Forum avocaţi > Pensii

Aplicarea legii 192 / 2015 - Pagina 56

Start 53 54 55 56 Final
 24-09-2017
Vizitator
Asa sa faci, sa nu ma bagi in seama. Depinde insa cat rezista Samahoanca si Machidoanca din tine.Si cine stie cate fete mai ai.
Răspunde
 24-09-2017
Vizitator
Pricep și nuprea ce scrii P. A.
RAMAI CU BINE.NU TE SUPĂRĂ DAR EȘTI DE NEÎNȚELES PENTRU MINE.
Joaca în continuare cărțile pe care le ai dar nu mă jigni.
Răspunde
 25-09-2017
Vizitator
Amatori postagii pe forum.
Unii naivi iar alții înregimentați.
Sunt jenante aceste pagini.Pur amatorism în ale justitiei.
Nu merita luate în seama.
Ar trebui închise fără nicio excepție.
Cetățeni nu va luați după ce se scrie.Sunt multe manipulațiuni .
Răspunde
 25-09-2017
Vizitator
Cu toate ca se știe cine ne discrimineaza,unii domni care postează ,în viața de zi cu zi sunt trup și suflet lângă ei.Opoziția și " neamtu" sunt cei cu care se "lupta".Campania perpetum mobile .
Răspunde
 25-09-2017
Vizitator
☺☺☺???
Răspunde
 25-09-2017
Vizitator
IMI PARE RAU, CA SUNT PERSOANE CARE JICNESC PE CEI CE VOR SA FACA CEVA,SA DEA UN SFAT BUN, PENTRU A NE CASTIGA DREPTURILE! DUPA 1 OCTOMBRIE 2017 SPERAM CA NOUA LEGE A PENSIILOR SA FACA DREPTATE TUTUROR CELOR CARORA LI SE RECALCULEAZA PENSIILE PE LEGEA 192/2015 SI HG291/2017!.IN PRESA APAR NUMAI MINCIUNI,NIMENI NU STIE CE A TRECUT DOAMNA VASILESCU IN CELE 3 VERSIUNI ALE NOII LEGI A PENSIILOR!
Răspunde
 25-09-2017
Vizitator
Domnule Iosif nu cred ca noua lege va schimba ceva in bine pentru noi cei care asteptam ceva de la 192, daca ar fi avut aceasta intentie ar fi facut ceva pana acuma, sau ar fi anuntat cu subiect si predicat ca problemle pe 192 vor fi rezolvate prin legea noua, spus foarte clar ca sa priceapa toti. Din pacate nu se spun decat banalitati si ca va fi multa dreptate pe pamant. Povesti, tribunalul ramane singura solutie. Cat despre jigniri cititi de la pagina 54 jos, ce spun eu si cum domnula asta, minerul, spune ca manipulez, apoi sub alte nume ma injura, sau spune ca aici pe forum se face doar manipulare, astfel de persoane nu au ce cauta aici si nu trebuiesc tolerate.
Răspunde
 26-09-2017
Vizitator
va admir domnule Petrica pentru acuratetea informatiilor de pe forum,sunteti un om echilibrat si just care vrea binele tuturor celor in cauza,comunicarea intre noi este foarte buna ,si poate o parte din cei care au deschi actiuni in instanta vor castiga ,si vom avea si noi un suport viabil de a continua lupta pentru dreptate!
Răspunde
 26-09-2017
Vizitator
va admir domnule Petrica pentru acuratetea informatiilor de pe forum,sunteti un om echilibrat si just care vrea binele tuturor celor in cauza,comunicarea intre noi este foarte buna ,si poate o parte din cei care au deschi actiuni in instanta vor castiga ,si vom avea si noi un suport viabil de a continua lupta pentru dreptate!
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
AM CITIT IN COTIDIANUL DE ASTAZI,FAPTUL CA DOAMNA OLGUTA ,A DECLARAT PUBLIC CA IN NOUO LEGE A PENSIILOR SE VA FACE DREPTATE MINERILOR IESITI LA PENSIE INAINTE DE 2011!SPER SA SE TINA DE CUVANT!
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Domnule Iosif sa speram, problema e ca inca nu stim cum arata noua lege a pensiilor, cand va fi gata, cand va fi promulgata, ca si aici e o problema, daca tineti minte legea 19/2000 a intrat in vigoare la 1 an de la promulgarea ei, daca nu ma insel. Daca va fi la fel si cu asta, multi si-or gasi dreptatea pe lumea ailalta, daca or fi existand si aia.
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Domnilor se emit decizii de recalculare pe L192 pe repede inainte. Sa termine pina la sfirsitul anului ca in viitorul buget sa intre lumea cu punctaj mic care o sa se ia in considerare,de ce credeti ca s-a recurs la mirsavia asta? Asa ca rezolvarea este in instanta. Si fiti siguri ca rezolvarea inechitatilor se va face prin recalculare pe legea noua dar cum altfel decit prin aducerea celor recalculati pe L155 la nivelul celor recalculati pe L192 sa nu se mai supere nimeni. Punem pariu?
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Paul, si eu cred ca instanta va fi singura soluti, din pacate, desi mai sper ca or indrepta ceva. Cel mai probabil vor bulibasi de tot chestiunea in noua lege, cat despre cei pe legea 155 nu cred ca se va mai intampla ceva rau cu ei, practic ar trebui ca sporul de grupa care lor li s-a aplicat, sa se reamparta la 30, ca de aici vin diferentele de pensii, ar mai fi si aplicarea indicelui de corectie in cazul lor, de care noi iarasi n-am beneficiat, ar fi nebunie completa. Ne vor aburi pe noi cei pe 192.
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Pe ce pariem?
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Nu modifica nimic. Am primit 3 rinduri scrise de secretarul general al guvernului ,la plingerea prealabila impotriva hg 291,in care mi se spune ca li se fragmentează de ce vreau eu. Asa ca nu e mare lucru sa vezi ce am afirmat mai inainte.
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Raspunsuri am si eu, de la guvern, m. muncii, nu mai zic de cnpp, 10-15 petitii, am raspuns si de la un parlamentar hunedorean, toate bataie de joc, guvernul care face propuneri legislative trimite petitia mea la cnpp, pai casa aplica legea, ce raspuns sa-mi dea casa....imi citeaza din hg 291 facuta de guvern. Nu se vor atinge de cei pe 155, ar insemna sa le traga si banii primiti.
Răspunde
 27-09-2017
Vizitator
Pe ce pariem?
Răspunde
 02-10-2017
Vizitator
PROTEST LA PETROȘANI Pensionarii mineri din Valea Jiului iasă în stradă. Circa 500 de pensionari mineri sunt așteptați să participe, astăzi, începând cu ora 11:00 la un miting care va avea loc la Petroșani."Motivul pentru care facem acest protest este nerespectarea Legii 192/2015 privind sporurile pentru grupele de muncă I și II”

https://www.avantulliber.ro/2017/10/02/protest-la-petrosani/
Răspunde
 02-10-2017
Vizitator
Petrosenenii nu vad cu ochi buni mitingurile programate pe 2 si 3 octombrie de catre Liga Pensionarilor Mineri Valea Jiului, inaintea celui programat de Asociatia Seniorilor 2016-Valea Jiului pentru data de 5 octombrie.Primul miting solicitat si autorizat a fost cel pentru data de 5 octombrie.Se pare ca cineva (?) si-a bagat coada si i-a determinat pe cei de la Liga sa solicite si ei organizarea unor manifestari inainte de data de 5 cu scopul de a crea confuzie intre pensionari.Si se pare ca au reusit.Pacat de miile de oameni de buna credinta ca se lasa manipulati de niste politruci si nu numai.
Răspunde
 02-10-2017
Vizitator
Acel cineva e Hortopan, in februarie scotea pensinarii in strada ca sa apere guvernul, azi raspandeste ideea ca nu guvernul Grindeanu e vinovat de aparitia HG291, cu pensie de parlamentar plus cea de la mina evident ca omul vede altfel lucrurile.
Răspunde
RăspundeStart 53 54 55 56 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.