|
11-05-2017 |
 | Vlad Vizitator |
| buna ce sa rezolvat cu dosarul tau pentru alcool sunt si eu in acceasi situatie ca tine tot in port | |
|
|
|
12-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Adrian a scris pe 28-04-2017: Buna ziua ! La aparatul etilotesc valoarea a fost 0.68 in urma cu doua luni, ieri am primit rezultatele biologice, 1.25-1.10 ! Am lovit o masina, proprietarul a declarat ca si.a recuperat paguba si nu are nici o pretentie. Dupa trimiterea dosarului la procuror , care sunt etapele care urmeaza ? Ce pot face ca sa obtin permisul inapoi cat mai repede cu putinta ? Va multumesc ! Buna ziua, Dupa ce dosarul ajunge la procuror, cel mai probabil va intocmi rechizitoriul pentru a va trimite pe dvs. in judecata. Dosarul va fi inregistrat la Judecatorie si veti fi citat sa va prezentati la termenele de judecata. Daca aveti posibilitatea va recomand sa angajati un avocat sau macar sa aveti o discutie in prealabil pentru a va informa cu privire la drepturile procesuale pe care le aveti si pentru a beneficia de dispozitiile legale care va pot "indulci" situatia. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
29-05-2017 |
 | Ziga layos Vizitator |
| Avocat Cluj a scris pe 15-11-2013: La probele de sange o sa va iasa o valoare aprox dubla fata de valoarea aratata de etilotest(0.49 x 2) deci e de dosar penal. Dar ati putea obtine o amenda administrativa de la Procuror daca nu aveti antecedente penale. In cel mai rau caz, suspendare conditionata sau sub supraveghere. Daca sunteti din Cluj sau Alba /imprejurimi va pot ajuta. Urmariti-ma si pe Facebook: Avocat Cluj | |
|
|
|
30-05-2017 |
 | Cotropai Savel Vizitator |
| Buna ziua.Pe data de 09/09/2016 am avut un accident usor cu vatamare corporala.Vatamat a fost fratele meu.Am fost cu el la politie a dat declaratie ca nu are pretentii.Am avut o alcolemie de 0/17 la fiola.Am platit analizele din banii mei.Acum astept solutionarea dosarului ma tot amana ca e in curs de solutionare.Rugamintea mea e unde sa ma duc sa ma interesez de dosar si de ce dureaza asa mult.Va multumesc | |
|
|
|
30-05-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cotropai Savel a scris pe 30-05-2017: Buna ziua.Pe data de 09/09/2016 am avut un accident usor cu vatamare corporala.Vatamat a fost fratele meu.Am fost cu el la politie a dat declaratie ca nu are pretentii.Am avut o alcolemie de 0/17 la fiola.Am platit analizele din banii mei.Acum astept solutionarea dosarului ma tot amana ca e in curs de solutionare.Rugamintea mea e unde sa ma duc sa ma interesez de dosar si de ce dureaza asa mult.Va multumesc Buna ziua, Puteti cere informatii despre dosar de la politia care v-a cercetat sau direct de la parchet. Puteti merge in audienta sau puteti face o cerere scrisa. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
30-05-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Cotropai Savel a scris pe 30-05-2017: Buna ziua.Pe data de 09/09/2016 am avut un accident usor cu vatamare corporala.Vatamat a fost fratele meu.Am fost cu el la politie a dat declaratie ca nu are pretentii.Am avut o alcolemie de 0/17 la fiola.Am platit analizele din banii mei.Acum astept solutionarea dosarului ma tot amana ca e in curs de solutionare.Rugamintea mea e unde sa ma duc sa ma interesez de dosar si de ce dureaza asa mult.Va multumesc Solicitati organelor de urmarire penala sau procurorului de caz, printro cerere scrisa, sa vi se comunice stadiul urmaririi penale. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
05-06-2017 |
 | Dumitru George Vizitator |
| Buna ziua in ziua de 15 septembrie anul trecut am fost oprit de catre sectia 15 de politie, care mi au chemat rutiera si la fiola mi a iesit 1,07.Am fost la iml mi au recoltat 2 probe de sange.Am fost am platit analaizele, mentionez ca nu am primit nici un rezultat de sange nu stiu nimic astept....m ai dureaza mult?nu a fost nici un accident nici o victima.Multumesc anticipat. | |
|
|
|
06-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dumitru George a scris pe 05-06-2017: Buna ziua in ziua de 15 septembrie anul trecut am fost oprit de catre sectia 15 de politie, care mi au chemat rutiera si la fiola mi a iesit 1,07.Am fost la iml mi au recoltat 2 probe de sange.Am fost am platit analaizele, mentionez ca nu am primit nici un rezultat de sange nu stiu nimic astept....m ai dureaza mult?nu a fost nici un accident nici o victima.Multumesc anticipat. Cel mai probabil vi s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolulu. Formulati o cerere la Parchet sau la organul de urmarire penala pentru a vi se comunica stadiul dosarului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
12-06-2017 |
 | Vlad ioan Vizitator |
| buna am avut in fiola 0.53 la analize a iesit 0.85 si 0.70 sa renuntat la urmarirea penala. cat timp dureaza pana ce imi vine acea hartie de la procuror sa pot merge sa imi scot permisul? | |
|
|
|
15-06-2017 |
 | Allex22 Vizitator |
| Buna seara si eu am facut un accident cu fratele meu aveam alcool in aer expirat 0.59.iarla probe am avut 1.15.alcool pur in sange. In dosar scrie vatamare corporala inca pana nu declara frele meu ca nu depune plangere pentru acelea. Deci imi ramane accident cu pagube materiale proprie. Aproximativ ce mi se poate face .am cumva scapare de la anularea permisului. De oarece inca nu am avut evenimente rutiere . | |
|
|
|
15-06-2017 |
 | Catalin Vizitator |
| Ora estimata: 08:30 Complet: C3 AM.PR. Tip solutie: Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1 şi 4 C.pr.pen. rap. la art. 83 C.pen., cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen., stabileşte pedeapsa de 10 luni închisoare în sarcina inculpatului STANCIU CĂTĂLIN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (1) C.pen. În baza art. 83 alin. 1 C.pen., amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 85 alin. (1) C. pen. pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ilfov, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art. 86 alin. 1 C.pen., pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 85 alin. 1 lit. c) - e) se comunică Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Ilfov. În baza art. 404 alin. 3 C.pr.pen., atrage atenţia inculpatului asupra consecinţelor nerespectării măsurilor de supraveghere şi obligaţiilor impuse şi ale săvârşirii de noi infracţiuni în cursul termenului de supraveghere. În baza art. 274 alin. (1) C. proc. pen., obligă inculpatul la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 14.06.2017. Document: Hotarâre 208/2017 14.06.2017 Precizez ca locuiesc la londra de 3 ani iar instanta stia asta foarte bine! | |
|
|
|
24-06-2017 |
 | Vizitator Vizitator |
| Am o întrebare cat durează sa recuperezi permisul după ce sa făcut acordul de recunoastere ( din ziua care te ai prezentat la proces)si sa dat verdictul ;îți da ceva la mana ca sa poți ridica permisul sau trebuie sa aștepți pana îți vine o hârtie oficiala acasă | |
|
|
|
24-06-2017 |
| Trebuie sa asteptati pana cand primiti hotararea acasa. | |
|
|
|
25-06-2017 |
| Vizitator a scris pe 24-06-2017: Am o întrebare cat durează sa recuperezi permisul după ce sa făcut acordul de recunoastere ( din ziua care te ai prezentat la proces)si sa dat verdictul ;îți da ceva la mana ca sa poți ridica permisul sau trebuie sa aștepți pana îți vine o hârtie oficiala acasă Pentru recuperarea permisului va trebuie hotararea definitiva de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-06-2017 |
 | Vizitator Vizitator |
| Mi se eliberează măcar o dovadă cu drept de circulație | |
|
|
|
30-06-2017 |
 | Valentin Vizitator |
| Buna ziua, Am nevoe de ajutorul D-voastra pentru urmatoarea situatie: Am fost oprit in parcarea blocului conducand ( executand miscari fata spate) automobilului prietenului. Banuies ca a fost facuta o reclamatie la politie, din acesc motiv au venit. Am cooperat cu politia mergand sa dau probele din sange, la care a iesit o alcoolemie de 1.03. Dupa care am mers cu politistii la sectie ca sa-mi faca proces verbal, in care mi-am recunoscut vina. Mi-au retinut permisul si mi-au eliberat o dovada fara drept de a conduce, mi-au spus ca trebuie sa astept acasa ca imi va veni scrisoare cu ce trebuie sa fac mai departe. A trecut o saptamana de la evenimentul intamplat si nu am primit nimic. Va rog, sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si ce consecinte ma asteapta. La momentul dat urma sa-mi termin scoala de soferi pentru categoria A, mai pot sa o continui sau trebuie sa renunt pana la rezolvarea cazului? Stiu ca se pedepsete cu inchisoare 1-5 ani, dar se poate lua in considerare ca nu am mai avut antecidente si sa scap doar cu o amenda? Permisul v-a fi anulat (pe ce perioada?) sau exista vreo sansa sa fie suspendat pe 3 luni sau 6? Multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul D-voastra. | |
|
|
|
01-07-2017 |
| Valentin a scris pe 30-06-2017: Buna ziua, Am nevoe de ajutorul D-voastra pentru urmatoarea situatie: Am fost oprit in parcarea blocului conducand ( executand miscari fata spate) automobilului prietenului. Banuies ca a fost facuta o reclamatie la politie, din acesc motiv au venit. Am cooperat cu politia mergand sa dau probele din sange, la care a iesit o alcoolemie de 1.03. Dupa care am mers cu politistii la sectie ca sa-mi faca proces verbal, in care mi-am recunoscut vina. Mi-au retinut permisul si mi-au eliberat o dovada fara drept de a conduce, mi-au spus ca trebuie sa astept acasa ca imi va veni scrisoare cu ce trebuie sa fac mai departe. A trecut o saptamana de la evenimentul intamplat si nu am primit nimic. Va rog, sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si ce consecinte ma asteapta. La momentul dat urma sa-mi termin scoala de soferi pentru categoria A, mai pot sa o continui sau trebuie sa renunt pana la rezolvarea cazului? Stiu ca se pedepsete cu inchisoare 1-5 ani, dar se poate lua in considerare ca nu am mai avut antecidente si sa scap doar cu o amenda? Permisul v-a fi anulat (pe ce perioada?) sau exista vreo sansa sa fie suspendat pe 3 luni sau 6? Multumesc pentru timpul acordat si astept raspunsul D-voastra. Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, insa cu o aparare eficienta si in functie de circumstantele dvs personale, puteti primi o pedeapsa orientata spre minimul special prevazut de lege, cu o modalitate de executare neprivativa de libertare sau chiar o amenda. In ceea ce priveste permisul, il puteti redobandi la implinirea unui termen de un an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-07-2017 |
 | Andreiutzc
|
| Buna ziua , urmeaza ca peste 2 zile sa ramana definitiva o hotarare in urma unui dosar penal pentru alcoolemie ! S-a stabilit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare insa raportat la art.83 se dispune amanarea aplicarii pedepse ipe un termen de supraveghere de 2(doi) ani de zile FARA prezenta literei g de la art.85 alin.2 care interzice dreptul de a conduce pentru perioada de supraveghere ! In cazul acesta permisul se suspenda pe o perioada de 90 de zile ,corect? va rog sa imi spuneti ce acte imi sunt necesare si care sunt pasii pe care sa ii urmez sa primesc permisul inapoi ! Va multumesc ! | |
|
|
|
12-07-2017 |
 | Yus Vizitator |
| De ce dureaza atit de mult dosarul la militie?? | |
|
|
|
12-07-2017 |
| Cat de mult? Sunt dosare care stau la politie luni bune sau chiar ani avand in vedere numarul mare de dosare, prioritatile, etc. Daca aveti motive intemeiate (de exemplu sunteti sofer profesionist) puteti face o cerere de solutionare a dosarului cu celeritate pe care o inregistrati la Parchet, urmand sa primiti raspunsul la domiciliu. Succes! | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |