|
10-07-2017 |
 | Dvnd Vizitator |
| Incepand de maine pe Romania TV , doamna Cretulescu a promis ca va aborda problema pensionarilor cu grupe !! Daca ati putea urmari discutia si eventual sa puteti interveni telefonic ar fi de mare folos !!Pt a putea vorbi trebuie sa va inscrieti la un nr de telefon pe care il dau ei in timpul emisiunii .Emisiunea incepe in jurul orei 20 . | |
|
|
|
10-07-2017 |
 | Dumi Vizitator |
| Suntem naivi daca vom crede ca se vor recunoaște aberațiile produse de calculele potrivit legii 192/2015. După toată propaganda realizata pe toate posturile de televiziune , in care se spunea sus si tare, ca vor creste pensiile celor care au lucrat in grupele 1 si 2 de munca cu 25 respectiv 50 % , este greu sa recunoască faptul ca potrivi calculelor la 95% din pensii rezulta un punctaj mai mic, iar la restul de 5% cresc nesemnificativ cu numai câțiva lei. | |
|
|
|
11-07-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Pe Romania tv se face doar propaganda, subiectul nu e abordat sa abordat gresit, un post mizerabil care serveste politicienilor PSD, nu informarii cetatenilor. Reprezentantii pensionarilor s-au ticalosit complet. Pana la urma va fi cunoscuta si problema asta, oricat ar incerca ei sa o ocoleasca. | |
|
|
|
11-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Ceea ce face Romania Tv, eu le consider: Diversiuni, intoxicari, manipulari. Nimic concret. | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | Popovici dorel Vizitator |
| buna ziua.pesionari care nu iau nimic recalculat pe legea 192/2015 li se mai da dicizie de pensie | |
|
|
|
13-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Da. Decizia de recalculare se emite si se trimite destinatarului. Problema care se pune, este: Ce legatura juridica avem noi cu aceste decizii, daca ele nu produc efecte(nu se pun in plata) ? | |
|
|
|
14-07-2017 |
| Imi vin, tarziu, raspunsuri de pe la institutiile la care am scris, CNPP, Guvern, M. Muncii, ''buna ziua, iaca bat parii'', cam asa le-as traduce, un limbaj de lemn cum rar am vazut, pur si simplu fug de realitate. | |
|
|
|
14-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Eu: -Cu casa locala nu am putut comunica aproximativ 4 ani, decat prin CNPAS. Nu au dorit sa conunice cu mine(casa locala). Am reluat comunicarea pentru aproximativ 1 an, acum se pare ca iar s-a intrerupt. -De cateva luni, 4-5 nu mai pot comunica nici cu CNPP Mesajele mele nu mai pot fi livrate CNPP Aproximativ 15 mesaje nu au putut fi livrate CNPP. Toate se datoreaza desfiintarii portalului de "intrebari si raspunsuri" al CNPP Voi incerca sa gasesc alte solutii. | |
|
|
|
15-07-2017 |
| CNPP are rubrica cuintreaba un consultant, petitii sesizari. Eu la casa judeteana nu am mai putut livra mesaje, aia is morti complet. | |
|
|
|
15-07-2017 |
 | Mariana Nine Vizitator |
| La CNPP este un numar de telefon pentru audiente telefonice pentru Bucuresti si provincie.Cred ca stiti si dvstra ,dar se poate incerca.Raspunde mereu cineva si ei chiar cunosc legislatia pe pensii. | |
|
|
|
17-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Am primit aceasta informatie si o dau mai departe pentru cei interesati. Trebuie sa fie studiata si aprofundata. https://www.juridice.ro/524498/pensii-stagiu-de-cotizare-necesar-de-20-de-ani.html | |
|
|
|
17-07-2017 |
 | IOAN COLTOFEANU Vizitator |
| Cei interesati puteti citi si aprofunda si : https://www.juridice.ro/399963/critica-unor-decizii-referitoare-la-pensii.html. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Nr. 1527218/3100/6/12.07.2017 P R O T O C O L Privind organizarea şi desfăşurarea adunării publice solicitată pentru perioada de 13 - 16 iulie 2017 În conformitate cu prevederile art.8 din Legea nr.60/1991, republicată, Comisia, în urma analizării cererii nr. 3100/6/2017, propune aprobarea desfăşurării următoarei adunări publice: Organizatorul adunării publice Domnul Dantes Ovidiu Obiectul adunării publice Protest pentru anularea H.G. 291/2017 Nr. Participanţi Cca. 10 persoane Data, ora, locul de desfăşurare a adunării publice 13 - 16 iulie 2017, între orele 09.00 – 11.00 şi orele 18.00 – 21.00, protest, la sediul Guvernului României, pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa. Paza bunurilor, asistenţa medicală şi salubrizarea zonei se va face prin grija organizatorului pe toată durata de desfăşurare a evenimentului cât şi la încheierea acestuia. Afluirea şi defluirea participanţilor se vor face în mod individual. Conform prevederilor art. 12 alin. 1 lit. d din Legea 60/1991 republicată, organizatorul adunării publice va delimita spaţiul de desfăşurare prin semnalizare distinctă şi vizibilă. Totodată organizatorul, sub îndrumarea şi supravegherea forţelor de ordine de la faţa locului, va lua măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţa suficient pentru eliminarea eventualelor situaţii generatoare de risc la adresa participanţilor, unde nu va fi permisă parcarea vehiculelor destinate transportului de persoane, respectiv mărfuri, stabilind totodată şi măsurile necesare pentru împiedicarea pătrunderii cu autovehicule în spaţiul destinat publicului participant. Pe durata desfăşurării evenimentelor, organizatorul va întreprinde măsurile necesare pentru respectarea limitelor admise de zgomot, precum şi a prevederilor Legii nr.61/1991, republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în special a prevederilor art. 2, punctele 25 şi 26 referitoare la asigurarea liniştii locatarilor (între orele 22.00 – 08.00 şi 13.00 – 14.00). Acustica Urbană”, pentru interiorul zonelor funcţionale din mediul urban – parcuri este de 60 decibeli iar valoarea limită a nivelului de zgomot pentru exteriorul locuinţelor este de 55 decibeli în perioada zilei, în conformitate cu prevederile Ordinul Ministerului Sănătăţii nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igienă şi sănătate publică privind mediul de viaţă. Pe durata de desfăşurare a protestului se vor folosi bannere, pancarte şi mijloace de sonorizare cu respectarea legislaţiei în vigoare. Organizatorul se obligă să anunţe în scris Primăria municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti fax 0213141537 şi Direcţia Generală de Jandarmi Bucureşti la număr de fax 0213690060, sau email dgjmb@mai.gov.ro, Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti la număr de fax 0215391500 sau e-mail office@plmb.ro, cu cel puţin 24 ore înainte de data desfăşurării acţiunii, în cazul în care, după aprobarea acţiunii solicitate de motive care nu sunt imputabile Primăriei municipiului Bucureşti, manifestaţia publică se amână/anulează. Se stabileşte ca persoană responsabilă, pentru conducerea adunărilor publice, pe dl./d-na - nume prenume DANTEŞ OVIDIU seria RR nr. 640576 ORGANIZATORUL SE OBLIGĂ SĂ RESPECTE PE DURATA DESFĂŞURĂRII ADUNĂRII PUBLICE PREVEDERILE Legii 60/1991, republicată Încălcarea dispoziţiilor prezentului protocol si a prevederilor Legii nr.60/1991, republicată privind organizarea si desfăşurarea adunărilor publice, precum şi a prevederilor Legii nr.61/1991, republicată privind sancţionarea faptelor de încalcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii si liniştii publice, atrage dupa caz, răspunderea disciplinară, contravenţională civilă sau penală. Prezentul protocol s-a încheiat in 2(doua) exemplare, din care un exemplar s-a predat organizatorului adunării publice . Cine este organizatorul. Danteș Ovidiu a candidat in decembrie pentru Camera Deputatilor din partea PRU. Recent, Ovidiu Danteș a anuntat ca intra in greva foamei din cauza H.G. 291/2017. Cunoaste cineva ceva despre acest organizator(Dantes Ovidiu) ? A auzit cineva despe acest mitig ? A aparticipat cineva la el ? Ca si concluzie. Daca s-a introdus in discutie publica H.G.291/2017 inseamna ca se recunoaste de catre coalitia de la guvernare ca are totusi o problema cu aceasta. | |
|
|
|
18-07-2017 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Despre domnul Ovidiu Dandes am aflat doar ce-mi da motorul de cautare Google. Si anume:pensionar,inginer geolog de profesie,nascut la Murgeni,locuieste in Bucuresti sector 4 si a canditat la alegeri din partea PRU la Suceava. Daca altacineva stie mai multe sa spuna. Daca domnul Ovidiu Dandes ar intra in greva foamei,si am afla acest lucru,eu personal cred ca ar sta in firea lucrurilor sa il sustinem, cel putin, cu prezenta la Bucuresti. Bucurestiul nu este peste mari si tari si ca sa faci ceva nu trebuie neaparat sa fii cineva. Astept si eu informatii noi pe aceasta tema. | |
|
|
|
18-07-2017 |
| Firea nu a autorizat protestul de duminica din cauza unei adunari de 10 persoane a unui ex-candidat PRU, zic cei de la ziare.com, pe toate caile vor sa tina ascunsa magaria. Am scris la guvern, am primit raspuns ca problema mea a fost trimisa spre analiza la ministerul muncii, care la randul lui mi-a raspunsa ca problema mea a fst trimisa la analiza la CNPP., care la randul ei imi raspunde citand din lege.. te doare capul, deci decidentii ma trimit la cei care doar aplica legea. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Dvnd Vizitator |
| Stie cineva daca s-au mai emis decizii in baza legii 192 din 2015 , deoarece am impresia ca s-a sistat trimiterea lor ?? De asemenea desi recalcularea in baza legii 155 incepuse furtunos ,in ultima luna nu a mai aparut nici o decizie !! Sa fie de vina noua lege a pensiilor care vor sa o scoata in octombrie ?? | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Urmare petiției adresate Avocatului Poporului în 12 mai, am primit astăzi răspuns.Pe scurt, AP a cerut punctul de vedere de la CNPP și mi l-a transmis mie, același răspuns pe care l-am mai văzut postat de alți pensionari, adică în final, după multe povesti, povestioare, amestecate cu câteva art de lege, mi se comunica: "Prin urmare, la recalcularea pensiei d-lui Hanganu Petru conform prevederilor art 169^1 din Legea 263/2010, astfel cum a fost introdus de Legea 192/2015, se vor respecta dispozitiile art 56 din Legea nr 263/2010, în vigoare la data recalculării, respectiv la data de 01.01.2016. AP nu s-a deranjat sa caute în lege, sa vadă dacă am sau nu dreptate, așa puteam sa cer direct punctul de vedere al CNPP. Ăsta e tara in care trăim, așteptăm decizia și sa vedem dacă se mai poate face ceva.... | |
|
|
|
21-07-2017 |
| Se pare ca in Valea Jiului s-ar fi sistat emiterea de noi decizii, nimic oficial, doar un zvon auzit din 2 surse, ori s-a sesizat cineva ca e o recalculare complet inutila, ori ne lasa asa in suspans un timp. De la oameni precum Olguta te astepti la orice pocing. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Popovici dorel Vizitator |
| buna ziua ,la socru nu ia venit decizia pe legea 192/2015 desi a luat pensia tot ca inainte a iesit in anula 1998 ,la soacra am postato acuma 10 zile cred cu rcalculare pe lg 192/2015. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Si eu am auzit acelasi lucru.Ba mai mult , se pare ca in Valea Jiului nu a primit nimeni inca vreo decizie de recalculare pe Legea 192/2015.Daca cineva din Valea Jiului urmareste forumul il rog sa ne ofere informatii in acest sens. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |