|
30-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Dle. Iosif, foarte bine le ziceți! Aceiași întrebare am și eu: -la cei cu 50% se împarte punctajul suplimentar la procentul de subteran? -daca ai avut și muncă în alte grupe (normala) se împarte și acest punctaj la 20 sau acesta la 35?! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Vizitator, esti nou, ce sa intamplat cu celalalt vizitator, sper, nu-i furt de identitate, permite goo. daca are cineva o explicatie. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Iosif Vizitator |
| doamna Ileana ! am avut 21 de ani in gr I speciala cu procent peste 50 % si 14 ani in grupa III. la calculul PMP pe legea 221/2018, s-a luat in calcul total puncte :subteran s-a considerat 100% + suprafata + punctaj suplimentar conform art 169(1) ! Totalul , s-a impartit la 20 stagiul de cotizare prevazut in conditii speciale. In zona noastra , aproape majoritatea au primit deciziile noi cu majorari substantiale!Dl ministru Budai s-a tinut de promisiune . restantele se primesc in aprilie 2018. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Ar fi bine sa nu mai postați cu "vizitator" că prea sunt multi și diferiți. Nu-i greu de dat un nume, chiar daca nu doriți să fie numele real! Revin la întrebarea de mai sus, as fi recunoscătoare daca ar putea cineva lămuri lucrurile. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Dle. Iosif! Multumeeeeesc frumosss!!! Mi-ați dat cea mai formidabilă veste! Victorieeee! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | IOSIF Vizitator |
| ma bucur doamna Ileana ,ca mesajul meu a fost folositor . cei care au avut cel putin 20 de ani in grupa I cu procent de peste 50% si in alte grupe :II s-auII ,s-au adunat toate punctajele + punctajul suplimentar si s-a impartit la 20. V-am relatat ,exista cresteri substantiale ale PMP. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Ileana B. Vizitator |
| Dle. Iosif, ați făcut un mare bine la toți ce suntem în aceasta situație, eu și alții vor da sfoara in tara cu aceasta veste minunata! Înseamnă că de la cea mai rea varianta (pe 192) s-au ajuns la cea mai buna varianta posibilă (221). Astea sunt cu adevărat discuții utile pe forum. Sa aveți multă sănătate dle. Iosif! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Gica Vizitator |
| Bune informații, astea de mai sus. Tare mă tem că știu mult mai multi lucrurile astea dar din ura politica pe PSD nu vor să le spună. Păcat că ne pretăm la prostia asta. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | IONELULE Vizitator |
| Daca 221 a reparat ce a stricat 192, de unde majorari substantiale. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Gica Vizitator |
| Hai mai nea Ionele! Nu înțelegi nimic, chiar sunt majorări deosebit de mari! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Impartiti orice numar de puncte la: 15, in loc de 22 ani si 6 luni(22,5) 50% diferenta 17, in loc de 25 ani si 6 luni(25,5) 50% diferenta 20, in loc de 30 ani 50% diferenta 25, in loc de peste 30 ani peste 20% diferenta Astea sunt in mare diferentele(majorarile, cresterile). | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Eiiii! Se răriră mantogistii de când au apărut deciziile cu măririle astea pe 221! Ce să spună și ei, jos Dragnea- jos psd- sus basescu- sus boc_ sus iohanis- sus ciolos, etc. Hai sa fim serioși, PSD a dat nu derbedeii ăilalți ! Cu tot riscul de a provoca delirium tremens printre #rezist!!! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Era clar ca, dintr.un motiv sau altul PSD își va onora promisiunile,,! Acuma,... că băieții și oamenii lor se îneacă cu propria limbă, e clar! Și toate jignirile și acuzele se întorc împotriva lor! Important este că PSD a dat, PSD a luat dar și că PSD iar a dat ( nu PNL, nu USL, nu...) | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Bot Vizitator |
| Dacă la cealaltă recalculare am pierdut 0,8 puncte acuma am primit decizia cu 1100 lei in plus! Am 28 ani subteran 100% și am urcat de la 2200 la 3200 lei! Cinste PSD! Binenteles că votam PSD ! Sa crape iar dușmanii!!! | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| De ce politizați iar o biata mărire de pensie? | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Gabi Vizitator |
| Bot esti în campanie electorală ? | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Cei care va bucurati ca v-au crescut pensiile cu ceva maruntisi,inmultiti cresterea cu 33 de luni si apoi realizati ce bot ati luat de la tilhari de la pesedeu. Daca nu intelegeti puteti sa va incolonati si sa ii faceti o feletie lui dragnea sa luati lumină. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Gheorghe 1 Vizitator |
| Paul aici nu merge sa arunci mizerii pentru ca oamenii astia au muncit din greu si au primit pana la urma recunoasterea muncii depuse ceea ce nimeni nu a avut bunul simt sa aplice pana acum iar felatie fa tu cui vrei daca tii neaparat sa fii nesimtit | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Paul Vizitator |
| Nea Gheorghe 1 daca derulam cele o suta si ceva de pagini de forum observam ca cutărici ca mata au aparut acum o data cu campania electorala,vau scos nazi de la psd la inaintare. Vedeti ca la sediile psd au program de impărtire de neuroni fiindca dupa atita spalat de creier votantii psd trec pragul umanitatii si intra in regnul animal,asa ca trebuiesc abdatati,daca pricepi. Asa ca toata lumea a muncit pentru pensie mai putin cei care au pensii speciale,ce tot iei apararea pesedeului,o adunatura penala de tilhati. | |
|
|
|
30-03-2019 |
 | Mihai Vizitator |
| Asa prosti rar am vazut. Doi ani jumate le-au furat banii, ba le trimiteau si decizii pe minus, totusi ei pupa mana hotului. Celor de pensionati dupa 2011 li se aplica stagiul de 30 de ani, o porcarie marca Boc. In 2012 a venit la putere partidul dreptatii sociale PSD, slugarit de PNL, a facut el dreptate celor pensionati dupa 2011?? Nu. Abia in 2016, in prag de alegeri, altfel nu se poate, au venit cu legea 155. Intre 2012 si 2016 sunt 4 ani, 4 ani in care cei pensionati dupa 2011 au fost furati si mintiti de partidul dreptatii, PSD. Apoi am urmat noi, 2016, 2017, 2018, trei ani in care ne-au furat banii, mie cam 10 mii de euro. Ce a facut partidul dreptatii, PSD, in timpul asta? A dat pensii speciale, au repermis cumulul pensie/salar, a dat locuinte de protocol papagalilor din institutii, a scos hotii si violatorii din inchisori. Cam asa sta treaba papagalilor. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |