|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Aveti decizie de recalculare pe legea 192/2015 ? | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| |
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Prin hotarare judecatoareasca ati trecut de la stagiul complet de 30, la cel de 20 ani ? Stiti cate puncte a reprezintat majorarea de 50 % care in urma hotararii judecatoresti au fost retrase din calculul puctajului mediu anual ?? | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Da. Nu sa majorat cu 50%. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Anterior afirmati castigarea in instanta a scc de 20 ani dupa recalcularea din 2005, corect ? | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Nu ati beneficiat pana acum de majorare datorita stagiului complet de 20 ani.. Din acest motiv nu am control pe toate calculele. Pot doar sa spun ca majorarea punctajului mediu anual va fi de aproximativ 41,5%. Cand veti primi decizia sa postati ambele punctaje anuale(de cupon si de pe decize) cu toate cifrele(5) de dupa virgula. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Dle. Carp, nu va suparati, va contraziceti afirmand ca nu am primit dec. pe lg. 221 beneficiind de scc de 20 de ani, fiind in situatia mea. Cred ca am obosit. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Carp Vizitator |
| Daca nu am toate datele este normal sa si gresesc. Care a fost de fapt intrebarea ? Doar formula de calcul ? S-ar intelege ca ati primit decizia de recalculare pe legea 221/2018, dar doriti doar formula. Daca este vorba doar despre formula, atunci spun: Se acorda 50% puncte suplimentare la cele realizate in anii in care ati lucrat in grupa I. Punctele suplimentare acordate se aduna cu cele deja in plata, iar totalul se raporteaza la stagiul complet de 20 de ani. Fac fata la orice problema daca mi se explica clar care este dorinta si mi se pun la dispozitie toate datele si elmentele necesare. | |
|
|
|
16-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Va multumesc. Noapte buna | |
|
|
|
17-08-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Speranța îl iei cam tare pe dl. Carp, care pe langa că este foarte competent e și foarte amabil, cu toată lumea! Hai sa fim mai atenți intre noi pensionarii! Fără supărare!!! | |
|
|
|
18-08-2019 |
 | Corneliu f.
|
| Vă rog, dacă sunteți amabili, să mă ajutați cu răspunsurile la următoarele întrebări: • A primit cineva decizie pe L 221/2018 deși a mai lucrat după deschiderea drepturilor de pensie și în alt loc, eventual de grupa 3 de muncă? Min. Budăi spunea că trebuie nu știu ce alt soft, dar eu cred că este abureală. • Știe cineva cum mai merg recalculările, deoarece se pare că acest subiect a murit pentru posturile TV? Sunt șanse să se încheie la sfârșitul lui septembrie? | |
|
|
|
18-08-2019 |
 | Vasilov Vizitator |
| Da, eu sunt in aceasta situație și am Gr. I cu adăugiri, adică am lucrat în Gr. Normala după pensionare. Am primit recalcularea, punctajul total( Gr. I plus majorarea plus ce am adăugat cu Gr. Normala) s-a împărțit la 20! Deci exista soft, depinde de șmecherii de la casele județene de pensii! | |
|
|
|
18-08-2019 |
 | Corneliu f.
|
| D-le Vasilov, Vă mulțumesc mult! În legătură cu situația recalculărilor, nu mă interesez la CJP pentru că nu le sunt prea drag, având al treilea proces cu ei pe rol (L 192/2015). | |
|
|
|
19-08-2019 |
 | Speranta Vizitator |
| Vizitator va rog sa argumentati, corecta sau completa formula scrisa de mine. Dl Carp nu a fost luat tare, este un schimb de cunostinte, scopul acestui forum. Invatam reciproc si individual. | |
|
|
|
21-08-2019 |
 | Aristica Vizitator |
| A primit cineva decizie pe legea 221 care s-a pensionat după anul 2011 în aceleași condiții de grupă specială | |
|
|
|
21-08-2019 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Pentru Aristica Raspunsul este da. Cunosc un caz la Galati. | |
|
|
|
21-08-2019 |
 | Artistică Vizitator |
| La noi la gorj cineva a intrebat și a primit răspuns că nu beneficiază deși are30 ani grupă specială ( U.M.Sadu) | |
|
|
|
25-08-2019 |
 | Gheorghe Vizitator |
| Are cineva vreo informatie mai noua despre ce se petrece de nu mai vin banii in Valea Jiului pentru deciziile eliberate si din luna iunie ca acum se termina termenul si ei tot amana | |
|
|
|
27-08-2019 |
 | Vizitator Vizitator |
| Ăia de pe vale așteaptă să cadă guv. PSD sa nu mai trebuiască să dea banii! Lasă că vine orban și cu barna și apoi să vedeți pensii și salarii, abia așteaptă să indexeze pensiile că ne tot plângem de PSD!!! | |
|
|
|
28-08-2019 |
 | Mircea Vizitator |
| Primul lucru o sa ne reintroducă sănătatea, adică 10% in minus, așa că indexarea asta de 15% acuma in ultima parte a anului, practic nu 0 sa se mai vadă. Și alte indexări nu mai vedem, aia e clar, că așa a făcut și băsescu și boc! Nu-i apară nimenea pe psd-isti, dam vrabia din mana frați pensionari! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |