Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Drept penal

Posibilitate de renunțare la contract și recuperare a banilor - Pagina 4

Start  1   2   3  4 Final
 24-09-2018
Vizitator
Andreea a scris pe 20-09-2018:
Dar ce stiti despre Focus Invest Recrutment de pe strada Bieltz Albert Eduard , Sibiu?!?
Sunt aceeasi...uitati-va la nr de tel.!!Si-au schimbat adresa!!
Răspunde
 24-09-2018
Vizitator
Bună ziua . Am hotarat sa scriu acest comentariu pentru voi cei care căutați în loc de munca si aveti nevoie de bani , nu as vrea sa luati țeapă. Am fost la firma la ei in Sibiu si am vrut sa fac poza la contract dar mi s a spus că fotografierea e interzisă . Acest lucru mi s a parut oarecum bizar. Mi s a spus că pot sa fac poza după ce semnez si achit suma . Nu am fost de acord. Am vorbit cu un prieten între timp care s a interesat de firmă si asa am gasit această pagină văzând că și alții se plâng de serviciile lor. Nu recomand sa se achite suna inainte de a incepe lucrul. În ziua de azi sunt multi țepari.
Răspunde
 26-09-2018
Vizitator
Buna ziua sunt victimă aceleasi firme focus recrutemaint am sunat la nr.afisat de dvs.si nr nu merge.cum îmi pot recupera bani
Răspunde
 16-10-2018
Vizitator
Buna ziua,si eu mi-am luat o teapa enorma cu firma asta..acelaşi scenariu,aceleasi zambete,contract,bani 640 ron..apoi sunat continuu la ei fara sa raspunda..am insistat,poate sincer si de 200 ori am sunat si pana la urma mi-au facut legatura cu unul de-al lor din Londra,sa ma aduca la o spalatorie..vorbit cu el,m-a asigurat ca nu e nimic de platit in plus decat chiria de 50 lire pe saptamana si biletul spre Anglia..am ajuns aici,m-am intalnit cu tipul care mi-a facut legatura cu patronul de la spalatorie apoi a plecat..Dupa ce a plecat,patronul m-a informat ca trebuie sa ii achit 250 lire datorie pentru ca el i-a platit romanului banii acestia pentru mine..pe langa asta inca 200 de lire depozit si luat buletinul..in caz ca refuzam sa-l dau ramaneam pe strazi..fara aproape nici un ban...Asa au trecut acum 2 saptamani de cand tot muncesc zi de zi fara pauza sa-mi achit datoria..cum strang bani am plecat cu viteza luminii spre tara..salarul aici imi este de 40 de lire pe zi bani care oricum nu-i vad pentru ca intră in contul datoriei..mai cer uneori 10 lire sa imi iau de mancare...MARE ATENTIE OAMENI BUNI FOCUS INVEST CEI MAI MARI TEPARI! Sper sa cititi si voi si sa nu patiti ca mine..sper sa scap de aici..nemernicul de aici se numeste Marius(poate) iar telefonul lui este +447404640377 aveti grija oameni buni,feriti-va...va salut din infern
Răspunde
 21-10-2018
Vizitator
Si noi apm patit acelasi lucru
Răspunde
 23-10-2018
Vizitator
Dacă am înregistrarea completă de la asa zis ul interviu.ma ajuta in instanta?
Răspunde
 26-10-2018
Vizitator
Buna ziua se pare ca si eu ma aflu in aceasta situatie am facut un contract cu firma aceasta Focus Invest Recruitment din Sibiu.str.Albert Bieltz.nr 85B.in data de 22.10.2018.mi sa spus ca pana azi adica 26.10.2018 voi primi informatii in legatura cu contractu,si cum ca plecarea ar fi in 29.10.2018.dar sar putea amana pe data de 8.11.2018.azi vazand ca nu am primit nici o ingormatie nici prin posta nu urma sa primesc nimic am incercat sa sun la ei dar nu mi sa raspuns decat de pe un numar si mi sa spus ca voi fi sunata in curs de o ora dar nimic si nu se mai raspunde pe nici un numar.am cautat acum pe net am fost socata vazand aceste comentarii si plangeri la adresa acestei firme.,si vreau sa va spun ca neam incris 4 persoane eu fiul,sotul si fina mea neau cerut 640 de lei pt fiecare persoana in parte cica erau pt.tradus acte si legalizat si contractu din Anglia.in continuoare ce am de facut???sa mai astept nu cred ca are rost din moment ce nu mi se mai rasp.de pe nici un numar de telefon.(nici macar sa na minteasca in continuoare sau sa ma abureasca nu vor)SI-A RECUPERAT CINEVA BANII.?
Răspunde
 26-10-2018
Vizitator
Pana la urma e cineva care si-ar fi recuperat banii????
Răspunde
 07-11-2018
Vizitator
Buna seara. Si eu sunt in aceeasi situatie. Miercuri 17.10.2018 am fost la Sibiu, la asa zisul" sediu" al lor, am platit suma de 640 lei. In total am fost 5 persoane, toti suntem din familie. Deci in total am pierdut 3200 de lei. Mi s-a spus ca plecarea o sa fie pe 28.10.2018. Cand incerc sa ii sun nici macar nu m-ai raspund la telefon. Excroci, nesimtiti, fara frica de Dumneze. Nu se gandesc la faptul ca si copiii lor candva vor fi inselati de niste cretini asa ca ei. Tot ce le doresc la acesti indivizi, inclusiv domnului acela BOCEAN DUMITRU sa aiba parte doar de nenorociri si ghinion in viata. Cati oameni nevinovati au inselat de atata sanatate si noroc sa aiba parte! ATENTIE DRAGI OAMENI!!! Din pacate asta e Tara noastra, ROMANIA!!
Răspunde
 12-11-2018
Vizitator
salut imi poti lasa si mie numarul tau de telefon te rog
Răspunde
 12-11-2018
Vizitator
buna cristina imi poti lasa un numar de telefon si eu sunt in aceias situatie
Răspunde
 12-11-2018
Vizitator
Buna seara pentru cei pagubiti va rog pe toti sa facem ceva si eu sunt in aceias situatie ca voi daca puem sa ne strangem sa facem ceva va rog sunatima la nr 0765497848
Răspunde
 13-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Depuneti plangere la organel de politie pentru săvârțirea infractiunii de inșelăciune impotriva persoanelor aestei societăți cît și impotriva societății. Depuneti odata cu plangerea fotocopii de pe actele de care faceti vorbire. Totodata va constituiti parti civile cu sumele de bani cu care considerati ca ati fost inșelati.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-11-2018
Vizitator
Bună ziua, am făcut și eu un contract cu firma aceasta Focus Invest Recruitment din Sibiu.str.Albert Bieltz.nr 85B astăzi 14.11.2018 dar spre norocul meu nu am plătit cei 640 de lei. Când am vorbit telefonic cu ei am crezut ca doar la final o sa achit, după ce vb cu angajatorul și primesc rezervările și biletele. Dar mi-au cerut astăzi bani după ce am semnat contractul și le-am spus ca nu pot plăti azi. Mi-au spus ca nu e problema ca pot achita și prin banca zilele următoare. După ce am plecat mi-au lăsat mari îndoieli și am început sa cercetez un pic firma înainte de a da banii și iată ce am găsit.
Întrebarea mea este: A plecat măcar o pers cu ei sau toți și-au luat teapa? Pana acuma am pierdut doar drumul pana la Sibiu, timpul și speranța că plec cât mai repede din tara :(
Răspunde
 14-11-2018
Vizitator
adrian din cate se vede nu si toti am fost pacaliti
Răspunde
 14-11-2018
Vizitator
eu unul,am fost tepuit..am fost la parchetul general din bucuresti,am un prieten scolo si le-am facut plangerea penala de acolo..sincer nu am incredere in politia din sibiu..nu avea cum sa dea sute de tepe si fara sa se ia nici o masura..mi'a venit confirmarea ca sa inceput urmarirea penala..mi-a venit confirmarea de la politia din sibiu,la adresa mea unde locuiesc..acum astept..le-am promis ca ma tin de capul lor si ma tin..o sa fiu chemat cu contractul semnat intre mine si ei si cu dovada ca am luat teapa..poate atunci mergem mai multi cu mine
Răspunde
 21-11-2018
Vizitator
Ai mai plecat ?
Răspunde
 26-11-2018
Vizitator
Buna Cristi, poti sami povestesti cum te ai gasit cu focus invest recruitment s.r.l.
si io am facut un contract cu iei si vream sa stiu daca ieste totu an regula ca as persuane seriuase, astept un raspuns.
multiumesc.
Răspunde
 26-11-2018
Vizitator
Cristi Graiceanu a scris pe 14-05-2018:
Nu este tapa oameni buni. Nu va mai luati dupa tot ce vorbeste lumea aiurea pe internet. Nu vedeti ca totul este o chestie de manipulare in masa? Eu am asteptat sa ma sune am insistat pe numarul de telefon din contract cel de fix si pana la urma mi-a raspuns o doamna si mi-a oferit tot sprijinul necesar pentru a pleca si am rezolvat. Numa atata, stiti sa va plangeti!
Buna Cristi
poti sami povestesti cum te ai gasit cu iei multumesc
Răspunde
 26-11-2018
Vizitator
Mergeti,si faceti plangere la procuratura..atat..si nu in sibiu..eu sunt din Pitesti si am facut plangerea in Bucuresti..mi-a venit confirmarea ca a inceput cercetarea pe plangerea mea..sigur,cei din politie sunt mana in mana cu ei..este imposibil ca o firma sa dea mii de tepe fara sa nu cotizeze mai sus..nu am mari asteptatri in momentul de fata,cum isi bate joc psd-ul de legi asa au si oameni prin politie..dar odata si odata se va termina tot circul si toate hotiile
Răspunde
RăspundeStart  1   2   3  4 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.