|
05-06-2015 |
 | Bogdan Gherla Vizitator |
| Prin ce au justificat acele daune interese? Chiar nu inteleg. Daca este Dauna totala valorea masini o primesc de la asigurator. Nu vad justificat din moment dat nu aveti nici o vina in inchiderea contractului. Chiar va rog sa transmiteti justificarea primita de la iei. | |
|
|
|
05-06-2015 |
 | Bogdan Gherla Vizitator |
| Scuze. La prima pagina este un domn care a scris despre dauna totala acolo am vrut sa scriu. Am si eu un contract cu iei si am avut un accident. Sunt curios de finalizarea contractului in cazul daunei totale. Va ascult orice experienta legata de acest aspect | |
|
|
|
22-06-2015 |
 | Eduard Collec Vizitator |
| si cum ai rezolvat pana la urma, ai ajuns la judecata cu ei? | |
|
|
|
22-06-2015 |
 | Eduard Collec Vizitator |
| Bad Jok a scris pe 27-02-2014: cu astia nu ai nici o sansa daca nu ai un avocat bun si sa te duci in instanta si eu sunt intro situatie daca pot spune asemanatoare deoarece am avut dauna totala si in loc sami restituie ceva din suma asigurata de la asigurata >>asa crezand eu<< am mai avut de dat daune interese aproape 200 mil bani vechi asa ca mergeti in instanta daca considerati ca aveti dreptate alex tm Cum ai rezolvat pana la urma, ai ajuns in instanta? | |
|
|
|
17-08-2015 |
 | Adrian Eftimie Vizitator |
| Buna seara ! Din pacate am aceiasi problema, ma puteti suna va rog la 0724212473 ? Vreau sa va intreb ceva legat de acest contract. Multumesc frumos. | |
|
|
|
17-08-2015 |
 | Adrian Eftimie Vizitator |
| Liviu a scris pe 10-02-2015: Nu exista firma mai parsiva decat asta. Camatarii sunt baieti ok pe langa astia! Am cumparat masina cu 22500 euro. M-au finantat cu 16500 euro restul fiind avansul meu. Dupa 31 de rate a cate 460 euro am vrut sa cumpar masina si sa inchid contractul anticipat. Surpriza!!!! Pretul de achizitie propus de ei si nenegociabil este de aproximatv 16000 euro. Au si o formula de calcul ingenioasa care e facuta in asa fel incat nu ai nici o sansa sa inchizi leasing ul mai devreme de termen fara sa platesti mai mult decat face masina si mult mai mult decat ai mai avea de platit rate. Daca vrei sa platesti toate ratele in avans(in rata este inclusa si asigurarea si taxa de gps) tot nu iti vor semna actele pentru ca ei vor mai mult de atat. Concluzia...Am invatat ca trebuie sa citesti ce semnezi. Uneori te costa scump insa asta e realitatea, uneori suntem tampiti ca nu ne dam seama ca traim intr-o lume de jepcari ordinari. Te iubesc Romania!!! Buna seara ! Din pacate am aceiasi problema, ma puteti suna va rog la 0724212473 ? Vreau sa va intreb ceva legat de acest contract. Multumesc frumos. | |
|
|
|
16-09-2015 |
 | Vizitator Vizitator |
| Mai oameni buni citiți cu atenție fără sa va ia valul si sa semnați aiurea, cu asemenea hoți fiți precauți si dacă in instanța pierdeți mergeți cu benzina si chibrituri. Dar pana una alta citiți tot cu atenție sau cereți o copie a ceea ce urmează sa semnați si fugiți cu ea la un avocat... | |
|
|
|
16-09-2015 |
| In astfel de cazuri contractul este esential si in baza acestuia castiga procesele. Se mizeaza pe faptul ca oamenii nu sunt atenti si probabil ca li se spune ca nu conteaza contractul daca il citesc si intreaba... Ei sunt si unsi cu toate alifiile deoarece este specialitatea lor. Pentru ca avocatul sa poata ajuta efectiv trebuie ca si omul care merge sa consulte avocatul sa se priceapa la masini deoarece sunt si aspecte tehnice care trebuie descifrate in afara de cele juridice. Contractul este tot ce conteaza in astfel de cazuri...si nu orice alta discutie... | |
|
|
|
05-11-2015 |
 | Ene George Vizitator |
| Buna ziua , Sunt client my car ,am un hyundai i30 din 2008 luat pe 5 ani, am avut un accident un pic mai serios care la prima vedere cei de constatre au presupus ca este dauna totala , masina pe casco este evaluata 4000 de euro fiind al 2lea an de casco , constatrea va avea loc pe data de 10.11.2015 , as vrea sa fiu cine o sa aibe castig la dauna totala ? Si daca eu am castig ei ma vor da in judecata pentru daune interese ? Accidentul nu a fost produs din vina mea ...sunt foarte ingrijorat fiind pagubitul si tema de a ramane fara masina si alti banii datori daca ei vor cere, si apropo masina este la reprentanta hyundai pentru constatare dar cei de la my car nu tolereaza sa repare intr.un alt service decat cel agreat de ei ... dupa ce am (achizitionat masina)am luat masina si la 2 zile mi.a fost trimis devizul in care inainte sa o preiau in contract ea a fost reparata fiind dauna toatala...lam nevoie de un sfat .si repede daca se poate .va multumesc . Ene george 076731698 Ene.2456@gmail.com | |
|
|
|
07-12-2015 |
 | Laurentiu Vizitator |
| Salut , Mananci bors . Mie mi-au refacturat exact cat scrie pe polita de RCA . Nici macar un leu in plus . pe bune dupa ce am facut contractul , m-a luat tensiunea de toate cate am citit ca vai ce jefuitori sunt . Am contract de 2 ani cu ei , si imi platest toate ratele la timp . Am avut intrebari , am sunat , am fost la ei , mi-au vorbit frumos , m-au lamurit oamenii , nu am ce sa le reprosez deocamdata . Pace ! | |
|
|
|
12-12-2015 |
 | Ene George Vizitator |
| Laurentiu a scris pe 06-12-2015: Salut , Mananci bors . Mie mi-au refacturat exact cat scrie pe polita de RCA . Nici macar un leu in plus . pe bune dupa ce am facut contractul , m-a luat tensiunea de toate cate am citit ca vai ce jefuitori sunt . Am contract de 2 ani cu ei , si imi platest toate ratele la timp . Am avut intrebari , am sunat , am fost la ei , mi-au vorbit frumos , m-au lamurit oamenii , nu am ce sa le reprosez deocamdata . Pace ! Salut , pai si nu ai platit nimic in plus? Adica a fost ok toata finalizarea acum dauna mea este in calculatie nici pana acum nu mi.au dat nici un raspuns .cei de la casco de la groupama au un protocol si nu.mi poate oferii mai multe informatii decat ca dosarul este in calculatie si atat.astept raspuns din partea dumneavoastra daca doriti sa.mi oferiti aceste informatii va multumesc . Ene george 0767316198 Ene.2456@gmail.com | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Daniel Vizitator |
| My car leasing, te trimite ca vrei sau nu vrei la un service din Dobroiesti care nu are nici o legatura cu reparatia unei masini, vopsit bara direct pe masina, sunt sub orice critita, o adunatura de retardati in frunte cu seful de service Adrian prostu satului. Feritiva de acest service din Dobroiesti si binenteles si de my car leasing, faceti leasing pe marte dar nu la ei. sunt o adunatura de hotiiiiii. Atentie mare la contract, una primesti ca draft si alta semnezi. primul leasing si ultimul, dezamagire totala cu firma asta my car leasing si cu service-ul lor de nimik. degeaba platesti casco ca ei iau dosarul pe regie proprie si te trimit la servisul care distruge masini, am luat masina gazata, lac scurs, plina de gunoaie in vopsea. nu au nici o treaba cu un service. FERITIVA DE MY CAR LEASING. Am platit masina integral si am scapat de hoti. | |
|
|
|
04-04-2016 |
 | Daniel Vizitator |
| Tu ai avut un eveniment la my car? Sau doar spui ca ti ai platit facturile la timp? Si eu le am platit la timp 2 ani si am avut un eveniment pe casco bara si usa, sa ti zic cum am facut 5 cereri sa ma duc la alt service sau inclusiv la reprezentanta si nu au raspuns la nici una, in schimb imi trimitea mail ca ma astepta boschetarul de la service. ei au protocol cu firma de casco si iau dosarele pe regie proprie si reparatia o sa fie de >:><L/ , o sa vezi in ultimul an cand o sa te cheme la inspectie si o sa o refaci pe bani tai. eu am cerut sa o platesc integral si am platito si am scapat de hoti de la mycar leasing. | |
|
|
|
20-04-2016 |
 | Bogdan Stan Vizitator |
| Daniel a scris pe 04-04-2016: Tu ai avut un eveniment la my car? Sau doar spui ca ti ai platit facturile la timp? Si eu le am platit la timp 2 ani si am avut un eveniment pe casco bara si usa, sa ti zic cum am facut 5 cereri sa ma duc la alt service sau inclusiv la reprezentanta si nu au raspuns la nici una, in schimb imi trimitea mail ca ma astepta boschetarul de la service. ei au protocol cu firma de casco si iau dosarele pe regie proprie si reparatia o sa fie de >:><L/ , o sa vezi in ultimul an cand o sa te cheme la inspectie si o sa o refaci pe bani tai. eu am cerut sa o platesc integral si am platito si am scapat de hoti de la mycar leasing. Daniel, poate ca nu ar fi rau sa fii ceva mai... exact. Lasa povestile cu hotii de la My CAR, solicitarea de reparat in reprezentanta si service-ul din Dobroesti si spune adevarul: ca de fapt solicitai interventia intr-un service de la care primeai o... mica atentie daca faceau lucrarea iar atunci cand ai preluat masina reparata nu ai reprosat nimic cu privire la calitatea lucrarii - pentru ca nu prea aveai ce. O fi regretabil ca ai ramas fara bakshis, dar de aici pana la a insulta oameni pe forumuri mancand altfel de rahat decat cel turcesc e cam mult. Si daca tot te apuca des scrisul, mai lucreaza la gramatica. Zic unii ca face bine le ten - ii deschide culoarea. | |
|
|
|
30-04-2016 |
 | Mișună Cornel Vizitator |
| Oameni buni în spatele acestei firme căpușă se aude ca ar fi Tariceanu .... de ăsta câștiga procesele la greu deși sunt niște nenorociți. ... Eu am luat un C Klass care era 36000 € și m-au tocat . Ma ajuns masina 60000 € în condițiile în care am achiziționat-o după doi ani ... aveam casco de 3000 pe an !! Rca de 2000 lei pe an ...Toate la dublu decât ce e pe piața .... Așa ca dacă auziți de ei Evitați acești penali | |
|
|
|
05-05-2017 |
 | Mara Vizitator |
| IULIAN, daca printr-o minune vezi acest mesaj, zi-mi cum s-a finalizat povestea??? ce acte ai semnat pentru a fi a ta masina.. valoare reziduala..etc | |
|
|
|
09-05-2017 |
 | Antoniu N. Vizitator |
| NICIODATA LEASING OPERATIONAL . Contractul este 100% dezavantajos clientilor. Colaborarea firmei de leasing cu diferitele serviceuri, indeosebi cu cel din Dobroiesti, nu se face corect fata de clienti. Service-ul , daca nu esti prezent la inspectia auto (si ei fac tot posibilul sa vezi activitatea), iti provoaca daune intentionat, apoi le indica chiar si pe cele inexistante in constatarea scrisa iar clientul trebuie sa faca reparatia pe costurile sale. | |
|
|
|
09-05-2017 |
 | Radu C.ristian Vizitator |
| Antoniu N. cred ca tu lucrezi la ei ! Daca este asa spune si ca dupa ce este semnat contractul intre Zenithleasing , My Car Leasing Solutions, Automonde etc....... cu clientii, incetati orice comunicare si nu mai discutati cu acestia, si o faceti abia dupa ce va da in judecata sau va reclama la ANPC pentru conduita incorecta, clauze abuzive, inselaciune ........... | |
|
|
|
09-05-2017 |
 | Johny Vizitator |
| Ceva nou? Cine a terminat ok cu ei? Cineva care a plătit acea reziduala și are masina și e totul bine. | |
|
|
|
19-05-2017 |
 | Theo884 Vizitator |
| Fratele meu este la a doua masina luata cu ei...amandoua noi si cu valoare peste 35000...eu am contract cu ei in desfasurare....am platit ratele la timp ba chiar am avut si o intarziere de vreo 20 de zile...i-am anuntat si nu a fost nici o problema...fratele meu are intarzieri in fiecare luna deoarece i se factureaza pe la jumatatea lunii si lui i se fac platile la inceput la de luna...iar nici o problema...am lovit bara fata si am spart si un proiector...am sunat m-au indrumat catre un service din orasul meu si a fost totul foarte ok...acum sunt clientul service-ului cu orice problema intervine in afara de casco...(foarte seriosi )...atata timp cat platesti ratele nu ai nici o problema cu ei...nici nu ii intereseaza de u....credeti ca alte firme de leasing operational sunt mai bune???? Toti vor sa castige de pe urma noastra....ideea e sa iti faci o rata cat iti permite buzunarul...aaaa. am uitat sa va spun ca nu sunt angajat al lor...va doresc o zi usoara si multa sanatate | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |