Forum avocaţi > Drept penal

Alcool la volan - Amanarea aplicarii pedepsei - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 18-04-2019
Vizitator
Buna ziua. Am Si eu o nelămurire. Va rog daca se poate sa ma ajutati sa inteleg o "comunicare hotărâre penala" E definitivă? Precizez ca am am primit 8 luni cu amânarea pedepsei pentru conducere sub influența alcoolului. In aceasta hotărâre nu precizează nicăieri de a nu mai avea dreptul să conduc o perioadă. Imi pot lua permisul inapoi? Cum? Fapta s-petrecut acum10 luni. Va multumesc.
Răspunde
 18-04-2019

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Vivian a scris pe 18-04-2019:
Buna ziua. Am Si eu o nelămurire. Va rog daca se poate sa ma ajutati sa inteleg o "comunicare hotărâre penala" E definitivă? Precizez ca am am primit 8 luni cu amânarea pedepsei pentru conducere sub influența alcoolului. In aceasta hotărâre nu precizează nicăieri de a nu mai avea dreptul să conduc o perioadă. Imi pot lua permisul inapoi? Cum? Fapta s-petrecut acum10 luni. Va multumesc.
Daca hotararea a fost pronuntata pe fond, atunci poate fi atacata cu apel. Daca dupa implinirea termenului de apel, daca nu se promoveaza calea de atac, hotararea ramane definitiva. Pentru a va recupera permisul va trebui sa legalizati hotararea definitiva la Serviciul Registratura al instantei care a pronuntat hotararea definitiva.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-04-2019
Vizitator
Va multumesc.Nu s-a facut apel. Minuta a fost pe 21 martie. Deci cu hotărârea legalizată, cu dovada,c.i. si cerere la cmd. pol.rutiere recapătă permisul?
Răspunde
 21-04-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vivian a scris pe 18-04-2019:
Va multumesc.Nu s-a facut apel. Minuta a fost pe 21 martie. Deci cu hotărârea legalizată, cu dovada,c.i. si cerere la cmd. pol.rutiere recapătă permisul?

Da, mergeti cu aceste inscrisuri la Brigada Rutiera si vi se restituie permisul.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-04-2019
Vizitator
Multumesc. Durează mult sa aprobe cererea comandantul? Aveti idee? Sau il iau pe loc? Multumesc
Răspunde
 24-04-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vivian a scris pe 23-04-2019:
Multumesc. Durează mult sa aprobe cererea comandantul? Aveti idee? Sau il iau pe loc? Multumesc

Din punct de vedere legal, nu exista un termen pentru indeplinirea acestei proceduri, astfel ca termenul de solutionare depinde de la caz la caz.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-04-2019
Vizitator
Va multumesc mult
Răspunde
 23-05-2019
Vizitator
ma puteti suna va rog frumos 0752964215
Răspunde
 09-07-2019
Vizitator
Am o problema tatal meu a fost prins baut ,la volan cind a fost prins la fiola ia fost gasit clolemie sub limita legala ,cind a luat probe la singe a iesit peste,a luat un avocat si nu a facut nimic,rezultatul find 1-5 ani suspendare ,si 8 luni de zile din care2, sa munceasca in folosul comunitati,daca face recurs poate sai dea o alta sentinta? Poate sati mai recupereze bani inapoi?
Răspunde
 09-07-2019

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Dodu a scris pe 09-07-2019:
Am o problema tatal meu a fost prins baut ,la volan cind a fost prins la fiola ia fost gasit clolemie sub limita legala ,cind a luat probe la singe a iesit peste,a luat un avocat si nu a facut nimic,rezultatul find 1-5 ani suspendare ,si 8 luni de zile din care2, sa munceasca in folosul comunitati,daca face recurs poate sai dea o alta sentinta? Poate sati mai recupereze bani inapoi?

Poate să atace sentința instanței și să ceară o sentință mai blândă. Ar trebui să facă probe în circumstanțierea persoanei inculpatului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-07-2019
Vizitator
Salut acum o lună am fost prins de politie având an etilotest 0.63 antreb oare mai văd permisul și după cate luni va mulțumesc?
Răspunde
 17-07-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Salan Ionel Alin a scris pe 17-07-2019:
Salut acum o lună am fost prins de politie având an etilotest 0.63 antreb oare mai văd permisul și după cate luni va mulțumesc?
Valoarea rezultata in urma prelevarii probelor biologice va depasi limita de 0,8 g/l alcool pur in sange, motiv pentru care vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului. Permisul de regula se anuleaza, in functie de modalitatea de executare a pedepsei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2019
Vizitator
Buna am primit si eu amanarea aplicarii pedepsei .De cand se socoteste cele 10 zile drept de apel de la sosisrea minutei sau comunicarea hotararii
Răspunde
 18-09-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
De la comunicarea copiei minutei.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2019
Vizitator
Multumesc mult. Deci pe 9 luna asta am primit minuta prin posta deci astazi a fost ultima zi nu?
Răspunde
 18-09-2019

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
La calcularea termenelor procedurale penale pe ore sau pe zile nu se socotește ora sau ziua de la care începe să curgă termenul, nici ora sau ziua în care acesta se împlinește.
Deci, daca s-a comunicat pe 9, se incepe cu data de 10 si se incheie cu 20.
Dar, dvs. cred ca nu vreti sa faceti apel. Deci, nu are relevanta cand vi s-a comunicat dvs, ci data comunicarii catre parchet. Si nu stiti daca si procurorul a primit minuta pe 9 ca si dvs. Poate inainte, poate dupa 9.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2019
Vizitator
Eu pe data de 5 mi sa dat amanarea aplicarii pedepsei si pe 9 mi a ajuns.cum sa procedez? Multumesc
Răspunde
 18-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Luci a scris pe 18-09-2019:
Eu pe data de 5 mi sa dat amanarea aplicarii pedepsei si pe 9 mi a ajuns.cum sa procedez? Multumesc
Daca va nemultumeste cuantumul pedepsei sau modalitatea de executare, puteti promova apel.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-09-2019
Vizitator
Ma multumeste doar voiam sa stiu cand pot sa merg sa legalizez .
Răspunde
 18-09-2019

Bucuresti
0746938774
Facebook
Luci a scris pe 18-09-2019:
Ma multumeste doar voiam sa stiu cand pot sa merg sa legalizez .
Dupa implinirea termenului de apel, daca Ministerul Public nu va promova calea de atac, puteti legaliza hotararea.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.