|
19-02-2018 |
 | Gabi Vizitator |
| Domnu Petrică pentru că nu se respecta termenele prevăzute de lege se acționează conform legi (obligația de aface) apelînd la instanță de asigurări sociale competența | |
|
|
|
19-02-2018 |
 | Carp Vizitator |
| Nr. unic (nr. format vechi) : 7910/2/2017 Data inregistrarii 18.10.2017 Data ultimei modificari: 19.02.2018 Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal Materie: Contencios administrativ şi fiscal Obiect: anulare act administrativ h.g.291//2017 Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL Reclamant GUVERNUL ROMÂNIEI Pârât Şedinţe 02.04.2018 Ora estimata: 12:00 Complet: S8 Completul 5 fond Tip solutie: Solutia pe scurt: Document: 19.02.2018 Ora estimata: 12:00 Complet: S8 Completul 5 fond Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Pentru a se comunica cererea de intervenţie Document: Încheiere de şedinţă 19.02.2018 | |
|
|
|
19-02-2018 |
 | Nelu_56 Vizitator |
| Va multumesc mult pentru amabilitate domnule CARP | |
|
|
|
21-02-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| De remarcat ca in dosarul 7910/2/2017 a PNL-ului <<intervenient>> nu este Ministerul Muncii ci sunt doua persoane fizice: Pantaru Octavian si Pantaru Maricica. Banuiesc ca nu sunt din tabara paratului . Nu stiu cine sunt aceste doua persoane,daca cineva stie sa ne spuna si noua. | |
|
|
|
22-02-2018 |
 | Poanta Dorel Vizitator |
| Domnule Carp Va rog dati-mi un nr de fax unde sa trimit decizia de recalculare [ praf si pulbere ,] | |
|
|
|
22-02-2018 |
 | Carp Vizitator |
| Nu stiu daca o sa pot sa va ajut.. mircea.krp@gmail.com | |
|
|
|
27-02-2018 |
 | Aristica Vizitator |
| Se tot spune că nu scad pensiile după ce se calculează pe legea 192,dar la creșterea punctului din iulie,se va aplica la noul punctaj obținut după aplicarea legii 192.ESTE CORECT ?????? | |
|
|
|
27-02-2018 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Dracu stie, CNPP zice ca ''În situaţia în care, în urma recalculării, rezultă un punctaj mediu anual mai mic, se menţine punctajul mediu anual şi cuantumul aferent aflat în plată sau cuvenit la data recalculării.'' Legea zice ca; (4) In situatia in care, in urma aplicarii prevederilor alin. (1) - (3), rezulta un punctaj mediu anual mai mic, se mentine punctajul mediu anual si cuantumul aferent aflat in plata sau cuvenit la data recalcularii. Daca intri in mainile Olgutei nu scapi cu pensia intreaga. | |
|
|
|
27-02-2018 |
 | Carp Vizitator |
| Asa cum este la acest moment legislatia, majorarea valorii punctului de pensie(1100) se va aplica la punctajul mediu anual aflat in plata. Ma refer la cei care au primit decizii pe minus. | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Carp Vizitator |
| Din ultimul raspuns primit de la CNPP: Aspectele semnalate de dvs. sunt cunoscute la nivelul conducerii CNPP, urmare situatiilor ivite in practica prin aplicarea celor doua acte normative si se incearca identificarea unor solutii sustenabile prin modificarea legislatiei in domeniul pensiilor. Precizarea mea: Cele doua acte normative la care face trimitere CNPP, sunt: -Legea 192/2015 -Legea 155/2016 | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Același răspuns l-am primit și noi ! Cu alte cuvinte, stați cuminți și așteptați noua lege a pensiilor.... | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Gabi Vizitator |
| Doamna Hanganu rezolvarea la instanță informații la telefon 0723170046 Av Sortan | |
|
|
|
02-03-2018 |
 | Maria Hanganu Vizitator |
| Mulțumesc, domnule Gabi! Știu ca singura soluție este instanța, dacă locuiam în Hunedoara sau ceva mai aproape, soluția era av.Sortan. Am discutat cu dansa săptămână trecută și nu este posibil. | |
|
|
|
03-03-2018 |
 | Gabi Vizitator |
| PENTRU DOAMNA HANGANU AV. RADU DANUT TELEFON 0726153001 | |
|
|
|
03-03-2018 |
| Doamna Hanganu, contactati un avoct din localiteatea unde locuiti si incepeti procesul, incercati sa gasiti un avocat, gasiti unul care sa intelega despre ce e vorba, nu trebuie sa fie neaparat din Deva sau din Hunedoara. Nu mai lasati sa treaca timpul si nu mai ascultati povestile despre noua legea a pensiilor, aia nu se stie cand apare si ce aberatii va mai contine. | |
|
|
|
03-03-2018 |
| RASPUNS DOMNULUI IPATE GH. Cuvantul <intervenient> este persoana care intervine intr-un proces. In cazul dosarului nr. 7910/2/2017 al PNL-ului cele doua persoane reprezinta PNL in proces. Am vazut solutia data in sedinta din 28.02.2018 de la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul nr.7897/2/2017 al Asociatiei de Pensionari Siderurgistul 2006 Galati ,, amana cauza", solutia pe scurt: in vederea administrarii de probe cu INSCRISURI , amana cauza la data de 18.04.2018. Nu cunosc ce contine cuprinsul actiunii sindicatului din dosar, dar daca doriti, eu va pot transmite prin emailul meu o sugestie de INSCRIS , care sa conduca la anularea HG.nr 291/2017 (in opinia mea), deoarece la emiterea acestei Hotarari, Guvernul nu a respectat Legea nr. 24/2000 privind normele de tehnica legislativa pentru elaborarea actelor normative (in speta HG 291/2017), republicata in MOf partea I nr. 260 din 21.04.2010 dela cap.VI: <Modificarea, completarea, abrogarea si alte evenimente legislative de la art.nr. 61> Deoarece cuprinsul acestei sugestii este de aproximativ o foaie A4 va propun sa afisati in acest forum adresa de email a persoanei care reprezinta sindicatulA.P.Siderurgistul 2006 Galati in proces , respectiv pe care d-stra o doriti. Aceeasi propunere este valabila si altor asociatii ( persoane) care au dosare in derulare sau doresc sa deschida actiuni in acest sens, in vederea anularii HG291/2017 Deoarece am intrat recent in acest forum si nu cunosc toate comentariile anterioare doresc sa-mi exprim nemultumirea de felul in care sunt tratati pensionarii carora li s-au redus nr. de puncte in urma recalcularii recente , cat si promisiunile facute cu privire la viitoarele recalculari astfel : ,, DACA IN URMA RECALCULARII REZULTA UN PUNCTAJ MEDIU ANUAL MAI MIC, SE MENTINE PUNCTAJUL MEDIU ANUAL SI CUANTUMUL AFERENT AFLAT IN PLATA,, alta promisiune:,, NICI O PENSIE NU VA SCADEA IN URMA NOII PENSII RECALCULATE",dar nici guvernantii nici formatorii de opinii din media nu fac comentarii referitor la urmatoarele mariri a punctului de pensie respectiv la urmatoarele indexari, care din experientele anterioare a pensionarilor se vor face la punctajele reesite din recalculari , nu la cele avute in plata.ASTFEL PENSIILE VOR FI DIMINUATE Doresc pensionarilor multa sanatate, semneaza Mitu | |
|
|
|
03-03-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| DOMNULUI MITU Multumes si apreciez preocuparea dumneavoastra. Stiam ce inseamna <<intervenient>>,nu stiam de partea cui interventin cele doua persoane in dosarul 7910/2/2017. Eu sunt cel ce reprezinta Asociatia Siderurgistul 2006 Galati in cele doua actiuni de la Curtea de Apel Bucuresti,7897/2/2017 respectiv 8439/2/2017. Am fost pe 28.02.2017 la Bucuresti. Acum sa va spun de ce a dat Instanta termen pt. depunerea de inscrisuri,nu pt.noi ci pt. Guvern. Actiunea 7897/2/2017 are doua capete de cerere: 1. Suspendarea HG 291/2017 2. Anularea HG 291/2017 Guvernul a facut Intampinare doar pentru Suspendare iar acum i s-a cerut(practic i se da posibilitatea) sa faca Intampinare si pntru Anulare. Cealalta actiune a noastra are termen pe 12.03.2017,aceste doua actiuni se vor conexa si va ramane doar una. Am facut doua actiuni pentru ca sa fim siguri ca macar una ajunge in Instanta si nu ni se respinge pe vicii de procedura. Sa va dau ultimul exemplu legat de acest aspect.In sedinta din 28.02.2017 Instanta ne-a solicitat sa facem dovada ca am facut Plangerea prealabila adresata Guvernului.Dovada exista la dosar. Imi puteti trimite ce credeti ca ne este util,desi nu suntem straini de ceea ce spuneti,pe adresa mea de mail; ipa50geo@yahoo.com | |
|
|
|
03-03-2018 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnilor pe cine reprezintă acest domn Gangu,ce organizație de pensionari că vine mereu la tv, și numai de bate câmpii,nu cumva este omul cnpp? | |
|
|
|
03-03-2018 |
| Unii din domnii de care spuneti reprezinta asociatii sau federatii de pensionari si sunt in Consiliul de Administratie al CNPP, de unde evident ca incaseaza banuti, asa ca evident ca fac politica CNPP, a guvernului, nicidecum a pensionarilor. Nu stiu de ce pierdeti timpul uitandu-va la RTV, acolo in fiecare zi se intampla ceva la pensii, fac propaganda, iar emsiunile sunt colaje din cele facute anul trecut, iau din ele pun cap la cap si fac asa zise emisiuni pline de noutati. Povesti pentru creduli. | |
|
|
|
03-03-2018 |
 | Aristica Vizitator |
| Mare dreptate aveți niste parșivi ,nu spun nimic de grupele speciale ( legea 192) | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |