|
21-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Asta am auzit si eu. Ca s-ar fi oprit aceste recalculari. Nu sunt inca convins de aceste lucruri. Cunosc peste 45 de persoane care trebuiau sa primesca aceste decizii. Pe majoritatea i-am anuntat despre ce este vorba. Sunt pensionati pe legea 3/1977. Daca ar fi primit m-ar fi anuntat. Cu multi dintre ei ma intalnesc aproape zilnic. Este vorba despre cei cu hotarari judecatoresti definitive de trecere de la stagiul complet de 30, la cel de 20 de ani. Eu chiar am cerut de la casa locala aceasta decizie de aproape 3 saptamani. Nu am primit nici un raspuns. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Eu sunt din Petrosani, pe legea 192 n-am auzit sa fi primit cineva noua decizie, avem si aici o liga a pensionarilor minieri, condusa de niste insi vanduti politicienilor, nu scot o vorbulita despre porcaria asta ce ni se face, dar in februarie urlau pe strazi ca apucatii, aparau guvernul, oameni fara minte, acuma stau cu capul in nisip, nu vad, nu aud. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Am o întrebare care nu-mi dă pace, poate sa ma lămurească cineva ? Data recalcularii=data de la care se cuvin drepturile??? După părerea mea data recalculării este data la care se emite decizia de recalculare , undeva noiembrie sau decembrie, data la care art 56 din legea 263 prevede stagiu complet de cotizare de 20 de ani, iar data de la care se cuvin drepturile este 01.01.2016, când statul complet de cotizare era 30 de ani. | |
|
|
|
21-07-2017 |
| Legea spune ca incepand cu 1 ian.2016 deci aceea e data cu care se cuvin drepturile amputate, in cazul nostru. Au avut grija sa se acopere, la hg 257/2011 au avut grija sa adauge o exceptie laaliniatul 3, sa se foloseasca stagiile de la data recalcularii, adicacele de la 1 ian2016, si astia de la pensii fac trimitetre, pe buna drepfate, la respectivul aliniat. Trebuie modificat art din hg sus mentionata. | |
|
|
|
21-07-2017 |
 | Sorin N Vizitator |
| Din zona Apusenilor ce se aude legat de aplicarea Legii 192/2015 ? Stie cineva ? | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Dumitru Tivda Vizitator |
| Din mai multe surse am aflat ca,se preconizeaza ca in perspectiva viitoarei Legi a pensiilor,sa fie introdusa o solutie pt. cei de pe legea 192-2015.O posibila solutie,ar fi adaugarea a cate un punct de pensie,pentru fiecare pensionar in cauza. | |
|
|
|
22-07-2017 |
| Noua lege e deocamdata o gogoasa, noi avem nevoie de o rezolvare imediata. Domnule Tivda ati participat prin anii 80 la concursuri pe meserii in minerit? | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Dumitru Tivda Vizitator |
| |
|
|
22-07-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Eu am iesit in 2011 noiembrie .Am avut lucrați 20 ani si 4 luni si nici acum nu mia venit recalcularea pe legea 155. | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
22-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
22-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Rog ca una din ultimele mele doua postari sa fie stearsa. | |
|
|
|
22-07-2017 |
| Mai sunt persoane in situatia asta, cineva imi spunea ca a avut si contributii la pilonul 2 si din motivul asta inca nu a primit decizia pe 155, asa i-a spus de la casa de pensii, birocratie. | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Da domnu Carp am făcut anul trecut pe data de 3 august 2016 la casa de pensii Petroşani. | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Eu nu am avut contribuție la pilotul 2 de pensii . | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Nu ati primit nicio inforrmatie de atunci (03/08/2016) ? Ati luat legatura cu ei ? | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Alex Vizitator |
| Nu am primit nici o informație .Am un prieten care şi el a ieşit tot în 2011 şi a fost în audiență la casa de pensii Petrosani.Ia spus ca se lucrează sa astepte.Motivul este ca softul încă da erori si nu exista personal suficient pentru recalculare. | |
|
|
|
22-07-2017 |
| Sper sa fie adevarat, nu doar o stire falsa; http://www.pandurul.ro/articol/de-ce-au-pierdut-minerii-banii-de-pensii_93144.html | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Carp Vizitator |
| Faceti o interventie la CNPP pe adresa: petitii.sesizari@cnpp.ro Dati toate detaliile: Data depunerii cererii Numarul dosarului Altele. | |
|
|
|
22-07-2017 |
 | Alex Vizitator |
| |
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |