|
29-07-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| |
|
|
29-07-2019 |
 | Vizitatori Vizitator |
| Teo, depinde despre ce casa de pensii e vorba. Pe v. Jiului se primește după 2 luni. | |
|
|
|
29-07-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Repet: Eu pe decizie emisa pe 15, am primit luna urmatoare pe 15. Este posibil sa fie diferente intre casele locale. | |
|
|
|
31-07-2019 |
 | Cicerone Vizitator |
| -le Carp as vrea sa vb ceva personal cu d-vstra cum vă pot contacta ? | |
|
|
|
31-07-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Incercati pe adresa: mircea.krp@gmail.com | |
|
|
|
31-07-2019 |
 | Ioan Z. Vizitator |
| La Maramureș am primit decizia în mai dar banii nici pina azi nu! Nu știu ce se întâmpla. | |
|
|
|
31-07-2019 |
 | Cicerone Vizitator |
| D-le mircea carp un nr de tel va rog sau id facebook ca nu sunt expert pe calc.Va mulțumesc. | |
|
|
|
02-08-2019 |
 | Vasile L. Vizitator |
| Domnule Carp! Va rog sa comentați , dacă sunteți amabil,cele scrise de un coleg de la IPEG MM, de o gravitate extrema! "Ultimele noutati vin de la CNPP, pensionarea dupa Legea 19/2000 a persoanelor care au lucrat la IPEG s-a facut ilegal, de la Ministerul Muncii se fac afirmatii cum ca inscrisurile in cartile de munca ar fi false, se cauta solutii de revizuire a dosarelor de pensionare si incadrarea perioadei lucrate la IPEG inainte de aparitia L 19/2000 ca activitate de suprafata. De revizuirea dosarelor vor beneficia 196 de persoane din care 70 persoane vor pierde definitiv pensia". | |
|
|
|
02-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Nu-mi permit sa comentez modificari(interpretari) legislative. Chiar daca le-as comenta nu schimba cu nimic lucrurile. Stiu si sunt convis ca la acest moment este din ce in ce mai greu sa-ti obtii drepturile in instanta. | |
|
|
|
09-08-2019 |
 | Birle Vizitator |
| După decizia de recalculare vine și diferența, luna următoare, pe card! Pentru cei interesați! Noroc bun la toată lumea!!! | |
|
|
|
09-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Cunoaste cineva, daca au primit decizii de recalculare si cei pensionati inainte de 2001 ? Va multumesc. | |
|
|
|
09-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Cunosc peste 40 de persoane care au primit deciiziile si care si-au deschis drepturile inainte de 2001. Una sunt eu. Toate persoanele de mai sus sunt cu hotarari judecatoresti. Aproximez ca din cei aproximativ 100 000 care au intrat in recalculare peste 90 000 au primit deciziile. Din aproximativ 100 de persoane pe care le cunosc si care intra in aceasta recalculare, doar doua nu au primit decizia. Este o aproximare facuta de mine. | |
|
|
|
09-08-2019 |
 | Marius Vizitator |
| Eu m-am pensionat in 2000...si am primit decizia de recalculare | |
|
|
|
09-08-2019 |
 | Cicerone Vizitator |
| Eu am primit recalcularea pe 18 iunie si azi am primit cuponul dar surpriza tot pensia veche.Cand voi primii oare diferenta de bani si pensia mărită ? Eu bag de seamă că escrocii ăștia se duc pînă în septembrie si asa ne dau punctul de referință pe pensia veche si ne mai arde o luna . | |
|
|
|
10-08-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Cicerone! După cum am scris mai sus, eu am primit luna următoare cuponul nou cu noua pensie și în plus diferența! De ce trebuie să-i facem imediat escroci, că totuși am primit o recalculare, primim indexare in septembrie! Chiar credem noi pensionarii că vor veni ceilalți să ne dea ceva? Hai că am îmbătrânit degeaba! | |
|
|
|
10-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Pentru Birle, itrebare cand ai primit cuponul cu difereta a fost pe acelasi cupon s-au ai primit un alt cupon cu diferenta pentru ca la mine decizia din iunie si luna august inca am am primit cuponul mov cu pensia veche in Valea Jiului | |
|
|
|
10-08-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Gheorghe! Am primit acasă prin posta în 16 iulie decizia emisă în 4 iulie de casa de pensii și în 7 august am primit cuponul mov cu noua pensie și cu DIFERENTA pe 10 luni! Deci pe același cupon și noua pensie (noul pma) și diferența! Sper că e clar!? | |
|
|
|
10-08-2019 |
 | Cycerone Vizitator |
| d-le Barle nu PSD a dat aceasta marire din buzunarul lor ci era dreptul nostru care nu a fost aplicat nici de Boc dar astia chiar si au batut joc de noi asa ca nu le tineti partea .Parerea mea este ca cel ce imi fura din banii munciti de mine sunt escroci indiferent de culoarea politica.eu am primit recalcularea pe 18 iunie dar era emisa pe 12 iunie si nici luna asta nu am primit pensia marita .Vi se pare corect ?Luna viitoare cand mareste punctaju de referinta o sa calculeze pe punctajul vechi deci iar o gaura de vreo 300 de lei din dreptul meu.Cum doriti sa ii numesc doctori in stiinte .poate ati uitat dar noi trebuia sa primim restantele din 2016,asa ca pt mine sunt escroci. O zi buna. | |
|
|
|
10-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Pentru Birle: Am decizia cu data de 10 iunie calculata, data postei cred 22 iunie iar cupon mov august cu pensia necalculata pe nou asa ca este cam mult. Iar pt. Dl. Cycerone nu mi se pare corect nimic in Romania dar sa apreciem pozitiv PNL-PDL-ul care a distrus 10 ani si inca trag sforile si acum, cam mult! | |
|
|
|
11-08-2019 |
 | Cicerone Vizitator |
| Am mentionat si guvernul Boc. Nu susțin niciun partid politic si ma repet cei ce fura din drepturile mele sunt nesimțiți indiferent din ce partid fac parte D-le Gheorghe asa ca toți sunt răspunzători. O zi bună. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |