|
18-06-2014 |
| Buna ziua! Vreau sa ma angajez intr-o primarie ca referent agricol . Am scos cazierul si scrie pe el astfel: Condamna 8 luni inchisoare cf art 81-82-suspenda conditionat executarea cu termen de incercare 2 ani si 8 luni art 6^1 Lg 78/2000, art 74, alin 1, lit a CP, art 76, alin 1 , lit d, CP, cu aplicarea art.71 alin 2 CP, art 64, alin 1 , lit b CP, art 64, alin 1, lit a, teza II, CP, art.71, alin 5CP, prin SP nr.54/Ddin 29.02.2012, nr.dosar 3261/110/2011, def prin DP3550 in data 14/11/2013 Înalta curte de casatie si justitie. Ma mai pot angaja, cu acest cazier sau sa nu ! Ce sa fac, ajutati-ma! | |
|
|
|
21-06-2014 |
| Nu puteti. Va trebui sa incercati o reabilitare. Problema este ca la acest moment, inca nu poate interveni reabilitarea; vad ca este o decizie penala din 2013... deci nici macar un an nu a trecut. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
21-06-2014 |
| Va multumesc! Trebuie sa inteleg ca peste un an as putea obtine reabilitare? Care este termenul minim ca sa obtin reabilitarea in cazul meu? Va rogsa ma ajutati cu acest raspuns! | |
|
|
|
21-06-2014 |
| Termenul se calculeaza in functie de mai multe aspecte care sunt cuprinse in decizia penala definitiva. Va trebui sa mergeti la un avocat cu decizia respectiva, pentru a va calcula termenul de reabilitare. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
21-06-2014 |
| Reabilitarea judecătorească (1) Condamnatul poate fi reabilitat, la cerere, de instanţă, după împlinirea următoarelor termene: a) 4 ani, în cazul condamnării la pedeapsa închisorii mai mare de 2 ani, dar care nu depăşeşte 5 ani; b) 5 ani, în cazul condamnării la pedeapsa închisorii mai mare de 5 ani, dar care nu depăşeşte 10 ani; c) 7 ani, în cazul condamnării la pedeapsa închisorii mai mare de 10 ani sau în cazul pedepsei detenţiunii pe viaţă, comutată sau înlocuită cu pedeapsa închisorii; d) 10 ani, în cazul condamnării la pedeapsa detenţiunii pe viaţă, considerată executată ca urmare a graţierii, a împlinirii termenului de prescripţie a executării pedepsei sau a liberării condiţionate. (2) Condamnatul decedat până la împlinirea termenului de reabilitare poate fi reabilitat dacă instanţa, evaluând comportarea condamnatului până la deces, apreciază că merită acest beneficiu. Detalii: Art. 166 Noul Cod Penal Reabilitarea judecătorească Dispoziţii comune | Noul Cod Penal actualizat 2014 - Legea 286/2009 | Tel: 0726307109 E-mail: asurdescu@gmail.com Www: http://avocatcivil.net Sediu: B-dul Dimitrie Cantemir, nr. 27, bl.1, sc. A, et. 1, ap. 36, Sector 4, Bucureşti | |
|
|
|
|
22-07-2014 |
|
|
19-05-2015 |
 | Stefan Vizitator |
| Buna ziua,am lucrat in particular cu un prieten la un apartament,dupa 2 luni la terminarea lucrari,propietarul a spus ca nu ne va mai da nici un ban,intr-un moment de pierdere am sustras verigheta sa din casa,a doua zi a fost chemata politia... am recunoscut fapta am colaborat cu politia,nu am cazier,am varsta de 19 ani,dupa 3 saptamani procurorul a decis urmarirea penala,din cate am inteles nu voi fi arestat, si sunt mai multe variante ,dar ma intreb ma voi putea angaja dupa? | |
|
|
|
23-05-2016 |
 | Laurentiu Vizitator |
| am fost condamnat doui ani cu suspendare si ami trebuie cazieru la angajare mise elibereaza cazieru si ce scrie in el | |
|
|
|
12-10-2016 |
 | Lungu Mihai Stefan Vizitator |
| Am primit un contract de munca in UK, dar am fost condamnat in anul 2013, pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, si mi s-a aplicat o pedeapsa de 3 ani cu executare, iar la data de 1 martie 2016 am fost eliberat conditionat, iar pe data de 8.10.2016, pedeapsa a expirat in termen....As dori sa stiu daca merita sa incerc cu Anglia...sau daca nu am la ei cazier...nu e problema....ma si intreaba in formularele tip pe care mi le-au trimis daca am avut conflict cu legea...ast rasp urgent in seara asta. | |
|
|
|
13-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Stefan a scris pe 19-05-2015: Buna ziua,am lucrat in particular cu un prieten la un apartament,dupa 2 luni la terminarea lucrari,propietarul a spus ca nu ne va mai da nici un ban,intr-un moment de pierdere am sustras verigheta sa din casa,a doua zi a fost chemata politia... am recunoscut fapta am colaborat cu politia,nu am cazier,am varsta de 19 ani,dupa 3 saptamani procurorul a decis urmarirea penala,din cate am inteles nu voi fi arestat, si sunt mai multe variante ,dar ma intreb ma voi putea angaja dupa? Buna ziua, In situatia in care veti primi o condamnare pentru fapta savarsita (adica o instanta de judecata va stabili daca sunteti vinovat si care este pedepsa care vi se aplica), in cazierul judiciar va aparea fapta pentru care ati fost condamnat. Daca angajatorul va solicita cazierul judiciar, acesta va vedea fapta savarsita si pedeapsa aplicata, insa depinde de angajator daca va decide sa va angajeze sau nu. Exista si functii pentru care este necesara lipsa faptelor penale din cazierul judiciar (de ex. gestionar intr-un depozit) | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
13-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Lungu Mihai Stefan a scris pe 12-10-2016: Am primit un contract de munca in UK, dar am fost condamnat in anul 2013, pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul fara a poseda permis de conducere, si mi s-a aplicat o pedeapsa de 3 ani cu executare, iar la data de 1 martie 2016 am fost eliberat conditionat, iar pe data de 8.10.2016, pedeapsa a expirat in termen....As dori sa stiu daca merita sa incerc cu Anglia...sau daca nu am la ei cazier...nu e problema....ma si intreaba in formularele tip pe care mi le-au trimis daca am avut conflict cu legea...ast rasp urgent in seara asta. Buna ziua, Atata timp cat va solicita in formularul tip astfel de informatii, sunteti obligat sa mentionati existenta condamnarii indiferent de locul in care ati fost condamnat. De altfel, cred ca pentru obtinerea vizei de munca este necesara prezentarea cazierul judiciar, in care va aparea condamnarea pana la implinirea termenului de reabilitare. Faptul ca ati fost condamnat nu inseamna ca nu mai puteti pleca in Anglia, insa depinde de angajator daca doreste sa va angajeze in aceste conditii. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
03-11-2016 |
| Indicat ar fi sa mentionati in acel formular ca ati suferit o condamnare. Oricum vor cere si cazierul si vor vedea mai devreme sau mai tarziu. Este bine sa fiti sincer de la inceput .. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-11-2016 |
 | Menghes Ionut Vizitator |
| Bună ziua am și eu o întrebare referitoare la cazier.în urma cu aproximativ 2ani am avut o altercație cu cineva și în urma acesteia am ajuns sa primesc 2ani cu suspendare. Cat timp îmi va apărea asta in cazier și dacă se poate face ceva sa nu mai fie ''pătat'' Mulțumesc | |
|
|
|
24-11-2016 |
 | Lilica paval Vizitator |
| Sotul meu are pe cazier 6luni inchsoare cu amanarea executarii pedepsei pe o perioada de 2ani.Condamnarea este din 30septembrie2016 pentru "loviri si alte violente".intrebarea mea este....Cum se poate sterge din cazier aceste lucruri si daca se poate cat dureaza?(angajarea lui depinde de cazier...) | |
|
|
|
12-01-2017 |
 | Alin Vizitator |
| Buna ziua. As vrea si eu sa stiu urmatoarele. Am fost implicat la o savarsire lovire s.au alte violente. Din pacate eu am dat o palma si mi.au dat m.ai mult. Mi.au dat 1 an inchisoare. Si 2 cu incercare. Definitiva a fost doi ani suspendate. Incepana din 24.10.2016 Am fost eri si mi.am scos cazierul. M.ai jos scria fapta si .... Ce vreau sa va intreb si daca puteti sa ma ajutai. Peste cat timp o sa figureze ca am cazierul curat..? Va multumesc. | |
|
|
|
16-02-2017 |
 | Simon Ionut Vizitator |
| Daca am făcut două mici prostii adică am furat și am fost complice intrând intro scoaă și șia retras plângerea și acuma am 17 ani și sunt la liceu și câteodată mă gândesc dacă o sa pot sa ma angajez vreo data! | |
|
|
|
16-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Alin a scris pe 12-01-2017: Buna ziua. As vrea si eu sa stiu urmatoarele. Am fost implicat la o savarsire lovire s.au alte violente. Din pacate eu am dat o palma si mi.au dat m.ai mult. Mi.au dat 1 an inchisoare. Si 2 cu incercare. Definitiva a fost doi ani suspendate. Incepana din 24.10.2016 Am fost eri si mi.am scos cazierul. M.ai jos scria fapta si .... Ce vreau sa va intreb si daca puteti sa ma ajutai. Peste cat timp o sa figureze ca am cazierul curat..? Va multumesc. Condamnarea va aparea in cazier pana la implinirea termenului de supraveghere, respectiv 2 ani de la data de 24.10.2016. Dupa implinirea termenului de 2 ani, daca nu va fi radiata condamnarea din cazier, va trebui sa formulati o cerere de reabilitare la instanta de judecata. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
16-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Simon Ionut a scris pe 16-02-2017: Daca am făcut două mici prostii adică am furat și am fost complice intrând intro scoaă și șia retras plângerea și acuma am 17 ani și sunt la liceu și câteodată mă gândesc dacă o sa pot sa ma angajez vreo data! Stati linistit, cu siguranta o sa va puteti angaja fara nici cea mai mica problema. In situatia descrisa de dvs, prin retragerea plangerii a incetat procesul penal, sens in care in cazierul dvs. nu figureaza nimic. Aveti grija pe viitor, sa nu va mai implicati in chestiuni ce contravin legii penale, intrucat, in ipoteza unei eventuale condamnari viitoare, o sa va fie foarte greu sa va gasiti un loc de munca. Condamnarile vor figura in cazierul dvs., care cu siguranta o sa va fie cerut de catre orice angajator. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
21-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Simon Ionut a scris pe 16-02-2017: Daca am făcut două mici prostii adică am furat și am fost complice intrând intro scoaă și șia retras plângerea și acuma am 17 ani și sunt la liceu și câteodată mă gândesc dacă o sa pot sa ma angajez vreo data! Faptele savarsite in minorat nu se inscriu in cazierul judiciar, iar in speta prezentata, dvs. nu ati primit nicio condamnare, situatie in care va puteti angaja fara probleme. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-04-2017 |
 | Andreea Vizitator |
| Am fost condamnata acuma 5 ani la 6 luni de suspendare pentru furt si am vrea sa lucrez in strainatate ca care asistent. Se poate ? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |