|
25-08-2018 |
 | Petrica Artene Vizitator |
| Ok. Deja le-am pus la adresa indicata,t_dumitru@ymail.com | |
|
|
|
26-08-2018 |
 | Aristica Vizitator |
| Domnule Petrică am și eu rugămintea dacă vreți să mi trimiteți și mie motivarea, căci pe 21 /08/2018 am acționat și eu în judecată casa de pensii gorj.Adresa este aristicadraghiceoiu@gmail.com.Va mulțumesc | |
|
|
|
26-08-2018 |
| Domnule Aristica, v-am trimis motivarile. | |
|
|
|
26-08-2018 |
 | Aristica Vizitator |
| Vă mulțumesc domnule Petrică, le-am primit. | |
|
|
|
26-08-2018 |
| V-am mai pus ceva domnule Aristica. | |
|
|
|
27-08-2018 |
 | Aurel Vizitator |
| Buna ziua .Domnul Petrica , va rog ,imi trimiteti si mie motivarea la : aurel_s54@yahoo.com . Cu multumiri anticipate . O zi buna . | |
|
|
|
27-08-2018 |
| V-am trimis domnule Aurel. | |
|
|
|
28-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Hai sa vorbim discutii! Nu va lua nimeni nimic in final, degeaba va tot sfatuiti cu actiunile astea in justitie! Eventual veti lua dupa legea 221 dar din urma...mai vorbim in perioada urmatoare, fara suparare! | |
|
|
|
28-08-2018 |
| Vizitator, sunt deja 5 oameni care au castigat definitiv procesul pe legea 192, la Curtea de Apel Alba, de la 1 sept reincep procesele, daca nu ai ceva inteligent de spus mergi la bere, sau pune labele pe piept, papagali din astia care sugereaza ca totul e in zadar, am vazut destui. | |
|
|
|
28-08-2018 |
 | Vizitator Vizitator |
| Don Petrica! Una e sa castigi in prima (sau chiar a doua) instanta si alta e sa iei banii! Nu va mai imbatati cu apa rece, ( puteti eventual cu bere, va dau si partea mea, ca eu dupa peste 20 de ani de bai m-alesei cu silicoza, diabet si cu ficatul in pioneze!) caci casele de pensii sunt obligate sa mearga pana in panzele albe cu procesele, mai ales in perspectiva legii 221si sa nu lase plati retroactive! Cativa judecatori, din spirit de fronda, adica antipsd, or fi dat castig de cauza, dar daca vin alti guvernanti, aia chiar abia asteapta sa plateasca, nu?! Sa fim seriosi! | |
|
|
|
28-08-2018 |
| Vizitator, vorbesti prostii, daca toata lumea ar gandi asa nu s-ar mai face nimic in tara asta, asa ne vor guvernantii, sa fim oi supuse. Casele de pensii pot merge ca si noi pana la curtea de apel, acolo castigi sau pierzi, deocamdata se castiga. Cel putin in Hunedoara -Alba, singura magarie pe care guvernantii o pot face, si ma astept sa o faca, e sa zica ca dau banii in transe cum a fost la profesori. In rest mai devreme sau mai tarziu, daca ai hotararea definitiva intri in drepturi, cu atitudini ca a ta nu vom rezolva nimic. | |
|
|
|
28-08-2018 |
 | IOANCOLTOFEANU Vizitator |
| Dragi pensionari trebuie sa fim optimisti .Daca toti dezertam, este normal ca nu rezolvam nimic.Facem tot ce este omeneste posibil . | |
|
|
|
28-08-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| Domnule Petrica Artene ,cu stima, indraznesc sa va rog sa-mi trimite-ti si mie motivarea la adresa: ipa50geo@yahoo.com sau gheorghe.ipate@gmail.com Va multumesc anticipat si va doresc o seara placuta. | |
|
|
|
28-08-2018 |
| V-am trimis domnule Ipate 3 motivari, daca doriti va trimit si motivarea mea de la prima instanta, spuneti doar. Le-am pus pe gheorghe.ipate@gmail.com Cele bune | |
|
|
|
28-08-2018 |
 | Ipate Gh. Vizitator |
| |
|
|
28-08-2018 |
 | Maria Serban Vizitator |
| Domnule Petrica Artene , va rog frumos ,sa-mi trimiteti si mie motivarea ,daca nu va suparati !Adresa este :maria.serban20@gmail.com Va multumesc anticipat ! | |
|
|
|
29-08-2018 |
 | Maria.serban20@gmail.com Vizitator |
| Vi le-am trimis doamna Serban. | |
|
|
|
29-08-2018 |
 | CHEREJI NICOLAE Vizitator |
| Domnule Petrica Artene, va rog sa-mi trimiteti si mie Solutia pe adresa de email: cherejinicu_cons@yahoo.com. Va multumesc! | |
|
|
|
29-08-2018 |
| Vi le-am trimis domnule Chereji. | |
|
|
|
29-08-2018 |
 | Carp Vizitator |
| Trimiteți si mie ceea ce credeti ca m-ar putea interesa, pe adresa mircea.krp@gmail.com Multumesc. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |