Forum avocaţi > Drept penal

Munca in folosul comunitatii - Pagina 4

Start  1   2   3  4
 09-06-2022
Vizitator
Am fost si la serviciu de probațiune și îmi spun ca ei nu au nici o treaba cu mine atâta timp cât eu de efectuat 30 de zile de munca . Va mulțumesc mult dar nu știu unde sa ma mai duc .
Răspunde
 10-06-2022

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca dvs. aveti o condamnare penala (nu ne-ati spus ce pedeapsa vi s-a aplicat si cum a fost ea individualizata) si s-a dispus prin sentinta efectuarea muncii in folosul comunitatii, daca nu o efectuati - cand se vor sesiza organele - zilele vor fi transformate in inchisoare. Deci, nu va culcati pe o ureche, si prezentati-va la serviciul de probatiune. Pe perioada pandemiei si starii de alerta, 2020 - 2022, organele nu au fost preocupate de aceste aspecte, legea permitandu-le explicit acest lucru. Deci, sa nu credeti ca au uitat de dvs. Ce solicitari aveti formulati-le doar in scris,ca sa primiti raspuns tot in scris.

Daca dvs. aveti o condamnare civila prin care amenzile neachitate s-au transformat in munca in folosul comunitatii, a intervenit prescriptia executarii muncii si nu mai aveti de ce sa va faceti probleme.
V-am prezentat ambele variante pentru ca mie nu-mi este clar in ce situatie sunteti.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să faceți o adresă scrisă către Serviciul de Probațiune, prin care să vi se comunice cum trebuie să procedați, iar la cerere atașați hotărârea de condamnare. Puteți să mergeți și la instituția unde ați fost obligat să prestați munca în folosul comunității și să cereți prestarea muncii.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-06-2022

Buna ziua , am avut amenda de 100 RON și sa transformat in 6 ore de munca in folosu comunități , momentan sunt in Anglia și nu știu in cât timp pot sa îmi Execut aceste 6 ore.
Răspunde
 13-09-2022
Vizitator
Buna ziua,

Am primit o Comunicare Adresă de la Judecătorie pentru depunerea documentelor in cazul transformării unei amenzi în munca in folosul comunitatii. In aceasta adresa am termen de 25 de zile, dacă amenda se plătește pana la stabilirea termenului de proces se poate cere încetarea acestuia? Se poate trimite dovada plății online?
Răspunde
 13-09-2022

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Andrei Milinescu a scris pe 13-06-2022:
Buna ziua , am avut amenda de 100 RON și sa transformat in 6 ore de munca in folosu comunități , momentan sunt in Anglia și nu știu in cât timp pot sa îmi Execut aceste 6 ore.

Luati legatura cu ofiterul de probatiune si stabiliti datele la care va puteti prezenta pentru efectuarea orelor de munca.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-09-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Vizitator a scris pe 13-09-2022:
Buna ziua,

Am primit o Comunicare Adresă de la Judecătorie pentru depunerea documentelor in cazul transformării unei amenzi în munca in folosul comunitatii. In aceasta adresa am termen de 25 de zile, dacă amenda se plătește pana la stabilirea termenului de proces se poate cere încetarea acestuia? Se poate trimite dovada plății online?

Achitati amenda si depuneti la dosar dovada platii, astfel actiunea va ramane fara obiect.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-09-2022
Vizitator
Buna ziua! Am de prestat munca in folosul comunității și am copil mic, sub 8 ani. Prin dovada existentei lui cum pot amâna pedeapsa ? Sau cum a-și putea sa fac sa nu Execut deloc?
Răspunde
 21-12-2022
Vizitator
Buna Am primit 60 de zile in foloso comunități anularea permisului și 2 ani cu suspendare.problema este că eu sunt stabilit în Germania muncesc aș putea plăti zilele de muncă în folosul comunității un sfăt vă rog??
Răspunde
 21-12-2022

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Trebuie să luați legătura, personal sau prin avocat, cu Serviciul de Probațiune pentru a fi explicată situația dvs. Orice schimbare a îndeplinirii obligației de efectuare a muncii în folosul comunității trebuie propusă de către serviciul de probațiune și aprobată de către instanța de judecată. D
Dacă nu luați legătura cu Serviciul de Probațiune, riscați să vi se revoce pedeapsa cu suspendare și să vi se comute în pedeapsă cu executare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-12-2022

Bucuresti
0746938774
Facebook
Drimbo Lari Samir a scris pe 21-12-2022:
Buna Am primit 60 de zile in foloso comunități anularea permisului și 2 ani cu suspendare.problema este că eu sunt stabilit în Germania muncesc aș putea plăti zilele de muncă în folosul comunității un sfăt vă rog??

Va trebui sa luati legatura cu ofiterul de probatiune si sa stabiliti perioada in care puteti veni in tara pentru efectuarea orelor, in caz contrar se va revoca beneficiul suspendarii si veti executa efectiv pedeapsa, in arest.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2023
Vizitator
S-a renuntat la urmarirea penala si a primit ore in folosul comunitatii. In Hotarare s-a stabilit sa presteze ore in folosul comunitatii pe o perioada 50 zile ( 100 de ore prestate efectiv, cf. art.89 alin.2 din Legea nr.253/ 2013) iar obligatiile dispusa sa fie indeplinite in termen de 6 luni. Intrebarea este poate presta 8 ore pe zi pt a termina mai repede obligatie, deoarece persoana lucreaza in strainatate cu contract de munca si nu poate sta mai mult de 3 saptamani in concediu, in tara?
Multumesc!
Răspunde
 19-01-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Luati legatura cu ofiterul de probatiune si explicati-i aceste aspecte.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-04-2023
Vizitator
Bună ziua am de făcut 200 de ore în folosul comunității ,și nu pot sa le fac ca muncesc și nu am când sa le fac ,și mi se expira termenul, ce se poate i tâmplă dacă nu le fac ?
Răspunde
 18-04-2023

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Orele de munca in folosul comunitatii vor fi transformate in inchisoare cu executare.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-04-2023

Bucuresti
0746938774
Facebook
Nsrcis a scris pe 17-04-2023:
Bună ziua am de făcut 200 de ore în folosul comunității ,și nu pot sa le fac ca muncesc și nu am când sa le fac ,și mi se expira termenul, ce se poate i tâmplă dacă nu le fac ?

Mergeti si efectuati orele de munca dupa programul de lucru, in caz contrar se va revoca beneficiul suspendarii, iar pedeapsa o veti executa in regim de detentie.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
RăspundeStart  1   2   3  4
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.