Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Posibilitate de renunțare la contract și recuperare a banilor - Pagina 3

Start  1   2  3  4  Final
 11-06-2018
Vizitator
Bună ziua vreau sa va anunț că si noi am fost an selati.am fost anglia cu această firma si ne am trezit vduti pe 450de lire la o spălătorie am 2zile de cand am venit acasă si am sunat la ei la firma luni dimineatadimineata si nea.spus.ca.nu.are ce sa faca că. Bani nu i.mai.vedem.vreau sa.va.anut.ca.sa.aveti.grije.ca.am.fost.an.selati.si.cu.bani.luati.este.
o.escrocerie.si.firma.fatoma.va prinde.dor.sa.va.ia.bani.asa.au.masini.si.de.toate.pe.spatele.nostru..AVTI GRIJE.FIRMA.ASTA.AN.SALĂ.
Răspunde
 27-06-2018
Vizitator
Buna ziua Ma numesc Radu Constantin sunt din Constanta ,am vorbit la telefon cu o doamna pe nume Corina daca se chema asa si mi-a spus ca sa ma prezint la firma sa inchei contractul pentru postul de electrician in Austria .Am plecat la Sibiu am vorbit la contracte unde l-am semnat si am achitat suma de 640lei,reprezentind valoarea biletului pina in Austria ,toate acestea s-au petrecut pe data de21 06 2018,urmind ca plecarea sa fie pe data de 30 06 2018 .Pe data de 25 06 2018 mi sa comunicat ca o sa primesc biletul de autocar ,am incercat sa i-au legatura cu ei si nu raspund la telefon .va rog daca exista vreo posibilitate de recuperare a banilor ,ca am plecat si la locul de munca dupa 26 ani vechime.Va multumesc
Răspunde
 29-06-2018
Vizitator
Și noi trebuie sa plecam pe 2 iulie și nu răspunde nimeni la telefon. Doamna Corina a vorbit și cu noi. Dar cind am ajuns la Sibiu nea preluat Unul Călin Ionuț.Voi ce ați rezolvat.?
Răspunde
 06-07-2018
Vizitator
E bătaie de joc am mers din jud Arad și am.platit 640 Ron și cu drum 1100 lei și acum nu îmi mai răspunde nimeni la telefon sunt niste tepari
Răspunde
 16-07-2018
Vizitator
Aceasta firma este chiar ok . Iti iau banii cu zambetul pe buze . Bravo lor , sunt smecheri oamenii . Noi saracii cautam de munca si la hazna si ei iti dau 6 hartii si incaseaza . Si da , am halit si eu vrajeala .
Răspunde
 27-07-2018
Vizitator
Cum drk se face ca dintre zeci de pacaliti numai tu ai reusit sa pleci???Nu cumva esti unul din cei din firma??Dovedește ca sa poti fi crezut.
Răspunde
 14-08-2018
Vizitator
Cei care au luat de curin teapa ne putem uni sa mergem peste ei eu am fot pacalit pe 10 august ma puteti suna la nr de tel 0772244546 ca sa ne ducem peste ei
Răspunde
 20-08-2018
Vizitator
Exact același lucru l-am patit si eu, trebuia sa fiu preluat de Corina ai am foat preluat de unul Catalin ăla ma asigurat ca totul e Ok sa nu-mi fac griji si vrăjeli de genul asta ce mi sa părut dubios a fost faptul ca nu ai nevoie de pașaport ca sa plec in Norvegia, cearta tare ne fiind in UE, da nu ii bai ca o sa încerc sa dau de cel Catalin ai am săi rup mâinile la acest excroc si la toti acești nenorociți
Răspunde
 22-08-2018
Vizitator
Abia acum am citit mesajele dvs. pt ca nu am avut idee cum se numeste firma,ieri am fost si noi la Sibiu am făcut si plătit suma ce trebuia plătită,acum asteptam raspuns pt un post de sofer in Viena. Luni ar trebui sa plece soțul meu dupa spusele dumnealor. Ramane de vazut daca e păcăleală sau nu.
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
Ma numesc Radu Costel,am fost înselat de aceasta firma,,fac anunturi pe toate site-urile de bonuri,ca angajează peste tot in afara țării..Din curiozitate am sunat la ei ,am fost intresat de-un job in norvegia dar nu eram sigur..mentionez ca mau sunat 2saptamani la rand in fiecare zi sa ma duc cu actele necesare si banii..pana la urma cand am vazut ca insita am crezut ca-i firma serioasa..am semnat un contract cu ei si de-a doua zi nu a mai raspuns la telefon..firma este condusa de mai mulți viitori pușcăriași in care te mint cu nerusinare...as vrea sa stiu câți dintre voi ati facut plângere penala la parchet si câți va-ti recuperat banii???unde ati depus plângerea penala???la sibiu sau in orasul in care locuiti??
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
sunt niste mincinosi..dau anunturi de angajări pe site-uri,ii suni sa afli informatii si te suna ei încontinuu sa te duci cu actele si banii ca pleci sigur pe-o anumita data..ajungi cu actele si banii si semnezi cu ei un contract ca esti dispnibil sa pleci pe data care ti-au spus o prin telefon..a doua zi am sunat zile la rand si o data sau de doua ori mi-au raspuns la telefon..va intreb politicos plângerea o fac la sibiu unde este firma sau o fac in judetul care locuiesc eu..ce sanse de reusita avem sa raspunda penal???acolo sunt mulți delicventi femei si bărbati,chipurile angajati..te mint de la primul telefon care-l dai pt o informație pana ieri de pe poarta curții lor,nici macar nu la poarta numele firmei
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
sunt niste mincinosi..dau anunturi de angajări pe site-uri,ii suni sa afli informatii si te suna ei încontinuu sa te duci cu actele si banii ca pleci sigur pe-o anumita data..ajungi cu actele si banii si semnezi cu ei un contract ca esti dispnibil sa pleci pe data care ti-au spus o prin telefon..a doua zi am sunat zile la rand si o data sau de doua ori mi-au raspuns la telefon..va intreb politicos plângerea o fac la sibiu unde este firma sau o fac in judetul care locuiesc eu..ce sanse de reusita avem sa raspunda penal???acolo sunt mulți delicventi femei si bărbati,chipurile angajati..te mint de la primul telefon care-l dai pt o informație pana ieri de pe poarta curții lor,nici macar nu la poarta numele firmei
Răspunde
 27-08-2018
Vizitator
cei care suntem inselato de aceasta firma sunteți de acord sa ne întâlnim la o data precis a sa mergem la sibiu peste ei,sa le cerem socoteală???chemăm si televiziunile,macar daca nu-i închide poliția si nu au ac de comicul lor,o facem noi sa-i vadă o tara intreaga???Costi Radu este nickull meu pe fb,vorbim acolo...nu ne recuperam dam pagube asta-i devizul
Răspunde
 28-08-2018
Vizitator
0725916051-nr meu de telefon,pt cei tepuiti care vor sa mergem la sibiu si sa le cerem socoteala.nu va asteptati prea mult de la politie.astia tepuiesc de ani de zile.intratimasiv pe publi24,completati la locuri de munca totuldespre firma aceasta sa vada toti care cauta de munca sa nu-si mai iau si altii teapa pe publi 24 si pe olx.trimiteti saptamanal anunt despre aceasta firma la toate judetele din tara.numai asa le puem opri finantarea.si cu plangere la procuratura pe penal...nu la politie sigur merg mana in mana.astia impart banii
Răspunde
 30-08-2018

Cluj-Napoca
0743496349
avocat_carmenmatei@yahoo.com
Recomandarea mea este fie sa formulati o plangere penala pentru inselaciune fiecare in parte, fie sa va adunati mai multe persoane si sa formulati o plangere colectiva si sa va constituiti fiecare parte civila constand in daune materiale (ceea ce a trebuit sa achitati Dvs. pentru un anumit serviciu), precum si daune morale. Puteti sa luati legatura cu un avocat care sa va ajute in acest sens si sa faceti toate demersurile legale.

O astfel de activitate trebuie a fi cenzurata, tocmai pentru a nu inflori in detrimentul persoanelor care spera la un castig modest si cinstit.

Trebuie acordata o atentie sporita de fiecare data oricarei firme care intermediaza obtinerea unui loc de munca, intrucat este platita de catre angajator.

Drept urmare, persoanele care doresc sa isi gaseasca un loc de munca nu sunt obligate sa plateasca societatii care intermediaza sume de bani pentru viitorul angajator.

Verificati si chitantele, facturile, bonurile pe care le primiti in schimbul unor sume de bani, pentru a se putea verifica si corespondentul intre serviciul oferit de societate si cel oferit efectiv.

Cu stima,

Avocat Carmen MATEI
telefon: 0743496349*
e-mail: avocat_carmenmatei@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-08-2018
Vizitator
va multumesc pt raspuns,ei in continuare isi cauta noi victime pe site-uri u locuri de munca pe acelesi posturi care mau pacalit si pe mine.ex.locuri de munca ca sofer cat.B,intNorvegia,pe Publi 24.o intrebare pt autoritatile din Sibiu,aici ma refer la politie si parchet cum este posibil ca o firma din sibiu sa dea sute sau mii de tepe timp de doi ani cu sute sau mii de plangeri penale si tu sa nu iei nici o masura???intrebarea am trimis-o catre procurorul general si politia generala..pt mine ca sa-mi recuperez paguba urmez pasii d-voastra.daca cineva dintre cei pagubiti vor sa depunem cati mai multi plangere in grup astept telefon la nr0725916051,inclusiv viitoarele victime ale lor..va promit ca nu renunt pana nu se iau masuri cu aceasta firma,le ajung2-3 ani de tepe
Răspunde
 20-09-2018
Vizitator
Dar ce stiti despre Focus Invest Recrutment de pe strada Bieltz Albert Eduard , Sibiu?!?
Răspunde
 20-09-2018
Vizitator
Sotul d-voastra a mai plecat?!? Pe ce strada ati fost la Sibiu?
Răspunde
 21-09-2018
Vizitator
V-ati recuperat bani?
Răspunde
 24-09-2018
Vizitator
Sunt aceeasi...si-au schimbat adresa!!! Uitati-va la nr de tel!!
Răspunde
RăspundeStart  1   2  3  4  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.