Forum avocaţi > Dreptul muncii

Angajare cu cazier patat este posibila - Pagina 3

Start  1   2  3
 07-11-2018
Vizitator
Buna seara. Mă numesc alin. Și am fost condamnat la 2 ani cu suspendare 1 cu închisoare. Și am îndeplinit acești 2 ani. Miau expirat acum 2 săptămâni. Dacă scot cazierul acum. Mai scrie in el solicitantului este înscris în cazierul judiciar..? S-au nu..?
Răspunde
 27-11-2018
Vizitator
Bună seara am o problema cu cei de la enel in urma cu cateva luni in urma miau luat contorul de la apartament pe motiv ca in urma cu 2 ani am fost acuzat că am furat curent ceea ce eu stiu sigur si convins ca nu am facut acest lucru si acum vor sa ma dea in judecata bănuiesc că o sa-mi faca dosar penal as vrea sa stiu ca daca vreau sa ma angajez undeva se va vedea dosarul penal în cazier sau se va vedea dupa ce se soluționeza cazul oricum o sai dau in judecata pentru ca nu am furat nimic si as vrea sa stiu daca câștig mi se sterge dosarul voi avea cazierul curat?
Răspunde
 27-11-2018
Vizitator
Bună seara acum câteva luni în urmă au venit cei de la enel si miau schimbat contorul pe motivul ca an urma cu 2 ani timp de 2 ani le am furat curent dupa calculele lor in valoare de 300 mil vechi ceea ce eu nu am facut asa ceva de aceea o sai dau in judecata problema este ca eu vreau sa ma angajez undeva unde imi cere cazier si as vrea sa stiu daca imi apare cazierul patat sau dupa ce termin procesul cu iei si daca câștig procesul mai apare ceva la cazier eu stiu ca sunt nevinovat sper sa castig .
Răspunde
 02-01-2019
AvatarViorelzamfirescu10@gmail.com
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu si eu daca mai pot da de permis am primit o hotarare definitiva cu 1 an cu inchisoare dar cu amanare si ma trimite mereu la serviciul de probatiune sa semnez se mai poate da de permis
Răspunde
 02-01-2019
AvatarViorelzamfirescu10@gmail.com
Vizitator
Buna ziua as vrea sa stiu si eu daca mai pot da de permis am primit o hotarare definitiva cu 1 an cu inchisoare dar cu amanare si ma trimite mereu la serviciul de probatiune sa semnez se mai poate da de permis
Răspunde
 02-03-2019
AvatarMihaelagrigore755@gmail.com
Vizitator
Tipa s-a dus la politie sa zica ca ru l-am luat eu nu am pus mana pe nmk.vreau sa stiu am cazierul ok?tipa si-a retras plangerea
Răspunde
 08-02-2021
AvatarMiaunik_mariposa@yahoo.com
Vizitator
Daca apare in cazier acord de parteneriat cu instanta, mai pot sa predau?
Răspunde
 08-02-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Presupun ca va referiti la cazierul judiciar (mai exista si cel fiscal, si cel rutier).
Ce inseamna pentru dvs. "acord de parteneriat cu instanta"?
Eu nu am mai auzit de asa pedeapsa penala.
Si sa predati ce si unde?

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2  3
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.