Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal alcool la volan - Pagina 18

Start 17 18 19 20 Final
 02-05-2018

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Ardelean Vasile a scris pe 02-05-2018:
Am fist oprt de politie rutiera satu mare si mia fost retinut permisul pt depasirea limitei de viteza legala . Mentionez ca eu circulam cu viteza de 60km pe pilot automat . Cand deodata ma trezesc c o masina in spatele meu , am geam fumuriu nam dat nici importanta mare doar cand masina din spate ma presa si venea pana in mine infine . Dupa un moment dat am apasat acceleratia crezand ca na e vreun nebun . Atunci pac sirena si pe mine . Eu am accelerat dar pana in 96-98km ca stiam ca daca e ceva sa fie numi poate lua permisu . Dar nea politistul mia zis ca am mers c 109 km pe ora . Pe proces a scris 107 km . Am cerut filmare etc nimic am dat permisu cum se cuvine si la retinut . Doresc sa stiu fac contestatie maine la tribunal . Dar as vrea sa dai in judecata politistul respectiv . Daca e posibil si daca e atmis sa faca asa ceva ??? Prima data oprit nu am abateri nu am nici o amenda nimic ..

Buna ziua,

Polițistului ii puteti face plangere pentru abuz in serviciu daca si-a depasit atributiile. Insa, daca politistul a constatat ca dvs. ati depasit viteza legala folosind aparatul din dotare, indiferent de motivul pe care dvs. il invocați, inseamna ca politistul si-a facut datoria.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-05-2018

Ardelean Vasile a scris pe 02-05-2018:
Am fist oprt de politie rutiera satu mare si mia fost retinut permisul pt depasirea limitei de viteza legala . Mentionez ca eu circulam cu viteza de 60km pe pilot automat . Cand deodata ma trezesc c o masina in spatele meu , am geam fumuriu nam dat nici importanta mare doar cand masina din spate ma presa si venea pana in mine infine . Dupa un moment dat am apasat acceleratia crezand ca na e vreun nebun . Atunci pac sirena si pe mine . Eu am accelerat dar pana in 96-98km ca stiam ca daca e ceva sa fie numi poate lua permisu . Dar nea politistul mia zis ca am mers c 109 km pe ora . Pe proces a scris 107 km . Am cerut filmare etc nimic am dat permisu cum se cuvine si la retinut . Doresc sa stiu fac contestatie maine la tribunal . Dar as vrea sa dai in judecata politistul respectiv . Daca e posibil si daca e atmis sa faca asa ceva ??? Prima data oprit nu am abateri nu am nici o amenda nimic ..

Buna ziua,

Polițistului ii puteti face plangere pentru abuz in serviciu daca si-a depasit atributiile. Insa, daca politistul a constatat ca dvs. ati depasit viteza legala folosind aparatul din dotare, indiferent de motivul pe care dvs. il invocați, inseamna ca politistul si-a facut datoria.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-05-2018
Vizitator
Buna ziua intr-o situatie cam grava sunt si eu. Am fost prins acum ceva timp cu o alcoolemie de 0, 53 in aerul expirat. Dupa ceva timp au venit si analize le de la iml prima proba 0, 85 iar a doua 0,65.acum va întreb am ceva sanse ca la recalculare sa imi iasa o valoare sub 80?
Răspunde
 18-05-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Rogojan Mihai a scris pe 17-05-2018:
Buna ziua intr-o situatie cam grava sunt si eu. Am fost prins acum ceva timp cu o alcoolemie de 0, 53 in aerul expirat. Dupa ceva timp au venit si analize le de la iml prima proba 0, 85 iar a doua 0,65.acum va întreb am ceva sanse ca la recalculare sa imi iasa o valoare sub 80?

Solicitati o recalculare, deoarece aveti sanse destul de mari sa obtineti o valoare a alcoolemiei sub nivelul de 0,8 g/l alcool pur in sange, caz in care fapta nu reprezinta infractiune, ci contraventie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-05-2018
Vizitator
Buna ziua.Am avut un autoaccident cu alcoolmie 0,87 la alcooltest,tichet nesemnat de mine personal.E valabil la dosar penal?
Răspunde
 23-05-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
NICU a scris pe 23-05-2018:
Buna ziua.Am avut un autoaccident cu alcoolmie 0,87 la alcooltest,tichet nesemnat de mine personal.E valabil la dosar penal?

Daca nivelul alcoolemiei depaseste valoarea de 0,8 g/l alcool pur in sange, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda.
In functie de situatia de fapt, puteti fi acuzat si de savarsirea infractiunilor de vatamare corporala din culpa si distrugere.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-05-2018
Vizitator
a
Răspunde
 25-05-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
NICU a scris pe 23-05-2018:

Ce alcoolemie a reieșit în urma probelor de sânge ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2018
Vizitator
Salut sant întrun caz similar ce sa întâmplat mai departe ca nuștiu ca ma așteaptâ
Răspunde
 11-06-2018
Vizitator
Am fost in fata instanței alcool la volan si am mers pe procedura simplificata avocatul meu a cerut amânare aplicare pedeapsa.instanța ma întrebat daca recunosc acuzările din rechizitoriu si daca recunosc fapta si sa muncesc in folosul comunități mia dat ultim cuvânt am spus ca regret si ca nu o sa mai fac așa ceva in viață mea si a amânat pronunțarea pentru 15 zile ce se va intampla ? as putea obține amânare aplicare pedeapsa? Va mulțumesc.
Răspunde
 11-06-2018

Mitea a scris pe 11-06-2018:
Am fost in fata instanței alcool la volan si am mers pe procedura simplificata avocatul meu a cerut amânare aplicare pedeapsa.instanța ma întrebat daca recunosc acuzările din rechizitoriu si daca recunosc fapta si sa muncesc in folosul comunități mia dat ultim cuvânt am spus ca regret si ca nu o sa mai fac așa ceva in viață mea si a amânat pronunțarea pentru 15 zile ce se va intampla ? as putea obține amânare aplicare pedeapsa? Va mulțumesc.

Buna ziua,

Va trebui sa aveti rabdare sa vedeti ce decide instanta. Daca avocatul dvs. a solicitat amanarea aplicarii pedepsei, inseamna ca teoretic instanta are aceasta posibilitate. Insa doar instanta poate aprecia pericolul social concret pe care fapta dvs. il reprezinta.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-06-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Mitea a scris pe 11-06-2018:

Da, sigur că instanța va putea lua o astfel de măsură. Față de amânarea aplicării pedeasei s-a mai cerut ca în subsidiar să se ia o altă măsură ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2018
Vizitator
Buna ziua! Am comis o fapta ingrozitoare nu sunt adeptu' bauturilor alcoolice decat ocazional! In cursul zilei am baut cu colegi de munca deoarece era ziua mea peste cateva zile si seara am vrut sa mut masina din fata blocului in parcare adica cam 5 m sa nu ma mai cert cu vecini din bloc ca o las in fata si a trecut o masina de politie si ma abordat control de rutina a simtit ca miros a alcool si mi-au pus etilostestu avand 1.04 in aerul exlirat am mers de am dat probe de sange ! si mi sa oprit permisul pe loc ! Se poate face ceva sa nu se ajunga in instanta nu am nici o infractiune sunt curat regret fapta ! Sunt sanse sa nu mi se anuleze permisul pentru ca am incercat sa o bag in parcare ? Nu sa produs nici un eveniment nefericit si nu ma simteam beat deloc mau pus la IML sa fac ture sa imi ating nasu' sa stau intr-un picior si mi sa zic ca am toleranta ! Sunt foarte panicat imi cer scuze !
Răspunde
 12-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
GEORGE a scris pe 12-06-2018:
Buna ziua! Am comis o fapta ingrozitoare nu sunt adeptu' bauturilor alcoolice decat ocazional! In cursul zilei am baut cu colegi de munca deoarece era ziua mea peste cateva zile si seara am vrut sa mut masina din fata blocului in parcare adica cam 5 m sa nu ma mai cert cu vecini din bloc ca o las in fata si a trecut o masina de politie si ma abordat control de rutina a simtit ca miros a alcool si mi-au pus etilostestu avand 1.04 in aerul exlirat am mers de am dat probe de sange ! si mi sa oprit permisul pe loc ! Se poate face ceva sa nu se ajunga in instanta nu am nici o infractiune sunt curat regret fapta ! Sunt sanse sa nu mi se anuleze permisul pentru ca am incercat sa o bag in parcare ? Nu sa produs nici un eveniment nefericit si nu ma simteam beat deloc mau pus la IML sa fac ture sa imi ating nasu' sa stau intr-un picior si mi sa zic ca am toleranta ! Sunt foarte panicat imi cer scuze !

Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a vi se stabili o pedeapsa, cat si o modalitate de executare cat mai favorabila.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook

Din pacate vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Incercati incheierea unui acord de recunoastere a vinovatiei, pentru a vi se stabili o pedeapsa, cat si o modalitate de executare cat mai favorabila.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2018
Vizitator
Dar permisul ma intereseaza sa nu mil anuleze pentru atat :( nu eram plecat cu ea prin oras este vreo solutie ? Am angajat un avocat si mia spus ca se rezolva sa nu se anuleze dar nu scap de condamnare !
Răspunde
 12-06-2018
Vizitator
Salut ce sa întînplat cu dosaru tau sânt în aceias plobemâ multumesc
Răspunde
 12-06-2018
Vizitator
Salut ce sa întînplat cu dosaru tau sânt în aceias plobemâ multumesc
Răspunde
 12-06-2018
Vizitator
salut! Nu stiu exact unde e dosaru ca am doar 7 zile de cand sa intamplat asta am vb cu un avocat si mia spus ca saptamana asta o sa dau declaratie !cum se termina o sa va anunt ce si cum !
Răspunde
RăspundeStart 17 18 19 20 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.