|
02-03-2019 |
 | Adrian Vizitator |
| Pentru Dl Petre Eu am cerut d.nei Ileana B un top al politicienilor din opozitie ca raspuns la postarea dumneaei ca nu se fac dezbateri cu politicieni din opozitie ( cititi postarea pe aceasta pagina ). Sincer nu ma intereseaza niciun politician nici de la guvernare ,nici de la opozitie,toti sunt la fel.Ce vreau sa va spun ,eu m-am adresat dv cu Dl Petre nu cu nene. Ar fi bine daca pe acest forum s-ar face schimb de idei sau sa se raspunda de cei care cunosc la intrebarile postate de persoane care au neclaritati ,sau care cunosc mai putin legea. Consider ca acesta este scopul.Daca dv va considerati stapanul acestui forum ,aveti tot dreptul sa cenzurati postarile care nu va convin .O zi frumoasa | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnule Adrian, scuteste-ne cu ipocrizia asta numita impartialitare, toti sunt la fel... nu domnule nu toti oamenii sunt la fel, multe lucruri tampite au facut politicienii dar nu toti au facut precum face pesedeul de cand e la putere. Face zob totul. E asa un fel de fita la unii iubitori de pesede, cand n-au raspuns vin cu "toti sunt la fel" sau cu "Basescu a taiat pensiile". Domnule, am mai mult de un an de cand merg prin tribunale, pentru ca partidul care zice ca apara oamenii, "care face dreptate sociala pana la capat", nu imi face mie, si altora ca mine, dreptate. E plin pe aici de pesedisti deghizati, domnule cand e vorba de dreptul meu nu stau sa gadil la oua politicienii, eu mi-am castigat pensia cinstit, nu din pix. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| stimate domn Petre , eu sunt mai in varsta poate nu cunosc procedura ,dar nu am gasit in mo promulgarea bugetului asigurarilor sociale,poate imi dati dv nr si data. Daca acest buget din care fac parte si alocatiile pentru copii era la Cotroceni Iohannis nu-l promulga in 20 de zile ?Lasa 4 milioane de copii fara alocatie majorata? ce ghinion pe aceast popor lasat la cheremul unui singur om sa le decida soarta!La ora actuala inclusiv la pensii se foloseste 1/12 din bugetul pe 2018. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Adrian Vizitator |
| Pentru Dl Petre Va doresc multa sanatate,succes si viata lunga | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Dl.Iosif dar ce dracu au facut pesedei mami lor de au ajuns cu bugetul in martie. Nu vi se pare suspect,daca nu luati o rola de servetele si plingeti in pumni de grija lui dragnea. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Cum dracu a reusit o gasca de tilhari de cea mai joasa speta din cacatul asta de partid psd sa va trepaneze in halul asta. Bagati repede geana la rtv si a3 sa nu intrati in sevraj. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnul Paul același vocabular.Va mulțumim pentru urările și va doresc sa nu ajungeți și dumneavoastră în sevraj | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| In seara asta pe RTV domnul ministru Budai la intrebarea lui Korpos daca apar primele decizii in martie pe legea 221 , a dat-o cotita si s-a facut ca ploua bajbaind intr-o moldoveneasca neaosa ca este timp pana in septembrie !! Concluzia ? Legea 221 o ia pe urmele legii 192 . | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnule Iosif, inainte de a scrie aici eu m-am informayt, doar bugetul de stat este contestat la CCR, bugetul asigurarilor sociale este la promulgare din 20 februarie, presedintele are 20 de zile termen, asta e procedura legala. Bugetul trebuia sa fie gata din oct, nov, anul trecut, cel tarziu in decembrie, de ce au venit cu el in februarie? Iti spun eu, bani nu sunt pentru cate au spus ei ca fac, atunci au intarziat bugetul ei stiau ca pana se aproba se face martie, apoi pana este trimis la ministere de acolo la companii, orodonatori de credite etc, se face mai iunie,pina aia la randul lor demareaza licitatii, etc, etc se face toamna, vine frigul, se incheie anul financiar si nu mai este nevoie sa scoata banii care si asa nu drau. La sfarsit tot ei vin si spun ca uite ce de bani au fost prevazuti in buget dar nu s-au cheltuit. Pe cata vreme daca bugetul era gata de anul trecut, acuma trebuia trecut la treaba, si guvernul trebuia sa asigure banii, de unde nu stim. Prin contestarsa la CCR Johanis, care e o mamaliga, a facut jocul PSD, care are in plus si motiv de vaicareala. Cat despre alocatii, las-o dracului, nu PSD-ul a venit cu amendamentul la buget, o stii bine, ba chiar a fost contra, acuma urla ca nu-s banuti pentru copilasi. Eu am mai spus aici suntem mai toti destl de batrani, se presupune ca suntem si mai intelepti, dar nu e asa, majoritate batranilor daca azi primesc o bataie da la partid dar maine li se dau trei lei la pensie, zic saruma, ce bune partidul. Oameni fara coloana si fara discernamnt, parca li se da pensie fara sa fi muncit, stau toata ziua cu nasul in tv si inghit toate porcariile. | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Aveti dreptate domnul Petre | |
|
|
|
02-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnule Gabi, eu am rude care ma suna si imi spun bucuroase ca voi avea pensia dublata, ca asa a spus la Romania tv, degeaba incerc sa le explic ca pentru gr1 legea spune ca se majoreaza punctajul cu 50%, insa doar de punctajul din subteran prin urmare nu e vorba de 50% ci mai putin, dar nu le mai scoti din cap ce au auzit. Astia sunt oamenii, refuza sa mai gandeasca ceva cu capul lor, prefera minciunile de la tv, cu cat sunt mai mari minciunile, cu atat sunt crezute mai mult. | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| multumesc domnule Petre pentru informatie ,stim ca tot ceea ce se intampla este din cauza ca nu au bani ,ministrul muncii repeta tot timpul aceiasi poezie pe care o stie ,amageste prin intermediul rtv pe toti pensionarii fara un pic de bun simt . nu spune o data precisa ,doar ca, legea permite emiterea deciziilor pana la sfarsitul lui septembrie!Iohhanis nici atat nu-l intereseaza ,de soarta tarii si a romanilor.Blocheaza tot ce-i cade in mana ! De ce ? Ghinion pentru popor de peste 4 ani de cand e la Cotroceni? | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Nicio pensie in plata in urma recalcularii nu poate creste cu peste 50%. Eu vad un maxim de 45%. Cocret, cazul meu: 29 ani grupa I in procent de 100% 2 ani in grupa III Cresterea va fi de 42,654% | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Domnu Iosif, ma bag si eu in vorba, vad ca o tii una si buna ca din cauza lui Johanis nu avem noi acuma recalcularea facuta, dar spune mata, de ce dupa doi ani de cand sunt la guvernare, PSD nu a rezolvat problema noastra? Ca ei au facut incurcatura cu hg 291, care ne-a ingropat pe noi, ei ar fi putut sa anuleze hotararea de guvern si recalcularea decurgea normal. De ce e mereu altcineva vinovat pentru incurcatura facuta de ei? Nu va puneti intrebarea asta? | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| In cazul meu cresterea este de 44.83%, conform deciziei emise de casa locala in baza hotararii judecatoresti a primei instante. Din pacate stau cu ea in rama, inca nu am primit bannii din urma, si nici pe cupon nu am majorarea facuta, zic ei ca de luna asta, astept. Oricum banii nu sunt ai nostri, n-avem hotarare definitiva, treburile raman incalcite, sa vedem ce facem mai departe la apel, la CCR si pe unde om mai fi nevoiti sa umblam cu jalba, ca asa vrea partidul... | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Cine sta in Tirgu Jiu si vrea sa ii ureze de bine lui dragnea si psd-ului sunt asteptati la Anna Evenimente pe dig,pietrele sunt la fata locului. | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Au tilharii alegeri la Tirgu Jiu. | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnule Paul ai greșit din nou forumul, invitații se dau pe Facebook,aici sunt probleme legate de pensiile oamenilor care sunt nedreptățiți de autoritățile țări indiferent de culoarea politică. | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Ilustre domn Aristică,dă-mă in judecată! | |
|
|
|
03-03-2019 |
 | Petrescu Vizitator |
| Domnului Petre si Paul, Cu respect va aduc la cunostinta ca este o diferenta intre aprobare si promulgare.De asemenea chiar daca este promulgat bugetul asigurarilor sociale,nu poate fi pus in practica fara promugarea bugetului tarii. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |