Forum avocaţi > Dreptul muncii

Angajare cu cazier patat este posibila - Pagina 2

Start  1  2  3  Final
 21-04-2017
Vizitator
Buna ziua am și eu o întrebare,am o firma un PFA taxi in regim de taxi am licenta și autorizație de la primărie peste ceva timp o sa am cazier judiciar sunt in proces cu o persoana care vrea sămi facă rău am avut o mica cearta cu el a chemat poliția a avut relații la spital și ia dat 14 16 zile îngrijiri medicale și am înțeles k o sa apar cu cazier de lovire și altele violente vreau să știu dacă afectează firma și autorizatii
Răspunde
 21-04-2017
Vizitator
Buna ziua am și eu o întrebare,am o firma un PFA taxi in regim de taxi am licenta și autorizație de la primărie peste ceva timp o sa am cazier judiciar sunt in proces cu o persoana care vrea sămi facă rău am avut o mica cearta cu el a chemat poliția a avut relații la spital și ia dat 14 16 zile îngrijiri medicale și am înțeles k o sa apar cu cazier de lovire și altele violente vreau să știu dacă afectează firma și autorizatii
Răspunde
 21-04-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
George a scris pe 21-04-2017:

Buna ziua,

Conditia unui cazier curat este solicitata la momentul emiterii licentei. Aceasta conditie nu mai este ulterior verificata, doar daca ar trimite instanta de judecata hotararea catre Primarie pentru a va retrage licenta de taximetrist. In practica insa instantele de judecata nu comunica aceste hotarar catre autoritatile interesate.
Este posibil ca la momentul reautorizarii (cand va expira licenta) sa intampinati probleme generate de cazierul judicair.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-08-2017
Vizitator
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca dosarul penal pentru furt ,se sterge din cazier dupa un anumit timp ? Sustin ca am furat bunuri in valoare de 50 lei . Ma pot angaja la MAI daca am acest dosar .Multumesc.
Răspunde
 13-09-2017
Vizitator
Buna ziua , am fost angajat intr o Primarie in funcție publica, acum 2 ani plecat prin demisie la un alt job mai bine plătit , momentan ma aflu in proces penal , pot sa ma angajez in Primarie personal contractual?
Răspunde
 21-11-2017
Vizitator
Buna seara!am suferit mai multe condamnări in decursul anilor,adică complet la furt in 2007,am primit 1an cu suspendare si 3ani incercare,in 2009 complice la furt si am primit anul cu suspendare si inca 1an la fapta,iar in 2013 furt....au trecut 4 ani si jum de la ultima ,dar îmi apar toate in cazier...exista vreo posibilitate sa fiu angajata sau sa pot face reabilitare Ka toate 3 cu ajutorul Avocatului Poporului pt nu am bani ot un avocat!îmi puteți da un răspuns,va rog frumos?mulțumesc anticipat!
Răspunde
 30-12-2017
Vizitator
Am un frate care a fost condamnat in 2000 la 1an si 3luni si nu poate sa se angajeze pt. ca ii apare in cazier,Nu sa reabilitat?
Răspunde
 31-12-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Dorinirimia39 a scris pe 16-08-2017:
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca dosarul penal pentru furt ,se sterge din cazier dupa un anumit timp ? Sustin ca am furat bunuri in valoare de 50 lei . Ma pot angaja la MAI daca am acest dosar .Multumesc.

Buna ziua,
Faceti confuzie intre termeni sau nu v-ati exprimat bine.
Cazierul contine condamnari si nu dosare.
Daca aveti un dosar penal pe rol, adica nu s-a pronuntat inca o hotarare, acesta nu se regaseste in cazier.
Reveniti cu detalii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2017

Bucuresti
Facebook
Simion Dori a scris pe 13-09-2017:
Buna ziua , am fost angajat intr o Primarie in funcție publica, acum 2 ani plecat prin demisie la un alt job mai bine plătit , momentan ma aflu in proces penal , pot sa ma angajez in Primarie personal contractual?

Buna ziua,
Daca aveti cazierul curat, puteti sa va angajati.
In cazier se trec pedepsele definitive primite.
Daca procesul penal se afla inca pe rol, adica in curs de judecata, atunci inseamna ca nu s-a pronuntat inca o pedeapsa si deci nu este trecuta in cazier.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2017

Bucuresti
Facebook
Alexandra Stoian a scris pe 21-11-2017:
Buna seara!am suferit mai multe condamnări in decursul anilor,adică complet la furt in 2007,am primit 1an cu suspendare si 3ani incercare,in 2009 complice la furt si am primit anul cu suspendare si inca 1an la fapta,iar in 2013 furt....au trecut 4 ani si jum de la ultima ,dar îmi apar toate in cazier...exista vreo posibilitate sa fiu angajata sau sa pot face reabilitare Ka toate 3 cu ajutorul Avocatului Poporului pt nu am bani ot un avocat!îmi puteți da un răspuns,va rog frumos?mulțumesc anticipat!

Buna ziua,
Reabilitarea se face printr-o cerere pe care o depuneti la instanta de executare.
Nu are treaba Avocatul Poporului cu asa ceva.
Daca nu aveti mijloace financiare pentru a va putea angaa avocat, puteti solicita, prin cerere, instantei sa va atribuie un avocat din oficiu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2017

Bucuresti
Facebook
Neniu Marius a scris pe 30-12-2017:
Am un frate care a fost condamnat in 2000 la 1an si 3luni si nu poate sa se angajeze pt. ca ii apare in cazier,Nu sa reabilitat?

Buna ziua,
Daca nu a facut cerere de reabilitare la instanta si nu s-a pronuntat o hotarare in acest sens, atunci nu s-a reabilitat.
Reabilitarea se face numai in baza unei hotarari judecatoresti, mai ales daca exista un prejudiciu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-01-2018
Vizitator
Bună ziua Cum aflu dacă am cazierul curat pentru angajale am făcut prosti dar nu am fost în pușcărie eram minor și toate amenzile sunt plătite și acum doi ani mi-au zis ca am cazierul patat
Răspunde
 16-01-2018
Vizitator
Va salut , am si eu o problema , am fost condamnat pentru vătămare corporală gravă, la 2 ani jumate cu suspendare / 5 ani jumate de control judiciar , semnez odată pe luna . Acum am găsit un loc de munca bun in Londra , partea rea este ca trebuie sa vin la semnat in fiecare luna , si ce vreau sa aflu este daca pot face ceva sa pot semna macar la doua luni daca nu la trei , sau daca pot merge in Londra sa semnez . Daca ma puteți ajuta cu un sfat , mulțumesc !
Răspunde
 25-01-2018
Vizitator
Am 18 ani. Am fost prins furand dintr un magazin dintr un mall, niste inele, bratari etc. In valoare de 120 lei.
A fost chemata politia si am dat declaratie.
Mi s a spus ca voi fi chemat la tribunal si ca mi se v a face dosar penal. Este prima data in viata cand am de aface cu lucruri de genul.

Intrebarea mea este: mi se va face dosar penal? Si daca da, ma v a afecta la angajare pe viitor?
Răspunde
 07-03-2018
Vizitator
Buna ziua
Am si eu o nelamurire va rog sa ma ajutati
Am trait in spania timp de 8 ani..in acest timp avut cateva conflicte cu legea
Acum sunt in romania dar inca nu am acte in tara, detin pasaport cu domiciliu pe spania deci nu am buletin ...
Am gasit un loc de munca aici in tara si mi sa cerut cazier judiciar.., intrebarea mea este..imi va aparea pe cazier faptele facute in spania?
Va multumesc!
Răspunde
 03-04-2018
Vizitator
Salut eram cu masina mea si eram servit si am facut acident politia mo lisit de prava pot sami scot cazieru curat sau nu
Răspunde
 12-07-2018
Vizitator
buna ziua..as dori sa ma ajute cineva cu ceva sfaturi..in urma un sentinte data in februarie 2016 condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare si termen de încercare 3 ani pana in februarie 2019. as dori sa stiu daca cazierul se va curăța dupa aceasta perioada? deoarece sa serviciu de probatiune mi s-a zis ca din 2019 inca 3 ani inainte o sa imi fie pătat cazierul
Răspunde
 12-07-2018
Vizitator
buna ziua..as dori sa ma ajute cineva cu ceva sfaturi..in urma un sentinte data in februarie 2016 condamnat la 1an si 6 luni cu suspendare si termen de încercare 3 ani pana in februarie 2019. as dori sa stiu daca cazierul se va curăța dupa aceasta perioada? deoarece sa serviciu de probatiune mi s-a zis ca din 2019 inca 3 ani inainte o sa imi fie pătat cazierul
Răspunde
 12-07-2018
Vizitator
Răspunde
 07-11-2018
Vizitator
Buna ziua ! Am si eu o problema am avut 2 ani cu suspendare acu 3 ani si inca mi cazieru patat si as vrea ca sa imi spuneti ce trebuie ca sa fac sa nu mai fie patat ... Va multumesc o zi buna !
Răspunde
RăspundeStart  1  2  3  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.