elias, era haos, horror bolnavi cu covid! | |
|
|
|
22-03-2021 |
 | Andronescu Vizitator |
| Daca m-au gasit cu alcolemie 0,96 in aerul expirat am vreo sansa s-a nu-mi anuleze permisul?tinand cont de imprejurari am refuzat probele biologice la elias, era haos, horror bolnavi cu covid! | |
|
|
|
23-03-2021 |
| Andronescu a scris pe 22-03-2021: Daca m-au gasit cu alcolemie 0,96 in aerul expirat am vreo sansa s-a nu-mi anuleze permisul?tinand cont de imprejurari am refuzat probele biologice la elias, era haos, horror bolnavi cu covid! Din moment ce ati refuzat prelevarea probelor biologice, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea probelor biologice, fapta prevazuta de art 337 NCP: "Refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere ori a instructorului auto, aflat în procesul de instruire, sau a examinatorului autorităţii competente, aflat în timpul desfăşurării probelor practice ale examenului pentru obţinerea permisului de conducere, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani." De regula permisul de anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei pe care o veti primi. Sfatul meu este sa solicitati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, pentru a obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa permita restituirea permisului la finalizarea dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-03-2021 |
|
| Daca nu aveti antecedente penale, cred ca aveti sanse la amanarea aplicarii pedepsei, pentru ca nu cred ca vi se va stabili o pedeapsa mai mare de 2 ani. Luati-va urgent un avocat si solicitati procurorului prin intermediul lui sa se incheie un acord de recunoastere a vinovatiei. Sa declarati ca sunteti de acord si cu munca neremunerata in folosul comunitatii (nu e obligatoriu sa o si primiti). La amanarea aplicarii pedepsei permisul nu se anuleaza. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
17-04-2021 |
 | Alivuap Alen Vizitator |
| Buna ziua. Vin și eu cu o întrebare. In perioada 12.2018 am avut permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile. Între timp in ianuarie 2019 stand într-o mașină defecta pe banda de urgenta in Arad eu fiind din Constanta, fiind singur in autovehicul șoferul era plecat după acumulator am fost sancționat cu proces verbal precum staționăm cu autovehiculul pe banda de urgenta nesemnalizat. După 2 ani pe data de 26.12.2020 am preschimbat permisul pe motivul expirări fiind de profesioniști. Pe data de 30.12.2020 după 2 ani m am trezit cu poliția sa predau permisul că am fost găsit cu un proces verbal cu 2 ani in urma. De 4 luni nu știu nimic. Pot cere dovada până se soluționează cazul? | |
|
|
|
17-04-2021 |
|
| Speta dvs. -pentru a se putea raspunde - presupune intai lamurirea mai multor aspecte esentiale, nedetaliate aici de dvs., si verificarea inscrisurilor pe care le detineti. Cautati un avocat local sa va ajute. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
18-04-2021 |
 | Alivuap Alen Vizitator |
| Dosar penal în care sunteți Cercetat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat, fapta prev.si .art335.alin.2 din C.pen. este Înregistrat cu numărul 1436/P/2020 la parchetul de pe lângă judecătoria Lugoj. În situația dumneavoastră Conform prevederilor art.111 alin.1 art.1 lit, Raportat la acest articol alin.3 din 195/2002 privind circulația pe drumurile publice,dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fara drept de conducere. Va rog mă ajutați cu un sfat. Ce pățesc și cum să reușesc să obțin macar o dovadă. Șofer profesionist fără antecedente | |
|
|
|
18-04-2021 |
| Alivuap Alen a scris pe 18-04-2021: Dosar penal în care sunteți Cercetat în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiuni de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are acest drept suspendat, fapta prev.si .art335.alin.2 din C.pen. este Înregistrat cu numărul 1436/P/2020 la parchetul de pe lângă judecătoria Lugoj. În situația dumneavoastră Conform prevederilor art.111 alin.1 art.1 lit, Raportat la acest articol alin.3 din 195/2002 privind circulația pe drumurile publice,dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fara drept de conducere. Va rog mă ajutați cu un sfat. Ce pățesc și cum să reușesc să obțin macar o dovadă. Șofer profesionist fără antecedente Din moment ce vi s-a intocmit dosar penal, nu puteti obtine o dovada cu drept de circulatie, pe perioada cercetarilor. Sfatul meu este sa va angajati un avocat local, pentru a obtine un acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale, prin care sa vi se stabileasca o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare care sa nu presupuna anularea permisului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-09-2024 |
 | Ionuț Pușcașu Vizitator |
| Bună ziua. Acum 6 luni am fost oprit de un echipaj de poliție conducând cu permisul suspendat .menționez că aveam o urgenta medicala cu una dintre fetițe și m am pus în mișcare la 100 m fata de ei.ei au urmat toate procedurile legale deși au trimis dosarul foarte târziu la procuror,dosarul a fost retrimis la sediul poliției Pentru a mă audia acum 30 de zile,am sunat la ei că sa urgenteze audierea dar ei îmi spun că dosarul nu a fost trimis către ei desi eu am dovada prin mail că dosarul a fost trimis. Ce pot face in cazul de față? | |
|
|
|
18-09-2024 |
| În afară de cerere de urgentare, nu prea aveți nimic de făcut. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
23-09-2024 |
| Ionuț Pușcașu a scris pe 18-09-2024: Bună ziua. Acum 6 luni am fost oprit de un echipaj de poliție conducând cu permisul suspendat .menționez că aveam o urgenta medicala cu una dintre fetițe și m am pus în mișcare la 100 m fata de ei.ei au urmat toate procedurile legale deși au trimis dosarul foarte târziu la procuror,dosarul a fost retrimis la sediul poliției Pentru a mă audia acum 30 de zile,am sunat la ei că sa urgenteze audierea dar ei îmi spun că dosarul nu a fost trimis către ei desi eu am dovada prin mail că dosarul a fost trimis. Ce pot face in cazul de față? În funcție de durata urmăririi penale, puteți formula și o contestație a duratei procesului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |