Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal conducere cu permisul suspendat - Pagina 5

Start 5  6   7   8  Final
 08-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Alex321 a scris pe 07-02-2018:
Pai nu am primit p condamnare ca la politie am dat declarația asta ca acord de recunoastere . au trecut 4 luni de când am comis fapta si nu stiu ce se va intampla

Urmeaza sa fie sesizata instanta si sa primiti o condamnare conform acordului de recunoastere a vinovatiei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-02-2018
Vizitator
Si ce pedeapsa primesc conform acordului de recunoaștere
Si cu permisul ce se va întâmpla? Doamna Adela?
Răspunde
 08-02-2018
Vizitator
Va rog sami spuneti daca sa modifica codul penal articolu 335 va multumesc
Răspunde
 11-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alex321 a scris pe 08-02-2018:
Si ce pedeapsa primesc conform acordului de recunoaștere
Si cu permisul ce se va întâmpla? Doamna Adela?

Toate aceste detalii vor fi negociate cu procurorul de caz, pentru a se ajunge la un acord privind pedeapsa, modalitatea de executare a acesteia, cat si masurile complementare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2018
Vizitator
Daca a trimes procuroru dosarul înapoi la politie sa mai dau o declarație mi se poate întâmpla ceva rau.? Adică îmi da cu suspendare? Va mulțumesc!
Răspunde
 13-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Alex321 a scris pe 13-02-2018:
Daca a trimes procuroru dosarul înapoi la politie sa mai dau o declarație mi se poate întâmpla ceva rau.? Adică îmi da cu suspendare? Va mulțumesc!

Procurorul poate stabili o pedeapsa doar in cazul incheierii unui acord de recunoastere a vinovatiei, urmand ca instanta sa aiba decizia finala. Momentan dosarul dvs este in stadiul urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018
Vizitator
Nina a scris pe 08-02-2018:
Va rog sami spuneti daca sa modifica codul penal articolu 335 va multumesc
Si daca in tmpul gratieri 2017 dosarul era in pronuntare nu beneficiez va multumesc
i
Răspunde
 23-02-2018
Vizitator
Bună ziua.Ce se poate întâmpla dacă aveam dovada înlocuitoare a permisului,am lasat-o pe 19.02 la Parchet pentru prelungire,nu am ajuns în aceeași zi sa o ridic,iar eu,știind ca se prelungeste,m-am urcat la volan,am fost oprit de politie,iar de la parchet am ridicat decizia de clasare.Polițiștii mi-au întocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat.Mulțumesc
Răspunde
 23-02-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Numai Deniss a scris pe 23-02-2018:
Bună ziua.Ce se poate întâmpla dacă aveam dovada înlocuitoare a permisului,am lasat-o pe 19.02 la Parchet pentru prelungire,nu am ajuns în aceeași zi sa o ridic,iar eu,știind ca se prelungeste,m-am urcat la volan,am fost oprit de politie,iar de la parchet am ridicat decizia de clasare.Polițiștii mi-au întocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat.Mulțumesc

Veti fi acuzat de savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul de catre o persoana careia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-03-2018
Vizitator
Buna ziua!as dori o lamurire in cazul meu,in data de 20.02 am pierdut contestatia la un proces verbal pentru depasirea limitei de viteza,108 km/h in localitate.In cat timp trebuie sa predau permisul politiei rutiere si daca pot conduce in strainatate in tot aceasta perioada de suspendare,urmeaza sa plec la munca in Germania unde sunt sofer?!Va multumesc!!
Răspunde
 13-03-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Ilciuc Ioan a scris pe 13-03-2018:
Buna ziua!as dori o lamurire in cazul meu,in data de 20.02 am pierdut contestatia la un proces verbal pentru depasirea limitei de viteza,108 km/h in localitate.In cat timp trebuie sa predau permisul politiei rutiere si daca pot conduce in strainatate in tot aceasta perioada de suspendare,urmeaza sa plec la munca in Germania unde sunt sofer?!Va multumesc!!

Buna ziua,

Trebuie sa predati permisul in 15 zile de la data ramanerii ca definitiva a hotararii.
Daca veti conduce in perioada cat aveti suspendat permisul, savarsiti infractiunea de conducere fara permis, indiferent de tara in care veti conduce.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2018
Vizitator
Buna ziua in data de 28.05.2018 am avut in accident fara victime doar cu pagube ...evitand un grup de oameni am intrat cu masina intrun stalp....cineva a sunat la 112 si a venit politia ...am avut o alcolemie de 1.03 si permisul suspendat ...precizez ca nu am condus numai 200 de metri ...am fost foarte cooperativ cu politisti si mi-am recunoscut toate faptele...ce risc sa mi se intampla ...va rog sa ma informati .multumesc
Răspunde
 04-06-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Nicu a scris pe 04-06-2018:
Buna ziua in data de 28.05.2018 am avut in accident fara victime doar cu pagube ...evitand un grup de oameni am intrat cu masina intrun stalp....cineva a sunat la 112 si a venit politia ...am avut o alcolemie de 1.03 si permisul suspendat ...precizez ca nu am condus numai 200 de metri ...am fost foarte cooperativ cu politisti si mi-am recunoscut toate faptele...ce risc sa mi se intampla ...va rog sa ma informati .multumesc

Buna ziua,

Vi se intocmeste dosar penal si veti fi trimis in judecata pentru ca un judecator sa va stabileasca pedeapsa. Exista posibilitatea incheierii cu procurorul de caz a unui acord de recunoastere, situatie in care, daca veti fi de acord cu pedeapsa propusa de procuror, se va finaliza mai repede procesul (pedepsele agreate printr-un acord de recunoastere sunt mai mari decat cele date de un judecator).

Probabil veti primi o pedeapsa cu suspendarea executarii (daca nu aveti si alte antecedente).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook

Veti fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Ideal ar fi incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-06-2018
Vizitator
Nu inteleg cum adica sa ma impac cu procurorul ca nu inteleg va rog sa ma lamuriti mai pe romaneste. Am avut antecedente penale adica suspendare dar mi sa terminat acuma cativa ani ...nu din cauza condusului sau cv de genu.din cate stiu nu am nici un dosar nesolutionat sau pe rol.multumesc
Răspunde
 05-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nu inteleg cum adica sa ma impac cu procurorul ca nu inteleg va rog sa ma lamuriti mai pe romaneste. Am avut antecedente penale adica suspendare dar mi sa terminat acuma cativa ani ...nu din cauza condusului sau cv de genu.din cate stiu nu am nici un dosar nesolutionat sau pe rol.multumesc

Conform art.479 CPP,

"Obiectul acordului de recunoaştere a vinovăţiei
Acordul de recunoaştere a vinovăţiei are ca obiect recunoaşterea comiterii faptei şi acceptarea încadrării juridice pentru care a fost pusă în mişcare acţiunea penală şi priveşte felul şi cuantumul pedepsei, precum şi forma de executare a acesteia."
Cu alte cuvinte, puteti stabili pedeapsa pe care urmeaza sa o primiti in baza acestui acord, cat si modalitatea de executare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2018
Vizitator
Buna ziua! Am si eu un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, pe motiv ca nu mi am dat seama cand mi a expirat dovada, aceasta fiind expirata de 24 ore si 45 min, la momentul in care am fost oprit. Problema e ca dosarul meu sta la sectia de politie de peste 8 luni de zile, eu avand permisul suspendat in toata aceasta perioada. Intrebarea e ce ar trebui sa fac sa ii fac pe cei de la sectie sa il trimita la parchet pentru a putea beneficia de dovada cu drept de conducere pana la solutionare, sau sa grabesc in orice fel procesul. Multumesc!
Răspunde
 19-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Bujoriulain95@yahoo.ro a scris pe 19-06-2018:
Buna ziua! Am si eu un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat, pe motiv ca nu mi am dat seama cand mi a expirat dovada, aceasta fiind expirata de 24 ore si 45 min, la momentul in care am fost oprit. Problema e ca dosarul meu sta la sectia de politie de peste 8 luni de zile, eu avand permisul suspendat in toata aceasta perioada. Intrebarea e ce ar trebui sa fac sa ii fac pe cei de la sectie sa il trimita la parchet pentru a putea beneficia de dovada cu drept de conducere pana la solutionare, sau sa grabesc in orice fel procesul. Multumesc!

Aveti posibilitatea legala sa formulati o cerere pentru eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie pe toata perioada cercetarilor. Referitor la urgentare, formulati o cerere pentru a vi se comunica stadiul dosarului sau incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei in etapa urmaririi penale.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-06-2018
Vizitator
Am dreptul la dovada cat timp dosarul este la parchet(din informatiile pe care le am adunat pe parcursul procesului), i am intrebat pe politistii de la sectie si dadeau din umeri sau ma trimiteau pe la politia rutiera unde am primit aceiasi umeri ridicati. Va multumesc pentru raspuns!
Răspunde
 20-06-2018
Vizitator
Va rog să-mi spuneți dacă șanț sub supraveghere 2 ani și suspendare 8 luni si sa modifica decretul voi beneficia și eu ? Va multumesc
Răspunde
RăspundeStart 5  6   7   8  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.