Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 155

Start 153 154 155 156 Final
 28-03-2019
Vizitator
Gheorghe 1, bai nene, mata si altii ca mata, nu sunteti zdraveni la cap, si in ultima clipa o sa va aduceti aminte de Basescu. Legea 192 si hg 291 sunt creatia PSD, de aproape 4 ani golanii astia isi bat joc de noi, se bateau cu pumnul in piept ca repara nedreptatile din pensii, dar trimiteau decizii cu pensii pe minus, daca nu se pomeneau cu cateva mii de dosare in instanta, nu veneau cu 221, si culmea ca acuma se lauda ca repara, dar repara ce au stricat tot ei prin hg 291. N-au vrut sa abroge sau sa modifice hg 291, doi ani 2017, 2018, au trimis decizii pe minus si au asteptat sa vada ce facem. Da, partidul asta care ''ne da'', partidul saracilor condus de oameni bogati angajati la stat. Si stai linistit, toate cresterile astea fortate se fac pe datorie, si pe cresterea preturilor, ca in 2007-2008, dar vine si scadenta... Budai urla ca sunt bani, da sunt bani, bani din inflatie, bani imprumutati, datoria creste, si cine o va plati? Copii si nepotii nostri, pensionarului roman nu-i pasa, nu-i trebuiesc drumuri, spitale, scoli, el vrea pensie mare, dupa el potopul. In spitale cei mai multi bolnavi sunt batranii, e si normal, varsta, dar pensionarul contributie cu ceva la sanatate? Nu. De unde spitale bune, bine dotate, etc etc? Nu-l intereseaza pe pensionar, el vrea pensie mare, de unde? Nu-i pasa. O sa spui ca si eu sunt pensionar, da sunt, dar eu nu am cerut sa faca punctul de pensie de 1500 sau 2000 lei, eu vreau doar sa mi se faca recalculare corect, nu pe minus, sa mi se dea ce spune legea, atat. Si inca ceva, toti astia care ati primit sau o sa primiti recalcularea in perioada asta, sa multumiti celor care, au mers in instanta si au pus presiune pe guvernanti sa vina cu 221, altfel stateati mult si bine prin parcuri si spargeati seminte.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Ionelule ! daca ai ceva concret posteaza despre decizii ,nu da informatii neverificate , am pretentii....,cat despre d-ul Petre hai sa dezbatem deciziile ,nr de punctaj actual si vechi, anul care s-a iesit la pensie...,cat despre politica nui intereseaza pe nimeni aici.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Spune-i lui nea Gheorghe 1, el amesteca politica.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Petre ai pancarda pe spate.Legea 192 este data in 2015 si se aplica din ianuarie 2016 doar marirea puncajului nu si SCC, legea 155 din iunie 2016 a stabilit punctul de pensie dupa SCC de 20 ani iar hg 291 a spus sa se calculeze conform SCC de la data recalcularii. La 1.01.2016 SCC era de 30 ani, in August 2016 SCC s-a facut 20 de ani de aici greseala, si sa stii ca sunt si eu in proces pe 192 si astept sa vad ce se intampla
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Ssimon, studiul individual este mama invataturii. Spune ce n-ai inteles.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Daca sunteti de buna credinta nu va grabiti sa faceti aprecieri. Toti vrem recalulari corecte, potrivit legii.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Mata ai partidul in suflet, asa ai sa sfarseti. Si daca tot incerci sa justifici ce e cu majorarea punctajului si ce e cu SCC, de ce te-ai mai dus in instanta??? Stii foarte bine ca atunci in 2017 cand au venit cu hg 291 stagiul era readus la 20 de ani, de legea 155/2016, partidul mata cu buna stiinta aplica pe cel de 30 de ani, spuneau ca elimina inechitatile dintre cei pensionati inainte de 20011 si cei de dupa, insa stiau perfect ca deciziile vin toate pe minus. erau inechitatile eliominate? Nu, erau si mai mari. Si ai tupeul sa-mi explici mie ca sunt baieti buni. Sa fii sanatos si sa-i pupi in dos pana pui bratele pe piept, eu cad in adulatie pentru politicieni.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Domnul Petre se pare ca avem un nene ( Ghrorghe 1 ) ceva gen Joni Bravo ,care incearca sa ne prosteasca in fata si ma acuza pe mine de campanie. Da Joni fac campanie impotriva tilharilor care ma fura de la 01.01.2016 cu foarte multi bani multi rau pentru mine. Daca mata Gheorghe lingi blide pe la vreo sinecura pesedista linge acolu cu spor dar nu induce ideea ca tilharii astia au facut ceva bun.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Am terminat dis
cutia pe acest forum care face politica
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Corect domnule Paul, el si altii ca el greu or sa priceapa ca daca injuri partidul nu inseamna ca autoamat esti roata la carul altui partid. Oamenii au mentalitatea ca partidul le rezolva pe toate, si daca partidul greseste, e partidul nostru, restul toti lucreaza contra tarii, sunt vanduti strainatatii. Oameni fara minte.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Eu am invatat multe de pe acest forum. Va doresc succes la toti.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Parca discuțiile trebuiau să vizeze noile decizii, modul de calcul, nu jigniri intre niste oameni bătrâni ce suntem!
Hai sa ne calmăm și să ne informam unii pe alții în acest sens, că de cearta fara rost suntem sătui din presa.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
In ultima perioada au aparut tot felul de postari semnate Petre, Paul si parca Mihai. Cu tot respectul eu cred ca acestia nu sunt pensionari ci niste persoane angajate sa bage batul prin gard si sa pescuiasca in ape tulburi.Va urez la toata lumea multa sanatate si viata lunga.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Dragos ai mirosul fin, de copoi. Ce fratilor va e rusine sa recunoasteti ca partidul vostru scump si-a batut joc de voi, de noi toti? Si stai linistit militiene, sunt pensionar, am lucrat 27 de ani in subteran, si, poate e greu de crezut, nu pup in cur politicieni. Daca esti curios intra pe facebook pe Petre Artene, ca sa vezi ca sunt real, nu bag batul prin gard si nu pescuiesc in ape tulburi, sau daca pescuiesc atunci pescuiesc drepturile mele de care partidul vostru iubit si-a batut joc. Pricepi Dragos Lucian?
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Domnule administrator, as vrea sa nu mai primesc mesaje cu comentariile adaugate pe aceasta pagina, cum se procedeaza? Nu vad nici o optiune de care sa ma folosesc. Multumesc.
Răspunde
 28-03-2019
Vizitator
Multumesc Ionelule, mi e teama ca o sa ma ,,tranteasca,,la apel
Răspunde
 29-03-2019
HQ

admin@avocatro.net
www.avocatro.net
Facebook
@Petre - v-am dezabonat manual. Funcția respectivă este pe lista de îmbunătățiri, dar nu am implementat-o încă.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Roman județul
Neamț.Decizii cu plus 600÷700lei.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Oare de ce atata dezinformare la tv cand ministrul a spus ca s-au recalculat 43 de mii de dosare.Media dupa cum scriu ziarele ar fi in jur de 300-400 dosare pe judet ..., Hmmmm..., Oare cate judete avem ca sa ajungem la la numarul de 43000.Stie cineva in Bacau cam cate dosare s-au recalculat pana acum?????
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Stimati domni ,ma uit cu uimire la comentariile unora dintre noi ,acest forum s-a transformat in politica. Acum au sosit mii de recalculari in jud. Arges,aproape la majoritatea care au primit decizile legea 192/20015! Toata lumea este multumita ,cei care au avut stagiul de cotizare realizat , ma refer la minerit 20 de ani indiferent ca a fost 100%,sau peste 50%,stagiul de cotizare folosit a fost de: 20 de ani . total punctaj realizat : 20 = pmp majorat ,cu sume intre 600 si 1500 ron! Se specifica clar ca aceste decizii se aplica cu 01.10.2018,banii fiind primiti integral in aprilie . ministrul muncii s-a tinut de cuvant si e un lucru bun.
Răspunde
RăspundeStart 153 154 155 156 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.