Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan - Amanarea aplicarii pedepsei - Pagina 2

Start  1  2  3   4  Final
 08-05-2018
Vizitator
La fel am primit si eu. Avocatul meu zice ca urmeaza o perioada de 90 zile de suspendare cu drept de examen dupa 30 de zile. Cine ma lamureste?
Răspunde
 08-05-2018
Vizitator
La fel am primit si eu. Avocatul meu zice ca urmeaza o perioada de 90 zile de suspendare cu drept de examen dupa 30 de zile. Cine ma lamureste?
Răspunde
 20-06-2018
Vizitator
Pentru infracțiune cu intentie, agent de paza fiind, mi se retrage atestatul? Daca da, cand?
Răspunde
 20-06-2018
Vizitator
Buna seara am pe cineva care a fost prins cu 0.44 alcool pur in aerul expirat . Iar la analize ia iesit 0.90 respectiv 0.75 ce i se va intampla ?
Răspunde
 29-06-2018
Vizitator
Buna ziua,
Daca am fost judecat pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice a unui vehicul, si am primit 10 luni suspendare +2 ani supraveghere , permisul se anuleaza ? Sau cand pot da de permis din nou?
Va multumesc
Răspunde
 01-07-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
George a scris pe 29-06-2018:
Buna ziua,
Daca am fost judecat pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice a unui vehicul, si am primit 10 luni suspendare +2 ani supraveghere , permisul se anuleaza ? Sau cand pot da de permis din nou?
Va multumesc

Permisul se va anula si il puteti redobandi dupa implnirea unui termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare, daca in sentinta nu s-a specificat un alt termen.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-07-2018
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns, dar redobandirea cum se face? Trebuie scoala de soferi din nou?
Răspunde
 03-07-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
George a scris pe 02-07-2018:
Va multumesc pentru raspuns, dar redobandirea cum se face? Trebuie scoala de soferi din nou?

... scoala nu, doar examen.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-07-2018
Vizitator
Buna ziua am o întrebare simpla dar am nevoie de un răspuns corect. Am avut un proces in instanța cu suspendarea permisului. Cât costa cheltuielile de judecată către stat. Eu sunt plecat din țara și avocatul care mă susține mi-a cerut 8000 lei . Am trimis pt el deja 3000 și acum îmi spune după terminarea procesului ca mai am 5000 de lei de plăti . Se poate ajunge așa de mult?
Răspunde
 10-07-2018
Vizitator
In urma cu 11 zile am primit minuta acasă cu amânare aplicare pedeapsa cu apel 10 zile nu a făcut nimeni cale de atac întrebarea este sa rămână definitiva soluția trebuie sa ma duc la judecătorie sau aștept sa îmi comunice ca este definitiva si pe urma îmi pot lua permisul va mulțumesc.
Răspunde
 11-07-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Constantin Daniel a scris pe 10-07-2018:
Buna ziua am o întrebare simpla dar am nevoie de un răspuns corect. Am avut un proces in instanța cu suspendarea permisului. Cât costa cheltuielile de judecată către stat. Eu sunt plecat din țara și avocatul care mă susține mi-a cerut 8000 lei . Am trimis pt el deja 3000 și acum îmi spune după terminarea procesului ca mai am 5000 de lei de plăti . Se poate ajunge așa de mult?

Mai exact, ce obiect a avut procesul dvs ? Dați mai multe detalii !

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-07-2018
Vizitator
Am condus sub influența alcoolului , la aerul expirat mi-a ieșit 0,42. Nu am știut exact legea iar polițistul “mă păcălit “ într-un fel sau altul ca nu neaparat trebuie sa merg la sânge . . Procesul sa terminat cu amânarea aplicării pedepsei si acum aștept hotărârea definitiva . Totul e spre bine avocatul a obținut ceea ce îmi doream numai ca mi sa spus ca , cheltuielile de judecată către stat sunt 8000. La volan nu am comis nici un acccident , nu am mai avut antecedente , la proces nu au fost martori s.a.m.d. Sunt puțin derutat și nu stiu exact dacă are dreptate cu cheltuielile de judecată . Oare sa ajungă așa mult ???
Răspunde
 29-08-2018
Vizitator
Buna ziua .am mai fost prins in 2013 cu peste 0.80 .sa finalizat .miau dat cu probatiuni ..akm am comiso venind de la peste peste 0.80.tin sa anunt ca nu am terminat probatiunile hotararea definitiva a venit dupa 4 ani.intrebarea mea este ..ce pot patii acum .permis anulat ma astept dar se poate da cu privare de libertate?avand in vedere ca este a 2 abatere si inca sunt la probatiuni..nu am avut qccident in ambele cazuri.
Răspunde
 10-09-2018
Vizitator
nu am avut avocat,am primit 8 luni cu suspendare si 200 amenda
Răspunde
 10-09-2018
Vizitator
Buna seara,eu nu am avut avocat,,prima abatere .Am primit 8 luni si 200 ron amenda.Deci se poate si fara avocat!
Răspunde
 11-09-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Claudiu a scris pe 29-08-2018:
Buna ziua .am mai fost prins in 2013 cu peste 0.80 .sa finalizat .miau dat cu probatiuni ..akm am comiso venind de la peste peste 0.80.tin sa anunt ca nu am terminat probatiunile hotararea definitiva a venit dupa 4 ani.intrebarea mea este ..ce pot patii acum .permis anulat ma astept dar se poate da cu privare de libertate?avand in vedere ca este a 2 abatere si inca sunt la probatiuni..nu am avut qccident in ambele cazuri.

Vi se va revoca beneficiul suspendarii, cele doua pedepse se vor aduna, urmand ca pedeapsa rezultanta sa se efectueze in regim de detentie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2018
Vizitator
Bună ziua , am primit următoarea hotărâre :
În baza art. 396 alin. (1), (4) C. pr.pen. raportat la art. 83 Cod penal stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatei ALEXANDRA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 375 şi art. 396 alin. 10 C. pr.pen. În baza art. 83 alin. (1), (3) Cod penal amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Suceava, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Suceava. În baza art. 85 alin. (2) lit. c) C. pen. impune inculpatei să execute următoarele obligaţii: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatei asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În temeiul art. 398 C. pr.pen. rap. la art. 274 alin. 1 C.pr.pen obligă inculpata Alexandra la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 180 lei din cursul urmăririi penale. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30 octombrie 2018.
Hotarare 488/2018 din 30.10.2018
Întrebând avocatul despre permis a început sa tipe la mine ca îl voi lua peste un an dar ideea este ca citisem conform articolului 90 CP ca nu trebuie sa am de suferit in urma acestei hotărâri și ca de fapt nu ar fi o condamnare propriu zisă deși avocatul spune ca este o condamnare , iar conform legislației rutiere se anulează permisul la o imbibație alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sânge , mă poate lămuri cineva ce se va întâmpla de fapt cu permisul ?
Mulțumesc anticipat
Răspunde
 02-11-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Alexandra a scris pe 02-11-2018:
Bună ziua , am primit următoarea hotărâre :
În baza art. 396 alin. (1), (4) C. pr.pen. raportat la art. 83 Cod penal stabileşte pedeapsa de 8 luni închisoare în sarcina inculpatei ALEXANDRA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului prevăzută de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 375 şi art. 396 alin. 10 C. pr.pen. În baza art. 83 alin. (1), (3) Cod penal amână aplicarea pedepsei de 8 luni închisoare pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 82 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Suceava, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. (1) lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune Suceava. În baza art. 85 alin. (2) lit. c) C. pen. impune inculpatei să execute următoarele obligaţii: să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 404 alin. (3) C. proc. pen. atrage atenţia inculpatei asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În temeiul art. 398 C. pr.pen. rap. la art. 274 alin. 1 C.pr.pen obligă inculpata Alexandra la plata sumei de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 180 lei din cursul urmăririi penale. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30 octombrie 2018.
Hotarare 488/2018 din 30.10.2018
Întrebând avocatul despre permis a început sa tipe la mine ca îl voi lua peste un an dar ideea este ca citisem conform articolului 90 CP ca nu trebuie sa am de suferit in urma acestei hotărâri și ca de fapt nu ar fi o condamnare propriu zisă deși avocatul spune ca este o condamnare , iar conform legislației rutiere se anulează permisul la o imbibație alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sânge , mă poate lămuri cineva ce se va întâmpla de fapt cu permisul ?
Mulțumesc anticipat

Eu știu ca permisul vi se restituie.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2018

Se restitue permisul.
Răspunde
 03-11-2018
Vizitator
Mulțumesc , mai citisem in codul rutier ca se anulează dacă ai alcoolemie in sânge peste 0,80 , se cam contrazic codul rutier cu cel penal după părerea mea
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3   4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.