|
15-11-2013 |
 | Ady Vizitator |
| buna ziua ,am fost condamnat la un an cu suspendare pt. conducere in stare de ebrietate 0.53 la mie in aerul expirat in perioada de suspendare am fost prins la volan din nou la proces avocata din oficiu mi-a spus ca voi primi cu executare o treime di cei 2 ani se poate face ceva pt.a evita executare astept un raspuns ,multumesc | |
|
|
|
16-11-2013 |
 | Daniel Tudosa Suceava 0744642483 tudosaav@personal.ro
|
| La pedeapsa ce se aplica in noul dosar se adauga vechea pedeapsa de un an.Executi 2/3 din pedeapsa daca nu faci probleme. Amina cauza cit mai mult , pina intra in vigoare noul cod penal. | |
|
|
|
16-11-2013 |
| Ady a scris pe 15-11-2013: buna ziua ,am fost condamnat la un an cu suspendare pt. conducere in stare de ebrietate 0.53 la mie in aerul expirat in perioada de suspendare am fost prins la volan din nou la proces avocata din oficiu mi-a spus ca voi primi cu executare o treime di cei 2 ani se poate face ceva pt.a evita executare astept un raspuns ,multumesc O data ce in termenul de incercare ati savarit o noua fapta penala, se revoca prima suspendare si trebuie sa va dea cu executare. Daca ati mers pe recunoasterea faptei, limitele de pedeapsa se reduc cu 1/3. Dar nu puteti evita executarea. | Av. Ioana Bâlc BAROUL CLUJ Facebook: Avocat Cluj www.clujavocat.ro | |
|
|
|
16-11-2013 |
 | Ady Vizitator |
| se ma-i poate amana daca deja am fost la proces pe 12 11 2013 | |
|
|
|
20-11-2013 |
 | Ady Vizitator |
| daca am fost deja la proces se ma_i poate amana ceva ? | |
|
|
|
20-11-2013 |
 | Roxana Vizitator |
| asta se vede la fata locului in functie de procedurile facute, ce acte sunt prin dosar etc din cauza asta aveti nevoie de un avocat care sa va tina de mana prin sala de judecata motivele de amanare sunt multe dar in general se adapteaza de la o situatie la alta.. va dau eu un prim motiv: solicitati termen ca sa va angajati un aparator/avocat si urmatoarele motive le discutati direct cu dansul dupa ce il angajati si vede ce e prin dosar | |
|
|
|
04-02-2014 |
 | Daniel Bran Vizitator |
| Sa fim seriosi, avocati ??? avocati ??? in viata mea am avut de a face cu 3 avocati , sau dovedit toti 3 niste sarlatani, pana le-am dat banii, culmea, toti au facut la fel, mi-au promis "marea cu sarea" dupa aia "pa" mau lasat total descoperit, am o impresie foarte proasta despre avocatii astia, multi avocati scot criminali din "temnita" si ai scot "curati basma" vi-se pare corect ? pe mine mau inselat avocatii, sa-i ia mama dracului de excroci. Atentie , deschideti bine ochii cand dati bani la avocati , pe urma sa deschideti buzunarul | |
|
|
|
20-06-2015 |
 | Adrian Vizitator |
| Buna ziua,in data de 12-03-2015, mi-a fost suspendat permisul de conducere ptr 90 zile ptr viteza (116 in localitate)..., ieri in data de 19-06-2015, am fost oprit de un echipaj de politie, eu conducand autoturismul personal cu permisul suspendat. Ce se poate intampla???, ce decizie va lua procurorul in cazul meu fiind la prima abatere??? | |
|
|
|
25-11-2015 |
 | Vali Vizitator |
| Buna ziua va rog sa imi acordati putina atentie si daca se poate sa ma ajutati lucrez ca si livrator de pizza in data de 15.10.mi sa retinut permisul de conducere pentru depasire coloana aflata la semafor am avut dovada 15 zile apoi nu am mai condus pina pe data de 26.11.2015 cind mai aveam 4 zile sa ridic permisul mentionez ca am avut o urgenta cu fetita si a trebuit sa o duc la spital. Ma oprit un echipaj de politie si sa dovedit ca am permisul suspendat au completat o coala a 4 cu infractiunea petrecuta la care miau dat drumul fara sa imi dea proces verbal nimic eu trebuie sa ridic permisul pe 1.12.2015 pe ce perioada mai am dreptul sa conduc si ce pedeapsa pot primi,mai vreo sansa sa nu imi anuleze permisul.multumes si va rog sa ma lamuriti pe cit posibil orice informatie imi este de ajutor multumesc. . | |
|
|
|
28-11-2015 |
 | Adrian Vizitator |
| Bună ziua, eu am trecut exact prin ce treci tu acum..., mesajul anterior e al meu. Eu mai aveam 9 zile pana sa îmi ridic permisul și am fost oprit de un echipaj de politie, m-au invitat cu ei la secție, am completat 2 declarații în detaliu recunoscandu-mi fapta, mi s-a făcut dosar penal dar în 2 luni, judecătorul Tribunalului București a hotărât scoaterea de sub urmărirea penala, cheltuielile de judecata au rămas în sarcina statului... Nu mi s-a dat nici o amenda și nici nu mi-au anulat permisul. După ce mi-am venit prin posta hotărârea procurorului, am mers la Udristei ( Politia Rutiera a Capitalei ) cu acea hotărâre, și mi s-a mai prelungit perioada de suspendare a permisului cu încă 4 luni de la data când ai fost oprit de politie circulând fără permis. Îți urez multa bafta și răbdare... Totul va fi bine. | |
|
|
|
28-11-2015 |
 | Danut_danu Vizitator |
| Dupa ce am avut de a face cu 4 avocati, pana in ziua de azi, pe parcursul vietii mele, pot sa spun cu argument ca toti 4 au fost niste sarlatani, doar ca eu sunt " mai usor cu zeci de nii de ron" de parca as fi omorat oameni, bine ca hotii si penalii, furatorii de nume, si etnie, bogatii hoti ai romaniei sunt liberi" Felicitari Domnilor avocati, ati reusit precum popii din tara asta, sa faceti o romanie intreaga sa-si piarda increderea in voi " felicitari' | |
|
|
|
29-11-2015 |
| Danut_danu a scris pe 28-11-2015: Dupa ce am avut de a face cu 4 avocati, pana in ziua de azi, pe parcursul vietii mele, pot sa spun cu argument ca toti 4 au fost niste sarlatani, doar ca eu sunt " mai usor cu zeci de nii de ron" de parca as fi omorat oameni, bine ca hotii si penalii, furatorii de nume, si etnie, bogatii hoti ai romaniei sunt liberi" Felicitari Domnilor avocati, ati reusit precum popii din tara asta, sa faceti o romanie intreaga sa-si piarda increderea in voi " felicitari' ... ce pot sa mai zic: "ghinion" ... ca sa citez din clasici in viata :)))) Oricum, ar trebui sa stiti ca padure fara uscaturi nu exista!!! Iar comorile sunt ingropate adanc, intotdeauna :) | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
17-12-2015 |
| Depinde de foarte multe imprejurari. Cea mai probabila situatie este ca vei primi cu executare daca cea de-a doua fapta se retine in sarcina ta si nu exista o cauza care sa inlature raspunderea penala. Pentru consultatii juridice nu ezitati sa ma contactati. | |
|
|
|
17-12-2015 |
 | Adrian Vizitator |
| Nu mai angajati avocati de pe toate santurile, caci nu toti sunt competenti, dar stiu sa isi umple buzunarele, eu am avocatul meu personal la care apelez cu orice nevoie, si nu mi-a cerut bani pana nu a solutionat cazul..., si am castigat 3 procese pana acum. M-am judecat pana si cu Cora Hipermarche | |
|
|
|
20-12-2015 |
| Ady a scris pe 15-11-2013: buna ziua ,am fost condamnat la un an cu suspendare pt. conducere in stare de ebrietate 0.53 la mie in aerul expirat in perioada de suspendare am fost prins la volan din nou la proces avocata din oficiu mi-a spus ca voi primi cu executare o treime di cei 2 ani se poate face ceva pt.a evita executare astept un raspuns ,multumesc Probabilitatea sa primiti o pedeapsa cu executare este foarte ridicata. Depinde insa de mai multe aspecte ca sa se poata discuta despre certitudine. Trebuie analizat dosarul si poate se gaseste ceva care sa va ajute. Nu vreau sa va incurajez dar trebuie vazut exact ca sa puteti spera la ceva. Cu avocat din oficu nu cred ca aveti sanse sa scapati de inchisoare in cazul dvs. | |
|
|
|
20-12-2015 |
 | Emil Vizitator |
| Buna seara. am patit acelasi lucru ca si tine. pe la sfarsitu lu martie 2015 am ramas fara permis(107 in localitate-suspendare 90 de zile). o saptamana mai tarziu am fost prins la volan. Pe data de 17.12.2015 am fost chemat in audienta la parchet, Doamna procuroare mi-a dat de ales: munca in folosu comunitatii 60 de ore in 6 luni si imi inchide dosaru,sau ma trimite in instanta unde daca domnul/a judecator/e,imi va da,in cel mai bun caz munca in folosu comunitatii sau daca nu 5,6 luni cu executare. Deci am ales varianta procurorului care mi a eliberat o ordonanta cu care urmeaza sa merg la ipj pt a mi ridica permisul de conducere | |
|
|
|
19-01-2016 |
 | Marius Iulian Vizitator |
| Bună ziua, şi eu la fel am pățit mai aveam exact 9 zile până la ridicarea permisului si dintr-o urgență am mers 2 km.cu masina ghinion ma oprit un echipaj de poliție verficandu-mă au vz că am permisul suspendat m-au luat cu ei la secție acolo mi-au intocmit Dosar penal am semnat Procesul Verbal atât ! Dacă puteți să mă ajutați cu un sfat ce mi se poate întâmpla cât timp mi-l suspendă sau ce imi face nu stiu nimic. Vă mulțumesc !!!! | |
|
|
|
25-01-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Buna ziua! Vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute de art 335 pct 2 Cod Penal, infractiune a carei pedeapsa este inchisoare de la 6 luni la 3 ani. Cu o aparare eficienta, in functie de circumstantele dvs. personale si de modul de producere al faptei, puteti obtine o amenda. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-01-2016 |
| Cu siguranta vi se va intocmi dosar penal. Urmeaza sa primiti citatie pt a va prezenta la sectia de politie sa dati declaratie despre fapta savarsita, apoi dosarul isi va urma cursul. Trebuie sa va faceti o aparare, sa duceti probe in favoarea dvs, sa demonstrati urgenta pt care v-ati urcat la volan... | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-02-2016 |
 | Zaharia iulian Vizitator |
| Am fost condamnat pentru conducere in stare de ebrietate.Eposibil sa nu imi fi anulat permisul??? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |