|
04-05-2020 |
 | Ionelcristea88@yahoo.com Vizitator |
| Buna ziua se mai poate amana judecarea proceselor la curtea apel bucuresti am proces pe 13.05 multumesc. | |
|
|
|
04-05-2020 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Pana pe 15 mai inclusiv mai este decretata stare de urgenta. Pe cale de consecinta, in functie de obiectul dosarului, se judeca ori nu. Verificati pe portalul instantelor si pe lista de sedinte din ziua de 13 mai care este situatia dosarului dvs. http://portal.just.ro/ | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 04-05-2020: Buna ziua se mai poate amana judecarea proceselor la curtea apel bucuresti am proces pe 13.05 multumesc. In perioada starii de urgenta, instantele judeca doar cauzele cu caracter urgent, aplicandu-se dispozitiile art 42 din Decretul 195/2020: "1) Pe durata stării de urgență, activitatea de judecată continuă în cauzele de urgență deosebită. Lista acestor cauze se stabilește de Colegiul de conducere al Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru cauzele de competența acesteia și, respectiv, de colegiile de conducere ale curților de apel pentru cauzele de competența lor și pentru cauzele de competența instanțelor care funcționează în circumscripția lor teritorială, putând fi, după împrejurări, actualizată. Consiliul Superior al Magistraturii dă îndrumări, în vederea asigurării unei practici unitare, colegiilor de conducere ale instanțelor menționate cu privire la modul de stabilire a cauzelor care se judecă pe durata stării de urgență. (2) Pe durata stării de urgență, pentru judecarea proceselor prevăzute la alin. (1), instanțele judecătorești, ținând seama de împrejurări, pot fixa termene scurte, inclusiv de la o zi la alta sau chiar în aceeași zi. (3) În procesele prevăzute la alin. (1), când este posibil, instanțele judecătorești dispun măsurile necesare pentru desfășurarea ședinței de judecată prin videoconferință și procedează la comunicarea actelor de procedură prin telefax, poștă electronică sau prin alte mijloace ce asigură transmiterea textului actului și confirmarea primirii acestuia. (4) Amânarea judecării cauzelor prevăzute la alin. (1) poate fi dispusă la cerere, în situația în care partea interesată se află în izolare la domiciliu, în carantină sau spitalizată în contextul pandemiei de COVID-19. Când instanța respinge cererea de amânare a judecății în considerarea necesității de a soluționa cauza în contextul instituirii prezentei stări de urgență, va amâna, la cererea părții sau din oficiu, pronunțarea în vederea depunerii de concluzii scrise." Astfel, daca aveti o cauza penala, sunati la arhiva instantei, pentru a verifica daca dosarul dvs se va judeca la termenul stabilit. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-05-2020 |
| |
|
|
04-05-2020 |
 | Dodel10 Gheorghe
|
| In starea de alerta vor incepe si celelalte procese sau tot cele urgente? | |
|
|
|
04-05-2020 |
|
| Nu avem de unde sa stim ce va contine actul normativ prin care se va institui starea de alerta. Dupa ce se va decide si face public, vom afla cu totii. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
04-05-2020 |
 | Dodel10 Gheorghe
|
| |
|
|
05-05-2020 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dodel10 a scris pe 04-05-2020: In starea de alerta vor incepe si celelalte procese sau tot cele urgente? Dupa data de 15 mai se vor anunta noile masuri care vor fi dispuse, inclusiv daca instantele isi vor relua activitatea. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-05-2020 |
| Buna ziua am proces pe 10.06 apel la jud fond fond sa terminat amanarea aplicari pedepsei motive procuror alcol peste limita credeti ca poate sa ramana asa am si victima si a retras plangerea. | |
|
|
|
19-05-2020 |
|
| La mesajul dvs. extrem de telegrafic vreti probabil un raspuns clar. Ca sa incercam sa vedem ce ar putea gandi instanta de apel (ptr. ca procuratura am vazut, de vreme ce a declarat apel), completati mesajul cu: incadrarea juridica finala; ce alccolemie ati avut; ce pedeapsa a stabilit instanta; aveti zile de munca in folosul comunitatii; obligatii aveti; daune de platit aveti? | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
19-05-2020 |
| 8 luni inchisoare cu amanarea aplicari pedepsei 30 zile in folosul comunitati pe 2 ani încercare art83/84/85 de plata 560 ron cheltuieli judecata alcol 1.7. | |
|
|
|
19-05-2020 |
| Fără antecedente penale multumesc frumos. | |
|
|
|
19-05-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 19-05-2020: Fără antecedente penale multumesc frumos. In situatia in care Parchetul a promovat apel, va trebui sa va construiti o aparare eficienta pentru a obtine respingerea caii de atac si mentinerea solutiei instantei de fond. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
19-05-2020 |
|
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 19-05-2020: 8 luni inchisoare cu amanarea aplicari pedepsei 30 zile in folosul comunitati pe 2 ani încercare art83/84/85 de plata 560 ron cheltuieli judecata alcol 1.7. Consider ca va fi pastrata solutia de AAP in apel. Exista insa posibilitate sa va creasca nr. de zile de munca (mai mult de 60 nu au insa cum sa va dea) Va recomand sa faceti un efort si pana la termenul din 10 iunie sa achitati cheltuielile de judecata, chiar daca asta ar insemna sa va imprumutati. Si sa prezentati instantei chitanta. Sa fiti neaparat prezent, imbracat decent si sa cooperati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
22-05-2020 |
 | Serban Gheorghita Vizitator |
| Bună ziua! Am fost testat cu fiola și am avut 0,41 aer expirat apoi la probele de sange, prima 1,30 1,20.mentionez ca evenimentul a fost în 2018.13.12. După toate astea Într-un final am primit minuta. În care scria. Ca nu mi se anulează permisul. Iar în hotărâre de Instanță,,,spune ca mi se anulează permisul pe perioada de suspendare bineînțeles de la rămânerea definitivă. Țin sa menționez ca procesul dabia anul acesta a început din 2020.am făcut apel și este aprobat. Rugămintea mea ar fi. Ce se poate întâmpla? Vreau sa va spun ca mia dat 1 an cu suspendare 2 cu încercare 80zile in folosul comunității și permis anulat. | |
|
|
|
22-05-2020 |
| Serban Gheorghita a scris pe 22-05-2020: Bună ziua! Am fost testat cu fiola și am avut 0,41 aer expirat apoi la probele de sange, prima 1,30 1,20.mentionez ca evenimentul a fost în 2018.13.12. După toate astea Într-un final am primit minuta. În care scria. Ca nu mi se anulează permisul. Iar în hotărâre de Instanță,,,spune ca mi se anulează permisul pe perioada de suspendare bineînțeles de la rămânerea definitivă. Țin sa menționez ca procesul dabia anul acesta a început din 2020.am făcut apel și este aprobat. Rugămintea mea ar fi. Ce se poate întâmpla? Vreau sa va spun ca mia dat 1 an cu suspendare 2 cu încercare 80zile in folosul comunității și permis anulat. Puteti contesta in apel modalitatea de executare a pedepsei, respectiv sa solicitati amanarea aplicarii pedepsei, caz in care este posibil ca permisul sa nu se anuleze. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-06-2020 |
| Buna ziua sa judecat apelul sa amanat pronuntarea pe 24.06 dacă întârzie atât de mult este de bine sau de rau motivele procuror alcolemie mare cu victima avocatul meu a specificat că victima este varul meu primar o parere de la dumneavoastra multumesc. | |
|
|
|
11-06-2020 |
|
| Ati spus ca la fond ati primit 8 luni de inchisoare cu AAP. AAP poate fi pastrat pana la o pedeapsa stabilita de 2 ani. Chiar daca va majoreaza pedeapsa, nu numai zilele de munca neremunerata, eu consider in continuare ca va fi pastrata Solutia de AAP. Dar, judecatorii decid, in ultima instanta. Nu aveti altceva de facut decat sa va inarmati cu rabdare si sa asteptati. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
12-06-2020 |
| Ionelcristea88@yahoo.com a scris pe 11-06-2020: Buna ziua sa judecat apelul sa amanat pronuntarea pe 24.06 dacă întârzie atât de mult este de bine sau de rau motivele procuror alcolemie mare cu victima avocatul meu a specificat că victima este varul meu primar o parere de la dumneavoastra multumesc. Instantele amana pronuntarea datorita volumului mare de dosare, insa acest lucru nu trebuie sa va nelinisteasca. Daca ati avut asistenta juridica de specialitate, sunt convinsa ca avocatul dvs a intreprins toate demersurile legale pentru a obtine o solutie favorabila. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-06-2020 |
 | Serban Gheorghita Vizitator |
| Va mulțumesc foarte mult pentru informații. Eu am avut apelul pe 04.06.2020.la apel mia a rămas amânarea aplicări pedepsei pe o perioada de 2 ai cu supraveghere.intr-un final am ajuns la ijp. Pentru restituire permis un domn polițist de la ghișeu ma pus sa completez o cerere și mia spus sa aștept acasă o decizie. Acum întrebarea mea este. Ce decizie trebuie sa mi vina sauu ce se mai întâmplă, când pot lua permisul. Mulțumesc anticipat!!! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |