|
01-08-2018 |
 | IOANCOLTOFEANU Vizitator |
| |
|
|
02-08-2018 |
 | Cycerone Vizitator |
| buna ziua ce sa inteleg ca drepturile noastre la pensii intra in recalculare de la 31 dec 2015 ? | |
|
|
|
02-08-2018 |
 | Carp Vizitator |
| |
|
|
02-08-2018 |
 | Cycerone Vizitator |
| pai si cei care au dat in judecata casa de pensii si au castigat la curtea de apel cum ramane ? | |
|
|
|
02-08-2018 |
 | Mihai Vizitator |
| Cei care au dat in judecata casele de pensii si au castigat definitiv isi vor primi banii de la 1 ian 2016, daca asa scrie in hotararea judecatoreasca. Vor avea ceva de asteptat, or sa le zica ca nu merg softurile, bla bla, dar isi vor lua banii, si eu ma judec, mai am un hop si bat la usa casei de pensii. oricum termenul de un an dat in legea 221 este o gluma. | |
|
|
|
02-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Nu cred! Daca vor, pot face calcule si emite decizii in termen, adica un an! Azi a majorat , Dancila, fondurile, la pensii, exact cu suma necesara pt. un trimestru (190 mil euro din 750 mil. euro necesar total) aferent legii 221. Hai sa le dam credit, ca este clara schimbarea de optica (politica) vis-vis de pensionari (din grupele de munca). Doamne ajuta! | |
|
|
|
02-08-2018 |
| Au aparut in LEGEA 263/2010 si modificarile impuse de LEGEA 221/2018 toate articolele .Cei care au citit legislatie in domeniul pensiilor indicati macar o lege care sa fi fost operata imediat.Vedeti art.7 din H.G 1025/2003 cind a fost operat de HERR BASESCU si aghiotantii lui .In anul 2008 s-au creat inechitatile pentru cei din grupa I si II pentru cei din ANEXA 2 respectiv ANEXA 3 din legea 263/2010.Pina in prezent cum au actionat jos palaria.Ca nu prezinta in mas media lucrurile bune este problema lor. | |
|
|
|
02-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Daca basescu si sleahta lui si-a batut joc de pensionari, de toti si in speta de cei cu grupe de munca, nu inseamna ca astialalti nu au mai facut cate una alta, chiar destul de mult! Sigur, deocamdata speram la celeritate in aplicarea legii 221! Ar fi bine sa monitorizam "ritmul" de recalcul si liderii asociatiilor de pensionari, sa ceara un fel de raport lunar, pe tara, in acest sens!!! Din pacate posibilitatile pensionarilor, foarte slab reprezentati, sunt foarte mici in tragerea la raspundere a guvernantilor! | |
|
|
|
02-08-2018 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Vizitator In Hunedoara sunt aproape 11000 de dosare de recalculat, stii cate dosare au operat din iunie 2017 pana in iulie 2018? Putin sub 3000, statistica de la Casa Judeteana Hunedoara, de ca as crede ca acuma se vor misca mai repede?? S-or gandi si ei sa lase totul mai aproape de alegeri... Al doilea lucru, domnule mereu va intoarceti la Basescu, pai PSD a spus ca recalculeaza pensiile pentru gr1 si 2 dar oamenii primeau decizie pe minus, ce sa insemne asta daca nu bataie de joc? Acuma cand au cateva mii de procese deschise isi corecteaza greseala, tu spui ca ''astialalti au mai facut una alta'', de i-ar da PSD-ul bicie pe spinare, pensionarul roman ii ramane credincios. Asta poarte un nume, sindromul Stokholm, femeile alea de-s batute ani la rand ajung sa spuna ca au gresit ele ceva, de aia le bate barbatul, asa si pensionarul roman. | |
|
|
|
02-08-2018 |
| D-le PETRICA ARTENIE dumneavoastra va confruntati pentru prima data cu astfel de probleme pentru ca a-ti fost trecuti de la inceput respectiv de la aparitia LEGII 19 /2000 in lege .La trecerea de la LEGEA 3/77 la legea 19/2000 noi am fost omisi.Am parcurs etapele din art.20 din LEGEA 19/2000.Am respectat prevederile din HG 1025/2003 .Pentru noi calculele se faceau cu 30 .......stagiu.A aparut LEGEA 226/2006 si nu doreau sa o aplice pentru barbati.Am trecut apoi prin ANEXA 3 in functie de data nasterii respectiv ANEXA5 etc....Asa ca am avut de tras .Erau anexele 4 si 5 si nu doreau sa le aplice decit la femei. Cum este posibi dupa contributie ca un maistru sau un mucitor de categoria 3 si 4 sa aiba pensie mai mica decit un muncitor de categoria 1 si 2 .Contributiile au fost invers.Daca mergeai la CASA DE PENSII JUDETEANA nici nu te tineau de vorba.Corespondenta cu autoritatile era trimisa prin POSTA cu confirmare de primire. | |
|
|
|
02-08-2018 |
| Pe aceasta cale multumesc D-nei LUCRETIA ROSCA si parlamentarilor de GALATI ,care impreuna cu parlamentarii de HUNEDOARA in frunte cu D-l TOMA ILIE au rezolvat problemele pentru GRUPELE I SI II .Cu ajutorul domnealor am fost trecuti si noi in LEGEA 263/2010 unde iara am fost omisi. | |
|
|
|
02-08-2018 |
| DOMNULE PETRICA ARTENIE :va rog din tot sufletul sa verificati cele spuse de mine facind o lectura "CRITICA UNOR DECIZII LA PENSII AUTOR D-L HRIB" | |
|
|
|
03-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| |
|
|
03-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Maistrul e petrica artenie, desigur! | |
|
|
|
03-08-2018 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Vizitatorule, Cele 750 mil. de euro sunt de fapt mil. de lei, si vin sa astupe gaura de la bugetul de pensii, nu se impart la cei ce intra pe 221, pentru recalculare inarmeaza-te cu rabdare si roaga-te sa le mearga softurile. Penibil esti tu ca nu gandesti, cari un bostan pe umeri. | |
|
|
|
03-08-2018 |
 | Marius Vizitator |
| https://www.cnpp.ro/noutati/-/asset_publisher/FbjvUfJwDu7P/content/precizari-referitoare-la-aplicarea-legii-nr-221-27-07-2018-privind-modificarea-si-completarea-legii-nr-263-2010?redirect=https%3A%2F%2Fwww.cnpp.ro%2Fnoutati%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_FbjvUfJwDu7P%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D3 | |
|
|
|
03-08-2018 |
 | Marius Vizitator |
| NU STIU DE CE NU IMI REDA LINK-UL CA LUMEA...Intrati pe site-ul CNPP, la rubrica noutati... | |
|
|
|
04-08-2018 |
| EU AM DESCHIS ACEL SITE SI CRED CA SE FACE DREPTATE PINA LA CAPAT.AM REPETETAT SI MAI REPET O DATA ,SUMA PUNCTELOR REPREZINTA CONTRITIBUTIVITATEA , SI NU PUCTAJUL MEDIU ANUAL.CINE NU ESTE DE ACORD CU MINE ROG SA CITEASCA LEGEA 3/1977, LEGEA 19/2000,LEGEA 263/2010.ROG CITITI SI NORMELE DE APLICARE.ROG CITITI SI ORDINUL 50. | |
|
|
|
05-08-2018 |
 | Maria Vizitator |
| Domnule Carp, ma scuzati dar cine are 24 ani grupa 1 si 13 grupa 2 iesit in 2005 la pensie? multumesc | |
|
|
|
05-08-2018 |
 | Pop ion Vizitator |
| Ar putea cineva sa ma lamureasca si pe mine? Sunt miner, am iesit la pensie in august 2009, cu gr.1 (20 ani). Voi beneficia de majorarea punctajului cu 50 % ? Unii spun ca se aplica numai PANA in anul 2008, ceilalti cica ar fi beneficiat deja de majorare!? Va multumesc anticipat! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |