Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 9

Start 9 10 11 12 Final
 20-10-2016
Vizitator
Mam uitat astazi la judecatorie pe pagina.si imi apare dosarul si zice cai pe fond..???
9397/279/2016 accesta.este dosarul dar ce inseamna.fond...?
Răspunde
 20-10-2016
Vizitator
Si vad ca toti.imi zic de anularea permisului..:(
Poate sa mil anuleze..?
Răspunde
 22-10-2016
Vizitator
Buna.domnilor avocati am o intrebare daca 1,15 in prima proba si in a.doua proba,..1.0 in sange ma refer se poate anula permisul..?
Pentru ca in lege 336 scrie doar de puscarie de la 1 la 5 ani.?
Răspunde
 22-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna dimineata,

Pedeapsa pe care o veti primi se executa din momentul in care hotararea ramane definitiva, adica de la momentul solutionarii in apel a cauzei (daca se va declara apel impotriva hotararii primei instante) sau la momentul la care expira termenul de declarare a apelului, daca nimeni nu ataca hotararea primei instante.

In mod normal, dreptul de conducere poate fi prelungit in faza de urmarire penala si in fata instantei de judecata daca la momenul retinerii permisului s-a dat dovada de conducere pe 15 zile. Insa, puteti incerca si la acest moment sa solicitati sa vi se acorde drept de conducere pana la solutionarea cauzei.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-10-2016
Vizitator
Buna seara in ian 2015 mi sa dat 8 luni cu Amanare si sa ma prezint 2 ani la serv de probatiune permisu fiind dat inapoi fara rexaminare .Da in aug 2016 m am rasturnat cu o duba fara victime doar eu eram nu am patit nimic dar eram baut 1,1 in etilotest .A doua zi am fost arestat 30 zile iar acum in arest la domiciliu pana se va termina .La ce as putea sa ma astept daca am avut o amanare nu suspendare.
Răspunde
 23-10-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Zanfir a scris pe 22-10-2016:
Buna seara in ian 2015 mi sa dat 8 luni cu Amanare si sa ma prezint 2 ani la serv de probatiune permisu fiind dat inapoi fara rexaminare .Da in aug 2016 m am rasturnat cu o duba fara victime doar eu eram nu am patit nimic dar eram baut 1,1 in etilotest .A doua zi am fost arestat 30 zile iar acum in arest la domiciliu pana se va termina .La ce as putea sa ma astept daca am avut o amanare nu suspendare.

Aceasta fiind o noua fapta, se va forma un nou dosar penal, iar instanta va stabili pedeapsa din acest nou dosar tinand cont si de pedeapsa anterioara care se v-a adauga prin cumul aritmetic la prezenta pedeapsa. Din pacate, acum va fi cu executare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-10-2016
Vizitator
Imi poti da si mie nr tau de tel ca sa vb mai exact ceva cu u despre acest ca...la fel am patit si eu acum de curad s vreau sa stiu ce ai rezolvat tu. Am avut aceiaai alcoolemie. Multumesc frum.
Răspunde
 02-11-2016
Vizitator
Soțului meu i s-a intamplat cam același lucru. Vrem sa facem contestație si as ruga pe cineva daca poate sa ne dea contul unde sa putem plăti. Am inteles ca se recalculează la mina Minovici. Va rog daca puteți sa ne ajutați cu numărul de cont. Multumesc .
Răspunde
 02-11-2016
Vizitator
Mihaela, nu platiti niciodata intr-un cont gasit pe un alt site decat http://www.legmed.ro/, site-ul Institutului . Din mai multe motive, de exemplu poate sa nu mai fie de actualitate sau pur si simplu poate fi o escrocherie. Sunati la numerele de contact de pe site-ul INML si cu siguranta va vor da contul.
Răspunde
 03-11-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Cel mai bine si cel mai sigur este sa apelati numerele de contact ale instittutului INML si asa aflati contul corect.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2016
Vizitator
Buna ziua,tin sa precizez ca acum 2 luni de zile am fost surprins in trafic cu o alcolemie de 0,84 in aer expirat,permisul mia fost suspendat.am o intrebare cand voi fi chemat la procuratura si daca permisul il voi mai avea vreodata,aveam 9 luni de cand luasem permisu,am vreo sansa,,sunt foarte curios ce pedeapsa voi primi,
Răspunde
 04-11-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Catalin a scris pe 03-11-2016:
Buna ziua,tin sa precizez ca acum 2 luni de zile am fost surprins in trafic cu o alcolemie de 0,84 in aer expirat,permisul mia fost suspendat.am o intrebare cand voi fi chemat la procuratura si daca permisul il voi mai avea vreodata,aveam 9 luni de cand luasem permisu,am vreo sansa,,sunt foarte curios ce pedeapsa voi primi,

Pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, riscati o pedeapsa cu inchisoarea de la 1 la 5 ani, insa cu o aparare eficienta si in functie de atitudinea procesuala pe care o veti adopta, puteti obtine o pedeapsa orientata spre minimul special, cu o modalitate de executare neprivativa de libertate. Permisul il veti redobandi, insa in moementul de fata prioritatea dvs ar trebui sa fie obtinerea unei pedepse cat mai favorabila.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-11-2016
AvatarRinicamarius_barbalau@yahoo.ro
Vizitator
Condus auto cu o imbibatie alcoolica de 1, 4 respectiv 1, 5 , recunoscuta fapta, colaborare cu organele de ancheta , la fond s -a propus reducere pedepsei cu 1/3, sentinta pronuntata 1 an si 3 luni cu suspendare, dreptul de a lua permisul 2 ani , 3 ani de proba , 70 zile in folosul comunitatii. Nu vi se pare o sentinta cam aspra?
Răspunde
 15-11-2016
Vizitator
Buna seara.
Va rog din suflet sa ma ajutati cu o opinie daca se poate.
Am sa va prezint pe scurt situatia;
am fost codamnat la 10 luni de inchisoare cu suspendare pe codul vechi pt alcoolemie la volan
in perioada de incercare,am repetat aceeasi greseala,in plus,masina avea nr rosii provizorii care era expirate....
Crede-ti ca pot obtine un acord de recunoastere cu o pedeapsa fara executare,dupa codul nou?
Va multumesc din inima .
Răspunde
 16-11-2016

Bucuresti
Facebook
Nu, nu veti mai putea obtine o noua pedeapsa cu suspendare.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-11-2016

Bucuresti
Facebook
Rinicamarius_barbalau@yahoo.ro a scris pe 15-11-2016:
Condus auto cu o imbibatie alcoolica de 1, 4 respectiv 1, 5 , recunoscuta fapta, colaborare cu organele de ancheta , la fond s -a propus reducere pedepsei cu 1/3, sentinta pronuntata 1 an si 3 luni cu suspendare, dreptul de a lua permisul 2 ani , 3 ani de proba , 70 zile in folosul comunitatii. Nu vi se pare o sentinta cam aspra?

Nu, mi se pare o pedeapsa rezonabila.
Adica nu este o pedeapsa prea blanda, dar nici nu putem vorbi de o pedeapsa prea aspra.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-11-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Intrucat in perioada de incercare ati comis o alta infractiune nu veti mai putea obtine pedeapsa cu suspendare.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-11-2016
Vizitator
Am primit amends penal de1500 de lei penteu conducerea sub influenta alcolului am avut la sange 1,20 Mai vad permisul, ? Va rog raspundetimi
Răspunde
 22-11-2016
Vizitator
Am primit amends penal de1500 de lei penteu conducerea sub influenta alcolului am avut la sange 1,20 Mai vad permisul, ? Va rog raspundetimi
Răspunde
 22-11-2016
Vizitator
Valentin. Am și eu o întrebare la tine. Sunt și eu aproape în aceeași situație. Cum ai obținut amenda penala. Ai avut apărare sau pur și simplu asa a vrut instanta. Ms
Răspunde
RăspundeStart 9 10 11 12 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.