Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 194

Start 193 194 195 196 Final
 29-08-2019
Vizitator
D-le Vizitator ce bani sa dea inapoi cei din vale cand la noi au venit decizii si banii nu, iar de ce am cheltuit pe procese nu mai vorbim ca au fost papati. Problema este ca vin astia iar la putere PDL-PNL si iar taieri, iar criza conform dorintei poporului votant
Răspunde
 29-08-2019
Vizitator
Chiar așa dl. Gheorghe! Te ia cu greață când îi vezi pe nemernicii din opoziție ce disperare pe ei când văd că se va da indexarea, abia așteaptă să vina la putere sa ne ia din bani!
Răspunde
 03-09-2019
Vizitator
buna seara.am scris anterior ca o sa ne fenteze luna asta cu majorarea punctului de pensie la cei ce am primit recalcularile in luna iunie si am avut dreptate.acum astept sa ii vad pe aceia care ziceau ca PSD a majorat pensiile si aialalti nu.trebuie sa intelegem ca acestea sunt drepturile noastre nu PSD sau alt partid politic ne maresc pensiile ,ei doar aplica legile.astept raspuns de la cei care laudau pe astia de la guvernare care ne au tras in piept din 2016 si pana acum.O seara buna.
Răspunde
 03-09-2019
Vizitator
In ce consta fenta ?
S-a modificat punctajul mediu anual ?
Recalcularea este o operatiune separata.
Majorarea punctului de pensie este alta operatiune separata.
Răspunde
 03-09-2019
Vizitator
D le Carp,eu am primit recalcularea in luna iunie si nici până în ziua de azi nu am primit pensia recalculata si nici restantele de bani.Au mărit vpp dar am primit indexarea tot pe pensia veche. Nu vi se pare ca am fost furat o luna de bani? Dacă imi indexa cu pensia recalculata era altceva.Acum ati inteles ?
Răspunde
 04-09-2019
Vizitator
Nu ati fost furat.
Inteleg ca decizia din iunie 2019 nu a fost pusa inca in plata.
Daca sunteti de acord, postati:
Punctajul mediu anual de pe cupon
Punctajul mediu anual din decizia din iunie 2019.
Răspunde
 04-09-2019
Vizitator
am avut 3 pct si dupa recalcularea primita 4 pcte .
Răspunde
 04-09-2019
Vizitator
Doream puncajele medii anuale cu toate cele 5 cifre de dupa virgula, pentru a va spune ce suma trebuie sa primiti(incluzand si restantele).
Daca le stiti, nu mai este nevoie.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Dle Carp

Indexarea de 165 lei pentru fiecare punct, la 3 puncte este 495 lei iar la 4 puncte este 660 lei.

Deci pensia va fi diminuata lunar cu 165 lei, corect ?

Va rog, a fost furat sau nu Cicerone cu 165 lei lunar ?

Va multumesc.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Dle Carp eu am calculat cat trebuie sa imi dea dar eu ma refeream ca in luna septembrie am primit majorarea pe pensia veche,si vroiam sa stiu daca voi primii această diferență de la pensia veche la cea noua această majorare.Va multumesc.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Corect dna Speranța.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Dle Carp

Indexarea de 165 lei pentru fiecare punct, la 3 puncte este 495 lei iar la 4 puncte este 660 lei.

Deci pensia va fi diminuata lunar cu 165 lei, corect ?

Va rog, a fost furat sau nu Cicerone cu 165 lei lunar ?

Va multumesc.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Nu va fi vorba despre nicio diminuare de 165 de lei.

Veti primi toate restantele.
Daca imi postati punctajul mediu anual de pe cupon si de pe decizia de recalculare(majorare)va demonstram ca nu se piede nimic.
Este problema d-voastra.
Daca nu doriti sa va lamuresc, credeti ce doriti.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
Nu sunt acasa si nu pot sa vă zic dar era ceva la 3.97348 ,cea noua 4.03847 cu aproximație. Eu ziceam că daca am primit cuponul cu pensia veche am fost furat o luna de zile sau poate mai multe nu stiu cand vine cuponul cu pensia recalculata. Voi primii acesti bani când imi primesc restantele. Eu asta am întrebat.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
2.97348 scz.
Răspunde
 05-09-2019
Vizitator
-Sa va fac calculele intre 2,97348 si 4,03847 ?sau,
-Sa asteptam sa ajungeti acasa si sa postati datele reale de pe cupon si de pe decizie ?
Răspunde
 06-09-2019
Vizitator
Hai dle. Carp, nu vedeți că cicirone vrea să-și bată joc și să înjure PSD ! Ăștia de la putere îl fura, dar indexări și recalculari AU FACUT, totuși. Cică ni se cuvine, dar că pe vremea lui bocbasescu a pierdut in 3 ani 15-20% din valoarea punctului de pensie, aia nu ni se cuvenea. Or sa vie ăștia din opoziție și o să curgă numai și numai lapte și miere la pensionari și la toți amărâții care muncesc de le sar ochii, în tara asta! Atâta au înțeles unii într-o viață!
Răspunde
 06-09-2019
Vizitator
Eu am inteles ca nu este acasa(domiciliu) si ca atunci cand va ajunge, va da(posta) datele concrete.
Răspunde
 06-09-2019
Vizitator
Dle Gică eu am spus că nu am primit încă pensia recalculata dupa 3 luni.Vi se pare corect ? Am primit pensia indexată la punctajul vechi cea ce nu mi se pare corect.Eu nu am lăudat vreun partid ii înjur pe toți când imi fura din buzunarul meu.poate sunteți PSD-ist si nu va place.Ati uitat ca noi trebuia sa primim pensiile recalculate din 2016.Pe chiorul de Basescu l-am înjurat și il mai înjur pt ce a facut cu noi.Apropo nu simpatizez cu niciun partid pt linistea dv-stră. O zi bună.
Răspunde
 09-09-2019
Vizitator
Dupa calculele mele pe datele postate reale sau mai putin reale ar rezulta:
pensie 3585
restante 12810
O fi bine o fi rau vom vedea !
Răspunde
RăspundeStart 193 194 195 196 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.