|
03-02-2017 |
 | Vlad Vizitator |
| Buna ziua...Am fost prins cu o Alcolemie de 0,42 etilotest 0,90 si 0,80a-2 proba de sange...Am colaborat cu polițiști nu am mers mult cu mașina nu am alte antecedente ...Find cu puțin peste limita legală oare ce șanse a-și avea sa scap fără dosar penal ? Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi Multumesc | |
|
|
|
04-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Vlad a scris pe 03-02-2017: Buna ziua...Am fost prins cu o Alcolemie de 0,42 etilotest 0,90 si 0,80a-2 proba de sange...Am colaborat cu polițiști nu am mers mult cu mașina nu am alte antecedente ...Find cu puțin peste limita legală oare ce șanse a-și avea sa scap fără dosar penal ? Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi Multumesc Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, infractiune pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani. Puteti incerca totusi sa contestati raportul de expertiza si sa solicitati o recalculare a alcoolemiei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Vlad a scris pe 03-02-2017: Buna ziua...Am fost prins cu o Alcolemie de 0,42 etilotest 0,90 si 0,80a-2 proba de sange...Am colaborat cu polițiști nu am mers mult cu mașina nu am alte antecedente ...Find cu puțin peste limita legală oare ce șanse a-și avea sa scap fără dosar penal ? Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi Multumesc Nu prea exista sanse sa scăpați fara dosar penal, insa exista sanse mari sa obțineți o pedeapsa cu amenda sau amânarea aplicarii pedepsei. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
07-02-2017 |
 | Cotropai Savel Vizitator |
| Buna ziua.Pe data de 09/09/2016 in timp ce ma deplasam cu masina la servici impreuna cu fratele meu am intrat intro masina care stationa neregulamentr.Eu mam ales cu o zgarietura la picior si fratele meu cu trei coaste rupte.Am fost preluat de ambulanta si dusi la spital pentru ingrijiri medicale.Am suflat in fiola si a esit 0 17 mi sa luat doua probe de sange.Mi sa ridicat permisul pe 90 de zile.Am fost dupa 90 de zile sa imi ridic permisul si mia zis ca imi trebuie solutionarea dosarului.Am fost sa ma interesez de dosar si mi sa spus ca e in curs de solutionare si ca nu stie cand se solutioneaza.Intrebarea mea este daca pot urgenta dosarul sa se solutioneze mai repede pentru a imi redobandi permisul.va multumesc | |
|
|
|
07-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cotropai Savel a scris pe 07-02-2017: Buna ziua.Pe data de 09/09/2016 in timp ce ma deplasam cu masina la servici impreuna cu fratele meu am intrat intro masina care stationa neregulamentr.Eu mam ales cu o zgarietura la picior si fratele meu cu trei coaste rupte.Am fost preluat de ambulanta si dusi la spital pentru ingrijiri medicale.Am suflat in fiola si a esit 0 17 mi sa luat doua probe de sange.Mi sa ridicat permisul pe 90 de zile.Am fost dupa 90 de zile sa imi ridic permisul si mia zis ca imi trebuie solutionarea dosarului.Am fost sa ma interesez de dosar si mi sa spus ca e in curs de solutionare si ca nu stie cand se solutioneaza.Intrebarea mea este daca pot urgenta dosarul sa se solutioneze mai repede pentru a imi redobandi permisul.va multumesc Buna ziua, Puteti formula cerere la Politie sau Parchet cu referire la dosarul dvs. prin care sa solicitati urgentarea solutionarii cauzei pentru ca aveti nevoie de permis din diverse motive. Aceasta cerere nu inseamna ca va rezolva prea multe, insa daca formulati aceasta cerere in fiecare saptamana, poate sa indura cineva de dvs. si va da solutia mai repede. Poate ar fi bine sa luati legatura cu politistul care va instrumenteaza dosarul pentru a-l ruga sa trimita cat de repede dosarul la Parchet pentru solutionare. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
09-02-2017 |
 | Costi adrian Vizitator |
| Ma oprit radarul si mia iesit in in aerul respirat 0.42 si la sange prima 1.1 si a doua 0.90 am vreo sansa sa nu imi anuleze permisul... | |
|
|
|
09-02-2017 |
 | Marius Vizitator |
| Buna seara. Am fost la o petrecere in familie intr-o seara si am băut de pe la 18 pînă pe la 21.stiu sigur ca la 21.30 dormeam si m-am trezit la ora 2 dim si am plecat cu masina.am fost tras pe dreapta la 2.20 si am suflat in etilotest iesind o valoare de 0.42.am mers la analize am dat doua probe la interval de o ora.a urmat plata la iml si au venit si analizele doar ca m-am lovit de domnul politist care se ocupă de dosarul meu si care refuză sa.mi zica rezultatele doar ca a iesit peste 0.80 si e penal.mîine sînt chemat la dumnealui a zis pentru audieri.Spuneti mi va rog ce ar trebui sa fac ,cum sa procedez.mentionez ca nu am mai trecut prin asa ceva vreodată e primul lucru pe care l-am facut vreodată de o asemenea gravitate | |
|
|
|
10-02-2017 |
|
| Marius a scris pe 09-02-2017: Buna seara. Am fost la o petrecere in familie intr-o seara si am băut de pe la 18 pînă pe la 21.stiu sigur ca la 21.30 dormeam si m-am trezit la ora 2 dim si am plecat cu masina.am fost tras pe dreapta la 2.20 si am suflat in etilotest iesind o valoare de 0.42.am mers la analize am dat doua probe la interval de o ora.a urmat plata la iml si au venit si analizele doar ca m-am lovit de domnul politist care se ocupă de dosarul meu si care refuză sa.mi zica rezultatele doar ca a iesit peste 0.80 si e penal.mîine sînt chemat la dumnealui a zis pentru audieri.Spuneti mi va rog ce ar trebui sa fac ,cum sa procedez.mentionez ca nu am mai trecut prin asa ceva vreodată e primul lucru pe care l-am facut vreodată de o asemenea gravitate Trebuie sa va prezentati la politie si sa dati declaratie. Probabil dosarul dvs va ajunge la instanța in cateva luni. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
13-02-2017 |
 | Marius Vizitator |
| Spuneti-mi va rog daca exista vreo solutie sa vad sau sa primesc o copie a buletinului toxicologic si cum sa procedez sa il obtin. | |
|
|
|
14-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Marius a scris pe 13-02-2017: Spuneti-mi va rog daca exista vreo solutie sa vad sau sa primesc o copie a buletinului toxicologic si cum sa procedez sa il obtin. Formulati o cerere la procurorul de caz pentru a va permite fotocopirea xerox a dosarului. In cazul in care dosarul se afla la instanta, depuneti cererea la arhiva judecatoriei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-02-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Aveti cumva idee cat dureaza recalcularea probelor de catre IML in vedea stabilirii alcoolemiei in momentul in care am fost oprit? Astept de 7 saptamani si nu am nici un raspuns. Deasemenea cum pot sa grabesc acest lucru? Vreau sa ma duc sa achit recalcularea si nu pot. Multumesc | |
|
|
|
25-02-2017 |
|
| Andrei a scris pe 25-02-2017: Aveti cumva idee cat dureaza recalcularea probelor de catre IML in vedea stabilirii alcoolemiei in momentul in care am fost oprit? Astept de 7 saptamani si nu am nici un raspuns. Deasemenea cum pot sa grabesc acest lucru? Vreau sa ma duc sa achit recalcularea si nu pot. Multumesc Nu exista un termen in acest sens. Depinde de la caz la caz. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
28-02-2017 |
 | C-tin Vizitator |
| Salutare! Va deranjez cu o intrebare: Mai este valabila legea recalcularii alcoolemiei din sange ? Va mulțumesc! | |
|
|
|
12-03-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Buna seara! In august 2015 am fost prins la volan cu 0.60 iar probele au fost 2 si anume 1.20 si 1.00 am facut recalculare si surpriza 1.36! Dupa aproape 2 ani si 2 avocati Precizez ca am platit absolut tot ce se putea plati am colaborat Am recunoscut pot scapa de anularea permisului! | |
|
|
|
12-03-2017 |
 | Andrei Vizitator |
| Dupa 2 ani si 2 luni in ce stadiu este cazul? | |
|
|
|
12-03-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Nu pot publica pagina daca vrei iti dau numarul meu si iti las pe whatsapp | |
|
|
|
12-03-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Soluţionare În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5073/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul STANCIU CĂTĂLIN, trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (1) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul STANCIU CĂTĂLIN. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 21.02.2017. Sa inteleg ca voi fi judecat dupa 2 ani!!! In care am colaborat cu ei si am platit probe drumuri etc! | |
|
|
|
13-03-2017 |
| Catalin a scris pe 12-03-2017: Soluţionare În baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen., constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 5073/P/2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea privind pe inculpatul STANCIU CĂTĂLIN, trimis în judecată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (1) C.pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul STANCIU CĂTĂLIN. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 21.02.2017. Sa inteleg ca voi fi judecat dupa 2 ani!!! In care am colaborat cu ei si am platit probe drumuri etc! Dosarul a fost trimis in instanta pentru efectuarea cercetarii judecatoresti. In momentul de fata se afla in procedura camerei preliminare, unde aveti posibilitatea sa contestati Rechizitoriul si actele de urmarire penala, daca este cazul. Ulterior, veti fi judecat pe fond, unde urmeaza sa vi se aplice o pedeapsa ale carei limite sunt inchisoarea de la 1 la 5 ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-03-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Multumesc pt raspuns! Deci clar permisul se va anula pt ca doamna avocata! Sustine ca nu se va anula ca am mers pe recunoastere! | |
|
|
|
13-03-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Ar mai exista sansa de ra ramane cu permisul? Sau se va anula fara discutii precizez ca am adus caracterizari la dosar despre mine din romania cat si din marea britanie de unde lucrez si ce fe de om sunt!!! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |