|
04-11-2017 |
 | Estella
|
| Buna ziua, Ma numesc Tudoran Estella Alexandra si va solicit ajutorul in gasirea unei solutii pentru anularea contractului descris mai jos si recuperarea sumei de bani platita, daca aceasta este posibila. Cele descrise mai jos sunt valabile pentru mine si sotul meu, Tudoran Valentin. In data de miercuri, 25 Octombrie, in urma recomandarii unei vecine, am sunat la firma Focus Invest Recruitment SRL in vederea angajarii la acelasi loc de munca, ca si aceasta. Telefonic am primit toate informatiile in legatura cu disponibilitatea posturilor, salarizare, conditiile de lucru si de cazare, si totul era sigur si clar. Am fost informata ca trebuie semnat contractul cel mai tarziu vineri 27 Oct, deoarece ultima plecare organizata este duminica, 5 Noiembrie. A doua zi am revenit cu telefon, si intrucat nu aveam pregatite toate actele am cerut o amanare, pana maxim luni 30 Oct la sfarsitul programului, termen acceptat de noi. Asadar luni ne-am deplasat la sediul firmei din strada Budai Deleanu Nr.13A din Sibiu, si dupa ce am intrebat tot ce nu ne era clar si am primit raspunsuri pertinente, clare si multumitoare, am fost indrumati sa completam contractul, deoarece este tarziu si programul de lucru este aproape sfarsit. Nu am suspectat absolut nimic, personalul fiind extrem de amabil, cu raspunsuri clare si informatii precise, astfel incat, din graba nu am citit contractul semnat. Conform promisiunilor verbale (atat telefonic cat si la sediul firmei) ar fi trebuit sa plecam cu avionul Duminica 5 Noiembrie in Northampton pentru a lucra la o fabrica de ciocolata, urmand ca biletul de avion si cazarea sa fie asigurate de Focus Invest si respectiv de angajator. Ni s-a spus ca toate documentele prezentate sunt suficiente pentru postul respectiv (de exemplu, nu este necesar cazierul rutier). Am completat contractul, si anexele acestuia, si am primit bon fiscal pentru intreaga suma platita - 640 Lei. Ingrijorarea a aparut in cursul zilei de Joi, 2 Noiembrie cand inca nu primisem pe e-mail sau curier biletul de avion, si nu ni s-a raspuns la niciun numar de telefon. Atunci abia am inceput o mica investigatie online asupra societatii, si am descoperit multi oameni inselati in felul acesta. Tot atunci am citit si contractul cu atentie si am descoperit ca nu este un contract de angajare, si nici nu contine obligatia lor de a oferi postul, conditiile sau salarizarea promisa. Am incercat si in cursul zilei de Vineri contactarea acestora, de asemenea fara succes. Informatii: SC Focus Invest Recruitment SRL - Sibiu, Str. Ion Budai Deleanu 13A, J32/1404/2016 RO36727159, telefon: 0269 701 719 focusinvestrecruitment@gmail.com, Administrator Bocean Dumitru. Societatea la care ni s-a spus ca se va face angajarea - completat si in contract: LMV Universal LTD pe postul de "operator" incepand cu data de 5.11.2017. In urma unei cautari online am descoperit ca aceasta firma are ca asociati doi cetateni romani, si obiectul de activitate transport rutier de persoane si recrutare de forta de munca. Documente atasate la dosar la momentul semnarii contractului: cazier in original, adeverinta medicala apt de munca in orginal, copie: carte de identitate, certificat nastere, casatorie, diploma de studii. | |
|
|
|
05-11-2017 |
 | Emi Vizitator |
| si eu am patit acelasi lucru. | |
|
|
|
06-11-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Va recomand sa formulati plangere penala pentru inselaciune la politie sau parchet. Doar asa mai puteti sa va recuperati banii si sa opriti astfel de activitati ilegale ale societatii care pacaleste oameni. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
14-11-2017 |
 | Marius Alexandru Vizitator |
| Buna ziua, Pare a ma afla in aceiasi situatie. Plecare in Suedia pe data de 20 noiembrie, dar ma aflu in imposibilitatea de a intra in legatura cu firma respectiva, iar pe mail sau curierat rapid nu am primit absolut nimic, cum de altfel fusesem informati ca vom primi. | |
|
|
|
11-01-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Persoanele care sustin ca au fost inselate de angajati ai societatii Focus Invest Recruitment SRL Sibiu pot lua legatura cu un reprezentant legal al acestei societati la numarul de telefon 0740064017. Am fost contactata de un reprezentant legal din partea acestei societati care sustine ca exista anumite persoane care folosesc numele si imaginea societatii Focus Invest Recruitment SRL in mod nelegal in scopul inselarii persoanelor, iar societatea Focus Invest Recruitment SRL nu ar avea legatura cu astfel de activitati ilegale. Poate in aceasta modalitate pot fi depistate persoanele responsabile de savarsirea acestor inselaciuni. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
14-01-2018 |
 | Ramona ina
|
| În 2015 am reziliat contractul cu telecom, achitând inclusiv ultima factura pt ca în aceeași zi la diferența de o ora am făcut portarea cu abonament în rețeaua Vodafone. După aproximativ 6 luni am făcut din nou abonament la telecom, dar pe alt nume deoarece am divorțat între timp, însă în baza lor de date cnp-ul rămâne și e același. La un an distanta, am fost sunata de către firma telecom, spunându-mi ca figureze restanta o suma de bani. La momentul respectiv am explicat doamnei ca este imposibil pt ca rezilierea a fost făcută în aceeași zi cu portarea etc. Însă mi a închis tel. După încă un an, am primit prin posta, pe numele vechi, cu confirmare de primire, o notificare din partea Getback prin care sunt înștiințat ca trebuie sa achit debitul de 2550 lei, în caz contrar ma acționează în judecata. Astăzi, după câteva luni de la notificare, am primit fără confirmare de primire, o decizie finala în care sunt înștiințata ca dacă nu achit suma respectiva pe 19.01.2017 ma acționează în judecata pt executare silita. Va rog sa îmi dați un sfat. Ce ar trebui sa fac? | |
|
|
|
23-01-2018 |
 | Coroiu Marius Vizitator |
| Buna ziua, Acel numar, 0740064017, nu este de ajutor, dupa multe apeluri mi s-a raspuns si am fost informat ca trebuie sa astept cu 2 zile inainte de plecare pentru a primi biletul de avion insa asta nu s-a intamplat; chipurile contractul meu ar fi ajuns la angajator si acesta trebuie sa raspunda si pentru mai multe detalii trebuie sa sun la numarul de pe contract, numar la care nu raspunde nimeni; din pacate firma Focus Invest Rectuitment are un sistem de inselaciune bine pus la punct, imi pare rau ca am si batut drumul pana la Sibiu. O sa depun plangere la politie insa nu cred ca se poate face ceva uitandu-ma pe contractul de colaborare firma nu garanteaza nimic. Acum observ ca apelurile mele la acest umar 0740064017, imi sunt respinse automat, am sunat de prea multe ori. | |
|
|
|
24-01-2018 |
 | Coroiu Marius Vizitator |
| Buna ziua, Si eu ma aflu in aceeasi situatie, souneti-mi va rog ce ati rezolvat cu ei? | |
|
|
|
29-01-2018 |
 | Oana Bica Vizitator |
| Si eu am fost azi la aceeași firmă in Sibiu dar am citit contractul cu atentie si nu am dat nici un ban. Mi s ă parut teapa de la bun in început. Cu toate că telefonic ni s ă prezentat altceva. | |
|
|
|
30-01-2018 |
 | Attila Vizitator |
| Buna ziua Ma aflu aceelasi situate! Cu firma respectiva! Focus Invest Recruitment SRL | |
|
|
|
31-01-2018 |
| Ramona Ina a scris pe 14-01-2018: În 2015 am reziliat contractul cu telecom, achitând inclusiv ultima factura pt ca în aceeași zi la diferența de o ora am făcut portarea cu abonament în rețeaua Vodafone. După aproximativ 6 luni am făcut din nou abonament la telecom, dar pe alt nume deoarece am divorțat între timp, însă în baza lor de date cnp-ul rămâne și e același. La un an distanta, am fost sunata de către firma telecom, spunându-mi ca figureze restanta o suma de bani. La momentul respectiv am explicat doamnei ca este imposibil pt ca rezilierea a fost făcută în aceeași zi cu