Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Posibilitate de renunțare la contract și recuperare a banilor - Pagina 8

Start  5   6   7  8
 17-10-2019
Vizitator
Buna ziua ! Aceeași problema o am și eu ! Am făcut plângeri la IPJ Sibiu și la Itm ! Sa speram ca măcar salvam alți oameni de sarlatanii aceștia !
Răspunde
 17-10-2019
Vizitator
Buna ziua ! Aceeași problema o am și eu ! Am făcut plângeri la IPJ Sibiu și la Itm ! Sa speram ca măcar salvam alți oameni de sarlatanii aceștia !
Răspunde
 06-12-2019
Vizitator
Buna ziua, am fost pe 04.12.2019 am platit banii si acum nu mai raspund la telefon !!!
Va rog cei ce sunteti in situatia mea sunati la interpol anglia,politie hai sa ne unim sa i inchidem pe acesti escroci care beneficiaZa de bani de pe urma oamenilor saraci care vor sa munceasca pentru un trai mai bun ! Am luat banii de la gura copilului
Meu pentru a le da banii ! De Mos Nicolae copilul meu a primit o
Coicolata si un corn de ciocolata ca nu am avut bani !
Banii le am dat lor sperand in spusele escroacei Anamaria Stan promitand multe si nevrute pana a pus mana pe bani apoi nu mi a mai raspuns la telefon. !!!
Aveti grija oameni buni mare grija !!!
Evitati anunturile de pe olx sunt a le lor !!!!
Răspunde
 06-12-2019
Vizitator
0770943027 este nr meu
Aveti mare grija oameni de firma focus invest recuitment!
Pentru ori ce detalii va stau la dispozitie nonstop
Nu plecati de acasa sunt escroci cu acte !

Mare mare grija.
Răspunde
 08-12-2019
Vizitator
Buna ziua , revin ,,focus invest recuitment” firma fantoma ! Am pierdut 640 lei !!!
Sunt escroci ! Iti ia banii si nu mai raspund la telefon !
Am lasat nr meu 0770943027 sunatima sa va spun ce trebuie facut ! Ne putem recupera banii !!!
Nu plecati de acasa pt ei Mint cu nerusinare pana in monentul ce pun mana pe bani !dupa. U mai raspund la telefon !!! Mare mare grija !!!
Tepari de prima clasa !!!
Orasul lui Iohasis rusinee !!! Sibiu !!
Nimeni nu i a nici o masura !!!
De ce ??????
Sunt sute de oameni inselati ! Chiar nu exista lege in tara asta ????
Suntem sute pacaliti de aceasta firma si au plangeri peste plangeri si ei tot pacalesc !!!
Răspunde
 13-12-2019
Vizitator
Buna. Am si eu o legatura cu aceasta firma. Un numar de telefon ai putea sa imi dai? As vrea sa te intreb cate ceva daca se ppate
Răspunde
 20-01-2020
Vizitator
Și la mine același lucru am ajuns la Sibiu da mi-am luat bani că am băgat firma pe internet și am văzut ce scrie despre iei eu trebuia să plec în Elveția sunt niste excroci băgați la pușcărie !!! Și nu mai zic că nu vroiau sa îmi de-a bănuți mei
Răspunde
 25-01-2020
Vizitator
Buna ziua Vreau sa va spun povestea mea

Ma numesc Ionut si am ajuns in Sibiu de la Galati . Un drum lung si anevoios . Am vb la telefon cu o doamna draguta pt un loc de munca in Elvetia si sa raspuns ca au locuri laa depozit Am fost incantat de oferta facuta si am acceptat sa vin la Sibiu Am cerut adresa unde sa ajung STRADA CAMPULUI NR 2 dar lumele firmei nu lam inteles mentionand ca nu il stie bine fiind o fata noua
Am ajuns aici cum am stabilit Am avut banii sa le platesc permisul de munca spunand ca ei il fac numai ca inainte sa semnez contractul am cautat pe net daca firma asta exista Mi.au creat suspiciuni doamna care ma asteptat si un domn badigard Era grabita imi cere banii inainte iar badigardul era numai langa mine
Am spus ca ies afara sa ma gandesc Am verificat la ITM si acolo nu exista nici o firma care sa trimita la munca
Oamenii sunt bine paziti Au camere afara si nu deschid usa la nimeni doar daca ii suni
Ca sa intelegeti este o mare TEAPA si un drum facut degeaba Bani pe motorina aruncati in vant
SA VA FIE RUSINE
Am postat anunturile lor si sunati pt a va convinge
O zi frumoasa

.....................................................................................
Angajam muncitori si sofer cat.B in depozit Elvetia
Descriere

Se angajeaza muncitori necalificati si soferi Cat. B intr-un depozit de produse de natura vegana situat in orasul Lugano din Elvetia. Munca muncitorilor va consta din activitari de supraveghere la banda, sortt produse, ambalare si etichetarea acestoria in vederea transportului. Soferii vor transporta produsele catre magazinele de specialitate, supermarketuri etc.

Beneficii:

* Soferii vor fi dotati cu GPS in limba romana si vor avea un salariu net de 3500 EURO, diurna, si cazare gratuita. Se va lucra 8 ore pe zi timp de 5 ile pe saptamana, orele suplimentare vor fi platite extra, orele din weekend (daca va fi nevoie) vor fi platite dublu.

*Muncitorii vor beneficia de cazare, masa si transport (dus-intors la munca) gratuite, orele extra la fel vor fi platite si cele din weekend - dublu.

Pentru mai multe informatii ma puteti apela la nr de tel 0744450924 de luni pana vineri intre orele 9 si 17
....................................................................................

Se angajeaza muncitori necalificati pentru fabrica de cafea in Norwich. Drumul cafelei de la boabe pana la produsul finit implica mai multe etape (prajire, macinare, ambalare)
Se ofera :
-Program 8 ore pe zi de luni pana vineri
-Salariu 1800 - 2000 LIRE in dependenta de performante
-Cazare si masa gratuita
-Transport inclus de la cazare la munca si inapoi
-Ore suplimentare platite extra si dublu in weekend
-Nu este obligatorie cunoasterea limbii
Pentru mai multe informatii sunati la numarul de tel 0744450924 de luni pana vineri intre orele 9 -17.
..........................................................................................

Angajam muncitori necalificati pentru depozit produse de

natura vegana si sofer categoria B pentru distributie

productie. La depozit se lucreaza in etichetat, ambalat, sortat

produse, adica la banda. Munca se desfasoara in Lugano,

Elvetia.

Se ofera:

*Salariu 3500 EURO sofer (GPS limba romana+ diurna+cazare

inclusa)

*Salariu 3000 EURO pentru muncitori in depozit (transport +

masa + cazare inclusa)

*Program de 8 ore de luni pana vineri

*Orele suplimentare se platesc extra si in weekend se platesc

dublu

*Nu este necesara cunoasterea limbii

Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel 0744450924 de

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Angajator de prestigiu din Elvetia cauta muncitori calificati si necalificati pentru fabrica de jeleuri de diferite sortimente, operator banda pentru munca in fabrica, ambalare, etichetare etc.Se pleaca cu contract de munca direct cu angajatorul, beneficiati de asigurare medicala, alocatie copii minori.
Avantaje:
cazare +o masa /zi gratuite asigurate de firma
contract de munca incheiat direct cu angajatorul strain pe perioada nedeterminata
salariul de 2400 euro/luna net
dreptul de concediu anual
loc de munca la angajator Serios si Verificat
Cerinte
-seriozitate maxima, Varsta 18-59 de ani:
Pentru mai multe detalii va rogam sa ne contactati la nr de tel 752987297 de L-S intre orele 9-19.
...............................................................
Răspunde
 09-03-2020
Vizitator
Am pățit același lucru vreau mai multe detalii să știu ce am de făcut
Răspunde
 09-03-2020
Vizitator
Salut am patin și noi la fel suntem 4 inși insa am fost înșelați vrem sa ne unim sa mergem peste ei poate reușim să îi ajutăm pe cei care vor fii în situația noastră sau poate chiar acum sunt acolo și sunt înșelați suna-ma la Nr de telefon 0768819098
Răspunde
 17-03-2020
Vizitator
Și eu am pățit același lucru. Chiar nu se poate face nimic?
De ce stați? De ce nu depuneți plângeri penale?
Răspunde
 27-05-2020
Vizitator
Am depus plângere in Ianuarie,și nimic!!
Răspunde
 02-06-2020
Vizitator
https://www.expose.ro/opencomp/total-infojob-srl-35990318/ daniel renard 13A jud Sibiu este adresa domnului Bocean Dumitru fondatorul Total info job si focus invest recruitment potrivit monitorului oficial al celor de la expose. haideti sa mergem pe la ei pe acasa sa le cerem o explicatie
Răspunde
 07-06-2020
Vizitator
Sant niste excroci.Si eu am platit 640ron in 2019 și nici până acuma nu am plecat .
Răspunde
 17-06-2020
Vizitator
Si eu si sotul am patit la fel cu aceasta firma focus,am platit 1300 lei si ne au mintit. Am aruncat dosarele cu contracte cu tot dupa ce mi am dat seama ca a fost teapa.
Răspunde
RăspundeStart  5   6   7  8
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.