Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 105

Start 105 106 107 108 Final
 04-10-2018
Vizitator
Domnilor. Pentru cei care au primit deciziile in baza Legii 192 , Softul este acelasi . Pentru Legea 221 : - Punctajul total din decizia 192 se imparte la 20 . Atata este tot . Dar se amana dar nu stiu motivul .
Răspunde
 04-10-2018
Vizitator
Asa zic si eu domnule Aurel, in loc de 30 se imparte la 20, in rest aceiasi treaba, totusi casele spun ca nu au softuri, pe de alta parte Belguta Vasilescu minte pe la tv ca recalcularile merg brici, totul se amana pentru campaniile electorale, intre timp multi pun mainile pe piept.
Răspunde
 04-10-2018
Vizitator
Interesant este faptul că pentru pensiile speciale nu este nicio problemă cu softul sau , mă rog , alte piedici , indiferent de câte ori se modifică legislația ! Legat de celebra , de acum , procedura de atribuire , puteti vedea accesand link-ul urmator stadiul acesteia :
http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub/procedure/view/100010145/
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
E clar! Abia anul viitor va fi softul si recalcularea tot anul viitor va incepe! De ce trebuia sa-si dea in stamba, din nou!
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Legat de pensiile speciale/nesimtite: pai nu vedeti ca noi care am muncit in tara asta suntem cetateni de rangul DOI, iar cei cu pensij speciale (securisti, procurori, judecatori, militieni si politruci) sunt crema, spuma, de rang UNU! Vai de capul nostru, ca ne hranim doar cu sperante! Cine face parte-si face, nu!? Adica si legea noua a pensiilor vizeaza doar prostii, de pensiile smecherilor nu se atinge nimenea.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Păi nu se bătea madam Olguta cu fundul de pământ, că trebuie făcută rectificarea bugetară ,pentru ca nu are bani pentru recalcularea pensiilor conform legii adoptate în iulie??? Când a fost întrebată de un parlamentar liberal în ce stadiu se află recalcularea, a spus ca se recalculează. Sa-i mai credem...
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Dna. Hanganu, nu au bani suficienti pt. pensiile in plata, nu pt. Recalculari, de aia le trebuia rectificare!
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Legat de Sesizarea prealabila nr.1915/1/2018 de la ICCJ.
ICCJ(completul pt.dezlegarea unor chestiuni de drept) a intocmit un Raport pe care l-a trimis partilor in data de 18/09/2018.
Am intrat in posesia acestui Raport.
Raportul ne este favorabil noua,sper sa nu gresesc. Are vre 30 de pagini.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Domnule Ipate, ne puteti posta macar cateva puncte esentiale din acest raport? Multumesc.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Dar v-am trimis Raportul in totalitate,ori e vreo problema si nu l-ati primit ?

Am incercat sa postez pagina 27 din Raport si nu am reusit. Este in format PDF si nu o pot converti in Word ca sa o pot insera aici.

Daca a-ti primit pe mail Raportul in totalitate.poare reusiti dumnevoastra sa faceti ceva postari.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Domnule Ipate, va rog sa-mi trimiteți și mie raportul la adresa marianahanganu58@gmail.com.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Doamna Hanganu vi l-am trimis
Poate reusiti dumneavoastra sa faceti ceva postari din cuprinsul Raportului.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
L-am primit domnule Ipate, nu verificasem mesajele. Multumesc. O sa postez din el.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Mulțumesc mult, domnule Ipate. Am primit, dar se pare ca nu pot posta aici.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Domnul Ipate vă rog mult puteți să trimiteți și mie acest raport căci și eu sunt în judecată cu ei la adresa aristicadraghiceoiu@gmail.com Vă mulțumesc
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Va rog trimitet-mi si mie acel raport pe adresa mrscostea@yahoo.com. Va multumesc!
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Da domnule aristica vi l-am trimis
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Raportul pdf nu are text, are imagini, de asta nu se poate face copy/paste.
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Vi l-am trimis si dumneavoastra domnule Marius
Răspunde
 05-10-2018
Vizitator
Domnule Ipate,
Va rog sa_mi puneti si mie acel raport la sesizarea Inaltei Curti,referitor dosarul1915,termen de judecare 15'10.2018.
Va multumesc,
Dorin Petrescu.
Răspunde
RăspundeStart 105 106 107 108 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.