portarea etc. Însă mi a închis tel. După încă un an, am primit prin posta, pe numele vechi, cu confirmare de primire, o notificare din partea Getback prin care sunt înștiințat ca trebuie sa achit debitul de 2550 lei, în caz contrar ma acționează în judecata. Astăzi, după câteva luni de la notificare, am primit fără confirmare de primire, o decizie finala în care sunt înștiințata ca dacă nu achit suma respectiva pe 19.01.2017 ma acționează în judecata pt executare silita. Va rog sa îmi dați un sfat. Ce ar trebui sa fac? Buna ziua, Formulati contestatie la executare. Depuneti toate actele pe care le aveti inclusiv o dovada de la vodafone (contract) privind portarea numarului de telefon. Solicitati anularea tuturor actelor de executare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-02-2018 |
 | Andra Vizitator |
| Buna ziua .va-ți recuperat bani înapoi? | |
|
|
|
08-02-2018 |
 | Andra Vizitator |
| Buna zius .va-ți recuperat bani ? | |
|
|
|
14-02-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| Sunt ordinari stimata doamna si eu mi am luat o am semnat pe 27 10 2017 si nu am plecat nici acum.Eu le am facut sesizari la protectia consumatorului si parcchet . | |
|
|
|
16-02-2018 |
 | Macavei marcela Vizitator |
| LA FEL AU PATIT FIUL MEU SI PRIETENE LUI.EI AU INCHEIAT UN CONTRACT LA DATA DE 22/12/2017 SI PLECAREA TREBUIA SA FIE PE 01/01/2018.NU AU MAI PLECAT NICI IN ZIUA DE AZI.DUPA NENUMARATE TELEFOANE LA CARE NU S-A MAI RASPUNS (MAI ALES PE FIX 0269701719),DOAR PE UN MOBIL AU MAI PRINS DE CATEVA ORI SI AU FOST AMANATI INCONTINUU CU TOT FELUL DE SCUZE.COPIII AU TRIMIS O CERERE DE REZILIERE A CONTRACTULUI SI RECUPERAREA BANILOR,RASPUNSUL A VENIT DUOA DOUA SAPTAMANI CU SCUZA CA NU AU DEPUS LA DOSAR TOATE ACTELE SI DIN CAUZA ASTA NU AU FOST TRIMISI SI NICI NU O SA MAI PRIMEASCA BANII INAPOI.DAR ATUNCI MA INTREB,CAND AU SEMNAT CONTRACTUL DE CE LI S-A SPUS CA DOSARUL E COMPLET SI ACUM NU MAI E,BA MAI MULT AU TRIMIS TOATA DOCUMENTATIA INAPOI ODATA CU DACTUL DE REZILIERE CA SA NU CUMVA SA POTI DOCEDI CA AI AVUT TOT CE SE CERE.NU VA LEGATI LA CAP DEGEABA MAI BINE APELATI LA STAT PENTRU UN CONTRACT DE MUNCA IN STRAINATATE DACA TOT VRETI SA PLECATI.SPER CA INTR-UN FINAL SA FIE PEDEPSITI CHIAR DACA COPIII MEI NU VOR MAI VEDEA ACEI BANI NICIODADAT.MACAR SA NU O MAI PATEASCA SI ALTII. | |
|
|
|
20-02-2018 |
 | Teodor Vizitator |
| As vrea sa stiu cum pot recupera bani dati la această firmă sc.focus invest .Care e o mafie bine organizată și cum să fac să fac e denut | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Stefan Vizitator |
| anm cerut reziliere mi au acceptat o si mi au trimis toate actele ja Constanta cu raspuns ca nu au sa mi dea nici un ban.Am formulat cerere la OPC sibiu si Parchetul d3e pe linga judecatorie sunt in atentia ANTIFRAUDEI SIBIU si nu au rezolvat din cerrerile pe care au incasat comisione nici macar 1 la suta..ATENTIE ESTE MARE TEAPA SI NU LE MAI DATI CURS LA MINCIUNI>SUNT ORDINARI SI UNITI CRED CA AU COMISIOANE ANGAJATII DE ACOLO PENTRU CA TOTI SUNT COMPLICI LA INSELACIUNE. | |
|
|
|
14-03-2018 |
 | Ala Managadze Vizitator |
| Eu am. Fost la Focus Invest în Sibiu data de 5 martie și am achitat 340lei.. Acum nu răspunde nimeni la tel și nici un răspuns de la ei! Dar este lege în tara asta? Unde se uita politia? În fiecare zi se mint persoane și nimeni nu reacționează! | |
|
|
|
26-03-2018 |
 | Tomos_marius41 Vizitator |
| Buna si io am dat bani si trebuia sa merg in malaga pe 20 .03 .2018 ma aminat cu firma sc focus invest sibiu dar nu mai raspund la telefon sint tapari pina leam dat bani ma tot sunat | |
|
|
|
06-04-2018 |
 | Straton florina Maria Vizitator |
| Buna ziua cum puteti recupera bani si actele de la firma aceasta care iau bani dar nu mai primesti nici un bilet de plecare am patito si eu si numi mai raspunde nimeni la telefon de 2 zile | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |