|
11-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| D-le Cicerone fiecare pe ciolan iar noi cu firimituri, asta este trist si nu vad scapare cat timp mafia este peste tot la butoane | |
|
|
|
11-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dezbina si conduce. Ofera paine si circ. Puterea corupta a furat tot. Copil, am asistat la treierat cum tot graul de pe cerga, la cote a luat. Nimic nu se schimba, ci totul se transforma. | |
|
|
|
11-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Speranta, noi avem parte mai mult de circ si minciuni, vorba bisnitarui de pe vapor, ce este in casmpanie electorala ramane in campanie electorala adica va prostim pe fata | |
|
|
|
11-08-2019 |
 | Birle Vizitator |
| Bravo Gheorghe, de acord total cu dv.! | |
|
|
|
11-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Asteptam la fel cum disparem, in tacere, tineri si batrani. Vinovatii vor fi premiati. | |
|
|
|
14-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| A primit cineva luna asta banii pentru recalculare grupa 1? Si daca da pe ce cupon si prin posta s-au pe card? | |
|
|
|
14-08-2019 |
 | Vasilov Vizitator |
| Am primit eu chiar ieri pe card atât pensia recalculată cât și diferența pe 10 luni! Deci e adevărat, cel puțin la Maramureș, în rest nu știu. Sa sperăm că prindem luna viitoare și indexarea, că după câte porcarii politice se întâmplă... am albit de tot așteptând luna septembrie! | |
|
|
|
14-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| D-le Vasilov, au fost pe un singur cupon s-au restanta pe un alt cupon? | |
|
|
|
14-08-2019 |
 | Vasilov Vizitator |
| Pe același cupon! Dacă studiați cuponul vedeți că are in partea a doua "sume restante", acolo va pune diferența pe 10 luni!!! Deci nu se emite decât un cupon, tot mov ca celelalte, nimic special! Dacă aveți card primiți toată suma pe card : pensia noua, recalculată, plus diferența pe 1o luni. Dacă nu aveți card probabil va aduce poștașul banii, dar înainte trebuie să primiți cuponul mov! | |
|
|
|
14-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| D-l Vasilov am intrebat pentru ca am primit cuponul normal pe august dar cu toate ca decizia am primit-o in iunie pensia marita si diferenta de pensie nu au venit si la noi in Valea Jiului au venit restantele si pe niste cupoane negre, nu stiu ce au de gand astia de la casa de pensie de intarzie atat cu punerea in aplicare a deciziilor pe care le-au trimis deja de luni de zile pensia o am pe card si eu | |
|
|
|
15-08-2019 |
 | Vasilov Vizitator |
| Dle. Gheorghe, cred că pe Vale sunt multi pensionari și sunt necesare sume foarte mari SUPLIMENTARE pe care le vor avea abia după rectificarea bugetară! Dar cu răbdare, se vor rezolva lucrurile, că dacă am așteptat recalcularea asta de atâția ani, mai poate trece o lună, maxim, și tot se vor da banii, fiți sigur. E o chestiune de proasta gestionare a trebilor, din partea cjp, nimic altceva. Nu știu dacă mai sunt și alte cjp unde sa se fi întârziat mai mult de o luna, nu cred. | |
|
|
|
15-08-2019 |
 | Teo Teo Vizitator |
| Eu am primit decizia pe 25 iulie și banii restanță pe 15 august | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dle. Carp. Va rog, formula de calcul in fapt pe legea 221/18. Multumesc. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Depinde de la caz, la caz. Veniti cu cazuri concrete, sau chiar ipotetice. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dle Carp. Gr.I-a 27 ani Gr.III-a 3 ani Lg. 3/77 Scc 20 ani castigat in instanta Nr.puncte 2,2×××× Multumesc. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Cand a castigat in instanta ? s-a emis si comunicat decizie in urma hotararii judecatoresti ? | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| 2006 Da Nu vad relevanta. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Eu sunt in aceiasi situatie. Din acest motiv si nu este singurul, v-am cerut niste date suplimentare. Daca imi postati punctajul mediu anual anterior aplicarii hotararii judecatoresti, eu va voi posta punctajul mediu anual de pe decizia de recalculare pe legea 221/2018. Am nevoie de toate cfrele(5) de dupa virgula. In caz contrar nu va pot da noul punctaj mediu anual. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dle. Carp Art. 169^2 coroborat 169^1 si 169 dispune majorarea pa realizate in gr. I de munca cu 50%, ex.; La 50 pa in gr. I se adauga 25 puncte si rezulta 75 pa care se imparte la 20 scc rezultand pma × vpp = vp. Corectati, completati va rog Multumesc. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Eu va dau calculele la dosarul meu: -Inainte de hotararea judecatoreasca aveam 2,37104 punctaj mediu anual -Dupa punrea in aplicare a hotararii judecatoresti acesta a devenit 2,49288 Asa cum am spus in postarea anterioara: Punctajul mediu anual anterior punerii in aplicare a hotararii judecatoresti: 2,37104X150% = 3,55656 punctaj mediu anual in urma aplicarii legii 221/218. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |