|
27-03-2019 |
 | BUNICUL Vizitator |
| CJUE sa fie Curtea de justitie a Uniunii Europene ? | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Anin Da. In aceeasi situatie ma aflu si eu. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Gica Vizitator |
| Hai mai frați pensionari, sa ne mai referim și la 221, că aici putem obține ceva in plus! Tot o ținem cu justiția lu' peste, se dau decizii pe 221, sa vedem daca ne lămurim cu asta și cu cei ce au deja decizii! Fără supărare pt. cei cu alte acțiuni în justiție, și eu am dar m-am saturat de judecata. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Lasa-i mai nea Gică! Asta e un fel de onanism verbal, nu s-au lămurit încă de marile rezolvări ale justiției române! Mie mi-e teama că nu va rezolva nici 221 darămite porcăriile alea vechi de legi! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Dvnd Vizitator |
| Azi 27 martie ,ora 11 ,am primit decizia pe legea 221 din 2018 . PMA a crescut de la 3,06475 la 4,416 . Mai precis nr de puncte calculate pe legea 192 a ramas acelasi si pe legea 221 ,doar ca acum au folosit stagiul de cotizate de 20 de ani . Personal sunt multumit si cred ca si ceilalti colegi vor primii deciziile in cel mai scurt timp . | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Gozgar Vizitator |
| Felicitări în sfarsit sa rezolvat si problema asta a noastră. Oare mi es cu 15 ani imi recacalculeaza zona 1 a de radiati.multumesc | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Nea Mihai Vizitator |
| Dvnd..daca ne-ați putea spune din ce județ sunteți,ce vârsta aveți și unde ați lucrat?? | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Dvnd, ați avut 100% subteran sau 50% și ați avut doar subteran sau ați avut și grupa normala de munca? Lamuriti-ne și pe noi! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Dvnd! V-au împărțit Nr. total de puncte la 20 sau doar cel aferent Gr. I de muncă? ( Dacă ați avut și grupa normala pe linga Gr. I de muncă) | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Nea Mihai Vizitator |
| Mulțumim celor care confirmă primirea deciziilor dar ar fi bine dacă ați da și detalii despre modul de recalculare că și noi așteptăm cu nerăbdare noile decizii și să ne facem o idee la ce sa ne așteptăm pentru că sunt situații diferite și domenii diferite de activitate. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Gica Vizitator |
| Colegi pensionisti, va luarăți deciziile și gata cu forumul,! Mai vedeți și de "foștii" colegi de suferință că doar n-o fi foc sa mai explicați cate una alta!!! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Petre Vizitator |
| Domnilor, din cate observ, trimit noile decizii celor care deja aveau decizii pe legea 192, celebrele decizii pe minus, aveau socotelile facute prin urmare doar au reaimpartit punctajul la 20 de ani si au mai adaugat cateva cuvinte la cele scrise in decizie. Ma intreb daca in lotul asta intra si cei care au primit decizii in baza hotararilor judecatoresti din prima instanta, ca si ei au calculele facute. Asa se explica harnicia cu cele 40 de mii de dosare, restul trebuiesc luate la mana, e de astepatat ceva timp, sper sa nu oboseasca dragele lucratoare din casele de pensii. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| decizie primita astazi in Valea Jiului ,fratele meu a lucrat 30 de ani conditii speciale si 5 ani grupa 3. total punctaj realizat 74,53293 : 20 = 3.72664. Initial a avut un punctaj de 2.62664 in plata! DECI TOT PUNCTAJUL REALIZAT A FOST IMPARTIT LA Stagiul complet de cotizare DE 20 ANI! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Dle. Iosif! Anii de Gr.l au fost ,100%sau 50%? | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Sorin N Vizitator |
| Am văzut și eu două decizii primite de doi pensionari, unul din Baia Mare, al doi-lea din Dăbuleni (Dolj).În ambele decizii stagiul complet de cotizare utilizat pentru determinarea punctajului mediu anual este de 20 de ani, cât a fost și când cei doi au ieșit la pensie.Menționez că ambii pensionari au primit decizii pe Legea nr. 192/2015 iar acum, pe Legea nr. 221/2018 a fost preluat numărul total de puncte din decizia pe Legea nr. 192/2015 și s-a împărțit totul la 20.Calculul este corect. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| O veste extraordinară, în sfârșit, dle. Sorin! Dacă nu vă supărați, știți cumva daca cei cu deciziile aveau: - doar Gr. I sau aveau și în plus condiții normale sau Gr.II -Gr. I era 100% sau >50%? Adică se împarte totalul la 20 sau doar cel aferent Gr. I și restul la 35? Și dacă la >50% se împarte la jumătate și doar diferența se adaugă? Suntem siguri că dv. ați înțeles intrebarea, având în vedere postările de până în prezent! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| domnule Barle! ati intrebat de ani lucrati in gr speciala ai fratelui meu. au fost 100% subteran. Astept si eu un calcul de la colegii nostri care au avut stagiul de peste 20 de ani in conditii speciale, in procente de peste 50% anual. E si cazul meu,sunt si eu sunt interesat de modul de calcul . intrucat am cotizat pe subteran cei 21 ani si 10 luni IN PROCENTE DE PESTE 50% ,iar ceilalti 14 ani au fost grupa 3!Total puntaj realizat 52,18156+12.30642= 64.48798!PROBABIL IN VARA VOI PRIMII DECIZIA DEOARECE M-AM PENSIONAT IN FEBRUARIE 2006 PE LEGEA 19! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Virgil Vizitator |
| Dl Carp a deschis un topic pt confirmarea deciziilor de recalculare.parerea mea este că ar fi bine sa postam acolo tot ce apare nou și să discutăm fiecare decizie în parte. | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Mulțumesc de răspuns dle. Iosif! Sunt cazuri destul de diferite, ale noastre cu 50% și cu ani în plus în ale grupe! La cei cu 100% subteran și fără alți ani in plus e clar, se adaugă încă jumătate de punctaj! | |
|
|
|
27-03-2019 |
 | Lenin17 Vizitator |
| Dvs.mai intelegeti ceva??? 27.03.2019 Ora estimata: 09:00 Complet: civil-LM3 amânări Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Dosar ........... HOTĂRĂŞTE: Admite acţiunea formulată de contestatorul T G în contradictoriu cu intimata Casa Judeţeană de Pensii Neamţ şi, în consecinţă: Anulează decizia nr. xxx/23.03.2018 privind acordarea pensiei pentru limită de vârstă, emisă de intimata Casa Judeţeană de Pensii Neamţ. Obligă intimata să emită contestatorului, o nouă decizie privind pensia pentru limită de vârstă, în care să se utilizeze efectiv la calculul pensiei, stagiul complet de cotizare de 15 ani prevăzut pentru activitatea desfăşurată în condiţii speciale - zona I de expunere la radiaţii. Executorie. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, apel ce se va depune la Tribunalul Neamţ – Secţia I Civilă şi de Contencios Administrativ. Pronunţată în şedinţă publică, azi 27.03.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Preşedinte, Cu votul consultativ al asistenţilor judiciari , în sensul respingerii, ca nefondate, a contestaţiei formulate de contestatorul T G în contradictoriu cu intimata Casa Judeţeană de Pensii Neamţ. Asistenţi judiciari, Document: Hotarâre 170/2019 27.03.2019 | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |