|
11-06-2014 |
 | Mihai Vizitator |
| As vrea sa stiu daca acest contract care l-ai incheiat este persoana fizica sau persoana juridica?ce acte ti-au mai trebuit de a durat asa mult. | |
|
|
|
11-06-2014 |
 | Mihai Vizitator |
| Doru a scris pe 05-06-2014: eu am terminat cu ei, am reusit sa iau masina, a durat mult pana am rezolvat cu actele, aproape o luna si jumatate, dar am mai strans ceva banii, si eu am avut problema asta cu rca-ul, dar stiam de ea , Doame fereastra sa uti sa iti platesti roviniete si sa iti iei amenda...sincer nu am avut probleme in 5 ani chiar nu am avut. Ideea este sa citesti contractul sa intelegi ce semnezi, si sa respecti ce semnezi.Multa bafta As vrea sa stiu daca acest contract care l-ai incheiat este persoana fizica sau persoana juridica?ce acte ti-au mai trebuit de a durat asa mult. | |
|
|
|
18-06-2014 |
 | Florin Vizitator |
| buna ziua, am facut si eu o prostie am venit din afara am deschis o firma si miam luat o masina eram foarte incantat nu stiam cum sunt treburile in tara era firma nou infiintata si mia aprobat un leasing-ul,fiind incantat am facut toate actele le-am semnat fara sa le citesc si abia acum dupa 2 ani am citit si eu contractul si am vazut ca e un leasing operational adica masina e in chirie. ce vroiam sa intreb este: dupa ce termin de plata ratele trebuie sa le predau masina lor? mi-a mai zis cineva ca o evalueaza si o pot cumpara dar sa o mai platesc odata ce este de facut acum se mai poate face ceva sau am luat tzeapa? multumesc! | |
|
|
|
22-07-2014 |
 | Bogdan Vizitator |
| Asa sunt toate contractele de leasing facute, nu sunt ei mai rai decat Porsche Leasing, BCR Leasing si ceilalti...Daca le predai masina, restul ratelor de leasing, conform contractului, sunt daune interese, deci predai si masina, platesti si ratele restante pana la capat :). Inafara de asta, contractul de leasing este titlu executoriu, nu este nevoie sa fi girat cu ceva ca sa te poata executa. Somatia cu termen de plata "o zi" este perfect legala, iar cheltuielile de executare (onorariul executorului) sunt suportate tot de debitor...altfel spus... si f.tut si cu banii luati. Inainte de a incheia un astfel de contract, trebuie sa chibzuiesti foarte bine ce riscuri iti asumi si mai ales trebuie sa te gandesti daca ai forta financiara sa-l duci la capat cu bine... | |
|
|
|
11-08-2014 |
 | Radu Cristian nicoleta lu` Antoniu Vizitator |
| Contractul MyCar este intesat de clauze abuzuve si, mute din ele ascund proceduri pe care nici nu le banuiesti. Una, destul de importanta maxima, este cea cu preluarea (daca auto este scond hand) bunului pe proces verbal AUTO TREBUIE LUAT IN PRIMIRE IAR PROCESUL VERBAL SA CONTINA VERIFICAREA AMANUNTITA A MASINII RESPECTIV SI CEA MAI NEINSEMNATA ZGARIETURA. De ce ? Pentru ca in ultimul an(cel putin) va vor chema in fiecare luna la verificarea integritatii masinii(pentru ca este contractual inca a lor) si, daca aceasta este zgariata va va obliga sa re,ediati, iar daca nu o faceti este motiv de reziliere unilaterala a contractului si va vor lua bunul fara somatie, de la notificarea voastra. ATENTIE si la service-urile la care va trimit, sunt mama in mana cu ei - au intelegere ca masina sa iasa de la verificare cu cele mai mari si cele mai mici defecte, cere, trebuiesc remediate(cu banii vostrii) iar practica lor este ca defectele sa fie cat mai scumpe posibil(si nu stiu daca defectele "constatate" de 10.000 ron le veti remedia la tmp, pentru ca va dau si termen de remediere). Iar service-urile sunt de regula niste firmulite de panarame care au fost convinsi cu banii castigati usor. Cu ANPC-ul au cam stricat-o adica nu mai au legaturi stranse acolo, dupa schimbarea sefului(secretarului de stat) pentru ca inspectorii care nu-si fac treaba(neglijenta in serviciu) vor fi dati afara imdiat ce se face reclamatie impotriva lor. Ar mai fi de scris, si va pot da destule amanunte privind cum trebuie sa ataci MyCar...... | |
|
|
|
11-08-2014 |
 | Radu Cristian nicoleta lu` Antoniu Vizitator |
| ......dupa ce ai platit ultima rata ii notifici sa-ti trimita factura proforma(daca ei sunt cei cu care ai incheiat antecontractul de vanzare-cumparare) iar de acolo ei trebuie sa te cheme pentru semnarea documentelor de inchidere a contractului, predare primire a masinii.........etc. Daca esti nesigur de ce vor face ei , ia cu tine un avocat si acela te va indruma ca ei sa nu incerece sa te pacaleasca cu orice altceva. | |
|
|
|
16-09-2014 |
 | Mariana Vizitator |
| Buna ziua. Am contract cu ei de 1 an si am o intrebare,,, cand am semnat contractul am vazut ca scrie rata reziduala , am insistat pe aceasta tema deoarece am specificat ca nu vreau ca la sfarsitul contractului sa mai platesc cine stie ce suma.ei au spus ca nu si ca din rata rata reziduala se va scade avansul si va ramane o suma egala cu rata ...as vrea sa stiu si alte pareri legate de rata reziduala. Multumesc | |
|
|
|
23-09-2014 |
 | Stefan Elena Proasta Satului Vizitator |
| Doamna Stefan Elena. Ce treaba are subiectul referitor la My Car Leasing IFN cu Traian Basescu ? Daca vreti sa-l injurati pe Basescu mergeti la Antena 3, nu aici. Imi pare rau ca se permite accesul tuturor prostilor spalati pe creier de Gadea, badea si alti ratati televizati sa formuleze opinii politice peste tot. Ma refeream la dumneavoastra Doamna Stefan Elena Proasta Satului. | |
|
|
|
23-09-2014 |
 | Stefan Elena Proasta Satului Vizitator |
| Cretina proasta. Ce treaba are Basescu cu My Car Leasing ? Esti o idioata patentata. Mars la voi in cocicna la Antena 3, retardato. Imputito. Muisto. Panarama ce esti. Javra ordinara. | |
|
|
|
30-10-2014 |
 | Cristina Vizitator |
| Nu exista intelegere pentru clientul acestei firme. Am achizitionat un 207 CC in 2010,in 2013 am vrut sa lichidez contractul de leasing si am cerut sa mi se intocmeasca factura finala. Din calcul lor reiesea sa returnez 8000euro desi eu mai aveam de achitat mai putin de 4000 euro. Anul acesta am gasit cumparator pentru masina,nu au acceptat cedare de contract. Daca am intarziat cu plata penultimei facturi din contract au venit cu amenintarea ca reziliaza contractul fara drept de apel...cu alte cuvinte,dupa ce le-am platit peste 17000 euro,pentru un rest de 400 euro sunt capabili sa-mi ridice masina. Jaf,jaf nerusinat. Astia pot revinde masina cu usurinta... Are 39000km la bord,fara incidente,arata impecabil...curata afacere pentru hotii de la MYcar. Asa ca...lasati-o jos ca macane. Sunt talhari ! | |
|
|
|
30-10-2014 |
 | Lidaroftrans Vizitator |
| Cer un sfat!? In anul 2010 sotul meu a preluat leasingul de la un domn din Bacau ,masina era pe atunci in garantie ,domnul o folosea pentru a cara lumanari ce sa mai masina era ca si noua, problema este ca Domnul avea contract operational adica de inchiriere sau dumnealui a avut leasing financiar si i la predat cei de la my car cu leasing operational asta nu am de unde sa stiu nu eram casatorita pe atunci...cert este ca sotul meu i-a dat domnului 7000 de euro si 2000 celor de la MY car ,urmand sa plateasca lunar timp de 5 ani 850 lei chirie plus casco si rca , am sunat la ei si i-am intrebat cat mai e de plata la masina pentru a intra in posesia ei si spunadu-le tot odata ca in contract este stipulat ca in data de 16.06.2016 masina urmeaza a fi predata celor de la my car dar ei sustin ca nu masina dupa plata in totalitate adica vreo 4000 de eurasi masina este a mea dar repet in tot contractul ala de 7-8 pagini nu scrie nicaieri asta ,doar verbal ma asigura ca va fi a mea,am cerut pareri de la banca si mi au spus ca dupa terminarea contractului in baza unei ecuatii cei de la my car vor stabili o noua valoare a masinii si daca vreau sa o cumpar e a mea adica in functie de vechime km si mai stiu eu ce,cert este ca eu am cerut prelungirea contractului pe inca 5 ani sa platesc 450 de lei pe luna si ei in loc sa imi trimita un act aditional la contract imi trimit proces verbal de predare primire plus reziliere a contractului cica pentru a face noul act aditional si eu prin asta inteleg ca practic renunt de buna voie la masina si le am spus ca nu mi se pare normal si eu au spus ca astea sunt formalitatile ,ce ma sfatuiti sa fac? credeti ca se poate face act aditional? vreau sa mai micsorez ratele pentru ca daca intarzii 2 sapt 3 imi vin penalitati de aproape 2 mil ,e enorm! Ast raspunsuri ! Multumesc! | |
|
|
|
24-11-2014 |
 | VALY VLAD Vizitator |
| Azi am incheiat contractul cu cei de la MYCAR la termen si am primit ultimile acte . Vreau sa va zic ca totul a mers ca pe roate foarte usor si rapid au fost foarte operativi si mi-au trimis toate actele dupa plata valorii reziduale care a fost de 100 eur . nu am platit nici un leu in plus fata de ceea ce era pe contract acum 5 ani. Concluzia este ca daca va respectati contractul si platiti ratele la timp nu aveti probleme eu unul nu am ce sa le reprosez din punctul asta de vedere . ce e drept si eu am fost corect si am platit ratele timp de 5 ani fara nici o zi de intarziere. M-am speriat cand am citi atatea despre ei pe net si imi faceam tot felul de idei dar chai au fost foarte corecti. MI-au trimi actele toate si la timp si m-au sunat de fiecare data cand ameam cate o nelamurire . Nu stiu altii ce probleme au avut cu ei dar eu am foat foarte multumit de reletia cu ei | |
|
|
|
26-11-2014 |
 | Iulian Vizitator |
| Doru, si eu am problema asta. Mi-au trimis niste documente, printre care si o cerere de reziliere antecontract, adica actul prin care se obliga ei sa dea masinile in proprietate dupa plata rezidualei. I-am sunat si mi-au zis ca pentru a-mi elibera factura au nevoie de semnarea documentelor ...adica tot ce ma cam tem eu sa semnez pentru a nu pierde masina. Spune-mi, daca ai noi informatii ei hai sa mentinem legatura ca sa nu fim vulnerabili. Cu respect, Iulian | |
|
|
|
26-11-2014 |
 | Iulian Vizitator |
| Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. Acum mi se finalizeaza contractul cu mycar, ultima rata fiind platita. Problema e ca ma obliga sa se semnez un act prin care cer rezilierea antecontractului, adica singurul document in care se obliga mycar sa imi vanda masina la finalul contractului cu o reziduala de 113 euro la cursul bnr. Imi puteti spune cum ati facut dumneavoastra? ...n-as vrea sa fiu vulnerabil si sper sa imi oferiti detalii care sa ma ajute pentru a nu ramane fara masina. Va multumesc ! Iulian | |
|
|
|
26-11-2014 |
 | Valy Vizitator |
| Da asa este tre sa semnezi actele alea. Eu le-am semnat si in cateva zile m-au sunat sa merg sa imi dea jos gps-ul. Nu tre sa te stresezi masina e la tine . Apoi au trimis proforma cu cei 100 eur adica o diferenta intre pretul de factura al masinii 2000 eur si o factura de stirno de 1900 eur . Am pltit si in catec Va zile am primit actele cu tot cu certificat imatriculare cu stampila ,,vandut catre". Certificatul l-am trimis inainte sa imi vina restul de acte pentru ca aveam nevoie sa merg cu masina. Deci Trimiti actele alea semnate Apoi ti se svoate GPS Apoi primesti proforma Trimiti certificatul de inmatriculare la stampilat Platesti proforma Primisti toate actele In final daca esti firma trimiti niste acte semnate si primesti bo garantie daca ai avut. La mine astia au fost pasiii a durat cam 2saptamnani Singurul lucru nasol este ca daca masina a fost imatriculata in 2009 tre sa platesti timbrul de mediu. La mine este 500 eur. In 2009 nu sa platit a fost o exceptie la lege . Dar asta nu e vina nimanui Sper ca te-am ajutat | |
|
|
|
22-01-2015 |
 | Toni Vizitator |
| buna seara, am apelat la auto monde. e cam coplicat ca scrie ba eurial invet, ba auto monde ba ly lease. nu stiu care dintre ei este. am discutat cu ei. mi-au cerut sa le aduc actele necesare vor face cererea catre firma de leasing si daca sunt deacord cu conditiile imi vor da masina. vorbesc de o masina din 2012 1900 euro avans si rata 173 euro pe luna.tipul cu care am discutat nu prea era in tema. l-am intrebat de casco cat costa si de valoare reziduala.... nu stia exact. i-am zis de taxa de mediu si mi-a zis ca peste 5 ani nu se stie ce va fi. as dori sa stiu si eu cam care e procedura, nu am luat niciodata leasing auto. habar nu am... sau sa apelez la tiriac leasing? | |
|
|
|
22-01-2015 |
 | Revin cu specificatii Vizitator |
| Toni a scris pe 22-01-2015: buna seara, am apelat la auto monde. e cam coplicat ca scrie ba eurial invet, ba auto monde ba ly lease. nu stiu care dintre ei este. am discutat cu ei. mi-au cerut sa le aduc actele necesare vor face cererea catre firma de leasing si daca sunt deacord cu conditiile imi vor da masina. vorbesc de o masina din 2012 1900 euro avans si rata 173 euro pe luna.tipul cu care am discutat nu prea era in tema. l-am intrebat de casco cat costa si de valoare reziduala.... nu stia exact. i-am zis de taxa de mediu si mi-a zis ca peste 5 ani nu se stie ce va fi. as dori sa stiu si eu cam care e procedura, nu am luat niciodata leasing auto. habar nu am... sau sa apelez la tiriac leasing? Florin Tiparu <florin.tiparu@eurialpantelimon.ro> Ataşamente20 ian. (Acum 2 zile) către mine Buna ziua, In urma discutie telefonice v-am atasat actele necesare pentru MyLease. Site-ul nostru cu autoturisme rulate este : http://www.autoturismerulate.com/ Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie Cu respect Description: cid:286570607@19122014-057F Florin TIPARU Consilier Vanzari Eurial Invest S.R.L. Blvd. Biruintei nr. 1B, Pantelimon, Jud. Ilfov, ROMANIA Tel: +40 21 408 68 42 Fax: +40 21 408 68 43 Mobile: +40 746 037 125 http://www.eurial.ro | |
|
|
|
26-01-2015 |
 | Marian Vizitator |
| Lidaroftrans a scris pe 30-10-2014: Cer un sfat!? In anul 2010 sotul meu a preluat leasingul de la un domn din Bacau ,masina era pe atunci in garantie ,domnul o folosea pentru a cara lumanari ce sa mai masina era ca si noua, problema este ca Domnul avea contract operational adica de inchiriere sau dumnealui a avut leasing financiar si i la predat cei de la my car cu leasing operational asta nu am de unde sa stiu nu eram casatorita pe atunci...cert este ca sotul meu i-a dat domnului 7000 de euro si 2000 celor de la MY car ,urmand sa plateasca lunar timp de 5 ani 850 lei chirie plus casco si rca , am sunat la ei si i-am intrebat cat mai e de plata la masina pentru a intra un avocat in posesia ei si spunadu-le tot odata ca in contract este stipulat ca in data de 16.06.2016 masina urmeaza a fi predata celor de la my car dar ei sustin ca nu masina dupa plata in totalitate adica vreo 4000 de eurasi masina este a mea dar repet in tot contractul ala de 7-8 pagini nu scrie nicaieri asta ,doar verbal ma asigura ca va fi a mea,am cerut pareri de la banca si mi au spus ca dupa terminarea contractului in baza unei ecuatii cei de la my car vor stabili o noua valoare a masinii si daca vreau sa o cumpar e a mea adica in functie de vechime km si mai stiu eu ce,cert este ca eu am cerut prelungirea contractului pe inca 5 ani sa platesc 450 de lei pe luna si ei in loc sa imi trimita un act aditional la contract imi trimit proces verbal de predare primire plus reziliere a contractului cica pentru a face noul act aditional si eu prin asta inteleg ca practic renunt de buna voie la masina si le am spus ca nu mi se pare normal si eu au spus ca astea sunt formalitatile ,ce ma sfatuiti sa fac? credeti ca se poate face act aditional? vreau sa mai micsorez ratele pentru ca daca intarzii 2 sapt 3 imi vin penalitati de aproape 2 mil ,e enorm! Ast raspunsuri ! Multumesc! Nu se prea pot micosra ratele, un prieten de al meu are aceasta problema si raspunsul a fost unul negativ. Cred ca cel mai bine e sa mergi personal la sediul lor si sa le explici problema. | |
|
|
|
10-02-2015 |
 | Liviu Vizitator |
| Nu exista firma mai parsiva decat asta. Camatarii sunt baieti ok pe langa astia! Am cumparat masina cu 22500 euro. M-au finantat cu 16500 euro restul fiind avansul meu. Dupa 31 de rate a cate 460 euro am vrut sa cumpar masina si sa inchid contractul anticipat. Surpriza!!!! Pretul de achizitie propus de ei si nenegociabil este de aproximatv 16000 euro. Au si o formula de calcul ingenioasa care e facuta in asa fel incat nu ai nici o sansa sa inchizi leasing ul mai devreme de termen fara sa platesti mai mult decat face masina si mult mai mult decat ai mai avea de platit rate. Daca vrei sa platesti toate ratele in avans(in rata este inclusa si asigurarea si taxa de gps) tot nu iti vor semna actele pentru ca ei vor mai mult de atat. Concluzia...Am invatat ca trebuie sa citesti ce semnezi. Uneori te costa scump insa asta e realitatea, uneori suntem tampiti ca nu ne dam seama ca traim intr-o lume de jepcari ordinari. Te iubesc Romania!!! | |
|
|
|
18-04-2015 |
 | Hladiilica@yahoo.com Vizitator |
| poi..ce sa zic?..ma gandesc ca toti care a.ti luat masini de la mycar a.ti incercat si in alte parti..implicit la alte firme le liesing si nu a.ti gasit intelegere si oportunitate de a lua o masina buna..sau scumpa..my car v.a inteles..v.a ajutat..indiferent de posibilitatile financiare..si eu am o masina de la aceasta firma..am fost inteles intotdeauna..nu o data am avut si eu probleme cu ratele..dar am fost inteles..si nu cred ca sunt mai special ca voi..ca nimeni ..e vb doar de comunicare..si de corectitudine..am semnat un contract..gros..pe care l.am citit..trebuie respectat ca orice contract..si ei iau masuri la devieri de la acest contract exact ca si alte firme..multumesc..! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |