|
24-09-2017 |
 | Minerul discriminat Vizitator |
| Mulțumesc Petrica Artere. Dar la punctul 9 dîn 134 norme de aplicare 263/2010 actualizata scrie cam asa:(9) Cererile de recalculare a pensiei, în condițiile prevederilor art. 107 din lege, pentru persoanele care fac obiectul art. 1691, se soluționează utilizând stagiile complete de cotizare prevăzute de lege la data depunerii cererii. | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Samahoanca Vizitator |
| Paul ai o adresa de Mail sa trimit ce am primit de la CNPP la cererea de revizuire? | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Dacă ați observat că există persoane care publică mesaje cu numele dv., vă puteți face foarte simplu un cont aici: https://avocatro.net/creaza-cont-nou/ Astfel vă creați un profil de utilizator cu care puteți publica numai dv. Altfel, publicarea anonimă fără înregistrare, sigur că este supusă acestui risc și buna ei funcționare se bazează doar pe bunul simț al participanților la discuție. | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Domnilor cnpp trimite raspunsurile care le considera juristi lor. Noi trebuie sa mergem in instanta. In instanta mergi daca respecti procedura prealabila. Daca nu o faci le faci servicii mafiotilor de la guvern. Atentie pensionarii care casca gura la brasoavele lui hortopan si faceti-va contestatiile la deciziile de recalculare primite in termenul prevazut de lege altfel nu mergeti in instanta. Nu va mai duceti la audientele de la casa de pensii ca va duceti degeaba. Daca voiau mafiotii sa faca ceva puteau face demult. Restul e manipulare si tragere de timp. | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Se intreba cineva mai deunazi ce legatura juridica avem cu noile decizii. Nu realizeaza nimeni va in momentul in care se va cladi bugetul pentru asigurari sociale si pensii pt. la anu si asta se face pe concret pe lege asa ca punctajul din decizii este legal si se ia in considerare si asa ca statul nu lucreaza degeaba si prostimea se alege cu pensiile taiate si cu indexarea anuala suspendata. Ce ziceti este reconfortant nu? | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Paul Vizitator |
| Samahoanca de ce nu scri matale raspunsul de la cnpp fiindca nu e top secret sa vada si tertii ce tertipuri folosesc mafiotii de la guvern pt. a descuraja orice demers impotriva crimei cu premeditare ce au pus-o la cale. La toate petitiile pe care le-am facut una soliciti alta iti raspund ei. Am facut plingere prealabila impotriba hg 291 au trecut 30 de zile si nu raspund. Merg in contencios cu ei. Asta trebuie sa faca toti pensionarii. | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Samahoanca Vizitator |
| |
|
|
24-09-2017 |
| O alta părere la revizuire(107 din 263/2010actualizata) Pertica Artere? Ești din tabăra adversa?Manipularea maselor este la moda. Treburile sunt simple :contestați noile decizii și în același timp cereți REVIZUIRE PE ART 107. NOROC BUN! | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Minerule discriminat, Esti cumva abuzat sau frustrat? Eu pierd niste bani frumosi la pensie si tu crezi ca mie im arde sa joc in vreo tabara? Decizie nu am primit, daca va fi sa vina, atunci la toamna sau la iarna va veni. Pe art. 107 am depus cerere de revizuire. Altceva ce mai vrei? Vad ca te iei ba de unul ba de altul, daca esti in vreuna din situatiile de mai sus, mergi la psiholog. Altfel inceteaza sa te iei de domnii Carp, Ipate, Totoiescu, etc. oamenii sunt in aceleasi situatii ca si noi. Si invata sa-mi scrii numele corect, sau n-ai trecut de stadiul glumitelor copilaresti? | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Atențiune! Acest forum nu este sigur. Sfaturile oamenilor de "bine" sunt fake-uri.Administratorul știe dar ...Trebuie sa permită așa ceva.Nu merita sa dam atenție prea mare acestor pagini.Nu puteți selecta sfaturile ok de cele care MANIPULEAZĂ. Mulți au mari probleme cu art.107 din 263/2010.Nu este pe placul actualilor guvernanți cererea de REVIZUIRE.Știu ca se pierd procese și trebuie sa dea banii cuveniți celor DISCRIMINATI. | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Petrica A...uitaȘi ce scriai în pagina anterioara?Era vorba ca ai primit răspuns de la CNPP. " Re:Re:Aplicarea legii 192 / 201524-09-2017 Petrica Artene Avatar Vizitator Minerul discriminat, Intr-un raspuns primit de la CNPP mi se spune ca pe 192 este un alt tip de recalculare, respectiv de majorare a punctajelor anuale, situatie in care, zic ei, nu se pot aplica prevederile art.134 alin.3 din Normele de Aplicare a Legii 263, asa a aparut aliniatul 8 prin HG 291/2017. Mai zice in raspuns ca art. 107 din 263 este utilizat in cazul recalcularilor drepturilor prin valorificarea veniturilor si/sau a stagiilor de cotizare nevalorificate la stabilirea pensiei si a celor realizate dupa data inscrierii la pensiei. Prin urmare in art 134 din norme au inventat/adaugat alin. 8 si asa ne-au aranjat.". Deci cine trebuie sa sa caute la ...tartacuta? | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Ce sa facem dacă nu suporta critica domnii.Petrica A.de ce te supără adevărul? Nu cred ca ai citit cu atenție ce am scris.Minerul nu avu treaba cu domnul Carp.În rest te salut cu multa multa ...căldură. | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Asa si? Eu ti-am citat dintr-un raspuns la o petitie a mea, de la CNPP, pe care l-am primit prin iulie. Ce nu e in regula? Intre timp am depus cerere de revizuire pe 107, ce nu e bine? Pune dop prostiei sau mergi ma la un psiholog, nu vezi ca delirezi? | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Machidoanca Vizitator |
| Mai draga Petrica Artene mai dute tu în plm Ba la voi doar pupatul în k.se poarta? Jeg ordinar .Ce ai cu minerii oligofrenule? Marș în mmm. Deștept tea facut mâța. | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Machidoanca Vizitator |
| Mai draga Petrica Artene mai dute tu în plm Ba la voi doar pupatul în k.se poarta? Jeg ordinar .Ce ai cu minerii oligofrenule? Marș în mmm. Deștept tea facut mâța. | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Iarta-l Doamne pe Petrica Artene ca nu știe sa fie și civilizat. Badie sa fi sănătos. Mergi cu Domnul! | |
|
|
|
24-09-2017 |
 | Samahoanca Vizitator |
| Marele Petrica Artene ce mmm ai cu minerul? Ești un dobitoace fără pereche. Mai bine te duci dracului și ne lași în pace. TuteaN muștiuc ghiolbane | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Minerule frustrat, ti-ai pus haina de gala si ai inceput, cate nume mai ai pe aici?. Pentru stiinta ta si eu am fost miner. Da-i bataie, arunca tot din tine, crezi tu ca-ti face bine. | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Draga domnule Petrica A sincer nu merita sa te bag in seama dar nu pot sa accept jignirile matale.Ramai sănătos și vezi de viitorul matale.Cu ceilalți "forumisti"descurcate singur dar termina sa mă insulți. Noroc Bun. | |
|
|
|
24-09-2017 |
| Nu este sigur acest forum. Fără alte comentarii. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |