Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 157

Start 157 158 159 160 Final
 30-03-2019
Vizitator
Paul vezi ca la neuroni ai matale probleme ca vad ca faci spume cand auzi de PSD c are nu ma intereseaza pe forumul asta dar tu esti setat, eu am vrut doar sa mai aud de la alti ortaci unde si cand au mai aparut decizii noi nu de #rezist s-au ce o mai fi inventat unii cu spume la gura si batausi de pensionari. Iar referitor la postari aici Gheorghe 1 sunt recent ca sub Gheorghe cu care am postat de de mai bine de cred un an a scris altcineva
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Politrucii psd,manipuleaza. Dupa alegeri nu mai prinzi unul pe forum.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Acesti politruci pesedesti nu pricep ca pe tilharii de la psd i-am prins cu mina in buzunar si ca asa au sa pateasca si ceilalti daca le simt mina in buzunar.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Corect dl.Mihai. Bine argumentat poate intelege si dl.Gheorghe importanta neuronilor .
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Repostez poate pricepe nea Gheorghe si turma;

Asa prosti rar am vazut. Doi ani jumate le-au furat banii, ba le trimiteau si decizii pe minus, totusi ei pupa mana hotului. Celor de pensionati dupa 2011 li se aplica stagiul de 30 de ani, o porcarie marca Boc. In 2012 a venit la putere partidul dreptatii sociale PSD, slugarit de PNL, a facut el dreptate celor pensionati dupa 2011?? Nu. Abia in 2016, in prag de alegeri, altfel nu se poate, au venit cu legea 155. Intre 2012 si 2016 sunt 4 ani, 4 ani in care cei pensionati dupa 2011 au fost furati si mintiti de partidul dreptatii, PSD. Apoi am urmat noi, 2016, 2017, 2018, trei ani in care ne-au furat banii, mie cam 10 mii de euro. Ce a facut partidul dreptatii, PSD, in timpul asta? A dat pensii speciale, au repermis cumulul pensie/salar, a dat locuinte de protocol papagalilor din institutii, a scos hotii si violatorii din inchisori. Cam asa sta treaba papagalilor.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Mai fratilor ! nu mai discutati politica , ca deja mie scarba de acei indivizi care dezbat aici politica partidelor,Discutati aici despre decizii s-au pensii 221/2018.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Nu mai ai loc de pupincuresti pesedisti.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
cred ca unii au ceva la cerebel , iertati-ma dar aici discutam de pensii nu de PSD s-au PNL
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Paul, Mihai, Gabi nu discuta despre pensii! Ei fac propaganda in favoarea opoziției și gratuit contra psd! Jignesc pe toată lumea! Sunteți din alt film mai "băieți" mantog-isti basiști! Mai lasati-ne!
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Nu sunt proşti, Dvs sunteţi ingrat. Legea 155/2016 nu trebuia dată şi aşa era toată lumea mulţumită cu MULT mai puţini bani. Legea 155/2016 a fost prima care a rupt echilibrul introducând dublul beneficiu – al stagiului redus şi al sporurilor, până atunci se păstra cuantumul mai mare. Faptul că ne-a fost oferită această şansă trebuie să ne bucure, nu să considerăm că NI SE CUVENEA de când lumea, adică era cineva obligat să ne-o ofere.
De ce credeţi că numitorul la noua lege a pensiilor este 25 ani – tocmai pentru a aduce şi pensionarii din condiţii normale de muncă în sus, diferenţa faţă de noi rămânând de un singur beneficiu (al sporurilor de 100% respectiv 50%).
PSD-ul a gestionat mizerabil această situaţie, în special faţă de minerit şi radiaţii. S-au jucat cu nervii noştri, iar unii dintre noi nu mai mai apucă echilibrarea cu colegii pensionaţi după 2011. Prefer să ştiu ca aceştia au luat un beneficiu în plus 2 ani şi 2 luni decât SĂ NU FI LUAT NIMENI NIMIC.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Corneliu f...zi ceva despre noile decizii pe 221, nu mai face pe deșteptul cu reproșuri gratuite la PSD , că ăștia îți dau ceva, ceilalți doar îți iau,oricât încerci tu și alții să vopsești realitatea!
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
In afară de criticat PSD mai stie cineva despre ce interesează pe forumul asta, adică decizii cnf. 221/2018 si în speta modul de calcul!? Cei mai norocosi care au primit decizii, ar fi util sa ne explice și nouă ce și cum! Va multumim anticipat!
Răspunde
 30-03-2019

Birle, intenţia mea nu era s-o fac pe deşteptul ci să-i demonstrez lui Mihai că nu sunteţi chiar atât de proşti.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Prostia e variabila depinde în ce grad de prostie se află individul cînd face comentarii.Apropo de nr.neuronilor . Despre partide lăsăm analiștii sa ne lumineze.
Răspunde
 30-03-2019
Vizitator
Dle. Corneliu f. ! Scuzele mele, ai dreptate, nu-i apar eu pe psd-isti dar m-am saturat de discuții doar despre ei pe forumul asta. As vrea sa dezbatem tema care ne doare nu sa ne contram ca la televizor. Parca toată societatea noastră românească trebuie sa multiplice modelul ăla idiot de la televiziuni!
Răspunde
 31-03-2019
Vizitator
192 potrivit 291 a folosit SCC mari, 221 pe cele mici folosite inainte de 192, nu se pierde nu se castiga, corect ? Dl.Carp.
Răspunde
 31-03-2019
Vizitator
Vizitator-ule! Nu prea e "corect" ce-i spui d-lui. Carp! Se câștigă și încă foarte mult, respectiv o majorare de 50%la Gr. I, 25%la Gr. II, etc. Așa că hai sa nu minimalizam.
Răspunde
 31-03-2019
Vizitator
Vizitatori, 192/2015 trebuia sa aplice majorari de 50%, 25% dar dupa 2 ani a venit 291/2017 si a luat retroactiv cu SCC mari, vezi nota de fundamentare 291 dl.Carp.
Răspunde
 31-03-2019
Vizitator
Vad ca pentru multi e un mister ce contine noua decizie, in primul rand trebuie sa stiti ca in acest prim lot de 40 de mii intra cei care au primit decizii pe legea 192, acelea pe minus, doar le schimba hartia, puntajul pe care il au deja majorat in urma aplicarii art 169(1) era impartit la 30, acuma pe 169(2) il impart la 20 si aia e pensia, oricine poate face socoteala asta si elimina misterul.
Restul care nu au decizii pe 192 stau la rand, poate pana in 30 sept. ii rezolva pe toti.

In rest lucrurile sunt destul de simple; iau cazul unui miner;
-peste 20 de ani in subteran
In primul rand i se scad punctele acumulate pe pensia suplimentara, alea pot fi 6,7,8 puncte, de la caz la caz, ce ramane se indexeaza cu 50%. Mie mi-au scazut 8p pe pensia suplimentara.
Ca sa fiu si mai clar, sa zicem ca nea Gheorghe are inainte de aplicarea majorarii, 50 de puncte, toate realizate in subteran, i se scad punctele pe pensia suplimentara, sa zicem 6 puncte, raman 44. Astea 44 se majoreaza cu 50%, asta inseamna 22 puncte. Apoi le adunam pe toate; 44+22+6=72puncte. Asta e puncatjul dupa aplicarea majorarii.
72:20 de ani=3,6p, (3960 lei brut) asta e noua lui pensie, pe legea 192 unde ii folosea stagiul de 30 ii ieseau 2,4 puncte (2640 lei brut). Vorbim deci de sume brute.
Cresterea este 1,2 puncte adica 1320 lei brut in plus la pensie.1,2x1100=1320 lei
Sa inmulteasca nea Gheorghe 1320 lei cu 33 de luni (1 ian2016-30 sept 2018) 1320x33=43560 lei brut, adica 435 milioane lei vechi, cu atat l-a furat pe nea Gheorghe partidul dreptatii PSD.
Dar nea Gheorghe e fericit, astia ne-a dat...
Deci nu exista majorare de 50%, ci undeva intre 40 si 50%.

Ar mai fi de spus ca majoritatea oamenilor mai au ceva ani lucrati si in conditii normale, punctajul acela se imparte acuma se imparte la 35, se pierde ceva insa nu e semnificativ, exista o crestere pe ce au lucrat in grupe.
Prin urmare in loc sa pupati in dos politicienii si partidul, mai bine ati pune fratilor mana pe un pix si calculati-va singuri punctajul, ca nu e greu, informatie exista pe net. Ridicati in slavi partidul iar daca cineva va arata realitatea urlati ca se face politica aici.
Eu injur pe oricine imi fura munca, mie PSD mi-a furat peste 10 mii de euro.
Ar mai fi de spus ca lucrurile se complica putin la cei care au stagii amestecate in grupe, sau nu au 100% in subteran.
Răspunde
 31-03-2019
Vizitator
Domnul Mihai e un proverb sa nu te pui cu mintea odihnita ca vei obosi.
Răspunde
RăspundeStart 157 158 159 160 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.